Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ομορφη Ηλιαχτιδα μου για πες μου,σε παρακαλω:

Αυτο ισχυει μονο εαν εχεις νυχτερινο?

Και οταν παρεις τηλ.για να τους πεις την ενδειξη που θα γραψεις, σε ποιο γραφειο απευθυνεσαι?

Καλημέρα!!!

Λοιπόν, το έψαξα λίγο περισσότερο.

Ισχύει και όταν δεν έχεις νυχτερινό.

Οι χρεώσεις όταν δεν έχεις νυχτερινό είναι εδώ:

http://www.dei.gr/Documents2/CUSTOMER%20SERVICE/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC%20-%20%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82%20%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%AD%CF%89%CF%83%CE%B7%202012.pdf

Οι χρεώσεις με νυχτερινό είναι εδώ:

http://www.dei.gr/Documents2/TIMOLOGIA/%CE%931%20%CE%9D%20%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC%20-%20%CE%9C%CE%B5%20%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%AD%CF%89%CF%83%CE%B7%202012.pdf

Για να δώσεις τη μέτρηση σου, δες οδηγίες εδώ:

http://www.deddie.gr/Default.aspx?id=5634&nt=18〈=1

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ βρε κοριτσια δηλ. δεν ειμαι η μονη που περναει τετοια τρελα μ αυτα τα εντομα?!!!!! αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω. mamavasia εγω μενω σε πολυκατοικια. αυτο το σωληναριο πουλες που να το βαλω? στο μπαλκονι? η΄κανει και μεσα στο σπιτι? και απολυμανση τελικα με τα παιδια? και δεν εχουμε καπου αλλου να παμε να μεινουμε. ψεκασα με κατι οικολογικο αλλα μαλλια!!!!!!!!!!! κοινως τιποτα!!!!!! ουφ

Κορίτσια εμένα ήρθε ειδικός από εταιρία απεντόμωσης και μας την έκανε με προιόντα πιστοποιημένα ακίνδυνα για τον άνθρωπο και άοσμα. Δεν χρειαζόταν να φύγουμε καθόλου, εγω προληπτικά ήθελα και πήρα τα παιδιά και φύγαμε για ένα τρίωρο. Μετά σπίτι μας κανονικά. Και ξαναλέω από τότε δεν ξαναείδα ψυχή.....;)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερα!:)

Ξυπνησα κ ειπα να συνεισφαιρω κ εγω στην κατσαριδοσυζητηση!

Μενουμε κ εμεις σε μονοκαοτοικια με ισογειο κηπακι κ καθε καλοκαιρι ειχαμε σοβαρο προβλημα με σαρανταποδαρουσες. Ηταν τεραστειες περιπου 4 εκατοστα κ τοοοοσο μα τοσο σιχαμενες!

Δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ κ με επιανε ταραχη μολις τις εβλεπα!

Φυσικα ειχαμε κ εμεις τον προβληματισμο για το εαν κ πως πρεπει να κανουμε απεντομωση κ τελικα καποιος μας συμβουλεψε ενα επαγγελματικο υλικο της Bayer που ειναι σαν ζελε κ το βαζεις σε σημεια στο σπτιι κ αυτες κατατροπωνονται.

Φυσικα βαλαμε μονο στο ισογειο δηλ στον οροφο που δεν χρησιμοποιειτα που κανεναν στην οικογενεια κ γλυτωσαμε Παναγια μου απο αυτα τα κακα τερατα!:tongue:

Αν θελει κανεις περισσοτερες πληροφοριες για το υλικο αυτο πολυ ευχαριστως να σας δωσω! Εμεις το εχουμε τοποθετησεει στο εικονοστασι κ το ευχαριστουμε καθε μερα!

:P:p:p:p

-

καλημερα!:)

Ξυπνησα κ ειπα να συνεισφαιρω κ εγω στην κατσαριδοσυζητηση!

Μενουμε κ εμεις σε μονοκαοτοικια με ισογειο κηπακι κ καθε καλοκαιρι ειχαμε σοβαρο προβλημα με σαρανταποδαρουσες. Ηταν τεραστειες περιπου 4 εκατοστα κ τοοοοσο μα τοσο σιχαμενες!

Δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ κ με επιανε ταραχη μολις τις εβλεπα!

Φυσικα ειχαμε κ εμεις τον προβληματισμο για το εαν κ πως πρεπει να κανουμε απεντομωση κ τελικα καποιος μας συμβουλεψε ενα επαγγελματικο υλικο της Bayer που ειναι σαν ζελε κ το βαζεις σε σημεια στο σπτιι κ αυτες κατατροπωνονται.

