Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

.... και φυσικά για να μην με δει με τα αίματα η μαμά μου και φάω και ξύλο απο πάνω έβαλα χαρτάκια σε κάθε κόψιμο....χαχαχχχα το πόδι μου είχε γίνει πουα!!

Πόσο διακριτικό!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακριβως το ίδιο κ γω. Η πρωνή ρουτίνα περιλαμβάνει γαλάκτωμα, κρεμούλες (μάτια, πρόσωπο, αντιηλιακή), πλύσιμο δοντιών, αποσμητικό και ....φρύδια!

Εμένα

1) Πλύσιμο προσώπου και δοντιών

2) Αντιηλιακή προσώπου

3) Φρυδάκια (2-3 τριχούλες)

4) Liposan

5) Roll on ... ;);)

777885dugw57gt25.gif

Δυστυχώς Ειρηνη μου δεν τη βλέπω την ντουλάπα μου και δεν τη χαιρομαι:-(

Εντάξει, οχι όλη την ντουλάπα αλλά κι αυτό το κομμάτι που τακτοποίησες δεν σε ανεβάζει? :confused:;)

Για τα φρυδάκια, εύγε! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια,

όντως δράμα με την εφορία.Να σκεφτείτε ότι για το στεγαστικό πληρώσαμε πέρσι 7860? και η εφορία δικαιολόγησε μόνο 500? οπότε τί να πείς?

Ελα ντε! Πες τα βρε Νάσια μου, πες τα γιατί και οι περισσοτεροι το ζουμε αυτο και κοντευω να τρελαθω με τα νεα μετρα!!!

Λοιπόν εχτές συμάζεψα το σπίτι και σήμερα αφού γυρίσω από την βάρδια μου θα είμαι όλη για τον αντρούλη μου μιας και σήμερα έχουμε επέτειο γάμου.Πότε πέρασαν 9 χρόνια παντρεμένοι ούτε που το κατάλαβα.

Αυριο έχουμε και γιορτή στο παιδικό και ο μεσαίος έχει ποιήμα αλλά δεν κατάφερα να πάρω άδεια οπότε θα τον δεί μόνο ο σύζυγος.

Να είστε ευτυχισμένοι, γεροί, δυνατοί, με κατανόηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Πάντα μαζί! :P:p

Οσο για την γιορτη του παιδιου τι να πω.... :?:?:? δεν εχω λογια που δεν θα εισαι.... Δεν ειναι αδικο ρε γμτ...??? Δεν ξερω αν ταιριαζει η λεξη αλλα ειναι η μονη που μου ερχεται...! :(

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια!!! Τρέχω όλη μέρα! Κατάφερα όμως και σιδέρωσα:P:p:p εχθές!!!

Σήμερα το πρωί σηκώθηκα, μάζεψα τα σιδερωμένα, μαγείρεψα για το μικρό (για εμάς μαγείρεψα χθες το βράδυ), έστρωσα τα κρεβάτια και φύγαμε για λαϊκή. Τώρα ήρθα για λίγο με το μικρό στη μαμά μου. Σε λίγο θα φύγουμε να πάμε σπίτι να τακτοποιήσω τα πράγματα από τη λαϊκή. Έχω πλυντήρια να βάλω (καλά που τελείωσε το σίδερο εχθές) και το απόγευμα πάλι εξόρμηση σε συγγενείς και φίλους για προσκλητήρια (μα καλά, πότε θα τελειώσουν???)

Αύριο η μέρα (μάλλον) έχει τρέξιμο για να βρω ρούχα για τη βάφτιση. Να δω τι θα πάρω...

Εμένα, γιατί δεν τελειώνει το σιδερο ποτέ??? :confused::confused::confused:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειχα ραντεβου 7.50 και η γιατρος ηρθε 9.20.Βεβαια τα εξετασε μια χαρα αλλα το στησιμο στησιμο.Και αυτο οπως μας ειπαν γινεται καθημερινα.

Φτύνω στα μούτρα τους! :mad::mad:

Το χω περάσει και γω και είναι να τρελαίνεσαι κοριτσι μου!!!!

Ου να χαθούν!

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Πήγα το μικρό μου στο γιατρό σήμερα καθώς το βράδυ είχε πάλι πυρετό...Ίωση μας είπε ο γιατρός, λογικά απο το σήμερα το βράδυ θα είναι καλύτερα.

Ειρήνη, τι ωραία συμβούλή για τα φρύδια....το κάνει η κολλητή μου εδω και χρόνια.Εγώ πάντως μάλλον πρέπει να πάω σε μια αισθητικό να μου τα φτάξει,να τα σχηματίσει ωραία και μετα να κάνω την συντήρηση που λέτε....Αφήστε που όταν αγχώνομαι(και συμβαίνει συχνά) ΄πιάνω τα φρύδια μου και τα βγάζω με τα δάχτυλα ασυναίσθητα....:oops::oops::oops: οπότε καταλαβαίνετε τι ωραία που τα κάνω...

