Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλα τι κανετε?Εγω εχθες αργησα να τελειωσω με τους βαθμους στο φροντιστηριο αλλα χαλαλι.Ακουσα τα καλυτερα απο τους γονεις,ανανεωσαν τις εγγραφες τους και εγραψαν και τα μικροτερα παιδακια τους.Ειναι πολυ ευχαριστο οταν αναγνωριζεται η δουλεια σου:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλη δουλεια φαινεται κανω μονο ως καθηγητρια γιατι ως νοικοκυρα εχω αποτυχει.Σημερα που ανοιξα τις ντουλαπες για να τακτοποιησω κατι ρουχα κοντεψαν να μου ερθουν καπελο.Ποτε προλαβαν και εγιναν ετσι?ΕΙΡΗΝΑΚΙ εχεις καμμια συμβουλη?Αλλα και εσεις κοριτσακια πως αντιμετωπιζετε το θεμα τακτοποιηση ντουλαπας?

Καλη δουλεια φαινεται κανω μονο ως καθηγητρια γιατι ως νοικοκυρα εχω αποτυχει.Σημερα που ανοιξα τις ντουλαπες για να τακτοποιησω κατι ρουχα κοντεψαν να μου ερθουν καπελο.Ποτε προλαβαν και εγιναν ετσι?ΕΙΡΗΝΑΚΙ εχεις καμμια συμβουλη?Αλλα και εσεις κοριτσακια πως αντιμετωπιζετε το θεμα τακτοποιηση ντουλαπας?

κάθεσαι μια μέρα και ξεσκαρτάρεις ότι ρούχα δεν χρειάζεσαι, διπλώνεις ωραία αυτά που θέλεις και ανά χρώματα ή όπως σε βολεύει και τα υπόλοιπα που δεν θες τα χαρίζεις, τα πουλάς ή τα ανταλλάσσεις....εγώ όπως θα έχεις καταλάβει είμαι φαν των swap!!! :P

Τι καθηγήτρια είσαι Σοφάκι???

Έχω να ανακοινώσω ότι έχω πάει 60 κιλά απο 64 χωρίς δίαιτα....δεν έκανα δίαιτα απλά έγινε, τρώω μικρά γεύματα και συχνά επειδή δεν πολυπεινάω, τρέχω γενικά και νιώθω τόσο καλά που έφυγαν απο πάνω μου!

Miriki σήμερα πήγα τις κόρες μου σε έναν παιδότοπο και μου είποαν ότι λειτουργούν σαν παιδικό σταθμό το πρωί....ρώτησα για την μικρή και μου είπαν 200 ευρώ για 4 ώρες τον μήνα....απο 9-1 με φαγητό δικό μου....είναι καλά η τιμή???? γίνεται καλή δουλειά σε παιδότοπους που λειτουργούν σαν παιδικοί???

Ειρήνη να σου πω την αλήθεια επειδή μου αρέσει να φτιάχνω σαπούνια σκέφτομαι να φτιάξω στο φατσοβιβλίο μια σελίδα και να αρχίζω να πουλάω τα σαπούνια με σχέδια πάνω, σε πολύ χαμηλή τιμή..λέτε να το τολμήσω βρε κορίτσια?????

καλησπερα μαμαβασια κανεις τελεια πραγματακια οποτε λεω να το κανεις :P δεν εχεις να χασεις κατι ;)

Καθηγητρια Αγγλικων ειμαι Βασια μου.Το θεμα ειναι οτι εχω ξεφορτωθει διαφορα πραγματα αλλα παλι μαλλον εχω πολλα.Το θεμα ειναι οτι η κατασταση αυτη ειναι εκνευριστικη γιατι ποτε δε βρισκω αυτο που ψαχνω,μπροστα μου ειναι τα ασχετα και τα χρησιμα καταχωνιασμενα.Ειμαι αδιορθωτη.Βασια καταπληκτικα αυτα που φτιαχνεις κοριτσι μου.Τολμησε το.Θα μας εχεις ολες πελατισσες:P

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Λοιπόν, το έψαξα λίγο περισσότερο.

