Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κοριτσια τι κανετε???χρονια πολλα και καλα. και εγω επλυνα τα ριχταρια μου χθες και μοσχομυριζουν τωρα. και εγω βαζω τα παντα στο πλυντηριο, εκτος απο καλα παπουτσια, μεχρι αθλητικα φτανω. εγω το εχω συστημα απο παντα. δεν αφηνω ανω κατω το σπιτι, θελω να ειναι ολα στη θεση τους καθαρα οταν θα κοιμηθω. αυτο βεβαια εχει ως αποτελεσμα να κοιμαμαι αργα και να ειμαι κουρασμενη συνεχως αλλα εχω μουρλα!!!!δεν μπορω να διανοηθω οτι θα κοιμηθω με το νεροχυτη γεματο και τα πραγματα ανακατωμενα. το κολπακι με το μαλακτικο στο ξεσκονισμα το υιοθετησα και εγω και οντως εχει αποτελεσματα.κραταει περισσοτερο μακρια την σκονη. μετα τις γιορτες λεω να κανω και εγω ενα ενα δωματιο σιγα σιγα, αν και το κανω συχνα. τωρα λεω να το κανω πιο λεπτομερως. μακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κ απο εμενα! λοιπον εχω μπει κ εγω στο τρυπακι κ εφτιαξα την συρωμενη τροφαποθηκη, το ντουλαπι με διαφορα τζατζαλα κουζινικα κ ενα αλλο συρταρι μετζατζαλα αλλα διαφορα!

παντα συμμαζευω το σπιτι απο βραδυς + νεροχυτη, δεν μπορω να κοιμηθω αλλιως. εχω υιοθετησει απο εσας το στρωσιμο των κρεβατιων κ μετα καφε!

παντως το σπιτι ειναι μαζεμενο!!!

ρε ειρηνη που τα βρισκεις ολα αυτα???????????/:lol: φοβερη ιδεα τα παγακια!

παντα ετσι οργανωμενη εισαι κ το σπιτι σου τελειο???????????

Καλημέρα και από μένα.

Τελικά αγόρασα ένα καλάθι σε τέσσερα επίπεδα και το έβαλα σε μια γωνιά της κουζίνας.Τακτοποίησα εκεί τα φρουτολαχανικά μου κι έτσι άδειασε ο πάγκος από σακούλες και σακουλάκια και είναι πολύ καλύτερα.Καθαρίστηκε δε η κουζίνα σε χρόνο ρεκόρ,γιατί όσο πιο λίγο τζάτζαλο μάτζαλα έχεις τόσο πιο γρήγορα τα συμμαζεύεις.Βέβαια το καλάθι δεν είναι του απολύτου γούστου μου,αλλά τουλάχιστον ταιριάζει χρωματικά με τα ντουλάπια και εξυπηρετεί.Καλύτερα να τα έχω μαζεμένα,παρά να κοιτάζω ομορφιές!!Αφού χωρίς το καλάθι που γινόταν χαμός,χάλι μαύρο ήταν η κουζινα

Αυτές τις μέρες έχω τρελό σιδέρωμα και δεν έχω προλάβει καθόλου να αρχίσω τακτοποίηση ντουλαπιών και ντουλαπών,αλλά δεν βιάζομαι,σιγά-σιγά...Θα κοιτάξω να κάνω κι ενα ξεσκαρτάρισμα σε ό,τι δεν χρησιμοποιείται.

καλημερα χρονια πολλα τι κανουν τα νυκοκυροκοριτσα??

ειρηνη μου σ ευχαριστω πολυ για ολα θα κανω ανακαταταξεις που σκεφτηκα και θα σου πω αποτελεσματα

κοριτσια sos εχω μεγαλο θεμα με τη λεκανη της τουαλετας εχει μαζεψει αυτη τη μαυριλα στο πατο και δε καθαριζει με τιποτα τι να κανω?? εβαλα και σοδα με ξυδι αλλα τιποτα το αφησα κανενα 10λεπτο μηπως ηταν λιγο??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

το είχα πάθει κι εγώ...δοκίμασα viakal μισό μπουκάλι,μετά χλωρίνη,άκουα φορτε,τα πήρα όλα...έβαλα ταμπλέτες χλωρίου και τις άφησα ώρες...και μετά με κατσαβίδι ο καλός μου το έξυσε...

είναι άλατα που έχουν μείνει στον πάτο και με το νερό μαυρίζουν και γίνεται πέτρα.

και συνέχεια δημιουργείται...

Διαφημίσεις

ειρηνη μου σ ευχαριστω πολυ για ολα θα κανω ανακαταταξεις που σκεφτηκα και θα σου πω αποτελεσματα

κοριτσια sos εχω μεγαλο θεμα με τη λεκανη της τουαλετας εχει μαζεψει αυτη τη μαυριλα στο πατο και δε καθαριζει με τιποτα τι να κανω?? εβαλα και σοδα με ξυδι αλλα τιποτα το αφησα κανενα 10λεπτο μηπως ηταν λιγο??