Φυσικα βαλαμε μονο στο ισογειο δηλ στον οροφο που δεν χρησιμοποιειτα που κανεναν στην οικογενεια κ γλυτωσαμε Παναγια μου απο αυτα τα κακα τερατα!:tongue:

Αν θελει κανεις περισσοτερες πληροφοριες για το υλικο αυτο πολυ ευχαριστως να σας δωσω! Εμεις το εχουμε τοποθετησεει στο εικονοστασι κ το ευχαριστουμε καθε μερα!

:P:p:p:p

ποιό είναι αυτό το gel ??? εγώ ξέρω το goliath και το max force, είναι και τα δύο της bayer???

ποιό είναι αυτό το gel ??? εγώ ξέρω το goliath και το max force, είναι και τα δύο της bayer???

mamavasia λεω για το max force!

Πραγματικα σωθηκα!

Εξωτερικα του σπιτιου στα λουκια κυριως ριχνω αραια κ που απο κανενα μπουκαλι χλωρινη. ΕΙδικα οταν προκειται να ταξιδεψουμε το κανω.

Δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει παντως δεν εχω ουτε σιτες ειμαστε πλεον μια χαρα!

-

Διαφημίσεις

Αχ να είσαι καλά κοριτσάκι μου, ευτυχώς βρέθηκε κάποιος να μου επιβεβαιώσει αυτά που ήξερα, είχα δει μόνο βίντεο στο youtube με το φάρμακο και τι κάνει με τις κατσαρίδες αλλά δεν ήξερα κανέναν που να το έχει δοκιμάσει, τώρα που μου το είπες θα το πάρω 1000%....

Ούτε εμείς έχουμε σίτες στο εξοχικό, έχουμε ξύλινα παράθυρα και πατζούρια και θα βάλουμε σίτες μόνο όταν τα αλλάξουμε και βάλουμε αλουμίνια, οπότε επειδή λεφτά δεν έχουμε θα αργήσω να δω σίτες....μόνο στη κρεβατοκάμαρα στα ξύλινα πατζούρια έχουμε βάλει με πινέζες άσπρες σίτες επειδή έχει μεγάλες γρύλιες.

Το ένα σωληνάριο αρκεί για όλο το σπίτι δηλαδή για 80 τμ..???

Κορίτσια μου....

Καλό Σαβ/κο εύχομαι σε όλες...

Συγνώμη που εξαφανίστηκα... σας είχα πει από αρχές τις εβδομάδας πόσο δύσκολη εβδομάδα ήταν αυτή που μόλις πέρασε... :rolleyes: Κουράστηκα πολύ. Δεν είναι μόνο η δουλειά, είναι και όλα τα υπόλοιπα που κάνουμε όλες μας και πιέστηκα πολύ. Έμπαινα-έβγαινα, ένας χαμός...

Ευτυχώς σήμερα κάπως ηρέμισα, μια και είναι το 1ο Σάββατο μετά από μήνες που δεν δούλευα. Φυσικά είχα ένα σωρό πράγματα να κάνω αφού ψυγείο και ντουλάπια ήταν άδεια... :? .

Σηκωθήκαμε (και ο άντρας μου είχε ρεπό, ψώφιος κι αυτός!) με τα χίλια ζόρια στις 9.30!!! Ατράνταχτο δείγμα του πόσο κομμάτια ήμουν... :shock: .

Ψευτομάζεψα, πήγα λαϊκή. Η λαϊκή του Σαββάτου, όταν είναι εδώ κοντά μας {μετακινείται ανάλογα τους μήνες} έχει απίθανα πράγματα και ειδικά υφάσματα!

Επιτέλους έκλεισα λοιπόν καινούργια κουρτίνα για το σαλόνι {το "μέσα" φύλλο} γιατί το είχα στο μυαλό μου μήνες και όλο το ανέβαλα λόγω οικονομικών... Η κουρτίνα που τώρα έχω, είναι αγορασμένη προ 6ετίας και έχει "καεί" από τον ήλιο... έχει αλλάξει χρώμα. Από καφέ/χρυσή που ήταν αρχικά τώρα είναι μελιτζανί! :shock:

Βρήκα λοιπόν μία υπέροχη κουρτίνα σε χρυσούς τόνους (το έξω φύλλο είναι καφέ σκούρ με χρυσούς κύκλους {Chatzicaki μου, δεν σε έχω ξεχάσει θα βάλω και φωτογραφία σύντομα} από υπέροχη οργάντζα και μαζί με τα ραφτικά μου κόστισε 30?. Έδωσα προκαταβολή 15 και το άλλο Σάββατο θα περάσω να την πάρω.