Ισχύει και όταν δεν έχεις νυχτερινό.

Οι χρεώσεις όταν δεν έχεις νυχτερινό είναι εδώ:

http://www.dei.gr/Documents2/CUSTOMER%20SERVICE/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC%20-%20%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82%20%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%AD%CF%89%CF%83%CE%B7%202012.pdf

Οι χρεώσεις με νυχτερινό είναι εδώ:

http://www.dei.gr/Documents2/TIMOLOGIA/%CE%931%20%CE%9D%20%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC%20-%20%CE%9C%CE%B5%20%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%AD%CF%89%CF%83%CE%B7%202012.pdf

Για να δώσεις τη μέτρηση σου, δες οδηγίες εδώ:

http://www.deddie.gr/Default.aspx?id=5634&nt=18〈=1[/Q

Σ'ευχαριστω κοπελα μου για την αμεση απαντηση.

Καλημέρα,καλημέρα!!!!!!!

mamavasia μην το σκέφτεσε,ο τολμών νικά! Κάντο,δοκιμαστικά στην αρχή,δεν έχεις να χάσεις τίποτα! Χτες είχα βγει με την κολλητή μου και είχαμε ακριβώς την ίδια συζήτηση. Πιάνει το χέρι της και φτιάχνει βρε κορίτσια κάτι βραχιόλια και κολιέ όνειρο!!!!

Κατα τα άλλα ήσυχα,ετοιμάζω βαλίτσεσ γιατί επιστρέφουμε σήμερα σπιτάκι μας! Μια εβδομάδα λείπουμε και θέλω το κρεβάτι μου! Α!Δηλώνω επίσης οτι απο σήμερα το βράδυ μπαίνω σε μια διατροφική σειρά μπας και χάσω σιγά σιγά κανα κιλάκι.Εχω πάρει πολλα πολλα και επιβάλλεται.Αυταααααα

Κοριτσια μου καλημέρα! Στη δουλειά είμαι, κυριακάτικα, και κάθομαι και διαβάζω τις τελευταίες σελίδες γιατί έχασα επεισόδια! Θα το κοιτάξω αυτό με τη ΔΕΗ, ακούγεται ενδιαφέρον (και συμφέρον!)

Για τις ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ μια είναι η λύση! Γη διατόμω, ή αλλιών διατμητική γη (diatomaceous earth). Είναι απολιθώματα υδρόβιων οργανισμών (όστρακα κλπ)

ΔΕΝ είναι δηλητήριο και δεν επηρεάζει κανένα θηλαστικό (παιδιά, κατοικίδια κλπ). Λειτουργεί με μηχανικό τρόπο! Οι κόκκοι στο μικροσκόπιο μοιάζουν με σπασμένα γυαλιά και ουσιαστικά τραυματίζουν, αφυδατώνουν και εν τέλει σκοτώνουν τα έντομα!

Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, δεν έχει χρειαστεί, φτου φτου, αλλά λέω να πάρω να έχω καβάτζα. Το χρησιμοποίησαν όμως φίλοι με επιτυχία για τις κοτόψειρες (μην αγχώνεστε, στο κοτέτσι, όχι στο σπίτι!) και ξέρω ότι λειτουργεί για πάρα πολλά μαμούνια (κατσαρίδες, σκορπιοί, ψύλλοι, μυρμήγκια).

Πάω να διαβάσω και τα υπόλοιπα και τα λέμε!

Δεν σου κάνουν εσένα δωράκια? :confused::confused:

Εγώ κάνω πάντα δώρα στις δασκάλες του φιόγκου....

Δωσε καμια ιδεα για δωρα στις δασκαλες βρε Ειρηνακι!

Εγω φετος σκεφτομαι να παρω τις κουπες της unicef.

Δεν εχω καταληξει ακομη ομως:confused:

-

Διαφημίσεις

Αχ.. θα με θυμηθείς!

