Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ένα ακόμη που έκανα στο πολύ χαλαρό, ήταν να αλλάξω τη διακόσμηση του καθημερινού μας "τραπεζιού" μας.

Πήρα λοιπόν ένα ξύλινο μπωλ που είχα και μέσα έβαλα κοχυλάκια, κάποια που είχαμε αγοράσει κάποια που είχαμε βρει σε παραλίες, έβαλα δίπλα και το φαναράκι μας που έχει κοντινό χρώμα και... ορίστε... λιτός, όμορφος και καλοκαιρινός στολισμός...

P6030201.jpg

P6030203.jpg

Τι ωραια !!! Ειδικα το φαναρακι τελειο...:)

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Τι κάνετε κορίτσια;Εμείς καλά και ήσυχα,με ευκαιρία το τριήμερο έχουμε φύγει απο την Αθήνα,ήρθαμε στους δικούς μου!!! Άλλο πράγμα το πατρικο βρε κορίτσια,δεν συμφωνείτε;

Χαρίζεται η ζώνη.

Είναι πανέμορφη, καλοκαιρινή με χαντρούλες και πετραδάκια.

zoni.jpg

καλε???? εγω τωρα ξυπνησα:cool:

τα παιδικα που ειχες βαλει παλιοτερα (παπα κ μπουφαν)ηταν για χαρισμα?? κ εγω νομισα οτι τα ειχες αγορασει κ τα εδειχνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ ηθελα να σε ρωτησω αν τα πηρες απο ιντερνετ!

Παει κεφτεδοποιηθηκα!!!:oops:

-

Ναι Ειρηνη μου το εχω σαπουνισει με υγρο πιατων κ δεν βγαινει...ενω δεν ειναι χαραγματια ρε γμτ δεν ξερω γιατι ειναι ετσι σαν μολυβια μοιαζει... να βαλω κανενα απορρυπαντικο λες..τα απεφευγα λογω του μωρου γιατι εχω στον παγκο θερμαντηρα αποστηρωτη μπιμπερο και σουρωτηρι ειδικα για τα μπιμπερο μας....

Γιατί έτσι γμτ...? :?

Και δεν έφυγε ούτε με υγρό πιάτων...:?

Τι θα δοκιμάσεις? Χλωρίνη τοπικά...? :confused:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλε???? εγω τωρα ξυπνησα:cool:

τα παιδικα που ειχες βαλει παλιοτερα (παπα κ μπουφαν)ηταν για χαρισμα?? κ εγω νομισα οτι τα ειχες αγορασει κ τα εδειχνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ ηθελα να σε ρωτησω αν τα πηρες απο ιντερνετ!

Παει κεφτεδοποιηθηκα!!!:oops:

χαχαχαχα όχι παιδί μου. Για χάρισμα είναι! ;)

777885dugw57gt25.gif

ευα3 μπορεί μια χαρά στην ηλικία που είστε να άρχισε η ενόχληση των δοντιών. Συμβουλέψου τον παιδίατρό σου να σου δώσει αλοιφούλα για να ανακουφίζεται το μωράκι.

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Χαρίζεται το παρακάτω φόρεμα:

P6030221.jpg

Είναι μαύρο με λευκά λουλουδάκια, σε ανάλαφρο μουσελίνα ύφασμα {συγνώμη δεν ξέρω καλά από υφάσματα}, δεν είναι διάφανο, σε γοργονέ ύφος, μακρύ, καταλήγει σε ουρές. Μάρκας REBECCA BLU small, δένει πίσω από το λαιμό...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Αχ τι θερμοπομπούς βάλατε καλή μου, πες μου που ενδιαφέρομαι να βάλω κ γω...μήπως αυτούς τους Redwell που κρεμιούνται από τον τοίχο σαν κάδρα?Πολύ καλά σας βγήκε η θέρμανση, μπράβο

Tους AEG βαλαμε κοστος γυρω στο 1000-1300 (7 τεμαχια των 1500W)

Mπα΄νουν κι αυτοί στον τοίχο ειναι 5-6 εκ πλάτος

Εμείς φετος ζεσταθήκαμε καλα σκεψου οτι εκαιγαν ολο το βραδυ στους 22 βαθμους!!!

Tους AEG βαλαμε κοστος γυρω στο 1000-1300 (7 τεμαχια των 1500W)

Mπα΄νουν κι αυτοί στον τοίχο ειναι 5-6 εκ πλάτος

Εμείς φετος ζεσταθήκαμε καλα σκεψου οτι εκαιγαν ολο το βραδυ στους 22 βαθμους!!!

εξήγησε σε παρακαλώ τι είναι οι θερμοπομπόί????? δηλαδή αντικαθιστούν τα καλοριφέρ??? και επίσης 7 τεμάχια δηλαδή κάθε τεμάχιο σε κάθε δωμάτιο κόστισαν 1000 -1300????

Ναι Ειρηνη μου το εχω σαπουνισει με υγρο πιατων κ δεν βγαινει...ενω δεν ειναι χαραγματια ρε γμτ δεν ξερω γιατι ειναι ετσι σαν μολυβια μοιαζει... να βαλω κανενα απορρυπαντικο λες..τα απεφευγα λογω του μωρου γιατι εχω στον παγκο θερμαντηρα αποστηρωτη μπιμπερο και σουρωτηρι ειδικα για τα μπιμπερο μας....

Ευα μου το ιδιο προβλημα εχω κι εγω στον παγκο στο εξοχικο.

Κατω απο τον βραστηρα μου βλεπω μαυρες φαρδιες γραμμες σαν μολυβιες.

Και κανω το εξης.Το βραδυ αργα οταν κοιμουντε ολοι περναω με το σφουγγαρι στα γρηγορα με λιγο παχυρευστη χλωρινη(ειναι και ο δικος μου παγκος λευκος με νερα σαν μαρμαρο)ειναι βακελιτης νομιζω,και το ξεπλενω αμεσως με νερο.Πιστευω να καθαρισει και στον δικο σου παγκο.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!!!

Να χαίρομαι και γω το παιδάκι μου!

Στα του σπιτιού τώρα, Ευα3 όσον αφορά τους λεκέδες στον πάγκο αναγκαστικά,αφού δεν υποχωρούν με ήπια καθαριστικά,χλωρίνη τοπικά.

Τώρα τα φώτα σας...Το μικρό μου είναι πολυ ζωηρό,έχει στο νου του τη σκανταλιά συνέχεια.Ευτυχώς δεν μου κάνει ζημιές,αλλά χοροπηδάει παντού,σκαρφαλώνει και πηδάει απο παντού και τώρα τελευταία ανοίγει και τις μπαλκονόπορτες.....Ο μεγάλος μου φόβος,δεν ξέρω παθαίνω πανικό και μόνο στην σκέψη οτι μπορεί να ξυπνήσει μέσα στον ύπνο του και να ανοίξει να βγεί στο μπαλκόνι. Ίσως είμαι υπερβολική αλλά μου έχει γίνει εφιάλτης. Ξέρετε,γιατι δεν έχω κοιτάξει ακόμα,αν υπάρχουν ασφάλειες και για μπαλκονόπορτες? Ή έχετε καμια άλλη ιδέα πως να το αντιμετωπίσω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...