Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τώρα το έπιασα!!!! δηλαδή το μυστικό είναι ότι απο την στιγμή που τα μοιράζεις, κατεβαίνεις κάτω απο τις 800 άρα χρεώνεσαι με την τιμή του νυχτερινού????? σωστά???

Ακριβώς έτσι.

Να κεράσω καραμελίτσα????? χαχαχαχα

Δεν είναι καραμέλα μην γελιέστε, είναι το δωράκι που έφτιαξα για τις δασκάλες της κόρης μου!!! Σαπουνάκια διακοσμημένα!!! Σας αρέσει???

CZNkPs.jpg

Υπέροχα!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια!

Μπήκα βιαστικά να δω τα νέα σας.Για το ρεύμα κορίτσια θα το κοιτάξω και γω....

Ειρήνη με γεια τα ρουχαλάκια και τα αξεσουάρ!Την καλύτερη δουλειά κάνετε!

Ηλιαχτίδα έχει τρέξιμο η υπόθεση προσκήτήρια και όλα τα συναφή της βάφτισης αλλα είναι και απο τα πιο γλυκά πράγματα τησ ζωής μας!

mamavasia τι ωραία δημιουργία!Τυχερές οι δασκάλες....

Μην μιλάτε για κατσαρίδες, θα σας γράψω άλλη μέρα τον πόνο μου και τι τραβάω στο εξοχικό και θα με νιώσετε!!! :( Δεν τι θέλω ούτε ζωγραφιστές και είναι η εποχή που ξυπνάνε!!!

patousitsa η λύση είναι goliath ή max force σωληνάριο!!! το πρώτο είναι ακριβό εγώ θα αγοράσω το δεύτερο για το χωριό, αυτό είναι μια κρέμα που την βάζεις σε μέγεθος φακής σε σημεία που δεν βρέχονται και δεν φτάνουν τα παιδιά εκτός σπιτιού πάντα....πάει η πρώτη τρώει λίγο και πεθαίνει, μετά η ζωντανή τρώει την ψόφια και πεθαίνει και πάει λέγοντας μέχρι που κάποιες που το έχουν φάει πάνε στην φωλιά τους και πεθαίνουν και μετά εξαφανίζονται όλες λόγω κανιβαλισμού. γεωπόνος μου τα έχει συστήσει και είναι της bayer! :shock: :shock: :shock: sorry για την αηδία που προκάλεσα αλλά είναι ο καιρός τους!!

Χαιρετω τα πιο γλυκα νοικοκυροκοριτσα:PΜολις με πηραν απο το SERVICE του πλυντηριου για να με ενημερωσουν οτι θα παραγγειλουν το ανταλλακτικο απο Ιταλια και θα ερθει το λιγοτερο σε 15 μερες.Στο μεταξυ τα απλυτα βουνο.Μου βαζει η αδερφη μου καποια πλυντηρια ,τα απαραιτητα και των παιδιων αλλα τα υπολοιπα εχουν ξεχειλισει.Το απογευμα δινω τους βαθμους στο φροντιστηριο και ποιος ξερει τι ωρα θα τελειωσω.Γενικα η διαθεση ειναι ανυπαρκτη.ΕΙΡΗΝΑΚΙ με γεια σου.Κατι τετοια με κανουν να θελω να αδυνατισω.;)

Σοφία, υπομονή!!! Το ξέρω, είναι δύσκολο... Κι εγώ πριν δύο μήνες περίπου ήμουν μία εβδομάδα χωρίς πλυντήριο και δεν την πάλευα. Πόσο μάλλον εσύ που είσαι ήδη κοντά δύο εβδομάδες κι έχεις άλλες δύο μπροστά σου. Δεν έχεις κάποιον άλλον εκτός από την αδερφή σου να σου βάλει κανένα πλυντήριο ακόμη?