Εγώ δε κάνω το εξής: σε όλα μου τα βιβλία, υπογραμμίζω σειρές που με αγγίζουν πολύ.

Κάντο και συ σε αυτά, ν' ανταλλάζουμε ατάκες να λιώνουμε!!! :tongue::tongue::tongue:

Ειρηνακι τα παρηγγειλα!

Αχ ναι θα εχει πολυ πλακα!Παντα υπογραμιζω κ σημειωνω στα βιβλια μου κ γιαυτο ντρεπομαι κ δε δανειζω ποτε!:oops:

-

mamavasia να βάλω παραγγελία από τώρα;

Λοιπόν για τον παιδότοπο η τιμή που σου είπαν είναι και για τα δυο παιδιά; Τους δίνουν και πρωινό και φρούτο; Τώρα για τη δουλειά που γίνεται μπορείς να το καταλάβεις μόνο αν καθίσεις εκεί μερικά πρωινά και ακούσεις- δεις πώς δουλεύουν.

Εγώ ξέρω ότι κάνουν δουλειά γιατί έκανα ακριβώς αυτό, αλλά και γιατί μου λέει πολλά στο σπίτι ο μικρός όταν γυρνάει. (Την πρώτη εβδομάδα άρχισε ξαφνικά Δετέα Τιτη Τετάτη Πέτη Καραβή.... ήταν 2 ετών ακριβώς). Βέβαια διαφωνώ με πολλά από αυτά που κάνουν από παιδαγωγικής διδακτικής άποψης αλλά τα ίδια γίνονται παντού.

Το καλό με τον παιδότοπο είναι ότι ανά πάσα στιγμή κάνεις ντου και βλέπεις τι γίνεται, ενώ στον παιδικό σταθμό είναι αδύνατο αυτό ειδικά αν είναι δημοτικός.

Τώρα που λέτε κατσαρίδες έμενα σε ένα ημιυπόγειο σε εξοχική περιοχή πριν από κάποια χρόνια κοντά στη θάλασσα φανταστικά. Μόλις άνοιξε ο καιρός άρχισα κάθε μέρα να βλέπω κι από μία κατσαρίδα. Αποφάσισα λοιπόν να ψεκάσω Παρασκευή απόγευμα που θα γύρναγα στο πατρικό μου. Επίστρεψα Δευτέρα μεσημέρι, μετά το σχόλασμα, άνοιξα την πόρτα, την έκλεισα και πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου να έρθει. Το διαμερισματάκι ήταν καμιά 40αριά τετραγωνικά και ΟΛΟ το πάτωμα ήταν καλυμμένο από νεκρές ή ημιθανείς κατσαρίδες. Τέσσερα φτιάρια κατσαρίδες έβγαλε ο άνθρωπος, μαζέψαμε και τα πραγματά μου και έφυγα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ από εκεί..... Η σπιτονοικοκυρά δεν είχε κάνει απολύμανση στο φρεάτιο, το οποίο ήταν.... δίπλα μου...

sbxre6a2f.png

Δεν σου κάνουν εσένα δωράκια? :confused::confused:

Εγώ κάνω πάντα δώρα στις δασκάλες του φιόγκου....

Ναι βρε, αλλά συνήθως είναι κάτι τυπικό ή και σε κάποιες περιπτώσεις για να "φανούν" λες και θα κρίνεις κάποιον ή θα συμπεριφερθείς καλά στο παιδί από το δώρο.

Ευτυχώς πάντα υπάρχουν οι γονείς που με ένα χαμόγελο ή με με ένα δώρο που δείχνει φροντίδα με στέλνουν στα ουράνια. Σκέψου μία μαμά μου έφερε βερύκοκα μια χρονιά από το δέντρο στην αυλή τους και μια άλλη μου έστελνε όποτε έφτιαχνε γιουζλεμέδες (είναι σαν τηγανητά τυροπιτάκια που φτιάχνουμε στην Μυτιλήνη) που ήξερε ότι μου αρέσουν. Δηλαδή τι να το κάνω το ρολόι στο τέλος της χρονιάς όταν όλη τη χρονιά ενώ στο χωριό δεν υπήρχε καφετέρια παρά μόνο καφενές (που δεν μπορούσα να πάω) ζήτησα εγώ μία φορά έναν καφέ από μια μαμά που έμενε απέναντι από το σχολείο. Δεν είπα να μου φτιάχνουν κάθε μέρα, αλλά μία φορά να με ρωτούσαν αν χρειαζόμουν κάτι. Ξένη ήμουν στην περιοχή τους και μακριά από το σπίτι μου.... Τεσπα...

