Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λοιπόν κορίτσια τώρα που λέτε για εφορίες κλπ εμας μας είπε ο λογιστής ότι θα πληρώσουμε πάνω από 2000!!!!Τα λεφτά αυτά δεν πρόκειται να τα βρούμε με την καμία, αλλά και να τα βρούμε -από τα έτοιμα βεβαίως όχι από τα τρεχούμενα - σκέφτομαι να τα πάμε διακοπές να ξεκουραστούμε μιας και θα ναι σίγουρα οι τελευταίες μας και να μην δώσουμε δεκάρα τσακιστή...ε τι θα κάνουν, θα μας πάρουν το σπίτι?Ας το πάρουν, με δάνειο είναι να ησυχάσουμε από αυτό.....Η θα μας βάλουν φυλακή μαζί με τον Τσοχατζόπουλο??Ας κάνουν ό,τι νομίζουν, ειλικρινά αυτό σκέφτομαι να κάνω....

Αχ... πάρτε μας και μας μαζί. 3 είμαστε μόνο! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!

εύχομαι να σας βρίσκω κεφάτες.... αν και διάβασα κάποια τελευταία post περι εξόδων (εφορίες, ΔΕΗ κλπ)

Σας το είχα πει για την εφορία ... υπογλώσσιο καλές μου!

όσο για τη ΔΕΗ... θα εφαρμόσω το "σχέδιο" της Μαρίας!

δεν συμμετείχα διότι τα κέφια είχαν πέσει τόσο μα τόσο πολυ .... :( λίγο η εφορία και το μπέρδεμα που έχω με τη φορ. μας δήλωση φέτος, λίγο κάποιοι καλοθελητές που βαλθήκαν να μας ξετινάξουν το νευρικό μας σύστημα, λίγο η ΔΕΗ που λάβαμε και εμείς την προηγούμενη ενβδομάδα .... δεν θέλει και πολυ ο άνθρωπος να σαλτάρει!!!

Σήμερα με έπιασε το πείσμα μου, δεν γίνεται να στενοχωριέμαι για πράγματα και τα μυαλά κάποιων οπότε πήρα το μικρό μου αγόρι και πήγαμε θάλασσα για το 1ο μας μπάνιο.... περάσαμε υπέροχα και η διάθεση άλλαξε! περίεργο πράγμα μόλις βρεθώ δίπλα της τελειώνουν όλα τα κακά :)

ένα καλό νέο είναι πως πλέον το μικρό μου δεν φορά πάνα ούτε το βράδυ... το ζήτησε μόνος του και 3ο βράδυ ξύπνησε στεγνός! περιττό να πω πόσο περήφανη αισθάνομαι ε??? :)

πάω στο μπλόγκ να ενημερωθώ :)

Σήμερα με έπιασε το πείσμα μου, δεν γίνεται να στενοχωριέμαι για πράγματα και τα μυαλά κάποιων οπότε πήρα το μικρό μου αγόρι και πήγαμε θάλασσα για το 1ο μας μπάνιο.... περάσαμε υπέροχα και η διάθεση άλλαξε! περίεργο πράγμα μόλις βρεθώ δίπλα της τελειώνουν όλα τα κακά :)

Χίλια μπράβο! Εκανες πολυ καλά που πέρασες χαρούμενες οικογενειακές στιγμές. Αυτές και μόνο αυτές, αξίζουν... ;);)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε κορίτσια;Διαβάζω για εφορίες,Δεη κτλ...τα βασανάκια όλων μας. Εμας μας βγαίνει μάλλον καμια 500αρα η κυρία Εφορία,δεν την έχουμε κάνει ακόμα αλλα απο αυτα που κοιτάμε.

Εμένα τα κέφια είναι πεσμένα γιατί το μικρό μου έχει για δεύτερη μέρα πυρετό,όχι πολυ,αλλα δεν έχει κέφια το μωρό μου. Έχει και μια γκρίνια και θέλει μόνο εμένα,ούτε στο μπάνιο που λέει ο λόγος δεν μπορώ να πάω...Αυτάααααα

Ψευτο-τακτοποίησα.

Εβαλα ένα πλυντήριο που άπλωσα ήδη.

Έπλυνα κάποια ακόμη πιατικά και τον νεροχύτη.

Σαπούνισα τις κεραμικές εστίες.