Αυτό το παθαίνω κι εγώ κατα καιρούς κι ας ρίχνω κάθε μέρα χλωρίνη

Με άκουα φόρτε βγαίνει σίγουρα,αλλά επειδή έχω τον μικρό, φροντίζω να το κάνω όταν ξέρω ότι θα λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι.Ούτε εγώ δεν αντέχω τη μυρωδιά...

κοριτσια πρεπει για να εχετε καλυτερα αποτελεσματα στην λεκανη να μην εχει νερο.

Τραβηξτε το με την σφουγγαριστρα και ριξτε χλωρινη για ενα βραδυ ή σοδα και ξυδι.

Το κανει μαμα μου χρονια, και δουλευει μια χαρα.

Επισης θα ηθελα να πω κατι για τα ρουχα.

λεει συχνα η Ειρηνη να ξεφορτωθουμε τα ρουχα που δεν φοραμαι για καιρο.

Θα ηθελα να πω πως διαφωνω λιγακι, οι καιροι δυσκολεψαν και δεν υπαρχουν χρηματα για συχνη ανανεωση της γκαρνταρομπας.

Ετσι εγω τουλαχιστον καποια καλα κομματια τα φυλαω, οι μοδες ξαναρχονται οποτε καποια στιγμη τα χρησιμοποιω. Μου εχει τυχει γι'αυτο το λεω.

Ξεφορτωνομαι και εγω πολλα ρουχα καθε σεζον αλλα ειναι πιο φτηνα κομματια και τα πιο ταλαιπωρημενα.

παπουτσια ας πουμε δεν πεταω ποτε, μονο αυτα που χαλανε, εχω γοβες δερματινες με μυτη απο τον μπουρναζο, καποια στιγμη θα ξαναφορεθουν..

Δοκίμασε να ρίξεις ένα κουτάκι κόκα κόλα και να το αφήσεις όλη τη νύχτα. Όχι για να δείτε τι βάζουμε μέσα στο κορμάκι μας.....

sbxre6a2f.png

η κόκα κόλα κάνει θαύματα όντως...

αλλά την λατρεύω κιόλας!!

αχ αυτέ οι γόβες...κι εγώ έχω από την γιάννα καζάκου,ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναβγούν!!!

εγώ πάντως τώρα με την μετακόμιση έδωσα 3-4 βαλίτσες με ρούχα που δεν χωρούσα με τίποτα...κλασικά κομμάτια όμως και ολοκαίνουρια...τα κρατούσα μπας και χάσω κάνα κιλό...εδώ μιλάμε για 30 κιλά όμως...

ας τα χάσω πρώτα και θα δω τι θα φορέσω μετά...

Ειρηνακι και γλυκα μου ανοικοκυρευτα κοριτσακια επιτελους τελειωσα τη ρημαδοβιβλιοθηκη.Βεβαια ο χαμος μεταφερθηκε στο δωματιο μου αλλα ευελπιστω οτι καποια στιγμη θα τελειωσω.Να φανταστειτε οτι καθομουν και την <καμαρωνα>.Απο οταν την αγορασα δεν ειχε δει ασπρη μερα.:cool:

Διαφημίσεις

Στην Επανωμή Θεσσαλονίκη είναι η κουμπάρα μου. Θα τη ρωτήσω

δεν θα την ξερω σιγουρα γτ εγω λεω για θεσσαλονικη-θεσσαλονικη χαχαχα!!!

Είδες? Φαντασία χρειάζεται για όλα! Φαντασία και να βρούμε τι μας βολεύει! ;)

Για τους καναπέδες... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ! :(

:-( γμτ οντος δεν υπαρχει....μονο τα υφασματα που ειναι αδιαβροχα....σιγα αν ειναι να αλλαξω υφασμα καλυτερα να αλλαζω καναπεδες!!!!

το είχα πάθει κι εγώ...δοκίμασα viakal μισό μπουκάλι,μετά χλωρίνη,άκουα φορτε,τα πήρα όλα...έβαλα ταμπλέτες χλωρίου και τις άφησα ώρες...και μετά με κατσαβίδι ο καλός μου το έξυσε...

είναι άλατα που έχουν μείνει στον πάτο και με το νερό μαυρίζουν και γίνεται πέτρα.

και συνέχεια δημιουργείται...

κεζαπ μιση ωρα μετα πετας μεσα βιμ κ τριβεις με το βουρτσακι,τα ξεπατωνει ολα.αυτα ειναι διαμβρωτικα κ δεν κανει πολλες ωρες να μενουν γτ θα χαλασουν οι σωληνωσεις κ θα φας το σμαλτο της πορσελανης,που αν φυγει μετα θα λερωνει ποιο ευκολα.χλωρινη που δεν ειναι οτι το καλυτερο βεβαια αλλα δεν υπαρχει καλυτερο καθαριστικο απο αυτην,μετα απο καθε ...χοντρη εκενωση,λιγη μες στο νερο,κ αφηνετο δεν θα ξαναπιασει τπτ.επισης 1 φορα τον μηνα ριχνω χλωρινη μες στο νερο απο το καζανακι γτ εκει μεσα τα μικροβια κανουν παρτυ,εαν βαλεις κ πατησεις μετα απο ωρα το καζανακι θα δεις να πεφτουν κοματια απο αλατα.

