Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γλυκα οι ευχες σας επιασαν τοπο.Ο μπαμπας μου χειρουργηθηκε και ολα πηγαν πολυ καλα.Τωρα βεβαια θα μεινει εντατικη για καμποσες μερες αλλα οι γιατροι ειναι αισιοδοξοι.Θα ηθελα ειλικρινα να σας ευχαριστησω ολες για το ενδιαφερον σας και τα καλα σας λογια.Αν και δε γνωριζομαστε υπαρχει μια γλυκια σχεση που εμενα ,στην παρουσα φαση ενιωθα να μου ζεσταινει την καρδια.Να ειστε παντα ολες καλα με τις οικογενειες σας.Και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου γλυκα οι ευχες σας επιασαν τοπο.Ο μπαμπας μου χειρουργηθηκε και ολα πηγαν πολυ καλα.Τωρα βεβαια θα μεινει εντατικη για καμποσες μερες αλλα οι γιατροι ειναι αισιοδοξοι.Θα ηθελα ειλικρινα να σας ευχαριστησω ολες για το ενδιαφερον σας και τα καλα σας λογια.Αν και δε γνωριζομαστε υπαρχει μια γλυκια σχεση που εμενα ,στην παρουσα φαση ενιωθα να μου ζεσταινει την καρδια.Να ειστε παντα ολες καλα με τις οικογενειες σας.Και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:P

αντε σιδερένιος και με το καλο να τον υποδεχτεις σπιτι σου:D

σοφακι μου μπραβο μπραβο! ευχαριστα νεα. πολλα περαστικα και γρηγορη αναρρωση στο μπαμπακα σου. ειρηνακι πολυ ομορφα τα χρωματιστα κοχυλια! ωραια χρωματα. πολυ ευχαριστω ειρηνη που εχεις τοση δουλιτσα. αυτο δειχνει ποσο καλη εισαι στη δουλεια σου. βασια πως ειναι το δοντι σου? ευχομαι καλυτερα. εφτιαξα και τη συνταγη της μπουγατσας σου. η κρεμα παρα πολυ ωραια! προσθεσα και ενα αυγο και εδεσε τελεια. η σφολιατα δε μ αρεσε τοσο αλλα πιθανον δεν την εψησα (τι αλλο εξαλου σε μια ετοιμη σφολιατα)!!!!! καλα διοτι 2 η ωρα τα μεσανυχτα καταλαβαινεις τι ψησιμο σωστο να κανω?! χα χα. κατα τα αλλα σιδερωσα αρκετα και παλι. δυστυχως μια απλωστρα με ρουχα των παιδιων μου την πηρε! ο ανεμος οποτε ξανα μανα πλυσιμο. ποσο συγχιζομαι οταν βγαινουνε δουλειες εκει που δεν υπαρχουν! και σημερα εσπασα και ενα βαζο! σιχαινομαι σπασμενα γυαλια σε σπιτι που υπαρχουνε παιδια!

Κορίτσια, ο πόνος της ΔΕΗ, με χαράτσι ή άνευ, είναι μεγάλος.

Εγώ έκανα αυτό που λένε εδώ στο πάρεντς και είδα μεγάλη διαφορά.

Την τελευταία φορά ξέχασα να δώσω καταμέτρηση και ήρθε αυξημένο.

Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε;);)

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Καλο!!! Θα το κανω σιγουρα στην επομενη μετρηση.Οπως ειδα στο λογαριασμο ειναι τον Ιουλιο αλλα θα βαλω υπενθυμιση στο κινητο για να το θυμηθω;)

Ευχαριστω χατζικακι!!!

q1kup2.pngza5op2.png

Σε παρακαλώ γράψε τι διαφορά έχεις δει στους λογαριασμούς σου, για να τα δείξω στον άντρα μου, διότι θεωρεί ότι είναι καλύτερα να σου έρχεται έναντι και εκκαθαριστικό προκειμένου να μοιράζεται το ποσό και να μην σου έρχεται όλο μαζί σε έναν λογαριασμό στο τέλος....θεωρεί δηλαδή ότι δεν γλυτώνεις χρήματα με αυτόν τον τρόπο απλά σου έρχονται μαζεμένα!!!!

Καλο!!! Θα το κανω σιγουρα στην επομενη μετρηση.Οπως ειδα στο λογαριασμο ειναι τον Ιουλιο αλλα θα βαλω υπενθυμιση στο κινητο για να το θυμηθω;)

Ευχαριστω χατζικακι!!!

;););)

Σε παρακαλώ γράψε τι διαφορά έχεις δει στους λογαριασμούς σου, για να τα δείξω στον άντρα μου, διότι θεωρεί ότι είναι καλύτερα να σου έρχεται έναντι και εκκαθαριστικό προκειμένου να μοιράζεται το ποσό και να μην σου έρχεται όλο μαζί σε έναν λογαριασμό στο τέλος....θεωρεί δηλαδή ότι δεν γλυτώνεις χρήματα με αυτόν τον τρόπο απλά σου έρχονται μαζεμένα!!!!

Μεγάλη διαφορά, από τα 200+, πέσαμε στα 120-130 ευρώ.

