Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αχ πες τα βρε φιλενάδα και με δουλεύουν όλοι, εγώ δεν έχω τα βιβλία αλλά τα έχω όλα τα έργα, ειδικά 2 πρώτα τα έχω δει πάνω απο 10 φορές.....σήμερα έχω βάλει κουμπάρα και κουνιάδα να τα δουν επίσης απο το σπίτι τους.....μεγάλοο κόλλληηημμμμαααα!!!!! μα είναι τόσο κούκλος ο Robert

Βάσια μου,

Τα βιβλία είναι ΤΟ όνειρο. Αν σου άρεσαν οι ταινίες θα λατρέψεις τα βιβλία.... Είναι, όπως όλα τα βιβλία άλλωστε, "γεμάτα" με όλα τα κομμάτια που οι ταινίες για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να συμπεριλάβουν.

Έχουν δε κάτι ατάκες.... από την Μπέλα και τον Εντουαρντ που σε κάνουν να λιώνεις... εγώ δε, άπειρες φορές έχω βάλει status στο facebook από τα βιβλία αυτά... απλώς τα λατρεύω!!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α θα τα παρω κ εγω τα βιβλια! Δεν το ειχα σκεφτει! Τρεχω στο amazon!

Αχ.. θα με θυμηθείς!

Εγώ δε κάνω το εξής: σε όλα μου τα βιβλία, υπογραμμίζω σειρές που με αγγίζουν πολύ.

Κάντο και συ σε αυτά, ν' ανταλλάζουμε ατάκες να λιώνουμε!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Kαλημερα,

εχω πολυ δουλεια αλλα φροντιζω να σας παρακολουθω για να μη χανω επεισοδια.

εγω αντιηλιακη εχω απο φαρμακειο της KORRF,καλη ειναι.Εγω θα ηθελα να ρωτησω για τη κρεμα ματιων που την βαζετε?Εννοω ακριβως κατω απο τα ματια γιατι εμενα η περιοχη γυρω απο τα ματια ειναι ξηρη και με τραβαει ειχα παρει μια κρεμα ματιων αλλα οταν την εβαζα μετα ενιωθα ενα τσουξιμο μου ειπε η κοπελα απο το φαρμακειο οτι επρεπε να τη βαζω πιο κατω οχι τοσο κοντα στο ματι ειχε δικιο η δεν μου εκατσε καλα η συγκεκριμενη κρεμα?

Οπλαρχηγέ μου, βάφεσαι μετά την αντιηλιακή σου? Στρώνει καλά το βάψιμο σου..? :confused:

Την κρέμα ματιών την απλώνουμε πάντα με το μικρό μας δαχτυλάκι. Έτσι μου έχει πει η φίλη μου, η οποία έχει κόλλημα με τα καλλυντικά, ψωνίζει τα καλυτερότερα {έχει μεγάλη οικονομική άνεση} και πάει συνεχώς σε αισθητικό. Βασικά της έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί έχει εξαιρετικό γούστο και μυαλό, οπότε τα ψάχνει όλα πολύ.

Μου έχει πει λοιπόν πως την κρέμα ματιών την βάζουμε με το μικρό μας δαχτυλάκι, που έχει ελάχιστη δύναμη, καθώς το μάτι μας δεν θέλει καθόλου "τραβήγματα". Με έχει συμβουλέψει λοιπόν, να βάζω την κρέμα με ταμποναριστές κινήσεις από το μικρό δαχτυλάκι μου στο κάτω σημείο από το μάτι μας {εκεί που είναι το κόκκαλο} σε όλο του το μάκρος και στο πάνω βλέφαρο και μόνο. Στο πάνω μέρος, να το βάζουμε και πάλι στο κόκκαλο, κάτω από το φρύδι μας, και πάλι σε όλο το μάκρος του ματιού. Οπως μου έχει πει δεν χρειάζεται πιο κοντά στο μάτι, θα κάνει τη δουλειά του.

Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά, πάντως η συγκεκριμένη κοπέλα είναι 49 και μοιάζει στην ηλικία μου.

777885dugw57gt25.gif

Να κεράσω καραμελίτσα????? χαχαχαχα

Δεν είναι καραμέλα μην γελιέστε, είναι το δωράκι που έφτιαξα για τις δασκάλες της κόρης μου!!! Σαπουνάκια διακοσμημένα!!! Σας αρέσει???

CZNkPs.jpg

Έπαθα την πλάκα μου!!! :shock::shock:

Όχι μόνο είναι πανέμορφα αλλά είναι και τόσο πρωτότυπα που αν το ήξερα λίγο νωρίτερα θα σου ζήταγα να μου κάνεις και μένα για τη δασκάλα του φιόγκου {δεν ξέρω τι δώρο να της πάρω για το κλείσιμο... :confused:}!