Εμένα

1) Πλύσιμο προσώπου και δοντιών

2) Αντιηλιακή προσώπου

3) Φρυδάκια (2-3 τριχούλες)

4) Liposan

5) Roll on ... ;);)

καμιά προτασούλα για καλή αντιηλιακή κορίτσια?Εγω βάζω της Roc αλλά θέλω να την αλλάξω ωσονούπω...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Πήγα το μικρό μου στο γιατρό σήμερα καθώς το βράδυ είχε πάλι πυρετό...Ίωση μας είπε ο γιατρός, λογικά απο το σήμερα το βράδυ θα είναι καλύτερα.

Ειρήνη, τι ωραία συμβούλή για τα φρύδια....το κάνει η κολλητή μου εδω και χρόνια.Εγώ πάντως μάλλον πρέπει να πάω σε μια αισθητικό να μου τα φτάξει,να τα σχηματίσει ωραία και μετα να κάνω την συντήρηση που λέτε....Αφήστε που όταν αγχώνομαι(και συμβαίνει συχνά) ΄πιάνω τα φρύδια μου και τα βγάζω με τα δάχτυλα ασυναίσθητα....:oops::oops::oops: οπότε καταλαβαίνετε τι ωραία που τα κάνω...

Περαστικά του! Αμάν με τις ιώσεις...! :?

Πω-πω... πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις ατό με τα φρυδάκια!!!! :| Πολέμησε το όσο μπορείς κοριτσάκι μου και ναι, να πας σε μια κοπελίτσα να στα φτιάξει!!! :D

777885dugw57gt25.gif

Νωρίτερα ήρθε και η κολλητή μου μια βόλτα να της κάνω ένα μανικιούρ και να με δει λιγάκι και μου έφερε και μία σακούλα με πράγματα που δεν χρειαζόταν πλέον.

Μου φερε:

1) 4-5 σετ με υπέροχα καλοκαιρινά βραχιολάκια

2) Μία ολοκαίνουργια μπλούζα ZARA που δεν της "έκατσε" τελικά.

3) Ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα στο νούμερο μου (έχει άλλα 2 ζευγάρια χρυσά) και έτυχε εγώ να μην έχω.

4) Μία καταπληκτική φούστα σε ιβουάρ χρώμα, ολοκαίνουργια που της έκαναν δώρο από το εξωτερικό και δεν της έκανε!

Ανταλλακτική οικονομία!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καμιά προτασούλα για καλή αντιηλιακή κορίτσια?Εγω βάζω της Roc αλλά θέλω να την αλλάξω ωσονούπω...

Αυτό ενδιαφέρει και εμένα.

Τώρα βάζω του Κορρέ με βρώσιμο γιαούρτι αλλά δεν κάθεται καλά το μακιγιάζ μετά {όταν βάφομαι}.

777885dugw57gt25.gif

Για τις ιώσεις δεν έχεις άδικο αλλα καιρός είναι αυτός;

Τουλάχιστον να τις περνούν όσο πιο ανώδυνα γίνεται τα μικρούλια μας...Κορίτσια πάω μπας και διαβάσω τίποτα σήμερα, έχω επαναληπτικές εξετάσεις σε 20 μερούλες.Καλο απόγευμα σε όλες σας!

Εμένα, γιατί δεν τελειώνει το σιδερο ποτέ??? :confused::confused::confused:

Μη νομίζεις ότι εμένα τελειώνει. Κι εχθές που τελείωσε, αυριο πάλι σίδερο θα έχω. Με μια μέρα χωρίς ασιδέρωτα, δε νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πως τελείωσε το σίδερο... Α! πριν γεννήσω είχα το κόλλημα να μη βάζω πλυντήριο, αν δεν είχα τελειώσει με το σίδερο του προηγούμενου. Τώρα αυτό δεν μπορεί να γίνει με τίποτα...

Νωρίτερα ήρθε και η κολλητή μου μια βόλτα να της κάνω ένα μανικιούρ και να με δει λιγάκι και μου έφερε και μία σακούλα με πράγματα που δεν χρειαζόταν πλέον.

Μου φερε:

3) Ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα στο νούμερο μου (έχει άλλα 2 ζευγάρια χρυσά) και έτυχε εγώ να μην έχω.

4) Μία καταπληκτική φούστα σε ιβουάρ χρώμα, ολοκαίνουργια που της έκαναν δώρο από το εξωτερικό και δεν της έκανε!

Υπέροχα!!! Με γεια σου!!! :D:D:D

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Μου φερε:

Σωστή σε βρίσκω :)

Ειρήνη να σε ρωτήσω κάτι....εμένα τα φρύδια μου είναι αραιά, λεπτή τρίχα και λεπτά σαν σχήμα πως μπορώ να τα σχηματίσω??? όποτε πάω να μου τα φτιάξουν μου λένε ότι δεν μπορούμε να δώσουμε σχήμα γιατί είναι αραιά και μου βγάζουν τις περιττές τριχούλες και γειά σας!!! ισχύει αυτό που μου λένε ή μπορούν να αποκτήσουν σχήμα????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...