Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γεια σας κ απο εμενα! λοιπον εχω μπει κ εγω στο τρυπακι κ εφτιαξα την συρωμενη τροφαποθηκη, το ντουλαπι με διαφορα τζατζαλα κουζινικα κ ενα αλλο συρταρι μετζατζαλα αλλα διαφορα!

παντα συμμαζευω το σπιτι απο βραδυς + νεροχυτη, δεν μπορω να κοιμηθω αλλιως. εχω υιοθετησει απο εσας το στρωσιμο των κρεβατιων κ μετα καφε!

παντως το σπιτι ειναι μαζεμενο!!!

ρε ειρηνη που τα βρισκεις ολα αυτα???????????/:lol: φοβερη ιδεα τα παγακια!

παντα ετσι οργανωμενη εισαι κ το σπιτι σου τελειο???????????

Και συ μπήκες στη διαδικασία???? Λοιπόν.. ή που θα μου ανάβετε κεράκια ή που θα μαζευτείτε όλες και θα με μαυρίσετε στο ξύλο!!!! :lol:

Μπράβο που συμμαζεύεσαι σιγά-σιγά! Χωρίς άγχος και θα τα φροντίσεις όλα!

Τι λες παιδί μου??? Δεν υπάρχει "τέλειο" σπίτι και φυσικά δεν είναι και το δικό μου! Έχω έναν μικρό γιο στα 6 και έναν άντρα που κλωθογυρίζουν εδώ μεσα.... :lol:

Απλώς το κρατώ συμμαζεμένο.

Το μυστικό είναι με τα χρόνια, να δοκιμάζεις τι σου κάνει και να το κρατάς. Ετσι και γω. Με την πάροδο των χρόνων σαν νοικοκυρά (τώρα είμαι 37) έχω βρει τον μπουσουλα μου και τον διατηρώ γιατί με βοηθάει πολύ. Φαντάσου, πως ποτέ δεν χάνω πράγματα γιατί ξερω ακριβως που είναι κάθε τι. Α, και δεν είναι πηγμένο με πράγματα το κάθε συρτάρι / ντουλάπι κλπ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από μένα.

Τελικά αγόρασα ένα καλάθι σε τέσσερα επίπεδα και το έβαλα σε μια γωνιά της κουζίνας.Τακτοποίησα εκεί τα φρουτολαχανικά μου κι έτσι άδειασε ο πάγκος από σακούλες και σακουλάκια και είναι πολύ καλύτερα.Καθαρίστηκε δε η κουζίνα σε χρόνο ρεκόρ,γιατί όσο πιο λίγο τζάτζαλο μάτζαλα έχεις τόσο πιο γρήγορα τα συμμαζεύεις.Βέβαια το καλάθι δεν είναι του απολύτου γούστου μου,αλλά τουλάχιστον ταιριάζει χρωματικά με τα ντουλάπια και εξυπηρετεί.Καλύτερα να τα έχω μαζεμένα,παρά να κοιτάζω ομορφιές!!Αφού χωρίς το καλάθι που γινόταν χαμός,χάλι μαύρο ήταν η κουζινα

Αυτές τις μέρες έχω τρελό σιδέρωμα και δεν έχω προλάβει καθόλου να αρχίσω τακτοποίηση ντουλαπιών και ντουλαπών,αλλά δεν βιάζομαι,σιγά-σιγά...Θα κοιτάξω να κάνω κι ενα ξεσκαρτάρισμα σε ό,τι δεν χρησιμοποιείται.

Με απασχολεί που δεν σου αρέσει το καλάθι που αγόρασες. Γιατί δεν σου αρέσει? Τι δεν σου αρέσει? Για πες μου λιγάκι....

Μπράβο που ψιλο-μαζεύτηκες! Και μην ζαλίζεσαι με την τακτοποίηση ντουλαπιών κλπ. Ολα θα γινουν στον χρόνο τους! ;)

777885dugw57gt25.gif

καλημερα χρονια πολλα τι κανουν τα νυκοκυροκοριτσα??

ειρηνη μου σ ευχαριστω πολυ για ολα θα κανω ανακαταταξεις που σκεφτηκα και θα σου πω αποτελεσματα

Παρακαλώ. Ψιλομαζεψε την (οταν βρεις χρονο και κεφι) και την ξαναβλεπουμε. Εχω κι αλλες ιδέες!

777885dugw57gt25.gif

Επισης θα ηθελα να πω κατι για τα ρουχα.

λεει συχνα η Ειρηνη να ξεφορτωθουμε τα ρουχα που δεν φοραμαι για καιρο.

Θα ηθελα να πω πως διαφωνω λιγακι, οι καιροι δυσκολεψαν και δεν υπαρχουν χρηματα για συχνη ανανεωση της γκαρνταρομπας.

Ετσι εγω τουλαχιστον καποια καλα κομματια τα φυλαω, οι μοδες ξαναρχονται οποτε καποια στιγμη τα χρησιμοποιω. Μου εχει τυχει γι'αυτο το λεω.