Μήπως να το κάνεις λίγο πιο επαγγελματικά? Είναι τόσο μοναδικό!!

777885dugw57gt25.gif

ΕΙΡΗΝΑΚΙ με γεια σου.Κατι τετοια με κανουν να θελω να αδυνατισω.;)

Βάλτο στο πρόγραμμα αφού το θέλεις κορίτσι μου.

Σιγά-σιγά, χωρίς άγχος. Σκέψου, ας πούμε, να, σήμερα το βράδυ δεν θα πιω το αναψυκτικό... αύριο το μεσημέρι δεν θα φάω τόσες φέτες ψωμί, θα φάω μία λιγότερη... έτσι στο χαλαρό και βλέπεις πως πάει για να μην καταπιεστείς πολύ, αν δεν είσαι έτοιμη! ;););)

Υ.Γ. Ευχαριστώ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Βρε Βάσια δε φέρνεις τα παιδιά σου στο νηπιαγωγείο μου; Ασχέτως ηλικίας δηλαδή, έτσι να με έχει κι εμένα κάποιος στα ώπα ώπα....

Δεν σου κάνουν εσένα δωράκια? :confused::confused:

Εγώ κάνω πάντα δώρα στις δασκάλες του φιόγκου....

777885dugw57gt25.gif

γεια σας κοριτσια και απο εμενα! ηθελα τοσα να σας πω αλλα μια το επεισοδιο που εγινε χθες με πολιτικους να χτυπιουνται και μια που ο μεγαλος ξυπνησε χθες με 40 πυρετο ξεχασα ολα τα υπολοιπα. 40.5 και να κατεβαινει μεχρι 39! τελικα γιατρος ειπε ιωση! (παλι!) και προσοχη με μωρο! χμ καλα. σημερα δοξα τω θεο επεσα αρκετα ο πυρετος και ειναι πιο ευδιαθετος. mamavasia υπεροχο δωρο. ειρηνη πολυ ωραια αυτη η ανταλλακτικη οικονομια! εγω δυστυχως ειμαι η χοντρουλα?! χμ! αντε δε το λεω - απο τις φιλες οποτε και αυτο δε μπορει να γινει. κατα τ αλλα παλι ενα σπιτι μπαχαλ! κοριτσια εχω σαλταρει! θα μετακομισω! παντου κυκλοφορουνε μωρα κατσαριδες!!!!! και μυρμηγκια! τελικα ερχονται απο διπλανη αυλη!. η μοναδικη μνοκατοικια εδω κοντα οπου ειναι παρατημενη! σημερα επιετελους ειδα καποιος να καθαριζει και να κοβει δεντρα και χορτα και επειτα να βλεπω το μπαλκονι ουρα τα μυρμηγια!!!!!!! θα μετακομισω σας λεω γι αυτο το λογω! sofia καλη δυναμη κοριτσακι μου και οταν ξεκινησεις καμια διαιτα πες και μενα μπας και αρχισω και εγω καμια σωστη διατροφη!

Πω-πω.. περαστικά! Πως είναι το παιδί τώρα? Επεσε ο πυρετός?

Δεν πειράζει που είσαι η χοντρούλα, που μου γράφεις! Και τι έγινε? Εδώ δεν δίνουμε μόνο ρούχα! Θα δίνουμε {εγώ τουλάχιστον} και αξεσουάρ και φο-μπιζού, είδη σπιτιού.. τα πάντα κοριτσάκι μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Γειά σας κορίτσια!

Μπήκα βιαστικά να δω τα νέα σας.Για το ρεύμα κορίτσια θα το κοιτάξω και γω....

Ειρήνη με γεια τα ρουχαλάκια και τα αξεσουάρ!Την καλύτερη δουλειά κάνετε!

Οτι μπορούμε κοριτσάκι μου, για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον... ;)

777885dugw57gt25.gif

η Ειρήνη σήμερα που είναι???? την έφαγε η δουλειά και είχε και μια ζέστη, θα έπηξε!!!! Ειρήνη κουράγιοοοοοοο!!!

Ευχαριστώ που με είχες στο μυαλό σου Βασιάκι μου!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

καλησπερα κοριτσακια...σας διαβαζω καθε μερα αλλα ειμαι τοσο πτομα απο τη δουλια που δεν εχω το κουραγιο να γραψω

:shock: στο κομμωτηριο επικρατη ο πανικος της ανταυγιας και στο σπιτι μου γηνετε παρτυ ασηδεροτον ρουχων:shock: (ειστε καλεσμενες για ποτο:tongue::tongue:)Αυριο σαββατο κλεινω 4 μμ και πρεπει να φρεσκαρω το σπιτι μου γιατι τη δευτερα εχω να φιλοξενησω σεμιναριο για νεες θηλαζουσες μαμαδες απο τη la leche lenge (οποιο κοριτσι ειναι απο ανατοληκη θεσ/νικη το περημενω σπιτι μου;))...καλο βραδυ κοριτσια και καλο κουραγιο ειρηνη:P

Ω... φαντάζομαι τι θα γίνεται από ανταύγιες... !!!!

