Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα σας!!!

Χθες γιναμε επισημως 3 μηνων και μια που αρχισαμε και πιανουμε τα κουβερτακια μας αγκαλια πηγαμε βολτα στη λιακαδα και αγορασαμε μια ωραια μαλακη κουκλα για να την παιρνουμε αγκαλια οταν κοιμομαστε :)

Οταν γυρισαμε σπιτι φαγαμε και εκανα φουλ δουλειες. Οποτε σημερα το πρωι ειμαστε χαλαροι. Συμμαζεψα απλως και σκεφτομαστε να παμε για κανενα καφεδακι.

Να ρωτησω κατι (γιατι παιδιατρο θα παμε την Παρασκευη ) ποτε μπορει να αρχισουν να ενοχλουν τα ουλα για το πρωτο δοντακι? Εχουμε απιστευτα σαλια και βαζει συνεχεια ολη τη γροθια στο στομα της....

Επισης ερωτηση : εχω παγκο κουζινας απο συνθετικο γρανιτη λευκο. Οταν τον βαλαμε μας ελεγαν οτι δεν χαραζει και γενικα δεν κανει σημαδια και οτι απλα για να καθαρισει σαπουνιζουμε καλα και για απολυμανση λευκο ξυδακι στο νερο. Ε λοιπον ο παγκος εκει πχ που ακουμπαω την τοστιερα ή το βραστηρα εχει κανει γραμμες μαυρες (σαν μολυβιες ενα πραγμα) και οσο και να τριβω δεν φευγουν...Τι να κανω να βαλω κανενα απορρυπαντικο δυνατο?

Σορρυ για το μεγαλο κειμενο

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κόρες...!

Τι κάνετε? Πως είναι τα κέφια σας?

Εγώ ξεκουράζομαι. Ήταν φουλ η χθεσινή μέρα, τα παμε και χθες, και η επόμενη εβδομάδα φουλ από δουλίτσα με αρκετά πράγματα να κάνω!

Σήμερα λοιπόν σηκωθήκαμε χαλαρά, ήπιαμε καφεδάκι σπίτι μας (δεν είχα κουράγια ούτε να πάμε βολτίτσα) και αργότερα πήγαμε στην πεθερά μου για.. "περίθαλψη"...! :tongue:

Στο διάστημα που χαλαρώναμε με καφεδάκι και ακούγαμε μουσική, τακτοποίησα τις καλοκαιρινές μου μπλουζίτσες (γιατί βάλε / βγάλε τις καθημερινές γίνονται χάλι και μία στο τόσο θέλουν ένα ψευτοφτιάξιμο) και έτσι ξεσκάρταρα αρκετά ρουχαλάκια που έχω για δόσιμο...

Θα σας βάλω φωτογραφίες σήμερα μήπως κάποια ενδιαφέρεται για κάτι.

Τώρα χαλαρώνουμε οικογενειακώς γιατί μετά έχει... διάβασμα!! :rolleyes::rolleyes:

Φιλιά σε όλες!

777885dugw57gt25.gif

παλιοτερα δουλευα 9 πρωι με 8 βραδυ και με τη μικρό παιδί αλλα δε ζοριζομουν τόσο μαλλον το τοτε σπίτι μου ήταν πιο εργονομικο και δε με εξοντωναν τα δρομολόγια.

Σιγουρα χωρίς προγραμμα δε γινετε τίποτα για φαγητο 9λογω διαιτολόγου)κανω λίστα και ψωνίζω οτι χρειάζομαι για τη βδομαδα και δεν εχω θεμα παπα μόνο για το χρόνο παρασκευής του.

παλιοτερα ειχα κανε ενα πλανο καθαριότητας πχ

Δευτέρα -Πέμπτη μπανια

Τριτη ξεσκονισμα

Τεταρτη - Σάββατο σκουπισμα σφουγγαρισμα

παρασκευη σιδερο

Σάββατο προετοιμασία φαγητων

Για οσο μπορεσα να το τηρησω καλα ήταν ελεγα εκανα αυτό που έπερεπε να κάνω σήμερα τωρα θα καθήσω, μετα όμως όλο και κάτι γινόταν και το προγραμμα ξεχαστηκε:(

Βάζε ένα εβδομαδιαίο, αν μπορεις, στο μυαλό σου μόνο και για να μην πιέζεσαι και για να "βγάζεις" έστω όσα μπορείς. Δηλαδή κάνε έναν προγραμματισμό στο μυαλό σου κάθε Κυριακή, στο περίπου, το προβλέπεις να κάνεις μέσα στην εβδομάδα ώστε να μην ζορίζεσαι πολύ και κυρίως να μην στεναχωριέσαι.

