Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ πάνε τα καημένα τα φρυδάκια!!!!

Ελα ρε κοριτσάκι μην κοροιδεύεις:tongue:

Με κούφανες!!! :shock::shock::shock:

Ο ξάδερφος μου, μικρός, έβλεπε τον μπαμπά του που ξυριζόταν και επειδή δεν είχε τίποτα άλλο να ξυρίσει... ξύρισε τα φρύδια του.... :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αντε και ο ξαδερφος σου ήταν μικρός εγώ ήμουν 17(τώρα ειναι που η mamavasia εχει πέσει κάτω και γελάει).Τωρα πλέον είναι ενταξει εγώ μεγαλωσα και σταματησα τις αλχημειες:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα ρε κοριτσάκι μην κοροιδεύεις:tongue:

Με κούφανες!!! :shock::shock::shock:

Ο ξάδερφος μου, μικρός, έβλεπε τον μπαμπά του που ξυριζόταν και επειδή δεν είχε τίποτα άλλο να ξυρίσει... ξύρισε τα φρύδια του.... :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αντε και ο ξαδερφος σου ήταν μικρός εγώ ήμουν 17(τώρα ειναι που η mamavasia εχει πέσει κάτω και γελάει).Τωρα πλέον είναι ενταξει εγώ μεγαλωσα και σταματησα τις αλχημειες:D

Να σου πω και εγώ μια αλχημεία???? όταν ήμουν Πέμπτη δημοτικού πήρα το ξυραφάκι της μαμάς μου και ξύρισα τα πόδια μου, αλλά επειδή δεν ήξερα χιλιοκόπηκα, και φυσικά για να μην με δει με τα αίματα η μαμά μου και φάω και ξύλο απο πάνω έβαλα χαρτάκια σε κάθε κόψιμο....χαχαχχχα το πόδι μου είχε γίνει πουα!!!!

Βγήκα λοιπόν κυρία απο το μπάνιο και πήγαινα για το δωμάτιο μου για να αποφύγω τις επαφές, όταν ξαφνικά άκουσα την μαμά μου να με φωνάζει επειδή τα χαρτάκια έβγαζαν μάτι χαχαχχαχαχα!!!! Το τι άκουσα μετά δεν λέγεται!!!

η κόρη μιας γνωστής μου πήρε το ξυραφάκι της μαμάς της και ξύρισε την μούρη της με αφρό :shock: :shock: :shock: :shock: μιλάμε για 6 χρονών παιδί...πάλι καλά που δεν κόπηκε!!!

{σας γράφω, σας παρακολουθώ αλλά... σιδερώνω κι όλας.... ευτυχώς έχει ένα υπέροχο αεράκι... ;) }

μια απο τα ιδια αν κ δε με βλεπω να τελειωνω!

θελω στεγνωτηριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

(μπας κ γλυτωσω τιποτα;))

-

Να σου πω και εγώ μια αλχημεία???? όταν ήμουν Πέμπτη δημοτικού πήρα το ξυραφάκι της μαμάς μου και ξύρισα τα πόδια μου, αλλά επειδή δεν ήξερα χιλιοκόπηκα, και φυσικά για να μην με δει με τα αίματα η μαμά μου και φάω και ξύλο απο πάνω έβαλα χαρτάκια σε κάθε κόψιμο....χαχαχχχα το πόδι μου είχε γίνει πουα!!!!

Βγήκα λοιπόν κυρία απο το μπάνιο και πήγαινα για το δωμάτιο μου για να αποφύγω τις επαφές, όταν ξαφνικά άκουσα την μαμά μου να με φωνάζει επειδή τα χαρτάκια έβγαζαν μάτι χαχαχχαχαχα!!!! Το τι άκουσα μετά δεν λέγεται!!!

η κόρη μιας γνωστής μου πήρε το ξυραφάκι της μαμάς της και ξύρισε την μούρη της με αφρό :shock: :shock: :shock: :shock: μιλάμε για 6 χρονών παιδί...πάλι καλά που δεν κόπηκε!!!

εχω τρελαθει στο γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

εχω κ τον αντρα μου να βλεπει τον Σαμαρα στο enikos.gr κ νομιζει οτι παρακολουθω τη συζητηση!!!!!!