Κουράγιο κοριτσάκι μου! Κουράγιο και ευχαριστώ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας

Και εμεις σημερα βολταραμε με τη μπουμπου. Δεν ειχα αντοχες για δουλειες καθως η βδομαδα που περασε ηταν φουλ στο γραφειο και βγηκα νοκαουτ.

Λοιπον για το θεμα των κουνουπιων εγω θα κανω με το μωρο το εξης που το ειπε η παιδιατρος μιας φιλης μου και περισυ το καλοκαιρι δεν ειχαν ουτε ενα τσιμπημα το βραδυ. Πηρα μια ελαφροπετρα και αιθεριο ελαιο σιτρονελα απο μαγαζι με βιολογικα. Ποτισε την ελαφροπετρα με το αιθεριο ελαιο και την κρεμασε στην κατω γωνια της κουνιας (προς τα ποδια δλδ του μωρου) και οπως μου ειπε σεν πλησιασε κουνουπι ολο το δωματιο...Θα το κανω και εγω απο βδομαδα και θα σας πω και προσωπικα αποτελεσματα.

Το βραδυ θα βγουμε για φαγητο εξω μετα απο πολυ καιρο σε εστιατοριο με αυλη....αχ τι ωραιο το καλοκαιρι...:)

Τι τέλεια συμβουλή! Για δοκίμασε το και πες μου σε παρακαλώ γιατί μ ενδιαφέρει και εμένα!

777885dugw57gt25.gif

Για τα κουνούπια για μωρά είναι και τα τσερότα (cer8) από φαρμακείο. Το κολλάς όπου θέλεις κ τελειώνεις.

Και γω αυτό έκανα με το φιογκάκι. Του το κολλούσα στην πάνα και τέλος! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κούκλες,τι κάνετε όλα καλά???.Μπήκα στα γρήγορα να πω ενα γεια για τί πρέπει να βάψω μαλλί(αυτή η άσπρη!!!!ρίζα)και θα σας διαβάσω μετά.Σήμερα εφτιαξα το πρώτο βραχιολάκι μου και δεν έφτιαξα την ντουλάπα με τα ρούχα μου (Ειρήνη υποσχομαι νατο κάνω),ευτυχώς στους αντρές μου υπάρχει τάξη.Φιλακια πολλά

κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες σας. λεω να το συζητησω με το συζηγο το θεμα τις απολυμανσης αφου λετε πως ειναι ασφαλες και αοσμο. ηλιαχτιδα επισης πολυ σημαντικο αυτο για το ρευμα. αργησε κοριτσια το καλοκαιρακι αλλα μου φαινεται ηρθε για τα καλα!!!!! εδω λιωσαμε παντως! ημερα εκανα ψωνια για τα ζουζουνια μου. να ρωτησω κατι?!!!!! οσες εχετε- ειχατε μωρακια καλοκαιρι τι κανατε με θεμα κουνουπιων?! δε πηγαινατε πουθενα?! ξερω πως απογορευτε να βαλουμε οτιδηποτε.

Στα πολύ μωρά βάζεις crilen κρέμα ή αυτοκόληττο στα ρούχα αντικουνουπικό, εγώ στις δικές μου που είναι πάνω απο 3 βάζω autan family spray που είναι για όλους μας!!!

Έχω να ανακοινώσω ότι έχω πάει 60 κιλά απο 64 χωρίς δίαιτα....δεν έκανα δίαιτα απλά έγινε, τρώω μικρά γεύματα και συχνά επειδή δεν πολυπεινάω, τρέχω γενικά και νιώθω τόσο καλά που έφυγαν απο πάνω μου!

Miriki σήμερα πήγα τις κόρες μου σε έναν παιδότοπο και μου είποαν ότι λειτουργούν σαν παιδικό σταθμό το πρωί....ρώτησα για την μικρή και μου είπαν 200 ευρώ για 4 ώρες τον μήνα....απο 9-1 με φαγητό δικό μου....είναι καλά η τιμή???? γίνεται καλή δουλειά σε παιδότοπους που λειτουργούν σαν παιδικοί???

Ειρήνη να σου πω την αλήθεια επειδή μου αρέσει να φτιάχνω σαπούνια σκέφτομαι να φτιάξω στο φατσοβιβλίο μια σελίδα και να αρχίζω να πουλάω τα σαπούνια με σχέδια πάνω, σε πολύ χαμηλή τιμή..λέτε να το τολμήσω βρε κορίτσια?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...