Συμφέρει ιδιαίτερα αν έχεις μειωμένο ωράριο, σας υπενθυμίζω αυτό που λέει η eliana_1976 στο θέμα που ανέφερα παραπάνω ' το ημερήσιο χρεώνεται περίπου 0,09/μονάδα και το νυχτερινό περίπου 0,05/μονάδα. Αν όμως οι κατανάλωσή σου σε ημερήσιο δεν ξεπεράσει τις 800 μονάδες τότε η χρέωση δεν είναι 0,09/μονάδα αλλά πέφτει 0,05/μονάδα όσο και η τιμή του νυχτερινού'.

Αυτό ισχύει μεταξύ εκκαθαριστικών λογαριασμών. Αν λαμβάνεις το σύνηθες, λογαριασμός έναντι και λογαριασμός εκκαθαριστικός, 99% ξεπερνάς αυτές τις 800 μονάδες μέσα στο τετράμηνο που μεσολαβεί ως να εκδοθούν οι δύο λογαριασμοί.

Αν λαμβάνεις όμως συνέχεια εκκαθαριστικούς λογαριασμούς και προσέχεις τις καταναλώσεις σου, δηλαδή χρησιμοποιείς το νυχτερινό για τις βαριές καταναλώσεις (πλυντήρια, στεγνωτήρια, φούρνο κλπ), τότε, όχι, δεν τις ξεπερνάς. Υπενθυμίζω ότι είμαστε 4μελής οικογένεια με 2 μικρά παιδιά και έχουμε καταναλώσεις.

Για να πεισθείτε, ελέγξτε τις καταναλώσεις σας μέσα στο τετράμηνο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Ένα εξάμηνο πάντως που το κάνω έχω δεί τεράστια διαφορά. Το ξέχασα η χαζή την προηγούμενη φορά που ήταν να δώσω εγώ καταμέτρηση και άντε να δω πόσο θα έρθει τώρα.

Την μεθεπόμενη φορά όμως, τον Ιούλιο δηλαδή, θα το θυμηθώ οπωσδήποτε, με υπενθύμιση επίσης στο κινητό μου;)

BOftp3.png PzWNp3.png

;););)

Μεγάλη διαφορά, από τα 200+, πέσαμε στα 120-130 ευρώ.

Συμφέρει ιδιαίτερα αν έχεις μειωμένο ωράριο, σας υπενθυμίζω αυτό που λέει η eliana_1976 στο θέμα που ανέφερα παραπάνω ' το ημερήσιο χρεώνεται περίπου 0,09/μονάδα και το νυχτερινό περίπου 0,05/μονάδα. Αν όμως οι κατανάλωσή σου σε ημερήσιο δεν ξεπεράσει τις 800 μονάδες τότε η χρέωση δεν είναι 0,09/μονάδα αλλά πέφτει 0,05/μονάδα όσο και η τιμή του νυχτερινού'.

Αυτό ισχύει μεταξύ εκκαθαριστικών λογαριασμών. Αν λαμβάνεις το σύνηθες, λογαριασμός έναντι και λογαριασμός εκκαθαριστικός, 99% ξεπερνάς αυτές τις 800 μονάδες μέσα στο τετράμηνο που μεσολαβεί ως να εκδοθούν οι δύο λογαριασμοί.

Αν λαμβάνεις όμως συνέχεια εκκαθαριστικούς λογαριασμούς και προσέχεις τις καταναλώσεις σου, δηλαδή χρησιμοποιείς το νυχτερινό για τις βαριές καταναλώσεις (πλυντήρια, στεγνωτήρια, φούρνο κλπ), τότε, όχι, δεν τις ξεπερνάς. Υπενθυμίζω ότι είμαστε 4μελής οικογένεια με 2 μικρά παιδιά και έχουμε καταναλώσεις.

Για να πεισθείτε, ελέγξτε τις καταναλώσεις σας μέσα στο τετράμηνο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Ένα εξάμηνο πάντως που το κάνω έχω δεί τεράστια διαφορά. Το ξέχασα η χαζή την προηγούμενη φορά που ήταν να δώσω εγώ καταμέτρηση και άντε να δω πόσο θα έρθει τώρα.

Την μεθεπόμενη φορά όμως, τον Ιούλιο δηλαδή, θα το θυμηθώ οπωσδήποτε, με υπενθύμιση επίσης στο κινητό μου;)

Επειδή δεν το κατέχω το θέμα της ΔΕΗ, όταν δηλαδή ακολουθείς αυτήν την μέθοδο που αναφέρεις σου έρχεται ο εκκαθαριστικός λογαριασμός κάθε τετράμηνο????? και το ποσό για 4 μήνες μαζεμένους πόσο είναι 130 ευρώ μόνο??? και εμάς 200 + μας έρχεται αν βάλεις έναντι και εκκαθαριστικό μαζί και εμείς 4 άτομα είμαστε και δεν γίνεται να μην καταναλώνουμε μέσα στην ημέρα!

