Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κόρες καλημέρα και καλή μας εβδομάδα.

Να χαιρόμαστε όλοι τις Μαρθούλες μας! {έχω την γιαγιούλα μου που λατρεύω κυριολεκτικά!}

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ γεμάτη για μένα. Και πολύ δουλειά και αρκετές εξωτερικές δουλειές (αρχή του μήνα... :rolleyes: ) και το διάβασμα του φιόγκου και τα καθημερινά του σπιτιού, οπότε έχω πολύ πιεσμένο πρόγραμμα.

Δεν θα γράφω τόσο πολύ αλλά φυσικά θα παρακολουθώ και θα είμαι εδώ γύρω....

Σας γλυκοφιλώ και θα επιστρέψω το μεσημέρι.

Υ.Γ. Ανέβασα χθες το βράδυ στο blog μας, τα τελευταία tips για να τα έχετε μαζεμένα... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!!!

Να χαίρομαι και γω το παιδάκι μου!

Στα του σπιτιού τώρα, Ευα3 όσον αφορά τους λεκέδες στον πάγκο αναγκαστικά,αφού δεν υποχωρούν με ήπια καθαριστικά,χλωρίνη τοπικά.

Τώρα τα φώτα σας...Το μικρό μου είναι πολυ ζωηρό,έχει στο νου του τη σκανταλιά συνέχεια.Ευτυχώς δεν μου κάνει ζημιές,αλλά χοροπηδάει παντού,σκαρφαλώνει και πηδάει απο παντού και τώρα τελευταία ανοίγει και τις μπαλκονόπορτες.....Ο μεγάλος μου φόβος,δεν ξέρω παθαίνω πανικό και μόνο στην σκέψη οτι μπορεί να ξυπνήσει μέσα στον ύπνο του και να ανοίξει να βγεί στο μπαλκόνι. Ίσως είμαι υπερβολική αλλά μου έχει γίνει εφιάλτης. Ξέρετε,γιατι δεν έχω κοιτάξει ακόμα,αν υπάρχουν ασφάλειες και για μπαλκονόπορτες? Ή έχετε καμια άλλη ιδέα πως να το αντιμετωπίσω?

Εμείς έχουμε βάλει στην μπαλκονόπορτα σε ψηλό σημείο για να μην το φτάνει το παιδί αυτό (μόλις ανοίξει η σελίδα είναι η μαύρη κλειδωνιά η δικιά μου στην μικρή φώτο )

http://www.antikleptiki.com/products/%CF%83%CF%85%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%83%20%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83/

Κορίτσια μου...

Μπαίνω... βγαίνω... :rolleyes: χαμός!

Πήγαμε και στο jumbo και αγοράσαμε μία στράτα, δώρο για το μωράκι της ξαδέρφης του άντρα μου, που ενώ το βαφτίζουν στις 23, αποφασίσαμε να τους το πάρουμε νωρίτερα γιατί το χρειάζονται ήδη.

Μόλις σας έβαλα και συμβουλές για "σπιτικό πεντικιούρ" στο προφίλ με τα νύχια για να τις έχετε εύχρηστες. Ελπίζω να σας βοηθήσουν!

Μάκια κορίτσια μου! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσακια μου καλα καλο μηνα αν και για μας ξεκινησε παρα πολυ ασχημα.Την Παρασκευη ανακοινωσαν στον ανδρα μου οτι τελος του μηνος θα τον απολυσουν.Απο τον ΟΑΕΔ μου ειπαν οτι θα πληρωθω τον Αυγουστο.Απο τη δουλεια μου μου χρωστανε πανω απο 1000 ευρω αλλα δεν μου εχουν δωσει τιποτα.Αυριο θα χειρουργηθει ο μπαμπας μου.Ελπιζω τουλαχιστον η επεμβαση να παει καλα. Αυτα.Να το παθω το εγκεφαλικο τωρα η αργοτερα?

Διαφημίσεις

Στο μεταξυ ηρθε ο τεχνικος για το πλυντηριο 2 φορες μεχρι τωρα και το πλυντηριο δεν εχει φτιαχτει.Υποτιθεται το φτιαχνει και μολις φευγει και βαζω να πλυνω μου ριχνει τις ασφαλειες.Προσπαθω 3 μερες να τον βρω.Τα απλυτα βουνο.ΥΓ.Αχ βρε Ειρηνακι τι ομορφα τα ρουχα που χαριζεις. Μακαρι να ημουν 20,30,40 κιλα ελαφρυτερη μπας και μου εκαναν. :cry:

Κοριτσακια μου καλα καλο μηνα αν και για μας ξεκινησε παρα πολυ ασχημα.Την Παρασκευη ανακοινωσαν στον ανδρα μου οτι τελος του μηνος θα τον απολυσουν.Απο τον ΟΑΕΔ μου ειπαν οτι θα πληρωθω τον Αυγουστο.Απο τη δουλεια μου μου χρωστανε πανω απο 1000 ευρω αλλα δεν μου εχουν δωσει τιποτα.Αυριο θα χειρουργηθει ο μπαμπας μου.Ελπιζω τουλαχιστον η επεμβαση να παει καλα. Αυτα.Να το παθω το εγκεφαλικο τωρα η αργοτερα?

