Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λαμπες αλλάξαμε όλες εκτός από 2 ορόφους που είναι μονίμως καμμένες και φυσικά βάλαμε οικονομίας.Στο παρκινγκ δεν ανάβουν ποτέ.Το μόνο μείον είναι οτι ο φοβερός και τρομερός κατασκευαστής μας, έβαλε τα φώτα των αποθηκών στο κοινόχρηστο.Υποτίθεται ότι όλοι προσέχουμε και δεν αφήνουμε αναμμένα τα φώτα στις αποθήκες.Δυστυχώς το κόστος για να αλλαχθεί αυτό είναι μεγάλο και κανένας δεν το δέχεται.Και μετά το ασανσέρ που είναι υδραυλικό και από ότι μας έχουν πει καίει αρκετά αλλά τόσο πολύ πια?

αχχχχ κοριτσάκια μου φαίνεται ότι αυτά τα ποσά θα πρέπει να τα συνηθίσουμε απο εδώ και πέρα καθώς η ΔΕΗ νομίζω έχει κάνει αυξήσεις ή είναι να κάνει τον επόμενο μήνα...κάτι είχα ακούσει στις ειδήσεις!!!!

Επίσης έχω ξεχάσει να σας πω ότι την Κυριακή 10 Ιουνίου στο άλσος Περιστερίου έχει παζάρι ανταλλαγής παιδικών ειδών και παιχνιδιών απο το babyfeat.gr .....η συγκεκριμένη ομάδα κάνει συνέχεια τέτοια πάρτυ και έχει πολλές δωρεάν δραστηριότητες για τα παιδιά ....δείτε εδώ για όσες θέλετε...

https://www.facebook.com/events/243596235747002/

ή εδώ

http://babyfeat.gr/ethelodismos/babyfeat-draseis/alsos/

αχχχχ κοριτσάκια μου φαίνεται ότι αυτά τα ποσά θα πρέπει να τα συνηθίσουμε απο εδώ και πέρα καθώς η ΔΕΗ νομίζω έχει κάνει αυξήσεις ή είναι να κάνει τον επόμενο μήνα...κάτι είχα ακούσει στις ειδήσεις!!!!

Αυξσηεις ΔΕΗ???????????:confused::confused:

Ρε παιδια...

εχω τρελλαθει να πληρωνω! Δεν ξερω τι να κοψω πραγματικα... Δεν ειναι λεφτα ουτε το σουπερ μαρκετ ουτε το ρευμα απο τις λαμπες που καιμε!

Ειναι τα παγια κ οι 1.000.000 φοροι που πληρωνουμε μεχρι κ για να αναπνευσουμε

Να σβηνεις το φως για να γλυτωσεις τα ψιλα κ να πληρωνεις τρελλα ποσα σε δημο ερτ χαρατσι! ειναι κ η εφορια!

Πραγματικα εχω λαλησει

-

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια τώρα που λέτε για εφορίες κλπ εμας μας είπε ο λογιστής ότι θα πληρώσουμε πάνω από 2000!!!!Τα λεφτά αυτά δεν πρόκειται να τα βρούμε με την καμία, αλλά και να τα βρούμε -από τα έτοιμα βεβαίως όχι από τα τρεχούμενα - σκέφτομαι να τα πάμε διακοπές να ξεκουραστούμε μιας και θα ναι σίγουρα οι τελευταίες μας και να μην δώσουμε δεκάρα τσακιστή...ε τι θα κάνουν, θα μας πάρουν το σπίτι?Ας το πάρουν, με δάνειο είναι να ησυχάσουμε από αυτό.....Η θα μας βάλουν φυλακή μαζί με τον Τσοχατζόπουλο??Ας κάνουν ό,τι νομίζουν, ειλικρινά αυτό σκέφτομαι να κάνω....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Κόρες...

Επιτέλους, λιγάκι άρχισα να συνέρχομαι.

Σωματικά νιώθω κινούμενο πτώμα αλλά όχι όπως νωρίτερα.. Αυτή τη στιγμή διαβάζει το φιογκάκι, δίπλα μου, έβαλα ένα πλυντήριο (μέρες είχα... :rolleyes:) και ψευτο-μάζεψα τον νεροχύτη. Αυτά μέχρι στιγμής και πολλά είναι. Νιώθω λες και έκανα γενική... :?.