Διαφημίσεις

αλημέρα κόρες. Τι μου κάνετε;

Καλέ πόσα γραψατε; Θα σας διαβάσω λεπτομερώς αργότερα όταν βρω χρονο. Απο τη ματιά που εριξα θα ήθελα να ευχηθω περαστικά στον μπαμπα της Σοφίας και κουράγιο στην ιδια.

Εγω κατόρθωσα και έκανα πολλές δουλειες αυτες τις μέρες στο σπίτι. Μαζεψα χαλιά, κουβερτες, χειμωνιάτικα, έπλυνα κουρτινες, έκανα γενική κλπ. Επίσης κατόρθωσα και ειμαι πολυ περηφανη γιαυτό να μαζεψω και να τακτοποιησω το πάνω τμημα της ντουλάπας που χρησιμοποιώ σαν αποθηκευτικό χωρο και τωρα δειχνει πολύ ωραιο (ακούς Ειρήνηηη;;) Το κακό ειναι ότι δεν προλάβαινα να κάνω το ίδιο και στο κάτω τμήμα αλλά κάποια στιγμη θα τα καταφερω. Δεν κατόρθωσα να κάνω πολλές λεπτομέρειες - σημαντικές κατά τη γνώμη μου αλλά τι να έκανα δεν πειράζει. Να σας πω την αλήθεια αφιέρωσα και χρόνο στον αντρούλη μου γιατί το είχαμε και οι δύο ανάγκη. Και θα σας αναφερω κάτι που ειπε ο άντρας μου χθες που έφυγα:"το σπίτι ειναι καθαρό πλέον αλλά με μοναξια". Σας το λέω για να επικεντρωνόμαστε σε αυτά που πραγματικά είναι σημαντικά καθώς όλοι χανόμαστε στο σωρό των υποχρεώσεων που εχουμε κάθε μέρα.

Αγόρασα και διάφορα κουτιά αποθηκευσης και διαχωριστικά για να τακτοποιησω τα ρουχα και την ντουλάπα μας εδω.

Επίσης - και επίτηδες το άφησα τελευταίο- μου ξανακάνουν τα τζιν παντελόνια που φορουσα πριν μεινω έγκυος!!! Γιουπι γιατί σιχαινομαι τα ψωνια. Τα κιλά της εγκυμοσυνης τα είχα χάσει αλλά είχα πάρει μετά λόγω του κατοχικου συνδρόμου της μαμάς μου που πρεπει να είσαι συνεχεια μπουκωμένος. Τα έχασα χωρίς διαιτα με προσοχή στα γλυκά όμως σε μεγάλο διαστημα αλλά είμαι και γιαυτο περηφανη και χαρουμενη.

Σορρυ για το μεγάλο ποστ αλλά ήθελα να σας τα πω όλα.

Φιλιά

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Κόρες καλημέρα.

Μόλις μπήκα και είμαι σε φάση.. αποσύνθεσης. :rolleyes: Πολύ κουρασμένη, λιώμα για την ακρίβεια, το σπίτι εντελώς μαζεμένο και απίστευτα βρώμικο και τα ντουλαπια μου αδεια... Γυριζα περασμενες 10 καθε βραδυ και ειμαστε σε άνω-κάτω φάση... :? .

Ας έχουμε δουλειά όμως γιατί που μας ήρθε η ΔΕΗ 230? χωρίς χαράτσι και έπαθα εγκεφαλικό... Στη ζωή μου το περισσότερο που μου έχει έρθει λογαριασμός της ΔΕΗ ειναι 130 και αυτό σε καλοκαιρινή περίοδο λόγω a/c. Τώρα γιατί??? :mad:

Μολις με πήρε και ο άντρας μου και μου είπε πως τον πήρε ο λογιστής και θα πρέπει να πληρώσουμε 900? στην εφορία και μάλιστα σε 3 δόσεις μόνο. Ειλικρινά δεν ξέρω που θα τα βρούμε.... :cry:

Θα επανέλθω το μεσημεράκι οπου πια θα τα πουμε με την ηρεμια μας και θα σας "βρω" απο κοντα...

Φιλακια κοριτσακι μου

777885dugw57gt25.gif

Σοφία σιδερένιος ο μπαμπάς σου!!

Ειρήνη έχεις δίκιο να πελαγώνεις.Και σε εμάς ήρθε ΔΕΗ 218 χωρίς χαρατσι και με τη χρήση του νυχτερινού στο φουλ.Είναι η δεύτερη φορά που μας ήρθε λογαριασμός μετα την εγκατάσταση του νυχτερινού και περίμενα να είναι πολύ πιο χαμηλά

Καλημέρα κορίτσια,

περαστικά εύχομαι σε όσες κοπέλες έχουν ασθενείς και γρήγορα να γίνουν καλά.

Ειρήνη μου 900€ ε;Εμείς πάλι 1409€ σε 3 δόσεις και με δάνειο για το σπίτι 655€ το μήνα αντε να δουμε πώς θα τα πληρώσουμε.Εμάς η ΔΕΗ είναι ευτυχώς 119€ αλλά το κοινόχρηστο μας έχει έρθει 182€ είναι δυνατόν η πολυκατοικία να καίει περισσότερο από ένα σπίτι με 5 άτομα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...