Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Θα γινουμε οπως τα τουρκικα σηριαλ:

η μαμα ο μπαμπας η περθερα ο πεθερος η κουνιαδα ο ξαδερφος κ γενικα οοοοοοοολο το σοι μαζι

:D:D:D:D:D:D

όχι μη...αυτό είναι ταινία τρόμου!!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις βάλαμε θερμοπομπους φετος εκκαθαριστκο ΔΕΗ απο Νοεμβριο μεχρι Απρίλη 1200 Ε περιπου το κοστος της θερμανσης 9με οιονομία) ηταν 800 ε νομιζω καλα ειναι

Αχ τι θερμοπομπούς βάλατε καλή μου, πες μου που ενδιαφέρομαι να βάλω κ γω...μήπως αυτούς τους Redwell που κρεμιούνται από τον τοίχο σαν κάδρα?Πολύ καλά σας βγήκε η θέρμανση, μπράβο

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερα :P:p:p το 1 ραντεβου αργησε !!αν δεν εμφανηστει στα επομενα 10 -12 θα φτεω εγω που θα το ακυροσω :evil:? οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι και μεγαλο ραντεβου με ανταυγιες και τα παρελκομενα :twisted::twisted:

Πού χαθήκατε όλες σήμερα;

Από χθες το απόγευμα έχω ξεκινήσει καθαριότητα,έκανα υπνοδωμάτια-μεγάλο μπάνιο,εσωτερική σκάλα, δυο βεράντες,σιδέρωσα δυο πλυντήρια,άπλωσα ένα τρίτο...Και συνεχίζω,κάτω από αντίξοες συνθήκες...Ο μικρός μου εχει σηκωθεί από τις 5.30 και είμαι σαν κοτόπουλο,ξανακοιμήθηκε στις 8.30 και έγω μαζί του γιατί δεν άντεχα,με αποτέλεσμα να πάνε πίσω οι δουλειές που ήθελα να κάνω σήμερα...Αλλά δεν πειράζει,ό,τι προλαβαίνω...Βγήκαμε νωρίτερα για σούπερ μάρκετ,τον τάισα και τωρα παίζει δίπλα μου.Πρόλαβα και ξεσκόνισα το σαλόνι και βλέπουμε...

.......Σώπα βρε παιδί μου! Απ' αυτά που βάζεις τα χαλιά κάτω και τα σαπουνίζει κι όλας??? Για πες...

Ναι τέτοιο μηχάνημα λέω, κάνει για πολλά πράγματα, αυτοκίνητο, επίμονες εξωτερικές βρωμιές, αρμούς κλπ.

Δες

το βιντεάκι, μπορείς να επεκτείνεις την χρήση του όπως νομίζεις.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας

Είμαι στο χωριό σήμερα, απο το πρωί έχω σηκώσει χαλιά, έχω σκουπίσει, έχω μαγειρέψει, έχω πλύνει βεράντες και πήγα και τα παιδιά απέναντι στην αλάνα να παίξουν....ούφ τώρα έχω φάει και πάω για νάνι!!!

Γεια σας νοικοκυροκόριτσα!

Σας διαβάζω, ευτυχώς κάτι μέρες σαν και τη σημερινή που είναι πολύ δύσκολη, με κακή διάθεση, στρες και διάφορα άλλα οχι ευχάρτισα, είστε κι εσείς και ξεχνιέμαι λίγο...

σας φιλώ και σας ευχαριστώ!

μπηκα να πω ενα γεια! kalliopaki παρε δυναμη απο την παρεουλα εδω! βοηθαει αρκετα. ηλιαχτιδα επιτελους με τα μαστορια! να ηρεμησεις λιγο βρε παιδι μου. εμας η μερα μας κοριτσια ηταν ψωνια σημερα! μαναβη, σμ, καποια δωρακια. σπιτι ισα ισα εφτιαξα ενα φαγακι και ξαναματακαθαρισα μπαλκονι! ααα! ειρηνακι ηθελα να σου πω αν ιδρωνει ποδαρακι με αυτα τα πεδιλακια αλλα καπου λες πως υπαρχουνε ποιοτητες και ποιοτητες. οταν μπορεσεις κοριτσακι κανε μια διευκρινηση. σημερα φτιαξα και μια καινουρια συνταγη τυροπιτας απο αυτες που δε θελουνε φυλο. βγηκε πολυ ωραια. χρυσα μου καλη δυναμη και σ εσενα

Axxxxx κορίτσια υποφέρω........απο εχτές που ήρθαμε άρχισε να πονάει το δόντι μου, κοιτάω στον καθρέφτη και είχε σκάσει το ούλο στον τρίτο φρονιμήτη (κάτω αριστερά)....υποφέρω σας λέω, πονάω, δεν μπορώ να καταπιώ και να ανοίξω στόμα να φάω....το πρωί σήμερα δεν πόναγε πολύ όμως απο τις 7 το απόγευμα ο πόνος αύξήθηκε και χαπακώνομαι συνέχεια.....περνάει καμία ώρα ο πόνος και ξαναέρχεται, πως θα την βγάλω άλλες δύο μέρες με πόνο, αύριο το πρωί θα τρέξω για φαρμακείο για να βρω mesulid.....και απο Τρίτη βγάζω φρονιμήτη!!!!! :( :(:(:(

Διαφημίσεις

Βάσια κάνε "μπουκιές" με σοδόνερο ή με αλατόνερο, ό,τι αντέχεις καλύτερα. Θα βοηθήσει να ψοφήσουν τα μικρόβια και να μειωθεί λίγο η φλεγμονή.... Περσατικά.

Κοριτσάκια μάλλον κόψαμε την πάνα!!!!!!

Επειδή όμως και πάλι τρέχουμε τώρα τρέχουμε, λεπτομέρειες αργότερα....

sbxre6a2f.png

Κορίτσια καλημέρα, ψάχνω μία συνταγή που είχε δώσει ένα μέλος με μπανάνες κ αυγά σαν τηγανίτες αλλά δεν μπορώ να τη βρώ, δεν τα πάω καλά με την αναζήτηση. μπορεί κάποια να βοηθήσει;

Κρέπα μπανάνα:

1 μικρο - μεσαία μπανάνα (κρητης για να καταλάβετε το μέγεθος)

1 αυγό

λάδι καρύδας ή βούτυρο για το τηγανι

"χτυπάτε το αυγό λιγάκι, λιώνετε την μπανανα και την προσθέτετε στο αυγό και το ρίχνετε στο τηγάνι. Αν βάλετε δε και την νουτέλα που γράφτηκε πιο πάνω δεν έχει καμία διαφορά με τις κρέπες σοκολάτα μπανάνα που φτιάχνουν έξω.

Η συνταγή έλεγε pancakes αλλά εγώ το έβαλα ολο το μιγμα και βγήκε σαν κρέπα ενιαία. Όπως σας βολεύει - η γεύση παραμένει ίδια. " ( Αυτά τα γράφει η fairy 's mom)

Το μάτι σε μέτρια ρύθμιση. (το στόμα σε μέγιστη).

Γουρουνιάστε ελεύθερα, χωρίς τύψεις.....

Με τις υγείες σας.

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...