Ξεφορτωνομαι και εγω πολλα ρουχα καθε σεζον αλλα ειναι πιο φτηνα κομματια και τα πιο ταλαιπωρημενα.

παπουτσια ας πουμε δεν πεταω ποτε, μονο αυτα που χαλανε, εχω γοβες δερματινες με μυτη απο τον μπουρναζο, καποια στιγμη θα ξαναφορεθουν..

Κοριτσάκι μου έχεις απόλυτο δίκιο σ'΄αυτό!!!!

Φυσικά και δεν πρέπει να πετάμε ρούχα καλά!

Αν διαβάσεις τα γραφόμενά μου, μιλάω για ρούχα που φυλάμε όταν δεν μας κάνουν και όταν για κάποιον λόγο, δεν τα έχουμε φορέσει για αρκετό καιρό!

Εχω φίλη (φίλες για την ακρίβεια, αλλά τώρα θα σας πω για μία συγκεκριμένη) που παλιότερα τουλάχιστον, ψώνιζε σαν τρελή. Έχει τρελή αδυναμία στα μαύρα ρούχα και κάποια στιγμή η ντουλάπα της ήταν σε απελπιστική κατάσταση.... μαύρα παντελόνια είχε τουλάχιστον 10-12.... Μαύρα ζιγάγκο 5-6.... Μαύρα πουλόβερ... ούτε ξέρω πόσα! Και εξακολουθούσε και ψώνιζε κι άλλα!

Αλλά όχι μόνο! Έχω γνωστή που κρατάει ρούχα από 20 χρονών που δεν της κάνουν... για όταν αδυνατίσει, όπως λέει! Πως να την πείσεις πως και ν' αδυνατίσει αυτά τα ρούχα δεν μπορεί να τα ξαναβάλει γιατί τώρα είναι στα 40 και ... πως να το κάνουμε, δεν μπορεί να φορέσει ρούχα που φόραγε στα 20 όταν το μίνι είναι μέχρι τις... αμυγδαλές!!! :lol:

Ξεσκαρτάρετε τα ρούχα σας με σύνεση! ;)

777885dugw57gt25.gif

Δοκίμασε να ρίξεις ένα κουτάκι κόκα κόλα και να το αφήσεις όλη τη νύχτα. Όχι για να δείτε τι βάζουμε μέσα στο κορμάκι μας.....

Σωστή!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

εγώ πάντως τώρα με την μετακόμιση έδωσα 3-4 βαλίτσες με ρούχα που δεν χωρούσα με τίποτα...κλασικά κομμάτια όμως και ολοκαίνουρια...τα κρατούσα μπας και χάσω κάνα κιλό...εδώ μιλάμε για 30 κιλά όμως...

ας τα χάσω πρώτα και θα δω τι θα φορέσω μετά...

Πόσα μπράβο να σου πω???!!!

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

Χάστε τα κιλά και μετά θα αξίζετε ολόκληρη γκαρνταρόμπα! Μη κρατάτε ρούχα που δεν σας κάνουν πια (ειδικά όταν μιλάμε για διαφορά αρκετών κιλών!!!) ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι και γλυκα μου ανοικοκυρευτα κοριτσακια επιτελους τελειωσα τη ρημαδοβιβλιοθηκη.Βεβαια ο χαμος μεταφερθηκε στο δωματιο μου αλλα ευελπιστω οτι καποια στιγμη θα τελειωσω.Να φανταστειτε οτι καθομουν και την <καμαρωνα>.Απο οταν την αγορασα δεν ειχε δει ασπρη μερα.:cool:

Κι όλας Σοφάκι???

Είσαι σίγουρη πως την έκανες λειτουργική????? Με τρομάζεις που την έκανες τόσο γρήγορα!

:lol:

777885dugw57gt25.gif

:-( γμτ οντος δεν υπαρχει....μονο τα υφασματα που ειναι αδιαβροχα....σιγα αν ειναι να αλλαξω υφασμα καλυτερα να αλλαζω καναπεδες!!!!

Αυτό είναι μεγάλη λύση.

Εγώ, όταν παντρευτήκαμε με τον άντρα μου, είχα έναν καναπέ από το δωμάτιο μου της ΝΕΟΣΕΤ. Αγοράσαμε 2 για το σαλόνι μας και έφερα και το δικό μου καναπέ για να έχουμε 3 επειδή το σαλόνι μας είναι αρκετά μεγάλο.

Ήθελα λοιπόν να τον κάνω "σετ" με τους άλλους 2 καινούργιους που αγοράσαμε. Βρήκα λοιπόν ένα συνοικιακό μαγαζί, επέλεξα ύφασμα αδιάβροχο και μου άλλαξε όλο το ύφασμα αλλά και μου γέμισε εσωτερικά τον καναπέ. Κορίτσια μου, τι να σας πω. Πραγματικά ήταν λες και ήταν ολοκαίνουργιος! Τοσο καλή δουλειά είχε κάνει ο κύριος αυτός. Και το κοστος μόνο 150 ευρώ!