JAf3p3.png

qtEXp3.png

γεια σας κοριτσια και απο εμενα! ηθελα τοσα να σας πω αλλα μια το επεισοδιο που εγινε χθες με πολιτικους να χτυπιουνται και μια που ο μεγαλος ξυπνησε χθες με 40 πυρετο ξεχασα ολα τα υπολοιπα. 40.5 και να κατεβαινει μεχρι 39! τελικα γιατρος ειπε ιωση! (παλι!) και προσοχη με μωρο! χμ καλα. σημερα δοξα τω θεο επεσα αρκετα ο πυρετος και ειναι πιο ευδιαθετος. mamavasia υπεροχο δωρο. ειρηνη πολυ ωραια αυτη η ανταλλακτικη οικονομια! εγω δυστυχως ειμαι η χοντρουλα?! χμ! αντε δε το λεω - απο τις φιλες οποτε και αυτο δε μπορει να γινει. κατα τ αλλα παλι ενα σπιτι μπαχαλ! κοριτσια εχω σαλταρει! θα μετακομισω! παντου κυκλοφορουνε μωρα κατσαριδες!!!!! και μυρμηγκια! τελικα ερχονται απο διπλανη αυλη!. η μοναδικη μνοκατοικια εδω κοντα οπου ειναι παρατημενη! σημερα επιετελους ειδα καποιος να καθαριζει και να κοβει δεντρα και χορτα και επειτα να βλεπω το μπαλκονι ουρα τα μυρμηγια!!!!!!! θα μετακομισω σας λεω γι αυτο το λογω! sofia καλη δυναμη κοριτσακι μου και οταν ξεκινησεις καμια διαιτα πες και μενα μπας και αρχισω και εγω καμια σωστη διατροφη!

patousitsa, η μόνη λύση είναι η απολύμανση. Εγώ πρόπερσι είχα πρόβλημα με το διπλανό (που δεν είναι παρατημένο το σπίτι, απλώς μαζεύει τρελή σαβούρα ο τύπος). Εκανα απολύμανση και ησύχασα. Έκανα και πέρσι που ήμουν έγκυος και θα κάνω και φέτος παρόλο που έχω το μωρό. Απλά για μια εβδομάδα θα προσέχω πολύ να μην ακουμπήσει πουθενα.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ πέρσυ έκανα απολύμανση αλλά δεν εξαφανίστηκαν εντελώς, και εμένα απο γειτονικό σπίτι μου έρχονται.....στο χωριό δεν έχει αποχετευτικό και σε διπλανή ετοιμόρροπη πολυκατοικία γίνεται ο χαμός....εμείς έχουμε τις μεγάλες που πετάνε (μπλιάχχχχχχ) και παρότι απολυμάναμε έξω απο το σπίτι είδαμε και πάλι κάποιες....όχι τόσες πολλές όπως πρίν αλλά είδαμε, τις βλέπαμε δηλαδή να πετάνε και να έρχονται στην βεράντα μας....φέτος λέω να πάρω αυτό το τζελ και να κάνω και απολύμανση γιατί πραγματικά δεν τις αντέχω, όταν τις βλέπω παίζουμε κυνηγητό με το τεζα το άοσμο!

Μέχρι και απο την καμινάδα έχω δει να μπαίνουν παρότι έχουμε κλείσει το καπάκι της εσωτερικά....εντομεταξύ εμείς έχουμε απο την μια κολλητά την παλιά πολυκατοικία και απο πίσω ένα χωράφι το οποίο είναι γεμάτο χόρτα....όταν αρχίσει να σουρουπώνει βλέπεις τα ποντίκια να παίζουν στις σιδεριές και σίγουρα θα υπάρχουν και φίδια....οπότε δεν τολμάμε να αφήσουμε ανοιχτά παράθυρα αν λείπουμε και είναι βράδυ...φυσικά πετάω στο χωράφι λουκουμάκια (φάρμακο) και πέρσυ είχε πεθάνει ένα χωμένο στα κεραμμύδια μας και είχε μια βρώμα, μέχρι που το ανακαλύψαμε!!!

αχ τα θυμήθηκα πάλι και συγχίστηκα!!

κάνετε και μέσα στο σπίτι απολύμανση??????? ρωτάω επειδή εμάς πέρσυ μας είχε πει αυτός ότι απαγορεύεται επειδή έχω παιδιά αλλά εδώ στην Αθήνα ξέρω ότι κάνουν...τελικά τι ισχυει??? εντάξει εγώ δεν του είπα να ψεκάσει τα έπιπλα ή την κουζίνα αλλά συγκεκριμένα μέρη π.χ. μέσα στο τζάκι ή σε γωνίες πίσω απο έπιπλα.

