Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

mamavasia το Μάη είχα τα γενέθλεια του Γιαννάκη. Λόγω της εγκυμοσύνης μου δεν μπόρεσα να κάνω αυτά που πραγματικά ήθελα αλλά να σου πω τι ετοίμασα: κεφτεδάκια σε σουβλάκια μαζί με ντομάτα κ τυράκι καρφωμένα πάνω σε μία μαργαρίτα ψωμάκια, τοστάκια άψητα με φατσούλες από ελιά, αυγό κ πιπεριά τα μισά με τυρί μόνο κ τα άλλα μισά με πάριζα κ τυρί, τυροπιτάκια τύπου κουρού από φούρνο, σπιτική σπανακόπιτα κ τυρόπιτα, μία πατατοσαλάτα, μία κοτοσαλάτα. Κέικ, μπισκότα, μηλόπιτα γιατί ήταν και νωρίς το απόγευμα.

Στη συνέχεια ιδέα του άντρα μου γιατί ήρθαν οι πατεράδες, παραγγείλαμε σουβλάκια κ πίτσες. θα σου πω απλά ότι περίσσεψαν τα περισσότερα μιάς που όλοι πέσανε με τα μούτρα σ αυτά που παραγγείλαμε. ευτυχώς φάγανε τα παιδάκια λίγο αλλά κ αυτά σουβλάκια θέλανε.

γι αυτό πρόσεψε αν έχεις σκοπό να παραγγείλετε τίποτα μετά, μην ετοιμάσεις πολλά πράγματα.

Είχα μεγάλο θέμα με πεθερά κ μαμά ότι έπρεπε να φτιάξω φαγητό για τους μεγάλους τύπου ψητό στο φούρνο κλπ κλπ, ορεκτικά κ πάει λέγοντας. Να πάρεις κρασιά, μπυρες, ποτά. Θα ήθελα να μάθω κ την άποψή σας. Σε παιδικό πάρτυ υποτίθεται ότι πάς γιατί να χω τέτοιου είδους ετοιμασία; Εννοείται ότι θα τσιμπήσουν κ οι μεγάλοι αλλά γιατί να χω αρνιά κ κατσίκια κ ψητά κ πατάτες κ ορεκτικά κ σαλάτες. Επίσης σε όποια γενέθλεια έχω πάει σε παιδότοπο εγώ προσωπικά σαν ενήλικας την έχω βγάλει με τον καφέ μου κ ότι έχει σερβιριστεί με αυτόν δηλαδή μπισκοτάκι ή κέικ. Σε σπίτι που πήγα τυροπιτάκια κατεψυγμένα ωραιότατα κ πίτσα μετά από πιτσαρία.

νομίζω ότι έμφαση πρέπει να δίνουμε στο παιδικό πάρτυ, στα παιδάκια να παίξουνε κ να διασκεδάσουνε με παιχνίδια κλπ.

Γιατί να σκίζουμε το μυαλό μας κ το κορμί μας στις ετοιμασίες όταν μετά μας μένουν όλα έτσι; έ; ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ.

Βέβαια το κακό είναι ότι από τότε που παντρευτήκαμε κ μένουμε μαζί, δεν έχει περάσει γιορτή, χριστούγεννα χωρίς να χω καλέσει κόσμο κ να χω κάνει ετοιμασία σπίτι. ήταν κ είναι η χαρά μου να χω κόσμο σπίτι κ να τους περιποιούμε αλλά πλέον κουράστηκα. ένα παιδί να φέρνει βόλτα κ ένα στην κοιλιά κ η κρίση να μας γυροφέρνει δύσκολα πλέον τα πράγματα.

Ωχ πρωί πρωί σας φόρτωσα.

Λοιπόν εγώ από δουλειές πλέον μόνο τα βασικά διότι τέλος του μήνα θα αλλάξουμε πορτοπαράθυρα επομένως φαντάζεστε τι έχει να γίνει μέσα στο σπίτι από σκόνη. Το μόνο που κάνω είναι να ετοιμάζω κ να τακτοποιώ σιγά σιγά τα ρούχα της μπέμπας για να μην τα έχω εκείνες τις μέρες΄γιατί ο καιρός πλησιάζει κ εγώ έχω αρχίσει κ βαραίνω.

Καλημερα κ καλή εβδομάδα σε όλες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσι δεν ξέρω τι πορτοπαράθυρα πήρατε, αλλά υπάρχουν κάποια που απλά κουμπώνουν επάνω στα προηγούμενα και τελειώνεις σε δευτερόλεπτα χωρίς σκόνη χωρίς τίποτα. Νομίζω τα EUROPA ήταν.

sbxre6a2f.png

Γιατί να σκίζουμε το μυαλό μας κ το κορμί μας στις ετοιμασίες όταν μετά μας μένουν όλα έτσι; έ; ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ.

Καλημερα κ καλή εβδομάδα σε όλες.