Κοριτσακι μου κρατα γερα,κι ασε το εγκεφαλικο για αλλη φορα.

Μια απο τα ιδια περναμε ολοι,δυστυχως.

Τον δικο μου αντρα δεν τον απολυσανε(ακομη)αλλα κανανε μειωσεις που σκοτωνουν.Απο 1650 ευρω τον μηνα που επερνε ,χωρια τις υπερωριες,επιανε κοντα τα 2000 τον μηνα,και τους κατεβασανε ολους σε 735 ευρω τον μισθο,και τις υπερωριες τις δινει σε αδεια.

Χωρια που θα παρουνε ολοι οι υπαλληλοι της εταιρειας απο 2 μηνες ισως και περισσοτερο,αδεια ανευ αποδοχων.Φυσικα εχουνε καταργησει ολα τα επιδοματα(γαμου,τριετιες,παιδιων κ.λ.π)Τα λεφτα που περνανε δουλευοντας 3-4 ωρες τα περνουν τωρα στο 8ωρο.δηλαδη δουλευουνε καθε μερα 4-5 ωρες τζαμπα για τα αφεντικα.Ωρε που παμε ρε!!!!!!!!

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα κοριτσακι μου και ολα να πανε καλα στον μπαμπακα σου.φιλια/

Ευα μου το ιδιο προβλημα εχω κι εγω στον παγκο στο εξοχικο.

Κατω απο τον βραστηρα μου βλεπω μαυρες φαρδιες γραμμες σαν μολυβιες.

Και κανω το εξης.Το βραδυ αργα οταν κοιμουντε ολοι περναω με το σφουγγαρι στα γρηγορα με λιγο παχυρευστη χλωρινη(ειναι και ο δικος μου παγκος λευκος με νερα σαν μαρμαρο)ειναι βακελιτης νομιζω,και το ξεπλενω αμεσως με νερο.Πιστευω να καθαρισει και στον δικο σου παγκο.

Θα το δοκιμασω λοιπον αποψε και θα σου πω. Μακαρι να καθαρισει. Ευχαριστω πολυ παντως.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Εμείς έχουμε βάλει στην μπαλκονόπορτα σε ψηλό σημείο για να μην το φτάνει το παιδί αυτό (μόλις ανοίξει η σελίδα είναι η μαύρη κλειδωνιά η δικιά μου στην μικρή φώτο )

http://www.antikleptiki.com/products/%CF%83%CF%85%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%83%20%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83/

Και εμεις στο δωματιο το παιδικο που πριν ηταν για τους φιλοξενουμενους, εχουμε βαλει ενα συρτη ψηλα, βεβαια εμας ειναι μονη πορτα που βγαζει στην πισω αυλη δεν ξερω αν βολευει αν εχεις διπλη μπαλκονοπορτα.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Kαλημερα κ καλη εδβομαδα!

Να χαρισω κ εγω αυτα????

Ειναι αφορετα στο κουτακι τους!

http://img835.imageshack.us/img835/1580/img0367jv.jpg[/img]%20By%20madpmi%20at%202012-05-09"]img0367jv.jpg By madpmi at 2012-05-09

Τελεια τα παπουτσακια. Εμεις δεν φοραμε ακομα, αλλα ανυπομονω. Αν δεν τα ζητησει καμια κοπελα που να τα εχει αμεσα αναγκη πες μου.

Επισης τα ρουχα της Ειρηνης ειναι πολυ ομορφα. Οταν με το καλο οργανωσω ξανα την ντουλαπα μου θα σας ενημερωσω και εγω κριμα γιατι την εφτιαξα προσφατα και εδωσα καποια πραγματα (περα απο καποια που κρατησα με την ελπιδα να ξαναφορεσω καποια στιγμη, αλλα θα ακουσω την Ειρηνη και αν σε 2 μηνες δεν εχω αδυνατισει θα τα δωσω και αυτα).

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία κράτα γερά. Θ' αρχίσει να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά η κατάσταση. Το χω περάσει και ξερω. Έτσι είναι κάποια στιγμή όλα γίνονται εντελώς χάλια και μετά αρχίζει και φτιάχνει. Δεν το πίστευα ούτε το πιστεύω αλλά έγινε. Καλή επιτυχία στο μπαμπά σου Σοφάκι, να πάνε όλα καλά....

Άσχετο για υπηρεσία κατουρημένων από πού; Δεν μπορώ με τίποτα να τον πείσω να κατουρήσει όταν ήμαστε έξω. Το φοράω τα βρακάκια που είπε η 4Uκαι όντως κάτι λίγα τα κρατάνε, αλλά δεν είναι πάνα.....