-

μια απο τα ιδια αν κ δε με βλεπω να τελειωνω!

θελω στεγνωτηριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

(μπας κ γλυτωσω τιποτα;))

τι να γλιτώσεις καλέ που θα σου τα φάει η ΔΕΗ εις διπλούν πλάκα κάνεις.....

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Από τότε {πάνω από 2 χρόνια αυτό} το πρωί, όταν πλένομαι και σκουπίζομαι, κοιτάζομαι στον καθρέπτη μου προσεκτικά στα φρυδάκια. Οποιαδήποτε τριχούλα έχει βγει την βγάζω αμέσως με το τσιμπηδάκι μου. Αυτό μου παίρνει δευτερόλεπτα (στην κυριολεξία) και φυσικά δεν γίνεται καθημερινά. Οποτε βλέπω κάτι που είναι εκτός του σχήματος που θέλω, το αφαιρώ.

Έτσι πλέον, δεν θα με δω ποτέ με χάλια και άβγαλτα φρύδια... ;);)

Ακριβως το ίδιο κ γω. Η πρωνή ρουτίνα περιλαμβάνει γαλάκτωμα, κρεμούλες (μάτια, πρόσωπο, αντιηλιακή), πλύσιμο δοντιών, αποσμητικό και ....φρύδια!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κοπέλες!

Πες μου τώρα, δεν νιώθεις πιο ανάλαφρη κάθε φορά που ανοίγεις την ντουλάπα σου?!!

Δυστυχώς Ειρηνη μου δεν τη βλέπω την ντουλάπα μου και δεν τη χαιρομαι:-(

Προσπαθω να φτιάξω και την ντουλάπα μου εδω αλλά καθως δεν μένω μονη μου δυσκολα μπορω να επιβληθω

Ουπς.... :shock::shock: μάλλον τον είχες παραμελήσει λιγάκι ε?

Δεν τον εχω παραμελήσει - απλά ζούμε σε άλλες πόλεις. Έτσι βεβαια δεν μας τρωει η ρουτινα;)

1.409 και με 3 παιδιά????????????????????? :shock::shock::shock::shock::shock:

Δυστυχώς το αφορολόγητο κλιμάκιο στους τριτεκνους μειωθηκε τραγικά κι έτσι πληρωνουν πολύ φορο.

Όσον αφορά τη ΔΕΗ αυξησε πολύ τα διαφορα τελη.

Από τότε {πάνω από 2 χρόνια αυτό} το πρωί, όταν πλένομαι και σκουπίζομαι, κοιτάζομαι στον καθρέπτη μου προσεκτικά στα φρυδάκια. Οποιαδήποτε τριχούλα έχει βγει την βγάζω αμέσως με το τσιμπηδάκι μου. Αυτό μου παίρνει δευτερόλεπτα (στην κυριολεξία) και φυσικά δεν γίνεται καθημερινά. Οποτε βλέπω κάτι που είναι εκτός του σχήματος που θέλω, το αφαιρώ.

Έτσι πλέον, δεν θα με δω ποτέ με χάλια και άβγαλτα φρύδια... ;);)

Το ίδιο κάνω κι εγώ και με βλεπει η μαμά μου και μου λεει ότι όλο με τα φρυδια μου ασχολουμαι:P

Φιλιά σε όλες

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα κορίτσια,

όντως δράμα με την εφορία.Να σκεφτείτε ότι για το στεγαστικό πληρώσαμε πέρσι 7860€ και η εφορία δικαιολόγησε μόνο 500€ οπότε τί να πείς?Εμείς ευτυχώς γίναμε δεκτοί από το στρατόπεδο του Πόρου οπότε θα πάμε εκεί για μία βδομάδα αλλιώς δεν μας έκοβα για πουθενά.Φανταστείτε κατάσταση διακοπές σε στρατόπεδο αλλά τί να κάνεις?

Λοιπόν εχτές συμάζεψα το σπίτι και σήμερα αφού γυρίσω από την βάρδια μου θα είμαι όλη για τον αντρούλη μου μιας και σήμερα έχουμε επέτειο γάμου.Πότε πέρασαν 9 χρόνια παντρεμένοι ούτε που το κατάλαβα.