Δίκιο έχεις, και εγώ δεν κάνω δύσκολα και πολλά φέτος και λόγω κρίσης και λόγω κούρασης.....δεν θα παραγγείλω τίποτα, πεθερά και μαμά δεν ανακατεύονται, ευτυχώς!

Κορίτσια μου καλημέρα σας!

Χάθηκα και χθες αλλά το χρειαζόμουν πολύ!

Πήγαμε για το 1ο μας μπανάκι {έβαλα μαγιώωωωωω κορες!!! :tongue:} στην Ψάθα και περάσαμε σούπερ καλά και σούπερ ξεκούραστα!

Φυσικά το βράδυ σιδέρωνα μέχρι τις 11 αλλά άλλο αυτό... :? .

Σήμερα το αγόρι μου έχει ρεπό και λιώσαμε κυριολεκτικά στις εξωτερικές δουλειές!

Με το που αφήσαμε το φιογκάκι στο σχολείο τρέχαμε... πήγαμε στην ξαδερφη του άντρα μου, να την βοηθήσει σε κάποια ηλεκτρολογικά, μετά στην πεθερά μου για κάποια δουλίτσα και τέλος {επιτέλους} αγόρασα τα νέα crocs του Ανδρεούλη, που θα φορά για τα επόμενα 2 καλοκαίρια και πάλι αφού βγαίνουν ανά 2 νούμερα.

Τελικά πήρα αυτά

http://www.crocs.eu/woody-buzz-lightyear-custom-clog/11937,en_ES,pd.html?cid=466&cgid=boys-footwear

αφού τα πιο όμορφα κατά την γνώμη μου, αυτά με τον scooby doo, τα είχαμε ήδη και πλέον του είναι ίσα-ίσα... θα τα δώσουμε σύντομα.

Με το που μπήκαμε έβαλα κοτοπουλάκι λεμονάτο με πατατούλες και τώρα μόλις έκατσα.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι θα πρέπει να πάμε στα ΚΤΕΛ για να πάρουμε κάτι πραγματάκια που μου στέλνει η θεία μου από το χωριό {να ναι καλά!} και θα λιώσουμε στη ζέστη πάλι!

Σας γλυκοφιλώ και επανέρχομαι!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κούκλες,τι κάνετε όλα καλά???.Μπήκα στα γρήγορα να πω ενα γεια για τί πρέπει να βάψω μαλλί(αυτή η άσπρη!!!!ρίζα)και θα σας διαβάσω μετά.Σήμερα εφτιαξα το πρώτο βραχιολάκι μου και δεν έφτιαξα την ντουλάπα με τα ρούχα μου (Ειρήνη υποσχομαι νατο κάνω),ευτυχώς στους αντρές μου υπάρχει τάξη.Φιλακια πολλά

Κανόνισε γιατί θα σε βάλω να ορκιστείς!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Στα πολύ μωρά βάζεις crilen κρέμα ή αυτοκόληττο στα ρούχα αντικουνουπικό, εγώ στις δικές μου που είναι πάνω απο 3 βάζω autan family spray που είναι για όλους μας!!!

Βασιούλα μου,

Είναι ασφαλή αυτά τα σπρέι? Δεν ξέρω γιατί, αλλά λες και τα χω πάρει με κακό μάτι και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!!!

777885dugw57gt25.gif

Έχω να ανακοινώσω ότι έχω πάει 60 κιλά απο 64 χωρίς δίαιτα....δεν έκανα δίαιτα απλά έγινε, τρώω μικρά γεύματα και συχνά επειδή δεν πολυπεινάω, τρέχω γενικά και νιώθω τόσο καλά που έφυγαν απο πάνω μου!

Εύγε, εύγε, εύγε!!!!!!!!

Μιλάμε για αρκετά κιλά!!! Μπράβο σου!

Ειρήνη να σου πω την αλήθεια επειδή μου αρέσει να φτιάχνω σαπούνια σκέφτομαι να φτιάξω στο φατσοβιβλίο μια σελίδα και να αρχίζω να πουλάω τα σαπούνια με σχέδια πάνω, σε πολύ χαμηλή τιμή..λέτε να το τολμήσω βρε κορίτσια?????

Εγώ είμαι μαζί σου με τα χίλια. Τι έχουμε πει? Η κάθε μία μας κάνει ότι μπορεί. Εγώ σίγουρα θα σε στηρίξω! ;)

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσακια μου καλα τι κανετε?Εγω εχθες αργησα να τελειωσω με τους βαθμους στο φροντιστηριο αλλα χαλαλι.Ακουσα τα καλυτερα απο τους γονεις,ανανεωσαν τις εγγραφες τους και εγραψαν και τα μικροτερα παιδακια τους.Ειναι πολυ ευχαριστο οταν αναγνωριζεται η δουλεια σου:P

Συγχαρητήρια Σοφάκι μου!!!