Φυσικά και είναι δύσκολο φυσικά και πολλές φορές δεν "βγαίνει". Γι αυτό ξεκίνα σιγά-σιγά με ένα ελαφρύ, εβδομαδιαίο προγραμματάκι στο μυαλό σου και όσο το δυνατόν προσπάθησε να τηρείς έστω αυτά που ξέρεις πως θα τα βρεις μπροστά σου, όπως π.χ. το σιδέρωμα ...

Οτι θες είμαστε εδώ! Καλά κουράγια!

777885dugw57gt25.gif

19. Ετοίμασα δύο γρήγορα πλυντήρια με δύο σετ σεντόνια που είχα στον αποθηκευτικό από το γάμο μου και αποφάσισα ότι είναι καιρός να τα χρησιμοποιήσω...

Εύγε..! :P

777885dugw57gt25.gif

Αχ που να ειμαι, τρεχω ολημερις αλλα σας παρακολουθω μην μεινω και μεταξεταστεα;). Μολις εβαλα βραδυνο πλυντηριο με κοκκινα (ξερεις εσυ:P:p:p) και θα παω για υπνο.

Έτσι μπράβο, γιατί μην κοιτάς τώρα που έχουμε μόνο προφορικές... σε λίγο θα μπουν και γραπτές εξετάσεις και αλίμονο σε όποια μείνει!!!!! :tongue::tongue:

Και εγω μονό τεραστιο νεροχυτη εχω γιατι μου την εδιναν οι διπλοι μικροι νεροχυτες που δεν μπορουσα να πλενω τα ταψια με ανεση.

Ακριβώς! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ναι τέτοιο μηχάνημα λέω, κάνει για πολλά πράγματα, αυτοκίνητο, επίμονες εξωτερικές βρωμιές, αρμούς κλπ.

Δες

το βιντεάκι, μπορείς να επεκτείνεις την χρήση του όπως νομίζεις.

Πω-πω... τέλεια αγορά βρε Μαράκι!!! :shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

ααα! ειρηνακι ηθελα να σου πω αν ιδρωνει ποδαρακι με αυτα τα πεδιλακια αλλα καπου λες πως υπαρχουνε ποιοτητες και ποιοτητες. οταν μπορεσεις κοριτσακι κανε μια διευκρινηση.

Εμένα γενικά ιδρώνει το πατούσι μου, καλό μου πατουσίδιο!!! :tongue::tongue: Οχι περισσοτερο ή λιγότερο από τ άλλα παπούτσια. Στα ανοιξιάτικα τζελ που είχα αγοράσει δεν ίδρωνε γιατί είχε 3 τρυπίτσες το κάθε παπούτσι από την μέσα πλευρά του κάθε παπουτσιού! ;)

Εκείνο όμως που παρατήρησα και υπερτερεί, είναι πως σε σχέση με τα άλλα πέδιλα (φλατ πάντα) που φόραγα τα περασμένα καλοκαίρια είναι πως τα τζελ δεν μου σκληραίνουν τόσο την πατούσα. Δηλαδή η σκλήρυνση που βλέπουμε αμέσως με το που φοράμε τα φλατ μας παπούτσια καθε καλοκαίρι είναι λιγότερη με τα τζελ...! ;)

777885dugw57gt25.gif

Axxxxx κορίτσια υποφέρω........απο εχτές που ήρθαμε άρχισε να πονάει το δόντι μου, κοιτάω στον καθρέφτη και είχε σκάσει το ούλο στον τρίτο φρονιμήτη (κάτω αριστερά)....υποφέρω σας λέω, πονάω, δεν μπορώ να καταπιώ και να ανοίξω στόμα να φάω....το πρωί σήμερα δεν πόναγε πολύ όμως απο τις 7 το απόγευμα ο πόνος αύξήθηκε και χαπακώνομαι συνέχεια.....περνάει καμία ώρα ο πόνος και ξαναέρχεται, πως θα την βγάλω άλλες δύο μέρες με πόνο, αύριο το πρωί θα τρέξω για φαρμακείο για να βρω mesulid.....και απο Τρίτη βγάζω φρονιμήτη!!!!! :( :(:(:(

Ω ρε γλέντια...! :?