Σας γλυκοφιλώ όλες! ;)

777885dugw57gt25.gif

Εγώ τελευταία έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Θα αλλάξουμε τα αλουμίνια στα δύο παράθυρα κ πόρτα κ δεν ξέρω τι με περιμένει... Από την άλλη πρέπει να ετοιμάσω κ τα πράγματα της μπέμπας που περιμένουμε σε λίγο καιρό, τη δική της κ τη δική μου βαλίτσα. Περιμένω κ τις εκπτώσεις να ψωνίσω κανένα μωρουδιακό ροζουλίνι. Ξέρει καμία πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις;

Επίσημα τον Αύγουστο, νομίζω.

Ανεπίσημα όλοι κάνουν εκπτώσεις. Αποφάσισε τι χρειάζεσαι και μετά άρχισε τις εξορμήσεις ώστε να βρεις το καλύτερο δυνατό και το πιο οικονομικό.. :P

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη καλά κουράγια για όλη την εβδομάδα,το θετικό είναι πως υπάρχει δουλειά....Οσο για τη δεη και εμάς αυξημένο μας ήρθε,καθε φορά και καινούριες αυξήσεις μας σερβίρουν!

Στα δικά μου τώρα,χθες το βράδυ γυρίσαμε από Αθήνα και πάλι θα ανεβούμε το επόμενο.Ο μπαμπάς μου είναι σε μια σταθερή κατάσταση αλλα πεσμενος....

Σήμερα πήγαμε με το αγοράκι μου για μπάνιο,αν και είχε λίγο αέρα και μετά γυρισα,μαγείρεψα και φάγαμε.Στο σπίτι γίνεται ο χαμός...

Χρύσα μου,

Οι κύριοι με τις χρυσές καρέκλες, της ΔΕΗ έκαναν και πάλι αυξήσεις οπότε μας κάνουν και μας ηλεκτροσόκ με τους λογαριασμούς που μας έστειλαν...Αλήθεια, δεν υπάρχει κάποιος να τους φτύσει στην μούρη, όπως τους αξίζει???

Περαστικά στον μπαμπά σου, τον έχω στις προσευχές μου, να ξέρεις... :?

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσακια μου γλυκα οι ευχες σας επιασαν τοπο.Ο μπαμπας μου χειρουργηθηκε και ολα πηγαν πολυ καλα.Τωρα βεβαια θα μεινει εντατικη για καμποσες μερες αλλα οι γιατροι ειναι αισιοδοξοι.Θα ηθελα ειλικρινα να σας ευχαριστησω ολες για το ενδιαφερον σας και τα καλα σας λογια.Αν και δε γνωριζομαστε υπαρχει μια γλυκια σχεση που εμενα ,στην παρουσα φαση ενιωθα να μου ζεσταινει την καρδια.Να ειστε παντα ολες καλα με τις οικογενειες σας.Και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:P

Σοφάκι μου,

Η αγάπη μου, μαζί σας.

Περαστικά του και καλή ανάρωση!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

σοφακι μου μπραβο μπραβο! ευχαριστα νεα. πολλα περαστικα και γρηγορη αναρρωση στο μπαμπακα σου. ειρηνακι πολυ ομορφα τα χρωματιστα κοχυλια! ωραια χρωματα.

Τα είχαμε αγοράσει με την Τζωρτζίνα (θυμάσαι G...???!!!) πριν... πόσα χρόνια????????

Αλλά επειδή είναι πολύ όμορφα και ξεχωριστά τα φυλάω τον χειμωνα και το καλοκαίρι τα.. ξεφουρνίζω!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια, ο πόνος της ΔΕΗ, με χαράτσι ή άνευ, είναι μεγάλος.

Εγώ έκανα αυτό που λένε εδώ στο πάρεντς και είδα μεγάλη διαφορά.

Την τελευταία φορά ξέχασα να δώσω καταμέτρηση και ήρθε αυξημένο.

Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε;);)

Δηλαδή επικοινωνείς εσύ με το τηλέφωνο που αναγράφεται πάνω στη ΔΕΗ, δίνεις το νούμερο που γράφει το ρολόι και σου έρχεται εκκαθαριστικός κάθε φορά? {συγνώμη που ρωτάω ξανα αλλά είναι πολλά τα ποστ εκεί και "χάθηκα" λιγάκι βρε Μαράκι}

777885dugw57gt25.gif

Εγω κατόρθωσα και έκανα πολλές δουλειες αυτες τις μέρες στο σπίτι. Μαζεψα χαλιά, κουβερτες, χειμωνιάτικα, έπλυνα κουρτινες, έκανα γενική κλπ. Επίσης κατόρθωσα και ειμαι πολυ περηφανη γιαυτό να μαζεψω και να τακτοποιησω το πάνω τμημα της ντουλάπας που χρησιμοποιώ σαν αποθηκευτικό χωρο και τωρα δειχνει πολύ ωραιο (ακούς Ειρήνηηη;;))

Μπράβο που έκανες γενική και τόσες δουλίτσες.