Το υψηλό μικρό μόλις έκανε παραγγελία για τηγανητές πατάτες με αυγά για βραδινό οπότε πάλι χάλι η κουζίνα... :rolleyes: .

Αργότερα θα κάνω τα μπάνια μου και μετά σίδερο. Πρέπει επειγώντος να σιδερώσω παρά το ότι το δάπεδο του σπιτιού μου είναι απίστευτα βρώμικο.... :? . Αύριο, δεν μπορώ σήμερα.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ααααααααα,δεν σας είπα έκανα και αγορές σήμερα.Μικρούλες αλλά νομίζω σωστές. Αγόρασα που λέτε ένα μικρό τσαντάκι για να βάλω σε τάξη τα κοκαλάκια μου, και χάρηκα Ειρήνη που είδα σήμερα στο blog ΄και άλλουσ τρόπους για καλύτερο νοικοκύρεμα στα καλλυντικά!!! Πήρα και για το μικρό μου μικρα σχετικά κουτάκια διαφανή για να του ομαδοποιήσω τα playmobil,lego,και διάφορα τέτοιου μεγέθους.

Ααααααααα,δεν σας είπα έκανα και αγορές σήμερα.Μικρούλες αλλά νομίζω σωστές. Αγόρασα που λέτε ένα μικρό τσαντάκι για να βάλω σε τάξη τα κοκαλάκια μου, και χάρηκα Ειρήνη που είδα σήμερα στο blog ΄και άλλουσ τρόπους για καλύτερο νοικοκύρεμα στα καλλυντικά!!! Πήρα και για το μικρό μου μικρα σχετικά κουτάκια διαφανή για να του ομαδοποιήσω τα playmobil,lego,και διάφορα τέτοιου μεγέθους.

Τέλεια, μπράβο!

Πιστεύω πως θα βοηθηθείς πολύ και στο κομμάτι των παιχνιδιών έτσι. Για δοκίμασε το.

Εύγε για το τσαντάκι με τα κοκαλάκια. Σιγά-σιγά θα περάσεις και στα καλλυντικά! ;)

Το να οργανώνεσαι είναι το καλύτερο όπλο ενάντια στις δουλειές! Το χω πει χιλιάδες φορές {και θα συνεχίσω να σας πρήζω! ;) }.

777885dugw57gt25.gif

Υπέροχα φρυδάκια.

Επειδή το συζητώ με πολλές κοπέλες και βλέπω πόσο προβληματίζει, να σας πω τη δική μου "ρουτίνα" σχετικά με τα φρύδια μου, γιατί μου παραπονιέστε πως δεν έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε και έτσι καταλήγετε με φρύδια άβγαλτα και "παρατημένα"...

Και γω φυσικά, αρκετές φορές {παλιότερα} έπιανα τον εαυτό μου να μην χαραμίζω τον χρόνο μου για να φτιάξω τα φρύδια μου, με αποτέλεσμα τα φρύδια μου να είναι διαρκώς σε μαύρο χάλι και δυστυχώς να μου χαλούν όλο το πρόσωπο γιατί .. κάνουν "μπαμ"... :?

Ο τρόπος που έχει βολέψει εμένα:

Έκατσα ένα απόγευμα και έφτιαξα άψογα τα φρύδια μου. Τα έβγαλα, όπως ήθελα, και δεν άφησα ούτε τριχούλα απεριποίητη. Ξόδεψα περίπου ένα 10λεπτο. Σίγουρα όχι περισσότερο.

Από τότε {πάνω από 2 χρόνια αυτό} το πρωί, όταν πλένομαι και σκουπίζομαι, κοιτάζομαι στον καθρέπτη μου προσεκτικά στα φρυδάκια. Οποιαδήποτε τριχούλα έχει βγει την βγάζω αμέσως με το τσιμπηδάκι μου. Αυτό μου παίρνει δευτερόλεπτα (στην κυριολεξία) και φυσικά δεν γίνεται καθημερινά. Οποτε βλέπω κάτι που είναι εκτός του σχήματος που θέλω, το αφαιρώ.

Έτσι πλέον, δεν θα με δω ποτέ με χάλια και άβγαλτα φρύδια... ;);)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα σε όλες.Sofiapar και Χρύσα81 περαστικά και εύχομαι τα καλύτερα.