ωχ βρε κοριτσια δηλ. δεν ειμαι η μονη που περναει τετοια τρελα μ αυτα τα εντομα?!!!!! αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω. mamavasia εγω μενω σε πολυκατοικια. αυτο το σωληναριο πουλες που να το βαλω? στο μπαλκονι? η΄κανει και μεσα στο σπιτι? και απολυμανση τελικα με τα παιδια? και δεν εχουμε καπου αλλου να παμε να μεινουμε. ψεκασα με κατι οικολογικο αλλα μαλλια!!!!!!!!!!! κοινως τιποτα!!!!!! ουφ

Και εγώ πέρσυ έκανα απολύμανση αλλά δεν εξαφανίστηκαν εντελώς, και εμένα απο γειτονικό σπίτι μου έρχονται.....στο χωριό δεν έχει αποχετευτικό και σε διπλανή ετοιμόρροπη πολυκατοικία γίνεται ο χαμός....εμείς έχουμε τις μεγάλες που πετάνε (μπλιάχχχχχχ) και παρότι απολυμάναμε έξω απο το σπίτι είδαμε και πάλι κάποιες....όχι τόσες πολλές όπως πρίν αλλά είδαμε, τις βλέπαμε δηλαδή να πετάνε και να έρχονται στην βεράντα μας....φέτος λέω να πάρω αυτό το τζελ και να κάνω και απολύμανση γιατί πραγματικά δεν τις αντέχω, όταν τις βλέπω παίζουμε κυνηγητό με το τεζα το άοσμο!

Μέχρι και απο την καμινάδα έχω δει να μπαίνουν παρότι έχουμε κλείσει το καπάκι της εσωτερικά....εντομεταξύ εμείς έχουμε απο την μια κολλητά την παλιά πολυκατοικία και απο πίσω ένα χωράφι το οποίο είναι γεμάτο χόρτα....όταν αρχίσει να σουρουπώνει βλέπεις τα ποντίκια να παίζουν στις σιδεριές και σίγουρα θα υπάρχουν και φίδια....οπότε δεν τολμάμε να αφήσουμε ανοιχτά παράθυρα αν λείπουμε και είναι βράδυ...φυσικά πετάω στο χωράφι λουκουμάκια (φάρμακο) και πέρσυ είχε πεθάνει ένα χωμένο στα κεραμμύδια μας και είχε μια βρώμα, μέχρι που το ανακαλύψαμε!!!

αχ τα θυμήθηκα πάλι και συγχίστηκα!!

κάνετε και μέσα στο σπίτι απολύμανση??????? ρωτάω επειδή εμάς πέρσυ μας είχε πει αυτός ότι απαγορεύεται επειδή έχω παιδιά αλλά εδώ στην Αθήνα ξέρω ότι κάνουν...τελικά τι ισχυει??? εντάξει εγώ δεν του είπα να ψεκάσει τα έπιπλα ή την κουζίνα αλλά συγκεκριμένα μέρη π.χ. μέσα στο τζάκι ή σε γωνίες πίσω απο έπιπλα.

Εμείς κάνουμε και μέσα στο σπίτι. Βασικά, κάνουμε στα μπάνια, στα μπαλκόνια και μπροστά στις μπαλκονόπορτες.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Γεια σας κοριτσια. Ειχα μερες να γραψω γιατι ετρχα με τη δουλεια, μετα επρεπε να μαζεψω τα χαρτια για τη δηλωση ευτυχως ο λογιστης ειναι φιλος μας στενος και μας το φερνει με το μαλακο...Ηρθε και σε μας η ΔΕΗ αυξημενη αλλα το περιμενα γιατι με το μωρο 3 μηνες τωρα δουλευουμε φουλ πλυντηριο στεγνωτηριο...

