Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

εισαι η πρωτη που μου τα ζητα οποτε θα μπρουσα να στα στειλω με πολυ αγαπη για το μικρο νινακι:tongue:

Σ ευχαριστω πολυ. Θα σου στειλω αυριο προσωπικο μηνυμα για να κανονισουμε ακριβως. Ειμαι Κρητη οποτε λογικα θα μου τα στειλεις με καποιο κουριερ με χρεωση δικη μου (εσυ που μενεις?).

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμεις στο δωματιο το παιδικο που πριν ηταν για τους φιλοξενουμενους, εχουμε βαλει ενα συρτη ψηλα, βεβαια εμας ειναι μονη πορτα που βγαζει στην πισω αυλη δεν ξερω αν βολευει αν εχεις διπλη μπαλκονοπορτα.

εμείς σε διπλή μπαλκονόπορτα τον έχουμε τον σύρτη αυτόν!!

Ευχαριστω κορίτσια, είδα την ασφάλεια και μου φάνηκε μια χαρά. Το θέμα είναι οτι τις ανοίγει όοοοολες.Έχω μια διπλή στο σαλόνι και στα δύο υπνοδωμάτια μονές.Ευτυχώς της κουζίνας κλειδώνει και στο τρίτο υπνοδωμάτιο έχω παράθυρο.

Στην επιχείρηση κόψιμο πάνας υπολογίστε και μένα....Ερε γλέντια......

Καλημερα κοριτσια,

ειμαι ενα πτωμα κυριολεκτικα αλλα και πολυ χαρουμενη.Το δωματιο εγινε τελειο και οι μικρες ειναι ενθουσιασμενες.Το αρνητικο ειναι οτι απεκτησα ακομη ενα δωματιο για ξεσκονισμα,σνιφ σνιφ.

πιτσιπιτσι εχω την ιδια φοβια με σενα και με εσωσαν οι σιτες.Ανοιγουν δυσκολα, εχουν κολπακι δηλαδη αλλα να φανταστεις ουτε η μαμα μου δε μπορει να τις ανοιξει οχι οι μικρες,και το χερουλακι τους μετακινειται και το βαζω τερμα ψηλα να μη το φτανουν ουτε με καρεκλα (ξερω η φαντασια μου καλπαζει) και ετσι εχω ηρεμησει.

Καναμε και το πρωτο μας μπανιο στη θαλασσα,τρελλαθηκαν τα κοριτσια κι εμεις περασαμε μια υπεροχη μερα.

Περαστικα και υπομονη σε ολες που περνανε δυσκολα,για τις δουλειες τι να πω ολοι στην ιδια μοιρα ειμαστε 3 μηνες απληρωτη και την Παρασκευη μου ειπε οτι θα κανει ο,τι μπορει, να κανω κι εγω ο,τι μπορω και να μην προχωραει η δουλεια?

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Σοφία εύχομαι να πάνε όλα καλά με το χειρουργείο κ να είναι περαστικά.

Σήμερα βρέχει κ είναι σαν χειμώνας εδώ έχει κ πολύ κρύοοοοο, εχω ΄τοσες δουλίτσες να κάνω κ αυτός ο καιρός δεν βοηθάει καθόλουυ.

Στις 1 του μηνός κάναμε κ εμείς το πρώτο μας μπανάκι με τις μικρές ωραιά ήταν.

Φιλιά

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα!!!

Χάθηκα πάλι. Και το καό είναι ότι χάθηκα και από το σπίτι...

Ευτυχώς είναι συμμαζεμένο, οπότε ένα καθάρισμα (προς το τέλος της εβδομάδας το κόβω...) και θα είναι εντάξει.

Τρέχω με τη βάφτιση. Αρχισα να μοιράζω προσκλητήρια. Όλο το τριήμερο έφυγε έτσι. Μέχρι την άλλη Δευτέρα, το πολύ Τρίτη, πρέπει να τα έχω δώσει όλα.

sofiapar, υπομονή και θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά. Περιμένουμε νέα από την επέμβαση του μπαμπά σου!

Όσον αφορά τις δουλειές, μόνο τα κρεβάτια έστρωσα και θα κάνω φαγάκι για εμάς και τον πιτσιρίκο. Μετά εξόρμηση σε συγγενείς και φίλους για να μοιράσω προσκλητήρια

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Σοφία περαστικά στον μπαμπά σου, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γίνει περδίκι!!!

Εγώ τελείωσα με τις πρώτες εξετάσεις μου στο Σάββατο, οι επόμενες είναι 1 Ιουλίου οπότε χαλαρώνω λιγάκι χωρίς διάβασμα...

Πλάκωσα το σπίτι χθες και έκανα τον κάτω όροφο... (κανονικά ξεκινάω από τον πάνω αλλά κάτω γινόταν ο χαμος!!!) Η μαμά μου έχει 10 μέρες που έχει φύγει οπότε καταλαβαίνετε τι γινόταν... Αλλά σε ένα πρωϊνό έκανα τα πολλά πολλά γιατί με τη μία δε γίνεται και τέλειο... έκανα τα χοντρά και τώρα θα ξαναγίνουν όλα με λεπτομέρεια αλλά τουλάχιστον ξεβρωμίσαμε!!!

Σήμερα θα κάνω τον πάνω όροφο να είμαστε τουλάχιστον καθαρά και μετά σιγά σιγά και τις λεπτομέρειες...(πχ το τζάκι ξεσκόνισμα... να κατεβάσω όλα τα σκ@τ#κια από πάνω και να καθαρίσω καλά-καλά, ντουλάπια κουζίνας, πόρτες εσωτερικές, κτλ κτλ..)

Τι μαγειρεύουμε πάλι σήμερις???

Καλημέρα!!!