4U πιστεύω πως εκανες το καλύτερο πράγμα. Pitsipitsi περαστικά στο μωράκι σου.Θελω να μαζεψω τα παλια παιχνιδια του μικρού μας και να τα πάω στο παιδικό σταθμό που πήγαινε γιατί αυρίο μας ενημέρωσαν οτι έχει reunion η τάξη του:D:D:Dναι κι όμως γίνεται και αυτό.

Υπέροχα φρυδάκια.

Επειδή το συζητώ με πολλές κοπέλες και βλέπω πόσο προβληματίζει, να σας πω τη δική μου "ρουτίνα" σχετικά με τα φρύδια μου, γιατί μου παραπονιέστε πως δεν έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε και έτσι καταλήγετε με φρύδια άβγαλτα και "παρατημένα"...

Και γω φυσικά, αρκετές φορές {παλιότερα} έπιανα τον εαυτό μου να μην χαραμίζω τον χρόνο μου για να φτιάξω τα φρύδια μου, με αποτέλεσμα τα φρύδια μου να είναι διαρκώς σε μαύρο χάλι και δυστυχώς να μου χαλούν όλο το πρόσωπο γιατί .. κάνουν "μπαμ"... :?

Ο τρόπος που έχει βολέψει εμένα:

Έκατσα ένα απόγευμα και έφτιαξα άψογα τα φρύδια μου. Τα έβγαλα, όπως ήθελα, και δεν άφησα ούτε τριχούλα απεριποίητη. Ξόδεψα περίπου ένα 10λεπτο. Σίγουρα όχι περισσότερο.

Από τότε {πάνω από 2 χρόνια αυτό} το πρωί, όταν πλένομαι και σκουπίζομαι, κοιτάζομαι στον καθρέπτη μου προσεκτικά στα φρυδάκια. Οποιαδήποτε τριχούλα έχει βγει την βγάζω αμέσως με το τσιμπηδάκι μου. Αυτό μου παίρνει δευτερόλεπτα (στην κυριολεξία) και φυσικά δεν γίνεται καθημερινά. Οποτε βλέπω κάτι που είναι εκτός του σχήματος που θέλω, το αφαιρώ.

Έτσι πλέον, δεν θα με δω ποτέ με χάλια και άβγαλτα φρύδια... ;);)

Ειρήνη τώρα το διάβασα για τα φρύδια το tipaki σου,εγω οταν ημουν πιτσιρικα αποφασισα να τα βγάλω με αποτριχωτική κρέμα:shock::shock::shock::shock:.Το αποτελεσμα ηταν οτι κυκλοφορουσα με γυαλια ηλιου οσο μπορουσα περιμενα να βγουν παλι και πηγα σε αισθητικο μου εφτιαξε το σχήμα και μου είπε να κανω το ίδιο που γράφεις,το σχήμα παραμένει και είναι πάντα καθαρά.Φιλακια

Διαφημίσεις

Ειρήνη τώρα το διάβασα για τα φρύδια το tipaki σου,εγω οταν ημουν πιτσιρικα αποφασισα να τα βγάλω με αποτριχωτική κρέμα:shock::shock::shock::shock:.

Με κούφανες!!! :shock::shock::shock:

Ο ξάδερφος μου, μικρός, έβλεπε τον μπαμπά του που ξυριζόταν και επειδή δεν είχε τίποτα άλλο να ξυρίσει... ξύρισε τα φρύδια του.... :tongue::tongue::tongue::tongue:

Το αποτελεσμα ηταν οτι κυκλοφορουσα με γυαλια ηλιου οσο μπορουσα περιμενα να βγουν παλι και πηγα σε αισθητικο μου εφτιαξε το σχήμα και μου είπε να κανω το ίδιο που γράφεις,το σχήμα παραμένει και είναι πάντα καθαρά.Φιλακια
Ε, μπράβο μου ρε συ. Συγνώμη γι αυτό που θα πω αλλά ενώ κάνω επαγγελματικό σχεδιασμό φρυδιού, αυτό το tipaki δεν μου το είχε πει η δασκάλα μου. Ήταν αποτέλεσμα του εκνευρισμού που είχα κάθε φορά που έβλεπα τα φρύδια μου, επειδή δεν προλάβαινα να τα βγάζω! ;) Πολύ χάρηκα που το λέει και μία επαγγελματίας

Τώρα είναι εντάξει τα φρυδάκια σου? Βγήκαν κανονικά κάποια στιγμή?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...