Αυριο έχουμε και γιορτή στο παιδικό και ο μεσαίος έχει ποιήμα αλλά δεν κατάφερα να πάρω άδεια οπότε θα τον δεί μόνο ο σύζυγος.Πόσο στεναχωριέμαι δεν λέγεται, άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους δεν τους αφήνεις να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους γιατί πρέπει να δουλέψουν για να πληρώσουν φόρους και ρευμα.Τα νευρα μου@@@@@!

Κόρες... μόλις μπήκα!!!! Ουφ.. τρέχω η γυναίκα...

Το σπίτι μου σε πρωτοφανή βρώμα και ένας χαμός... :?:?

Πάω να βάλω κοκκινιστό μοσχαράκι και τα λέμε με την ηρεμία μας αργότερα!

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια διάβασα το θέμα για τη ΔΕΗ αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω. Μπορεί κάποια να μου το κάνει δίφραγκα(κοινώς τι κάνουμε ακριβώς); Είναι το κεφάλι μου κουρκούτι τελείως από το διάβασμα και χμμμμμμμ..... :oops:

sbxre6a2f.png

και εγώ miriki έχω απορίες....νομίζω ότι η chatzico μπορεί να μας το εξηγήσει με λεπτομέρειες για να το καταλάβουμε αφού το εφαρμόζει....ή όποια άλλη το κάνει ήδη!!! chatzicoοοοοοοο είσαι εδώ????? :P :p

Καλημέρα κορίτσια!!! Τρέχω όλη μέρα! Κατάφερα όμως και σιδέρωσα:P:p:p εχθές!!!

Σήμερα το πρωί σηκώθηκα, μάζεψα τα σιδερωμένα, μαγείρεψα για το μικρό (για εμάς μαγείρεψα χθες το βράδυ), έστρωσα τα κρεβάτια και φύγαμε για λαϊκή. Τώρα ήρθα για λίγο με το μικρό στη μαμά μου. Σε λίγο θα φύγουμε να πάμε σπίτι να τακτοποιήσω τα πράγματα από τη λαϊκή. Έχω πλυντήρια να βάλω (καλά που τελείωσε το σίδερο εχθές) και το απόγευμα πάλι εξόρμηση σε συγγενείς και φίλους για προσκλητήρια (μα καλά, πότε θα τελειώσουν???)

Αύριο η μέρα (μάλλον) έχει τρέξιμο για να βρω ρούχα για τη βάφτιση. Να δω τι θα πάρω...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Κοριτσακια μου γλυκα πως ειστε?Εγω το πρωι πηγα τα παιδακια μου στο ΙΚΑ για τα χαρτια του νηπιαγωγειου μιας και δεν περισσευουν να τα παω ιδιωτικα και να πληρωσω 100 ευρω.Ειχα ραντεβου 7.50 και η γιατρος ηρθε 9.20.Βεβαια τα εξετασε μια χαρα αλλα το στησιμο στησιμο.Και αυτο οπως μας ειπαν γινεται καθημερινα.Τωρα περιμενω τον τεχνικο για το πλυντηριο.Δεκατη μερα χωρις πλυντηριο.Αυτο σας λεω μονο.Τα απλυτα θα κανουν παρελαση σε λιγο.Φιλακια:tongue:

Αγαπημένες μου τι κάνετε...?

Εγώ προσπαθώ να ξεκουραστώ, μετά από τις τελευταίες τρελές μέρες δουλειάς γιατί και αύριο έχω μία τέτοια ημέρα και πάλι! ;)

Σήμερα δούλευα μόνο το πρωί και μετά ξεκουράζομαι και κάνω δουλίτσες

1) Έκανα μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρονάκια

2) Έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι {ήταν χάλια το πάτωμα!!! :? }

3) Σφουγγάρισα τα πάντα

4) Σαπούνισα νεροχύτη και τα πιατικά

5) Τώρα διαβάζω με το φιογκάκι...

Εχω αρκετές δουλίτσες ακόμη, κυρίως σιδέρωμα αλλά θα γίνουν πολύ χαλαρά... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...