Με τις κατσριδες αφηστε..πονεμενη ιστορια. Μενω σε ισογειο με κηπακο πισω και καθε καλοκαιρι γινεται παρτυ με αυτες τις μεγαλες....Κανουμε καθε χρονο απολυμανση οποτε συνηθως βρισκω πτωματα...Φετος δεν ξερω τι εχουν παθει μαλλον ανοσια γιατι κυκλοφορουν ζαλισμενες και αργουν να πεθανουν... Ο αντρας μου ειπε να το παρω αποφαση και να κανω υπομονη 3 μηνες να περασει το καλοκαιρι. Δεν αντεχω ομως....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Οι μικρές αντέχονται, τους δίνει μια και πάει, αλλά οι μεγάλες???? εμείς το πρώτο καλοκαίρι στο χωριό πριν απο 3 χρόνια δεν το ξέραμε, σας πληροφορώ ότι 2 σκ που πήγαμε δεν κοιμήθηκα την νύχτα για να παραφυλάω, όποτε έβλεπα να μπαίνει μια απο το παράθυρο ξύπναγα τον άντρα μου και την σκότωνε (παράθυρο δεν έκλεινα επειδή θα σκάγαμε και δεν ήθελα να έχω τα παιδιά με κλιματισμό και όλα κλειστά, τότε η μικρή ήταν μηνών)....την επόμενη χρονιά έλαβα τα μέτρα μου....κάθε απόγευμα πρίν βραδιάσει γιατί τότε βγαίνουν, ψεκάζω την βεράντα μας περιμετρικά απο έξω με τέζα (είμαστε πρώτο όροφο σε διπλοκατοικία),οπότε όποια περάσει για να μπει στη βεράντα ψωφάει....ψεκάζω μέρα παρά μέρα και μέσα στο τζάκι, επίσης κάτω απο τα κρεβάτια μας και ευτυχώς οι κόρες μου δεν κυλιούνται στα πατώματα....όλα καλά...πέρσυ όμως είδα δύο φορές να βγαίνει μια απο τα κεραμίδια, δηλαδή μπήκε απο τα κεραμίδια και βγήκε απο το ξύλινο ταβάνι μέσα στο σπίτι, γιαυτό φέτος θα πάρω το τζέλ για να βάλω στο εσωτερικό των κεραμιδιών μη τυχόν και έχει εκεί και καμία φωλιά...μπλιάχχχχχ

τις μεγάλες ιπτάμενες δεν τις μπορώ (φρικάρω!!!!) , πέρσυ ένας φίλος μας που έμενε στην σοφίτα που έχουμε και κοιμόταν πολύ αργά, μας έλεγε ότι έξω στη βεράντα τις έβλεπε να έρχονται απο την δίπλα πολυκατοικία :(

με την απολύμανση ευτυχώς περιορίστηκε το πρόβλημα!!!! Εύα και εγώ υπομονή κάνω κάθε καλοκαίρι, αλλά μου την δίνει που δεν μπορώ να το απολαύσω εντελώς εξαιτίας άλλου σπιτιού και όχι δικού μου φταιξίματος, να πάνε να φτιάξουν τον βόθρο τους, λέτε να τους φέρω το υγιεινομικό???? ξέρει καμία???

Πραγματικα δεν ξερω φετος εχουμε επιδρομη κατσαριδας....

Και απολυμανση εκανα με εταιρεια επαγγελματικα πραγματα αλλα τιποτα απλα μειωθηκαν λιγο....

Με το μωρο δεν μπορω να ψεκασω οποτε δυσκολα τα πραγματα...

Απο καπου μπαινουν και πρεπει να το βρω αλλα χωρανε απο παντου οποτε οτι τρυπα και να κλεισω βρισκουν αλλη....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

καλησπερα κοριτσακια...σας διαβαζω καθε μερα αλλα ειμαι τοσο πτομα απο τη δουλια που δεν εχω το κουραγιο να γραψω

:shock: στο κομμωτηριο επικρατη ο πανικος της ανταυγιας και στο σπιτι μου γηνετε παρτυ ασηδεροτον ρουχων:shock: (ειστε καλεσμενες για ποτο:tongue::tongue:)Αυριο σαββατο κλεινω 4 μμ και πρεπει να φρεσκαρω το σπιτι μου γιατι τη δευτερα εχω να φιλοξενησω σεμιναριο για νεες θηλαζουσες μαμαδες απο τη la leche lenge (οποιο κοριτσι ειναι απο ανατοληκη θεσ/νικη το περημενω σπιτι μου;))...καλο βραδυ κοριτσια και καλο κουραγιο ειρηνη:P

Λοιπόν, βλέπεις στο λογαριασμό σου την "ημερομηνία επόμενης καταμέτρησης", πας στο ρολόι, γράφεις την ένδειξη και τους παίρνεις τηλέφωνο και το λες. Με αυτόν τον τρόπο οι μετρήσεις γίνονται κάθε δίμηνο (εναλλάξ από εσένα και τη ΔΕΗ) και όχι κάθε τετράμηνο (που γίνεται μόνο από τη ΔΕΗ). Το κατάλαβες? Φοβάμαι ότι κι εγώ μπερδεμένα τα γράφω, αλλά δεν μπορώ αλλιώς. Αν δεν κατάλαβες, να σου απαντήσει και καμία άλλη.

Ομορφη Ηλιαχτιδα μου για πες μου,σε παρακαλω:

Αυτο ισχυει μονο εαν εχεις νυχτερινο?

Και οταν παρεις τηλ.για να τους πεις την ενδειξη που θα γραψεις, σε ποιο γραφειο απευθυνεσαι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...