MARGIO έχω και σήτες αλλά δεν έχουν κάποια ασφάλεια,οπότε δεν με γλυτώνουν.

Σοφία να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά σου.Κατα τα άλλα δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω,εγώ είμαι απλήρωτη απο τον Νοέμβριο του 2010.....εννοείται οτι είμαι σε επίσχεση αλλα τρέχα γύρευε.Ευτυχώς η δουλειά του άντρα μου είναι οκ. Πέρασα μια άσχημη ψυχολογικά περίοδο αλλα προσπαθώ να το δω θετικά,οτι δεν μπορεί όλα για κάποιο λόγο γίνονται....

Εγώ χαζοδουλειές κάνω σήμερα.Όσο για το φαγητό σουπίτσα με κοτόπουλο για το μικρό μου γιατί είναι λίγο αρρωστούλης.Θα φτίαξω και μια κολοκυθόπιτα και είμαστε μια χαρά.

Καλημέρα κορίτσια μου...

Εχω χαθει αυτές τις μέρες και θα συνεχίσω σ αυτο το μοτιβο γιατι εχω απιστευτη δουλιτσα και πολυ δυσκολο προγραμμα.

Μολις μπηκα, λουστηκα {γιατι χθες γυρισα στις 10 και δεν ειχα το κουραγιο... μόνο μπανάκι έκανα.. :? } και περιμενω να στεγνωσουν λιγο τα μαλλια μου, να παω σουπερ, να παω να παρω το φιογκάκι, να ερθουμε σπιτι να φάει και μετά να κάνουμε αμέσως διάβασμα, χωρίς χάσιμο χρόνου ώστε μετά να τον πάω στην πεθερά μου γιατί σήμερα δουλεύει μέχρι αργά ο μπαμπάς μας και δυστυχώς πρέπει να τον ταλαιπωρήσω αφού και εγώ δουλεύω μέχρι αργά... :? . Ας είμαστε καλά τουλάχιστον.

Δουλεύω σαν τρελή για να πληρώσω τη ΔΕΗ που μας ήρθε 230? χωρίς χαράτσι και είναι το μεγαλύτερο ποσό που μου χει ερθει σε ΔΕΗ! Επαθα εγκεφαλικο!!! :oops::oops::oops:

Υ.Γ. Σήμερα γνώρισα την Αντιγόνη και έμεινα παγωτό... ένα απίστευτο πλάσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσακια μου καλα καλο μηνα αν και για μας ξεκινησε παρα πολυ ασχημα.Την Παρασκευη ανακοινωσαν στον ανδρα μου οτι τελος του μηνος θα τον απολυσουν.Απο τον ΟΑΕΔ μου ειπαν οτι θα πληρωθω τον Αυγουστο.Απο τη δουλεια μου μου χρωστανε πανω απο 1000 ευρω αλλα δεν μου εχουν δωσει τιποτα.Αυριο θα χειρουργηθει ο μπαμπας μου.Ελπιζω τουλαχιστον η επεμβαση να παει καλα. Αυτα.Να το παθω το εγκεφαλικο τωρα η αργοτερα?

Ματάκια μου με το καλό το χειρουργείο του μπαμπά σου! Περαστικά να είναι και να τον έχετε κοντά σας δυνατό!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Επισης τα ρουχα της Ειρηνης ειναι πολυ ομορφα. Οταν με το καλο οργανωσω ξανα την ντουλαπα μου θα σας ενημερωσω και εγω κριμα γιατι την εφτιαξα προσφατα και εδωσα καποια πραγματα (περα απο καποια που κρατησα με την ελπιδα να ξαναφορεσω καποια στιγμη, αλλα θα ακουσω την Ειρηνη και αν σε 2 μηνες δεν εχω αδυνατισει θα τα δωσω και αυτα).

Επειδή εσύ έχεις γεννήσει να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου για τα κιλά. Μην τα δώσεις στους 2 μήνες... κράτα τα λίγο ακόμη. Αλλά λίγο..! :P

777885dugw57gt25.gif

Γειά σας από τα βροχερά κ μουντά Γιάννενα, είδαμε λίγο καλό καιρό κ τον ματιάσαμε.

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σε όλα τα επίπεδα.

Εγώ τελευταία έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Θα αλλάξουμε τα αλουμίνια στα δύο παράθυρα κ πόρτα κ δεν ξέρω τι με περιμένει... Από την άλλη πρέπει να ετοιμάσω κ τα πράγματα της μπέμπας που περιμένουμε σε λίγο καιρό, τη δική της κ τη δική μου βαλίτσα. Περιμένω κ τις εκπτώσεις να ψωνίσω κανένα μωρουδιακό ροζουλίνι. Ξέρει καμία πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις;

Γεια σας τι κάνετε?

Σοφία καλά αποτελέσματα από την επέμβαση και περαστικά στον μπαμπά σου.

Περαστικά και στα αρρωστα μωράκια και που θα πάει θα ερθουν καλύτερες ημέρες:rolleyes::)

Ειρήνη καλά κουράγια για όλη την εβδομάδα,το θετικό είναι πως υπάρχει δουλειά....Οσο για τη δεη και εμάς αυξημένο μας ήρθε,καθε φορά και καινούριες αυξήσεις μας σερβίρουν!

Στα δικά μου τώρα,χθες το βράδυ γυρίσαμε από Αθήνα και πάλι θα ανεβούμε το επόμενο.Ο μπαμπάς μου είναι σε μια σταθερή κατάσταση αλλα πεσμενος....

Σήμερα πήγαμε με το αγοράκι μου για μπάνιο,αν και είχε λίγο αέρα και μετά γυρισα,μαγείρεψα και φάγαμε.Στο σπίτι γίνεται ο χαμός...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...