Μείον ένα στις έννοιες μου λοιπόν που επιτέλους μετά από μήνες διαγράφηκε από τη λίστα! :P

Μετά ψώνισα φρούτα και λίγα λαχανικά και επέστρεψα. Πήγαμε τον μικρό tae know do και εγώ πετάχτηκα στην εκκλησία όπου έδωσα μία μεγάλη τσάντα του ικεα πράγματα {θυμάστε που τα είχαμε συζητήσει?} και στον Γερμανό, 2 συσκευές κινητών μαζί με φορτιστές για ανακύκλωση. Ξεφορτώθηκα στο φουλ, δηλαδή!

Μόλις φάγαμε και ξανα νιώθω λιώμα από κούραση. Θα ξαπλώσω λιγάκι γιατί στις 5 θα πεταχτώ στην Αντιγόνη {θα σας γράψω ξεχωριστό μήνυμα γι αυτό το σούπερ παιδί} να της φροντίσω το μανικιούρ και μετά ελπίζω και εύχομαι να πάμε θερινό σινεμαδάκι!!! Εχει απίστευτη ζέστη και το χω πολύ όρεξη. Αν δεν είμαστε χάλια από κούραση {λες και το σώμα μου έχει ρίξει παροχές...} θα πάμε θερινό σινεμαδάκι να την καταβρούμε!

Θα επανέλθω με μηνύματα, σας διαβάζω όλες εννοείται και συγνώμη σε όσες δεν έχω απαντήσει προσωπικά, ακόμη δεν έχω διαβάσει τα προσωπικά μου μηνύματα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο.

Σας γλυκοφιλώ και σας σκέφτομαι όλες!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!

Λοιπόν, το έψαξα λίγο περισσότερο.

Ισχύει και όταν δεν έχεις νυχτερινό.

Οι χρεώσεις όταν δεν έχεις νυχτερινό είναι εδώ:

http://www.dei.gr/Documents2/CUSTOMER%20SERVICE/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC%20-%20%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82%20%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%AD%CF%89%CF%83%CE%B7%202012.pdf

Οι χρεώσεις με νυχτερινό είναι εδώ:

http://www.dei.gr/Documents2/TIMOLOGIA/%CE%931%20%CE%9D%20%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC%20-%20%CE%9C%CE%B5%20%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%AD%CF%89%CF%83%CE%B7%202012.pdf

Για να δώσεις τη μέτρηση σου, δες οδηγίες εδώ:

http://www.deddie.gr/Default.aspx?id=5634&nt=18〈=1

Τέεεεελεια!!!!!

sbxre6a2f.png

κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες σας. λεω να το συζητησω με το συζηγο το θεμα τις απολυμανσης αφου λετε πως ειναι ασφαλες και αοσμο. ηλιαχτιδα επισης πολυ σημαντικο αυτο για το ρευμα. αργησε κοριτσια το καλοκαιρακι αλλα μου φαινεται ηρθε για τα καλα!!!!! εδω λιωσαμε παντως! ημερα εκανα ψωνια για τα ζουζουνια μου. να ρωτησω κατι?!!!!! οσες εχετε- ειχατε μωρακια καλοκαιρι τι κανατε με θεμα κουνουπιων?! δε πηγαινατε πουθενα?! ξερω πως απογορευτε να βαλουμε οτιδηποτε.

Γεια σας

Και εμεις σημερα βολταραμε με τη μπουμπου. Δεν ειχα αντοχες για δουλειες καθως η βδομαδα που περασε ηταν φουλ στο γραφειο και βγηκα νοκαουτ.

Λοιπον για το θεμα των κουνουπιων εγω θα κανω με το μωρο το εξης που το ειπε η παιδιατρος μιας φιλης μου και περισυ το καλοκαιρι δεν ειχαν ουτε ενα τσιμπημα το βραδυ. Πηρα μια ελαφροπετρα και αιθεριο ελαιο σιτρονελα απο μαγαζι με βιολογικα. Ποτισε την ελαφροπετρα με το αιθεριο ελαιο και την κρεμασε στην κατω γωνια της κουνιας (προς τα ποδια δλδ του μωρου) και οπως μου ειπε σεν πλησιασε κουνουπι ολο το δωματιο...Θα το κανω και εγω απο βδομαδα και θα σας πω και προσωπικα αποτελεσματα.

Το βραδυ θα βγουμε για φαγητο εξω μετα απο πολυ καιρο σε εστιατοριο με αυλη....αχ τι ωραιο το καλοκαιρι...:)

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Αχ να είσαι καλά κοριτσάκι μου, ευτυχώς βρέθηκε κάποιος να μου επιβεβαιώσει αυτά που ήξερα, είχα δει μόνο βίντεο στο youtube με το φάρμακο και τι κάνει με τις κατσαρίδες αλλά δεν ήξερα κανέναν που να το έχει δοκιμάσει, τώρα που μου το είπες θα το πάρω 1000%....