Υ.Γ. Παιδί μου, πόσο χρονών είσαι και βγάζεις φρονιμήτη???? :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκια μάλλον κόψαμε την πάνα!!!!!!

Επειδή όμως και πάλι τρέχουμε τώρα τρέχουμε, λεπτομέρειες αργότερα....

Εύγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο, ένα πράγμα μείον για το μυαλουδάκι σου! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κατι (γιατι παιδιατρο θα παμε την Παρασκευη ) ποτε μπορει να αρχισουν να ενοχλουν τα ουλα για το πρωτο δοντακι? Εχουμε απιστευτα σαλια και βαζει συνεχεια ολη τη γροθια στο στομα της....

Εξαρτάται το παιδάκι.

Του αδερφού του άντρα μου το αγοράκι, έβγαλε το 1ο του δοντάκι, 4 μηνών!!! Το φιογκάκι μου έβγαλε το 1ο περίπου 8 μηνών! Πάντως αυτά που περιγράφεις είναι δείγματα πως την ενοχλούν τα ουλάκια της!

Επισης ερωτηση : εχω παγκο κουζινας απο συνθετικο γρανιτη λευκο. Οταν τον βαλαμε μας ελεγαν οτι δεν χαραζει και γενικα δεν κανει σημαδια και οτι απλα για να καθαρισει σαπουνιζουμε καλα και για απολυμανση λευκο ξυδακι στο νερο. Ε λοιπον ο παγκος εκει πχ που ακουμπαω την τοστιερα ή το βραστηρα εχει κανει γραμμες μαυρες (σαν μολυβιες ενα πραγμα) και οσο και να τριβω δεν φευγουν...Τι να κανω να βαλω κανενα απορρυπαντικο δυνατο?

Κουφή ερώτηση αλλά θα την τολμήσω.

Εχεις δοκιμάσει να το τρίψεις με σφουγγαράκι και υγρό πιάτων? :confused:

777885dugw57gt25.gif

Ένα ακόμη που έκανα στο πολύ χαλαρό, ήταν να αλλάξω τη διακόσμηση του καθημερινού μας "τραπεζιού" μας.

Πήρα λοιπόν ένα ξύλινο μπωλ που είχα και μέσα έβαλα κοχυλάκια, κάποια που είχαμε αγοράσει κάποια που είχαμε βρει σε παραλίες, έβαλα δίπλα και το φαναράκι μας που έχει κοντινό χρώμα και... ορίστε... λιτός, όμορφος και καλοκαιρινός στολισμός...

P6030201.jpg

P6030203.jpg

777885dugw57gt25.gif

Εξαρτάται το παιδάκι.

Του αδερφού του άντρα μου το αγοράκι, έβγαλε το 1ο του δοντάκι, 4 μηνών!!! Το φιογκάκι μου έβγαλε το 1ο περίπου 8 μηνών! Πάντως αυτά που περιγράφεις είναι δείγματα πως την ενοχλούν τα ουλάκια της!

Κουφή ερώτηση αλλά θα την τολμήσω.

Εχεις δοκιμάσει να το τρίψεις με σφουγγαράκι και υγρό πιάτων? :confused:

Ναι Ειρηνη μου το εχω σαπουνισει με υγρο πιατων κ δεν βγαινει...ενω δεν ειναι χαραγματια ρε γμτ δεν ξερω γιατι ειναι ετσι σαν μολυβια μοιαζει... να βαλω κανενα απορρυπαντικο λες..τα απεφευγα λογω του μωρου γιατι εχω στον παγκο θερμαντηρα αποστηρωτη μπιμπερο και σουρωτηρι ειδικα για τα μπιμπερο μας....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...