Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! Το έβαλα ήδη στο πρόγραμμα. Τώρα έχει ήδη μετρήσει η ΔΕΗ, οπότε, μόλις μου έρθει λογαριασμός, σημειώνω ημερομηνία και την επόμενη μέτρηση την κάνω εγώ. Υπέροχα!!! Άντε, να γλυτώσουμε τίποτα!!!

μπορειτε να το εξηγησετε παλι βρε κορες???δεν καταλαβαινω!!!δλδ παιρνουμε τηλ και λεμε την μετρηση??

Γιατί στο Άμαζον έχει τα ελληνικά βιβλία?

οχι απλα τα αγγλικα ειναι παμφτηνα σε σχεση με το 20αρικο ανα βιβλιο που θες για τα ελληνικα!

κ κανεις κ practice το αγγλικο σου!;)

-

μπορειτε να το εξηγησετε παλι βρε κορες???δεν καταλαβαινω!!!δλδ παιρνουμε τηλ και λεμε την μετρηση??

Λοιπόν, βλέπεις στο λογαριασμό σου την "ημερομηνία επόμενης καταμέτρησης", πας στο ρολόι, γράφεις την ένδειξη και τους παίρνεις τηλέφωνο και το λες. Με αυτόν τον τρόπο οι μετρήσεις γίνονται κάθε δίμηνο (εναλλάξ από εσένα και τη ΔΕΗ) και όχι κάθε τετράμηνο (που γίνεται μόνο από τη ΔΕΗ). Το κατάλαβες? Φοβάμαι ότι κι εγώ μπερδεμένα τα γράφω, αλλά δεν μπορώ αλλιώς. Αν δεν κατάλαβες, να σου απαντήσει και καμία άλλη.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

το καταλαβα ηλιαχτιδα μου. και τι κερδιζεις ετσι???μοιραζεις το ποσο του λογαριασμου δλδ???

Αν σε κάθε δίμηνο έχεις λιγότερες από 800Kwh, τότε πληρώνεις τις Kwh που έχεις καταναλώσει με την τιμή του νυχτερινού. Για να υπολογίσεις αν σε συμφέρει, δες σε έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό σου την κατανάλωση του τετραμήνου. Αν είναι κάτω από 1600Kwh, τότε σε συμφέρει. Φαντάσου ότι εγώ καταναλώνω στο τετράμηνο περίπου 1400Kwh σε ένα σπίτι 75τμ και με ένα μωρό. Οπότε διαιρώντας το στα δύο είναι περίπου 700Kwh το δίμηνο.

Με μετρήσεις κάθε τετράμηνο πληρώνω: 1400*0,07349=102,886?

Ενώ αν γίνονται μετρήσεις κάθε δίμηνο θα πληρώνω 700*0,05399*2 (δίμηνα)=75,586?

Διαφορά 27,3? (χωρίς ΦΠΑ)

Άρα δε μοιράζεις μόνο το ποσό του λογαριασμού σου. Κερδίζεις και κάποια χρήματα.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

ερωτηση στο Remember me τον ειδατε????

Μα τι μελαγχωλικο αγορι......

Α θα τα παρω κ εγω τα βιβλια! Δεν το ειχα σκεφτει! Τρεχω στο amazon!

το έχασα δυστυχώς, το είχε βάλει η τηλεόραση νομίζω????? :( :(

Εγώ εχτές είχα χυθεί κυριολεκτικά στον καναπέ, αλλά σε αυτό το έργο δεν τον έδειχνε και πολύ, εγώ λιώνω στο πρώτο twilight με τον τρόπο που την κοιτάει και όταν χαμογελάει......ωστόσο το τέταρτο έργο της σειράς δεν με τρέλανε κιόλας, περίμενα πιο πολύ XXX και να μην είναι με τα μούτρα στεναχωρημένα όλη την ώρα, τι λέω η γυναίκα μεσημεριάτικοοοο!!!!

Αν σε κάθε δίμηνο έχεις λιγότερες από 800Kwh, τότε πληρώνεις τις Kwh που έχεις καταναλώσει με την τιμή του νυχτερινού. Για να υπολογίσεις αν σε συμφέρει, δες σε έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό σου την κατανάλωση του τετραμήνου. Αν είναι κάτω από 1600Kwh, τότε σε συμφέρει. Φαντάσου ότι εγώ καταναλώνω στο τετράμηνο περίπου 1400Kwh σε ένα σπίτι 75τμ και με ένα μωρό. Οπότε διαιρώντας το στα δύο είναι περίπου 700Kwh το δίμηνο.

Με μετρήσεις κάθε τετράμηνο πληρώνω: 1400*0,07349=102,886?

Ενώ αν γίνονται μετρήσεις κάθε δίμηνο θα πληρώνω 700*0,05399*2 (δίμηνα)=75,586?

Διαφορά 27,3? (χωρίς ΦΠΑ)

Άρα δε μοιράζεις μόνο το ποσό του λογαριασμού σου. Κερδίζεις και κάποια χρήματα.

Τώρα το έπιασα!!!! δηλαδή το μυστικό είναι ότι απο την στιγμή που τα μοιράζεις, κατεβαίνεις κάτω απο τις 800 άρα χρεώνεσαι με την τιμή του νυχτερινού????? σωστά???