Να που η καλή δουλειά ανταμείβεται!!! Συγχαρητήρια κοριτσι μου! :P

777885dugw57gt25.gif

Καλη δουλεια φαινεται κανω μονο ως καθηγητρια γιατι ως νοικοκυρα εχω αποτυχει.Σημερα που ανοιξα τις ντουλαπες για να τακτοποιησω κατι ρουχα κοντεψαν να μου ερθουν καπελο.Ποτε προλαβαν και εγιναν ετσι?ΕΙΡΗΝΑΚΙ εχεις καμμια συμβουλη?Αλλα και εσεις κοριτσακια πως αντιμετωπιζετε το θεμα τακτοποιηση ντουλαπας?

Τα πολύ βασικά, σε πρώτη φάση, ώστε να ψευτο-μαζευτεί λιγάκι για να μην σε τρελαίνει:

1) Βγάλε οτιδήποτε είναι για δόσιμο. Οτιδήποτε δεν σου κάνει, το έχεις βαρεθεί, δεν το χρειάζεσαι και δώστα!

Στις ντουλάπες έχεις και μπλούζες στην κάτω πλευρά ή μόνο ρούχα κρεμασμένα???

777885dugw57gt25.gif

Δωσε καμια ιδεα για δωρα στις δασκαλες βρε Ειρηνακι!

Εγω φετος σκεφτομαι να παρω τις κουπες της unicef.

Δεν εχω καταληξει ακομη ομως:confused:

Ναι κοριτσάκι μου, θα σου γράψω ξεχωριστό μήνυμα για δώρα!

Υ.Γ. Δεν σ' έχω ξεχάσει, αυτήν την εβδομάδα!!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρηνακι τα παρηγγειλα!

Αχ ναι θα εχει πολυ πλακα!Παντα υπογραμιζω κ σημειωνω στα βιβλια μου κ γιαυτο ντρεπομαι κ δε δανειζω ποτε!:oops:

Σιγά παιδί μου, αλίμονο! Δικά σου είναι!

Και γω.. τα κάνω "δικά μου" μ αυτόν τον τρόπο... το λατρεύω! ;)

777885dugw57gt25.gif

Βασιούλα μου,

Είναι ασφαλή αυτά τα σπρέι? Δεν ξέρω γιατί, αλλά λες και τα χω πάρει με κακό μάτι και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!!!

ναι είναι για όλη την οικογένεια, εγώ τους βάζω το σπρέι στα μπουτάκια και στα μπράτσα και δεν τισ πλησιάζει τίποτα.

Καλημέρα κορίτσια!

Διαβάζω ότι είστε όλες καλά και χαίρομαι! Εγώ μια χαρά, κάνω πως διαβάζω, δεν έχω πολύ όρεξη εδώ και 4-5 μέρες!! Το σπίτι το φέρνω βόλτα... τα βασικά που δεν αξίζουν αναφοράς- σκουπίσματα, σφουγγαρίσματα, ξεσκονίσματα, μπάνια, πλυντήρια σιδερώματα και φαγητό. Αυτά! Ά!! έκανα κάτι ωραίο... Μάζεψα όλα τα πατάκια, χαλιά, κουβέρτες και παπλώματα και χτες τα πήγαμε νεροτριβή.... λάμψανε όλα και καθάρισαν τα πάντα με τη μία χωρίς να παιδεύομαι με πλυντήρια και πλυσίματα στα μπαλκόνια, άσε που ήθελα και καμιά δεκαπενταριά μέρες να τα κάνω όλα!!

Ναι βρε, αλλά συνήθως είναι κάτι τυπικό ή και σε κάποιες περιπτώσεις για να "φανούν" λες και θα κρίνεις κάποιον ή θα συμπεριφερθείς καλά στο παιδί από το δώρο.

Να "φανούν"??? :confused:

Κουφό...

Θα γράψω ξεχωριστό μήνυμα για το θέμα...

777885dugw57gt25.gif

γεια σας και απο εμένα... τι μου κάνετε?

χτες γυρνούσαμε όλη μέρα... ολοήμερη εκδρομούλα ;) πήγαμε θάλασσα, φάγαμε και χαλαρώσαμε απίστευτα :)

όλα αυτά βέβαια με αιτία ;) χτες μεγάλωσα κατα ένα ολόκληρο έτος :)

την Παρασκευή πήγαμε σε παιδότοπο, επειδή εγώ έκανα παραδίπλα το δώρο του συζύγου το καινούργιο μου τατου :) ... και επειδή είδα οτι λέτε για φύλαξη σε παιδότοπο εκεί μας είπαν 8-2 50 για μια φορά την εβδομάδα... τις υπόλοιπες τιμές δεν τις θυμάμαι αλλά αν κάποια ενδιαφέρεται μπορώ να δώσω στοιχεία... (περιοχή Ν. Σμύρνη)

Έγινε επιτέλους και συ 23???? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Να ζήσεις, να είσαι ευτυχισμένη, δυνατή, γερή και πάντα αισιόδοξη! Οτι καλύτερο. Σου στέλνω την αγάπη μου

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...