Ούτε εμείς έχουμε σίτες στο εξοχικό, έχουμε ξύλινα παράθυρα και πατζούρια και θα βάλουμε σίτες μόνο όταν τα αλλάξουμε και βάλουμε αλουμίνια, οπότε επειδή λεφτά δεν έχουμε θα αργήσω να δω σίτες....μόνο στη κρεβατοκάμαρα στα ξύλινα πατζούρια έχουμε βάλει με πινέζες άσπρες σίτες επειδή έχει μεγάλες γρύλιες.

Το ένα σωληνάριο αρκεί για όλο το σπίτι δηλαδή για 80 τμ..???

mamavasia αξιζει να το δοκιμασεις!

Εγω πινω νερο στο ονομα της bayer! Eνα σωληναριο ειναι υπεραρκετο! Εμεις για εναν οροφο(70 τμ περιπου) τον κατω οπως σου ειπα που τον εχουμε αποθηκευτικο κ απο εκει ερχονται ηταν υπεραρκετο

Παρτο κ πες μου αποτελεσματα!

-

Γεια σας

Και εμεις σημερα βολταραμε με τη μπουμπου. Δεν ειχα αντοχες για δουλειες καθως η βδομαδα που περασε ηταν φουλ στο γραφειο και βγηκα νοκαουτ.

Λοιπον για το θεμα των κουνουπιων εγω θα κανω με το μωρο το εξης που το ειπε η παιδιατρος μιας φιλης μου και περισυ το καλοκαιρι δεν ειχαν ουτε ενα τσιμπημα το βραδυ. Πηρα μια ελαφροπετρα και αιθεριο ελαιο σιτρονελα απο μαγαζι με βιολογικα. Ποτισε την ελαφροπετρα με το αιθεριο ελαιο και την κρεμασε στην κατω γωνια της κουνιας (προς τα ποδια δλδ του μωρου) και οπως μου ειπε σεν πλησιασε κουνουπι ολο το δωματιο...Θα το κανω και εγω απο βδομαδα και θα σας πω και προσωπικα αποτελεσματα.

Το βραδυ θα βγουμε για φαγητο εξω μετα απο πολυ καιρο σε εστιατοριο με αυλη....αχ τι ωραιο το καλοκαιρι...:)

Τι ωραια η πατεντα σας για τα κουνουπια κ τι ωραιο το καλοκαιρακι πραγματι:cool:

Εγω στα παιδακια μου για τον υπνο το βραδυ βαζω στο τελειωμα απο το φανελακι τους χαμηλα βαζω λιγο αντικουνουπικο με σιτρονελλα της φρεζυντερμ!

Επισης εχω ακουσει για την αρμπαροριζα οτι διωχνε τα κουνουπια κ ετσι πηρα ενα γλαστρακι στο μπαλκονι μου!

-

Γεια σας νοικοκυροκόριτσα!!

Σήμερα το έχω ρίξει στις δουλειές!Στο χαλαρό όμως,γιατί κάνει και ζέστη

Το σπίτι μου ήταν αρκετά συμμαζεμένο κι αυτό με βοήθησε να το καθαρίσω χωρίς πολύ κόπο.Εκανα υπνοδωμάτια,χωλ,μπάνιο,σαλόνι,βεράντες...

Μου έχει μείνει μόνο η κουζίνα όπου πάντα γίνεται χαμός.

Και σιδέρωσα και αρκετά ρουχάκια.

Δε νομίζω να κάνω άλλες δουλιτσες για σήμερα!Το πρόγραμμα προβλέπει βόλτα με αγαπούληδες,γιο και μπαμπά!

Κόρες... μόλις μπήκαμε... τελικά το πρόγραμμα δεν έβγαλε θερινό σινεμαδάκι γιατί είμαστε πτώματα σε αποσύνθεση... :tongue::tongue:

Την κοπανήσαμε όμως το απογευματάκι και πήγαμε βολτίτσα. Πήγαμε για φαγητό έξω {σουβλάκια} και ευχαριστηθήκαμε ένα υπέροχο καλοκαιρινό βραδάκι... :D .

Αύριο το πρόγραμμα λέει το πρώτο μας μπάνιο!!!!!!!!!!! Το φιογκίδιο δεν βλέπει την ώρα και τη στιγμή !!! :D:D:D

Πάω να κάνω ένα δροσερό ντους και επανέρχομαι!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...