Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ax χρονια σου πολλα!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Εγω μεγαλωνω αυριο!;) Διδυμακι κ εσυ???????

Εγω 8-1 δινω 180 ευρω σε δημοτικο παιδικο κ για τα 2 παιδια αλλα σε σχεση με τα 350 των ιδιωτικών μαλλον καλο ειναι το 50/εβδομαδα!

Τι ταττοο εκανες δωρο στον αντρουλη σου???Ποσο μαρεσουν αυτα τα καψουροτατοο!:rolleyes:

xi xi ναι και εγω ;)

50? ειναι για συμμετοχή μια μέρας !!!! και οχι εβδομάδα!!!

οχι εγώ έκανα τατου που μου έκανε δώρο εκείνος ;) οχι, οχι καψουροτατου :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και απο εμένα... τι μου κάνετε?

χτες γυρνούσαμε όλη μέρα... ολοήμερη εκδρομούλα ;) πήγαμε θάλασσα, φάγαμε και χαλαρώσαμε απίστευτα :)

όλα αυτά βέβαια με αιτία ;) χτες μεγάλωσα κατα ένα ολόκληρο έτος :)

την Παρασκευή πήγαμε σε παιδότοπο, επειδή εγώ έκανα παραδίπλα το δώρο του συζύγου το καινούργιο μου τατου :) ... και επειδή είδα οτι λέτε για φύλαξη σε παιδότοπο εκεί μας είπαν 8-2 50? για μια φορά την εβδομάδα... τις υπόλοιπες τιμές δεν τις θυμάμαι αλλά αν κάποια ενδιαφέρεται μπορώ να δώσω στοιχεία... (περιοχή Ν. Σμύρνη)

Να ζησεις κοριτσακι μου.Να εισαι παντα γερη και δυνατη και να υπαρχει αγαπη στην οικογενεια σου.ΦΙΛΑΚΙΑ:P

Χαρίζω crocs No 4-5 σε καλη κατάσταση... απλά εχει ξεθωριάσει το σηματακι με τον κροκόδειλο στις 2 εξωτερικές πλευρές.

Είναι ακριβώς σαν αυτά

http://www.kcmode.com/red-crocs-kids-classic---kids-classic-red-crocs-21699-p.asp

γειά σας κοριτσάκια

σήμερα έλειπα απο το πρωί, πολύυυυ ζέστη!!!

ωραία είναι όμως, δεν διαμαρτύρομαι γιατί με τις βροχές είχαμε πήξει!!!

Λοιπόν θα το τολμήσω αυτό με τα σαπούνια αλλά απο Σεπτέμβριο ωστόσο σιγά σιγά θα κάνω την ομάδα στο φατσοβιβλίο και θα σας προσκαλέσω για να κάνουμε μπούγιο χαχαχαχχαχα μην είμαι μόνη μου μέσα!!!

Miriki μου είπε 200 ευρώ τον μήνα για το ένα παιδί και το δεκατιανό το δίνω εγώ!

Διαφημίσεις

xi xi ναι και εγω ;)

50? ειναι για συμμετοχή μια μέρας !!!! και οχι εβδομάδα!!!

οχι εγώ έκανα τατου που μου έκανε δώρο εκείνος ;) οχι, οχι καψουροτατου :D

aaaaaa! λαθος καταλαβα κοπελια! Νομισα οτι εκανες τατοο υπερτατης καψουρας:tongue:

Μεγεια παντως!

Συγνωμη 50 ευρω για 1 ημερα-4 ωρες απαχοληση? Γιατι μου φαινονται παααααρα πολλα???:confused:

-

4u χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα. Τώρα το είδα η έξυπνη.....

madipemi είναι 50 για 6 ώρες (8:00- 14:00). Στο ίδιο χώρο πηγαίνουμε κι εμείς και είναι για το μήνα 160 για τις ίδιες ώρες κάθε μέρα.

Επίσης σερβίρουν και πρωινό (που εμείς δεν το τρώμε) και φρούτο (που το τσακίζουμε) δικό τους.

Αχ αν είχε αυλή να παίζουν λίγο έξω θα ήταν ιδανικό, αλλά δεν....

sbxre6a2f.png

4u χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα. Τώρα το είδα η έξυπνη.....

madipemi είναι 50 για 6 ώρες (8:00- 14:00). Στο ίδιο χώρο πηγαίνουμε κι εμείς και είναι για το μήνα 160 για τις ίδιες ώρες κάθε μέρα.

Επίσης σερβίρουν και πρωινό (που εμείς δεν το τρώμε) και φρούτο (που το τσακίζουμε) δικό τους.