Εύγε που μπήκες στην πρίζα και τακτοποίησες τον πάνω χώρο της ντουλάπας σου!!! Εύγε! Πες μου τώρα, δεν νιώθεις πιο ανάλαφρη κάθε φορά που ανοίγεις την ντουλάπα σου?!!

Οσο για τον κάτω χωρο, δεν ανησυχώ! Κάποια στιγμή θα σου μπει το μικρόβιο να το κάνεις κι αυτό!!! ;);)

Και θα σας αναφερω κάτι που ειπε ο άντρας μου χθες που έφυγα:"το σπίτι ειναι καθαρό πλέον αλλά με μοναξια". Σας το λέω για να επικεντρωνόμαστε σε αυτά που πραγματικά είναι σημαντικά καθώς όλοι χανόμαστε στο σωρό των υποχρεώσεων που εχουμε κάθε μέρα.

Ουπς.... :shock::shock: μάλλον τον είχες παραμελήσει λιγάκι ε?

Να σου πω, εκτός του ότι έχεις απόλυτο δίκιο σ αυτά που έγραψες, εμένα αυτό είναι ο νο. 1 κανόνας μου! Και το σπίτι και την καθαριότητα το έχω πολύυυυυυ πίσω από τ' αγόρια μου. Εννοείται πως οι 2 τους είναι πρώτοι σε όλα. ;)

Αγόρασα και διάφορα κουτιά αποθηκευσης και διαχωριστικά για να τακτοποιησω τα ρουχα και την ντουλάπα μας εδω.

Μπράβο! Θα βοηθηθείς πολυ!!! ;)

Επίσης - και επίτηδες το άφησα τελευταίο- μου ξανακάνουν τα τζιν παντελόνια που φορουσα πριν μεινω έγκυος!!! Γιουπι γιατί σιχαινομαι τα ψωνια. Τα κιλά της εγκυμοσυνης τα είχα χάσει αλλά είχα πάρει μετά λόγω του κατοχικου συνδρόμου της μαμάς μου που πρεπει να είσαι συνεχεια μπουκωμένος. Τα έχασα χωρίς διαιτα με προσοχή στα γλυκά όμως σε μεγάλο διαστημα αλλά είμαι και γιαυτο περηφανη και χαρουμενη.

Χίλια μπράβο!!!!!! Χίλια μπράβο και γω είμαι πολύ περήφανη για σένα! Μπράβο κοριτσάκι μου!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια,

περαστικά εύχομαι σε όσες κοπέλες έχουν ασθενείς και γρήγορα να γίνουν καλά.

Ειρήνη μου 900? ε;Εμείς πάλι 1409? σε 3 δόσεις και με δάνειο για το σπίτι 655? το μήνα αντε να δουμε πώς θα τα πληρώσουμε.Εμάς η ΔΕΗ είναι ευτυχώς 119? αλλά το κοινόχρηστο μας έχει έρθει 182? είναι δυνατόν η πολυκατοικία να καίει περισσότερο από ένα σπίτι με 5 άτομα?

Σε νιώθω, όσο δεν μπορώ να σου περιγράψω. :?

Και μεις έχουμε δάνειο κατοικίας και το χρυσοπληρώνουμε αλλά πλέον ούτε οι τόκοι που μας γονατίζουν (ολους μας!) δεν τους κάνει διαφορά....

1.409 και με 3 παιδιά????????????????????? :shock::shock::shock::shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

Αυξσηεις ΔΕΗ???????????:confused::confused:

Ρε παιδια...

εχω τρελλαθει να πληρωνω! Δεν ξερω τι να κοψω πραγματικα... Δεν ειναι λεφτα ουτε το σουπερ μαρκετ ουτε το ρευμα απο τις λαμπες που καιμε!

Ειναι τα παγια κ οι 1.000.000 φοροι που πληρωνουμε μεχρι κ για να αναπνευσουμε

Να σβηνεις το φως για να γλυτωσεις τα ψιλα κ να πληρωνεις τρελλα ποσα σε δημο ερτ χαρατσι! ειναι κ η εφορια!

Πραγματικα εχω λαλησει

Κάνε μας 2 και πάμε μαζί να παραδοθούμε....!

Εγώ {η κάθε μάνα} κάνω το σκατό μου παξιμάδι στην κυριολεξία και αυτοί αυξήσεις!!! Από που αυξήσεις δηλαδη, πείτε μου γιατί θα τρελαθώ σ' αυτό το κράτος!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...