Σας το ξαναλέω: μην αφήνετε στην τύχη οτιδήποτε αγοράζετε για το σπίτι σας. Έστω και το μικρότερο που θ' αγοράσετε κάντε πριν μία μικρή έρευνα αγοράς! ;)

777885dugw57gt25.gif

Γλυκια μου επειδη και εγω εχω 30 κιλα παραπανω θα σου εξομολογηθω την αμαρτια μου.Μολις τελειωσα τη βιβλιοθηκη και εβαλα τα παιδια για υπνο παραγγειλα σουβλακια και χτυπησα και ενα σοκολατομελομακαρονο για να με ανταμειψω.Βεβαια μετα τις γιορτες ποιος ακουει την Ειρηνη τη διαιτολογο μου.Η ζωη μου ειναι γεματη απο Ειρηνες που προσπαθουν οι ταλαιπωρες να με συνετισουν.Κανε Θεουλη μου να τα καταφερουν.:!:

Ωχ.... ελπίζω να μην με πλακώσετε στο τέλος!!!! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Φυσικά έχω και γω μια "Ειρήνη"να με κουμαντάρει στο φαγητό(αλλιώς την λένε δηλαδή)

Ωχ... το χω σίγουρο το ξύλο λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Άλλη μια οικονομική και αποτελεσματική λύση για τα κοσμήματά σας.

Η παλέτα ζωγραφικής των ζουζουνιών μας (με τις νερομπογιές)... αφού ολοκληρώσει τον κύκλο της μπορεί να πλυθεί και να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος για σκουλαρίκια / δαχτυλίδια που άνετα μπορείτε να βάλετε μέσα σε ένα συρτάρι και να τα έχετε σε σειρά χωρις να χρειάζετε να τα... ψάχνετε!!! ;)

paletazografikis.jpg

777885dugw57gt25.gif

Κι όλας Σοφάκι???

Είσαι σίγουρη πως την έκανες λειτουργική????? Με τρομάζεις που την έκανες τόσο γρήγορα!

:lol:

Η αληθεια ειναι οτι το υπολοιπο σπιτι ειναι σαν βομβαρδισμενο καθως και ο νεροχυτης.Τι ακριβως εννοεις με το λειτουργικη? Δωσε καμμια ιδεα.Σιγουρα κατι θα μου ξεφυγε:!:

Η αληθεια ειναι οτι το υπολοιπο σπιτι ειναι σαν βομβαρδισμενο καθως και ο νεροχυτης.Τι ακριβως εννοεις με το λειτουργικη? Δωσε καμμια ιδεα.Σιγουρα κατι θα μου ξεφυγε:!:

Χαχαχαχαχα σε έχω τρομάξει πουλάκι μου!!! :lol:

Εννοώ αρχικά, τι σε ενοχλούσε? Είχε μόνο βιβλία? Αρχικά ήταν για να υπάρχουν μόνο βιβλία ή ήθελες να έχεις ένα κομμάτι για διακοσμητικά...? Και τι έπαθε? Ειχε γεμίσει βιβλία και γινόταν ο χαμός ή είχε γεμίσει και άλλα πράγματα και γι αυτό σε εκνεύριζε????

Τι εκανες? Ξεσκόνισες και τακτοποίησες τα βιβλία??? Ή και κάτι άλλο?

Πω-πω... ανάκριση 3ου βαθμού! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Με απασχολεί που δεν σου αρέσει το καλάθι που αγόρασες. Γιατί δεν σου αρέσει? Τι δεν σου αρέσει? Για πες μου λιγάκι....

θα το συνηθίσω,πού θα πάει...

Το είχα φανταστεί αλλιώς,ορθογώνιο...

Κι αυτό είναι στρογγυλό

Αλλά δεν εμποδίζει εκεί που το έχω

Γεια σας κορίτσια και Χρόνια πολλά!!!

Να είστε όλες καλές γερές να χαίρεστε τις οικογένειες σας.

Σας έχασα λίγο γιατί έλειπα αυτές τις μέρες.

Μου άρεσε πολύ η ιδέα μα τη παγοθήκη για τα κοσμήματα αλλα εγώ δεν έχω συρτάρι άδειο που να μπορω να τι βάλω και με απασχολεί πολύ αυτό το θέμα. Τωρα τα έχω σε ένα μπαουλάκι και γίνεται ψιλοχαμός.

Σκεφτηκα μια κασετίνα που έχω απο μαχαιροπίρουνα είναι ξύλινη και κομψη να έπαιρνα διαχωριστικά για εκεί μέσα; Τι λές Ειρήνη και συ;

Και τα εσώρουχα πως και που τα έχετε;

st5Bp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...