Λοιπόν για δώρο στις δασκάλες μη σπάτε το κεφάλι σας. Φτιάξτε κάτι (π.χ. μια κάρτα) μαζί με το παιδάκι σας αν είναι πολύ μικρό ή ρωτήστε το παιδάκι σας τι θα ήθελε. Μια πολύ ωραία ιδέα που είδα ήταν ένα μικρό γλαστράκι με βασιλικό ή κάτι τέτοιο. Στη μία δασκάλα του γιου μου θα της πάρω σφραγίδες που ξέρω ότι τις χρησιμοποιεί με τα παιδάκια κι ένα ωραίο μικρό κεραμικούλι. Στην άλλη το ψάχνω ακόμη. Το κεραμικούλι στάνταρ πάντως....

amelie από πού το προμηθεύεται κανείς αυτό; Καλά μόλις το διάβασα μου έσκασε φλασιά από το λύκειο. Με αυτό εξουδετερώνεις τη νιτρογλυκερίνη για να μην εκραγεί...

sbxre6a2f.png

γεια σας και απο εμένα... τι μου κάνετε?

χτες γυρνούσαμε όλη μέρα... ολοήμερη εκδρομούλα ;) πήγαμε θάλασσα, φάγαμε και χαλαρώσαμε απίστευτα :)

όλα αυτά βέβαια με αιτία ;) χτες μεγάλωσα κατα ένα ολόκληρο έτος :)

την Παρασκευή πήγαμε σε παιδότοπο, επειδή εγώ έκανα παραδίπλα το δώρο του συζύγου το καινούργιο μου τατου :) ... και επειδή είδα οτι λέτε για φύλαξη σε παιδότοπο εκεί μας είπαν 8-2 50 για μια φορά την εβδομάδα... τις υπόλοιπες τιμές δεν τις θυμάμαι αλλά αν κάποια ενδιαφέρεται μπορώ να δώσω στοιχεία... (περιοχή Ν. Σμύρνη)

γεια σας και απο εμένα... τι μου κάνετε?

χτες γυρνούσαμε όλη μέρα... ολοήμερη εκδρομούλα ;) πήγαμε θάλασσα, φάγαμε και χαλαρώσαμε απίστευτα :)

όλα αυτά βέβαια με αιτία ;) χτες μεγάλωσα κατα ένα ολόκληρο έτος :)

την Παρασκευή πήγαμε σε παιδότοπο, επειδή εγώ έκανα παραδίπλα το δώρο του συζύγου το καινούργιο μου τατου :) ... και επειδή είδα οτι λέτε για φύλαξη σε παιδότοπο εκεί μας είπαν 8-2 50? για κια φορά την εβδομάδα... τις υπόλοιπες τιμές δεν τις θυμάμαι αλλά αν κάποια ενδιαφέρεται μπορώ να δώσω στοιχεία... (περιοχή Ν. Σμύρνη)

Ax χρονια σου πολλα!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Εγω μεγαλωνω αυριο!;) Διδυμακι κ εσυ???????

Εγω 8-1 δινω 180 ευρω σε δημοτικο παιδικο κ για τα 2 παιδια αλλα σε σχεση με τα 350 των ιδιωτικών μαλλον καλο ειναι το 50/εβδομαδα!

Τι ταττοο εκανες δωρο στον αντρουλη σου???Ποσο μαρεσουν αυτα τα καψουροτατοο!:rolleyes:

-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...