Να κεράσω καραμελίτσα????? χαχαχαχα

Δεν είναι καραμέλα μην γελιέστε, είναι το δωράκι που έφτιαξα για τις δασκάλες της κόρης μου!!! Σαπουνάκια διακοσμημένα!!! Σας αρέσει???

CZNkPs.jpg

Χαιρετω τα πιο γλυκα νοικοκυροκοριτσα:PΜολις με πηραν απο το SERVICE του πλυντηριου για να με ενημερωσουν οτι θα παραγγειλουν το ανταλλακτικο απο Ιταλια και θα ερθει το λιγοτερο σε 15 μερες.Στο μεταξυ τα απλυτα βουνο.Μου βαζει η αδερφη μου καποια πλυντηρια ,τα απαραιτητα και των παιδιων αλλα τα υπολοιπα εχουν ξεχειλισει.Το απογευμα δινω τους βαθμους στο φροντιστηριο και ποιος ξερει τι ωρα θα τελειωσω.Γενικα η διαθεση ειναι ανυπαρκτη.ΕΙΡΗΝΑΚΙ με γεια σου.Κατι τετοια με κανουν να θελω να αδυνατισω.;)

Διαφημίσεις

Να κεράσω καραμελίτσα????? χαχαχαχα

Δεν είναι καραμέλα μην γελιέστε, είναι το δωράκι που έφτιαξα για τις δασκάλες της κόρης μου!!! Σαπουνάκια διακοσμημένα!!! Σας αρέσει???

CZNkPs.jpg

τέλειααααααααααααααα

κι εγω θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

μπραβο μαμαΒάσια

αξια!!!!

αξια!!!:D

γεια σας κοριτσια και απο εμενα! ηθελα τοσα να σας πω αλλα μια το επεισοδιο που εγινε χθες με πολιτικους να χτυπιουνται και μια που ο μεγαλος ξυπνησε χθες με 40 πυρετο ξεχασα ολα τα υπολοιπα. 40.5 και να κατεβαινει μεχρι 39! τελικα γιατρος ειπε ιωση! (παλι!) και προσοχη με μωρο! χμ καλα. σημερα δοξα τω θεο επεσα αρκετα ο πυρετος και ειναι πιο ευδιαθετος. mamavasia υπεροχο δωρο. ειρηνη πολυ ωραια αυτη η ανταλλακτικη οικονομια! εγω δυστυχως ειμαι η χοντρουλα?! χμ! αντε δε το λεω - απο τις φιλες οποτε και αυτο δε μπορει να γινει. κατα τ αλλα παλι ενα σπιτι μπαχαλ! κοριτσια εχω σαλταρει! θα μετακομισω! παντου κυκλοφορουνε μωρα κατσαριδες!!!!! και μυρμηγκια! τελικα ερχονται απο διπλανη αυλη!. η μοναδικη μνοκατοικια εδω κοντα οπου ειναι παρατημενη! σημερα επιετελους ειδα καποιος να καθαριζει και να κοβει δεντρα και χορτα και επειτα να βλεπω το μπαλκονι ουρα τα μυρμηγια!!!!!!! θα μετακομισω σας λεω γι αυτο το λογω! sofia καλη δυναμη κοριτσακι μου και οταν ξεκινησεις καμια διαιτα πες και μενα μπας και αρχισω και εγω καμια σωστη διατροφη!

Ευχαριστώ κορίτσια, με εμψυχώνεται :)

Mirikaki πρώτη φορά κάνω δώρο σε δασκάλα :)

τόσα χρόνια δεν ήξερα τι δώρο να κάνω και δεν ήθελα να ξοδευτώ, τώρα όμως πια βρήκα την λύση.....εντωμεταξύ το σαπούνι είναι δοκιμασμένο, το σχέδιο απο πάνω δεν φεύγει όσο και να πλένεσαι μέχρι να παραμορφωθεί το ίδιο το σαπούνι, οι κόρες μου ακόμα πλένονται με τις barbie που είχα κάνει τις προάλλες και δεν έχει πάθει τίποτα!!!

Kαλημερα,

εχω πολυ δουλεια αλλα φροντιζω να σας παρακολουθω για να μη χανω επεισοδια.

εγω αντιηλιακη εχω απο φαρμακειο της KORRF,καλη ειναι.Εγω θα ηθελα να ρωτησω για τη κρεμα ματιων που την βαζετε?Εννοω ακριβως κατω απο τα ματια γιατι εμενα η περιοχη γυρω απο τα ματια ειναι ξηρη και με τραβαει ειχα παρει μια κρεμα ματιων αλλα οταν την εβαζα μετα ενιωθα ενα τσουξιμο μου ειπε η κοπελα απο το φαρμακειο οτι επρεπε να τη βαζω πιο κατω οχι τοσο κοντα στο ματι ειχε δικιο η δεν μου εκατσε καλα η συγκεκριμενη κρεμα?

Η κρέμα ματιών μπαίνει στην προέκταση του κοκκάλου του φρυδιού γύρω γύρω στο μάτι με απαλές κινήσεις

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...