Αχ αν είχε αυλή να παίζουν λίγο έξω θα ήταν ιδανικό, αλλά δεν....

τέλεια θα τρώμε εμείς και το δικό σας :D:D:D:D:D:D

4U Χρόνια πολλάαααααααα (τώρα το πήρα χαμπάρι επίσης) :P

Κορίτσια το Σάββατο έχω πάρτυ στην μεγάλη την κόρη μου πείτε καμία ιδέα για εύκολο φαγητό...Σκέφτομαι να κάνω κεφτεδάκια, κρουασανάκια με ζαμπόν και τυρί, σαλάτα, τυροπιτάκια δικά μου, και μετά έχω κολλήσει, θέλω εύκολη και απλή συνταγή....παλιά τους έκανα σουφλέ, γλυκόξινα, ρύζια αλλά επειδή όλη μέρα μαγείρευα θέλω να το αποφύγω αυτή την φορά

4U Χρόνια πολλάαααααααα (τώρα το πήρα χαμπάρι επίσης) :P

Κορίτσια το Σάββατο έχω πάρτυ στην μεγάλη την κόρη μου πείτε καμία ιδέα για εύκολο φαγητό...Σκέφτομαι να κάνω κεφτεδάκια, κρουασανάκια με ζαμπόν και τυρί, σαλάτα, τυροπιτάκια δικά μου, και μετά έχω κολλήσει, θέλω εύκολη και απλή συνταγή....παλιά τους έκανα σουφλέ, γλυκόξινα, ρύζια αλλά επειδή όλη μέρα μαγείρευα θέλω να το αποφύγω αυτή την φορά

κοτομπουκιες και πατατουλες στο φουρνο. μαζι με τα τυροπιτακια μπορεις να κανεις και δικη σου πιτσα και λουκανοπιτακια. μπορεις να κανεις μικρα χοντογκακια, μπορεις και τοστακια να κανεις κομμενα στη μεση. ειναι αρκετα παντως. ειδικα αν κανεις 2 σαλατες. ετσι κια λλιως θα εχεις και γλυκο

Διαφημίσεις

χτες γυρνούσαμε όλη μέρα... ολοήμερη εκδρομούλα ;) πήγαμε θάλασσα, φάγαμε και χαλαρώσαμε απίστευτα :)

όλα αυτά βέβαια με αιτία ;) χτες μεγάλωσα κατα ένα ολόκληρο έτος :)

4U ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σου ευχομαι παντα με υγεια και χαρα.

Να σε χαιροντε οι δικοι σου.

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου παντα με ΑΓΑΠΗ!!!!

τι να πω βρε κοριτσια?! με σωσατε! και παλι! λοιπον για οταν βγαινουμε εξω λεω να δοκιμασω αυτο το τσιροτο που λετε, θα το βαζω πανω στα ρουχακια του. για εμας και τον μεγαλο μου πηραμε καποιο οικολογικο προιον με σιτρονελα. ειρηνη μου δοξα τω θεο καλα ειναι τωρα το μαναρακι μου και ευτυχως για την ωρα! φαινεται να μην κολλησαμε κανεις αλλος! 4u χρονια σου πολλαμε υγεια. sofia μου μπραβο σου. η καλη δουλεια και κατα συνεπεια οι καλοι ανθρωποι με συνειδηση και αγαπη για αυτο που κανουνε παντα ανταμοιβονται. οσο για δουλειες κοριτσια πλεον δεν εχω να πω τιποτα!!!!! υπαρχει ενα μπαχαλο στο σπιτι και ειναι μονιμο!! μονο στις ντουλαπες μου εκανε καποιες μικρες εκκαθαρισεις!

Kαλημερα κοριτσια,

ευχαριστω για τις απαντησεις για το που μπαινει η κρεμα ματιων εγω την εβαζα πιοο κοντα στο ματι ισως αυτο φταιει ομως με "τραβαει" παρα πολυ εκεινη η περιοχη γυρω απο τα ματια.

mamavasia να την χαιρεσαι να εινα παντα γερη και ευτυχισμενη.Οσο για το φαι μπορεις να κανεις μικρα χαμπουργκερακια, ζαμπονοτυροπιτα και λουκανοπιτα ευκολη με σφολιατα,κρεπες με ο,τι γεμιση θες (εγω συνηθως κανω με κοτοπουλο), μπαγκετα γεμισμενη με φιλαδελφεια και ζαμπον.Α και τα σαπουνακια τελεια κανε φεις και προσκαλεσε μας ολες.