921477wc2fyvv2y2.gif

η κόκα κόλα κάνει θαύματα όντως...

αλλά την λατρεύω κιόλας!!

αχ αυτέ οι γόβες...κι εγώ έχω από την γιάννα καζάκου,ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναβγούν!!!

εγώ πάντως τώρα με την μετακόμιση έδωσα 3-4 βαλίτσες με ρούχα που δεν χωρούσα με τίποτα...κλασικά κομμάτια όμως και ολοκαίνουρια...τα κρατούσα μπας και χάσω κάνα κιλό...εδώ μιλάμε για 30 κιλά όμως...

ας τα χάσω πρώτα και θα δω τι θα φορέσω μετά...

Γλυκια μου επειδη και εγω εχω 30 κιλα παραπανω θα σου εξομολογηθω την αμαρτια μου.Μολις τελειωσα τη βιβλιοθηκη και εβαλα τα παιδια για υπνο παραγγειλα σουβλακια και χτυπησα και ενα σοκολατομελομακαρονο για να με ανταμειψω.Βεβαια μετα τις γιορτες ποιος ακουει την Ειρηνη τη διαιτολογο μου.Η ζωη μου ειναι γεματη απο Ειρηνες που προσπαθουν οι ταλαιπωρες να με συνετισουν.Κανε Θεουλη μου να τα καταφερουν.:!:

Γλυκια μου επειδη και εγω εχω 30 κιλα παραπανω θα σου εξομολογηθω την αμαρτια μου.Μολις τελειωσα τη βιβλιοθηκη και εβαλα τα παιδια για υπνο παραγγειλα σουβλακια και χτυπησα και ενα σοκολατομελομακαρονο για να με ανταμειψω.Βεβαια μετα τις γιορτες ποιος ακουει την Ειρηνη τη διαιτολογο μου.Η ζωη μου ειναι γεματη απο Ειρηνες που προσπαθουν οι ταλαιπωρες να με συνετισουν.Κανε Θεουλη μου να τα καταφερουν.:!:

Ειρήνη ημίν...δηλαδή!!

Ασχετο με το καφέ αλλά να σου πω ότι είμαι σε πρόγραμμα διαίτης τις τελευταίες 3 εβδομάδες και τα πάω καλά

Δεν θέλει κόπο,θέλει τρόπο

Φυσικά έχω και γω μια "Ειρήνη"να με κουμαντάρει στο φαγητό(αλλιώς την λένε δηλαδή)

Κοριτσάκια μου καλά είχα μέρες να μπω λόγω Χριστουγέννων και διάβαζα-διάβαζα για να μη χάσω τη συνέχεια. Μου λείψατε και θα είμαι εδώ παρεούλα , γιατί το Ειρηνάκι μας έχει τσιτώσει για τα καλά με την οργάνωση. Φιλιά πολλά ..... Ααα και τα ντουλάπια ένα - ένα όπως είπε και μια φίλη παραπάνω ΧΑΛΑΡΑ. Όλα θα γίνουν σιγά σιγά.

Καλώς το Μαράκι.

Να περνάς καλά! ;)

777885dugw57gt25.gif

κοριτσια τι κανετε???χρονια πολλα και καλα. και εγω επλυνα τα ριχταρια μου χθες και μοσχομυριζουν τωρα. και εγω βαζω τα παντα στο πλυντηριο, εκτος απο καλα παπουτσια, μεχρι αθλητικα φτανω. εγω το εχω συστημα απο παντα. δεν αφηνω ανω κατω το σπιτι, θελω να ειναι ολα στη θεση τους καθαρα οταν θα κοιμηθω. αυτο βεβαια εχει ως αποτελεσμα να κοιμαμαι αργα και να ειμαι κουρασμενη συνεχως αλλα εχω μουρλα!!!!δεν μπορω να διανοηθω οτι θα κοιμηθω με το νεροχυτη γεματο και τα πραγματα ανακατωμενα. το κολπακι με το μαλακτικο στο ξεσκονισμα το υιοθετησα και εγω και οντως εχει αποτελεσματα.κραταει περισσοτερο μακρια την σκονη. μετα τις γιορτες λεω να κανω και εγω ενα ενα δωματιο σιγα σιγα, αν και το κανω συχνα. τωρα λεω να το κανω πιο λεπτομερως. μακια

Έτσι!!! (διαφωνώ μόνο με το ότι παιδεύεσαι και καταλήγεις ψώφια στο κρεβάτι!)

Γενικά, φροντίστε όταν πάτε για ύπνο το σπίτι να είναι σχετικά μαζεμένο. Προσοχή! Δεν εννοώ πεντακάθαρο και στην πένα! Εννοώ αυτό που γράφω "σχετικά μαζεμένο". Και αυτό για έναν και μόνο λόγο. Για να είστε πιο ήρεμη κάθε πρωί που ξυπνάτε.

Σκεφτείτε την ψυχολογία σας ξυπνωντας σε ένα μαζεμένο σπίτι και ξυπνώντας σε ένα... μπάχαλο!!!

Μακια! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...