Να σας πω ρε κόρες, αν τα πλύνω επί τόπου με πράσινο σαπούνι και ζεστό νεράκι στο χέρι και τα απλώσω στον ήλιο είναι εντάξει δεν χρειάζονται πλυντήριο ε;

Κατά τα άλλα ξαναχάλασε η βρύση οπότε ξανατακτοποιώ κουζίνα σήμερα και φυσικά αποσυναρμολογήθηκαν τα συρτάρια της συρταριέρας που είχα τακτοποιήσει την προηγούμενη φορά. Τόμπολα η μέρα κι ήθελα να δουλέψω..... Φιλιάαααααα

sbxre6a2f.png

Σοφια ξερω οτι ακουγεται σπαστικο αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και καποια στιγμη μετα απο ολα τα μαζεμενα κακα ερχονται και τα καλα και αυτα μαζεμενα... Στο λεω απο προσωπικη εμπειρια...και εγω τοτε δεν το πιστευα αυτο αλλα καποια στιγμη πηρα τα πανω μου. Να εχεις κουραγιο να αντεχεις σ αυτη τη φαση, αυτο χρειαζεται και πολλη ψυχραιμια.

Μακαρι να ειναι ολα περαστικα ιδιως τα θεματα υγειας.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Τελεια τα παπουτσακια. Εμεις δεν φοραμε ακομα, αλλα ανυπομονω. Αν δεν τα ζητησει καμια κοπελα που να τα εχει αμεσα αναγκη πες μου.

Επισης τα ρουχα της Ειρηνης ειναι πολυ ομορφα. Οταν με το καλο οργανωσω ξανα την ντουλαπα μου θα σας ενημερωσω και εγω κριμα γιατι την εφτιαξα προσφατα και εδωσα καποια πραγματα (περα απο καποια που κρατησα με την ελπιδα να ξαναφορεσω καποια στιγμη, αλλα θα ακουσω την Ειρηνη και αν σε 2 μηνες δεν εχω αδυνατισει θα τα δωσω και αυτα).

εισαι η πρωτη που μου τα ζητα οποτε θα μπρουσα να στα στειλω με πολυ αγαπη για το μικρο νινακι:tongue:

-

Κορίτσια πώς πάει;

Έχω την εξής απορία- αμαρτία. Στο σπίτι μου υπάρχουν δυο εικόνες (η μια μάλιστα είναι αντίγραφο από μια εικόνα στην Κρήτη) τις οποίες δεν αντέχω να τις βλέπω. Μου θυμίζουν την εποχή που ήταν άρρωστη η μαμά μου και πραγματικά είναι πέρα από τις δυνάμεις μου να τις έχω στο σπίτι έστω και καταχωνιασμένες. Είναι αμαρτία να τις πάω στην εκκλησία; Δεν είμαι ιδιαίτερα θρήσκα, ή μάλλον τυπική, αλλά νιώθω πολύ μεγάλο σεβασμό γιαυτά τα πράγματα. Είναι ένα μικρό παρεκκλήσι κοντά στο σπίτι μου και σε αυτό με πήγαινε πού και πού η μαμά μου όταν ήμουν μικρή. Δε θα είναι καλό να τις πάω εκεί;

sbxre6a2f.png

Κορίτσια πώς πάει;

Έχω την εξής απορία- αμαρτία. Στο σπίτι μου υπάρχουν δυο εικόνες (η μια μάλιστα είναι αντίγραφο από μια εικόνα στην Κρήτη) τις οποίες δεν αντέχω να τις βλέπω. Μου θυμίζουν την εποχή που ήταν άρρωστη η μαμά μου και πραγματικά είναι πέρα από τις δυνάμεις μου να τις έχω στο σπίτι έστω και καταχωνιασμένες. Είναι αμαρτία να τις πάω στην εκκλησία; Δεν είμαι ιδιαίτερα θρήσκα, ή μάλλον τυπική, αλλά νιώθω πολύ μεγάλο σεβασμό γιαυτά τα πράγματα. Είναι ένα μικρό παρεκκλήσι κοντά στο σπίτι μου και σε αυτό με πήγαινε πού και πού η μαμά μου όταν ήμουν μικρή. Δε θα είναι καλό να τις πάω εκεί;

Οι εικόνες δεν είναι διακοσμητικό είδος, βρίσκονται στο σπίτι σαν μια καλη αύρα.

Αν δεν αισθάνεσαι καλά, να τις πας εκεί που λές.

Ούτε εγώ είμαι ιδιαίτερα θρήσκα αλλά δεν το βρίσκω λάθος.

Μου θυμίζεις όταν παντρεύτηκα και γέμισαμε εικόνες από τα δώρα. Κάποιες τις πήγα για αλλαγή - εντάξει είπαμε, δεν θα το κάνουμε και μητρόπολη το σπίτι - και μου είπε η μαμά φίλης ότι 'η εικόνα δεν κάνει να βγεί από το σπίτι'.

Το βρήκα τόσο κουτό αυτό και φυσικά δεν την άκουσα.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...