Κορες θελω κι εγω τη βοηθεια σας για τα δωρα των δασκαλων.Εμεις φετος σταματαμε τον παιδικο σταθμο και θα ηθελα να τους παρω κατι σχετικα καλο.Σιγουρα η μικρη θα κανει καρτες δεν το συζητω αλλα θα ηθελα και κατι αλλο.Εχει μια δασκαλα και ενα δασκαλο και το διπλα τμημα εχει δυο δασκαλες,εχω και μ'εκεινες καλη σχεση καθως τις ξερω και απο προηγουμενες χρονιες που πηγαινε η μεγαλη μου εκει,πιστευετε οτι πρεπει να παρω σε ολους?

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Χάθηκα μια εβδομάδα, πήγαμε τριήμερο Αγ. Πνεύματος στο χωριό και...ξέμεινα ;) Ο μικρός δεν ήθελε να φύγει με τίποτα, ήθελα κι εγώ να δω λίγες μέρες τον μπαμπά μου που δεν τον βλέπω συχνά, και έτσι πέρασαν οι μέρες, αλλά το ευχαριστήθηκα, χαλάρωσα..

Το Σάββατο πήγαμε βόλτα στον Υμηττό που είναι δίπλα μας - ευτυχώς! - και την Κυριακή κάναμε πικ-νικ στο Τατόι..Κορίτσια αισθάνομαι λες και γύρισα από διακοπές! Να δω τώρα πώς θα περάσει η εβδομάδα που καλόμαθε ο μικρός και ζητάει βόλτα στο "ζάσος" :D

...Και μια που είπα ο μικρός...Κορίτσια, συναγερμός!! Κάπου άκουσε μια βρισιά, δεν έχω ιδέα πού, αλλά είναι βαριά..πολύ βαριά..και την πετάει σε άσχετες φάσεις εκεί που παίζει :oops: Στην αρχή είπα να το παίξω αδιάφορη και έκανα ότι δεν άκουγα, αλλά την λέει και πεντακάθαρα! Μετά σκέφτηκα να βρω μια παρήχηση της φράσης και να τον διορθώνω και καλά, αλλά ούτε αυτό έπιασε..Τι να κάνω;;; :confused:

4 U, αν και καθυστερημένα, χρόνια σου πολλά! :)

mamavasia, το θέμα είναι να γίνει η αρχή! Καλή επιτυχία :)

g8Sbp2.png

...Και μια που είπα ο μικρός...Κορίτσια, συναγερμός!! Κάπου άκουσε μια βρισιά, δεν έχω ιδέα πού, αλλά είναι βαριά..πολύ βαριά..και την πετάει σε άσχετες φάσεις εκεί που παίζει :oops: Στην αρχή είπα να το παίξω αδιάφορη και έκανα ότι δεν άκουγα, αλλά την λέει και πεντακάθαρα! Μετά σκέφτηκα να βρω μια παρήχηση της φράσης και να τον διορθώνω και καλά, αλλά ούτε αυτό έπιασε..Τι να κάνω;;; :confused:

Τι ωραία η βόλτα στο ζάσος κι εγώ θέλω.... Μπράβο σου που και ωραία περάσατε και είδες και τους δικούς σου λίγο.

Τώρα για τη βρισιά, πόσο είναι ο μικρός σου;

Εγώ στη φάση που είμαστε τώρα του εξηγώ ότι αυτή η λέξη δεν είναι ευγενική και εμείς που είμαστε ευγενικοί δεν τη χρησιμοποιούμε. Και μετά το αγνοώ πλήρως κάνω ότι δεν καταλαβαίνω ότι ειπώθηκε.

Στα πιο μεγάλα (4άρια, 5άρια) ρωτάω τι σημαίνει. Αν ξέρουν τους εξηγώ πάλι το ίδιο και με πολλή σοβαρότητα τους φέρνω προ των ευθυνών τους (εσύ είσαι μεγάλος κι έξυπνος κι ευγενικός άρα θα μιλάς όμορφα. Επίσης εμείς στην τάξη μας/ οικογένειά μας είμαστε ευγενικοί και μιλάμε όμορφα.) Αν δεν ξέρουν (όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές) και δεν πιάσουν τα υπόλοιπα που έχουμε πει μέχρι τώρα τους λέω "καλά μωρό είσαι και λες πράγματα που δεν καταλαβαίνεις, χαχάααααα, καλέ φέρτε μια πιπίλα και μια πάνα." Ε, δεν υπάρχει περίπτωση το κόβουν μαχαίρι.....

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...