Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ηρθαν επιτέλους για τον αποθηκευτικό!!!

Τώρα το φτιάχνουν.

Προσπαθούν, βέβαια, να μας πείσουν ότι χάλασε από δικό μας λάθος:evil::evil::evil: αλλά δε θα τους περάσει!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όποιον ήρωα θέλουμε, αλλά όχι μόνο, αφήνεις την φαντασία σου να καλπάσει!!!! θα δεις εν καιρώ!!!

Κρίμα να μην το κάνεις ήδη βρε Βάσια μου!

Θα σου παράγγελνα για κάποιες δασκάλες του φιόγκου!!!!

Οργανώσου γιατί σε χρειαζόμαστε!!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας βρε κοριτσια!!

Σας διαβαζω ανελλιπως αν και δεν γραφω...

Αλλα ειπα να σας ευχηθω καλο μηνα και καλο καλοκαιρι :P:p σημερα.

Και να ρωτησω Ειρηνη τα φιλτρα του αποροφητηρα τα βαζεις μια πλυση μονα τους ή μαζι και πιατα δεν πειραζει?Πρωτα τα κανεις τιποτα ή κατευθειαν οπως ειναι μεσα.

Που είσαι εσύ βρε κοριτσάκι? Σ έχασα! :D Ελπίζω να είσαι καλά!

Συνήθως βάζω ένα πλυντήριο με διάφορα "μεγάλα" αντικείμενα, χωρίς πιατικά και ποτήρια.

Δηλαδή

Φίλτρα,

Το στραγγιστό των πιατικών του νεροχύτη μου (είναι αρκετά μεγάλο γιατί έχω μονό, τεράστιο νεροχύτη)

Σχάρες φούρνου κλπ.

Συνήθως τα ψεκάζω με λιποκαθαριστή και τ' αφήνω καμιά ωρίτσα. Μετά, χωρίς να τα ξεβγάλω τα βάζω στο πλυντήριο.

Μέχρι τώρα δεν έχουν πάθει τίποτα και γλύτωσα μια δουλειά που... βαριέμαι!!! :?:?

Α! και κατι αλλο εβαλα πλυντηριο πιατων και ενω δεν αλλαξα ταμπλετες μου εβγαλε μια ασχημη μυρωδια( σαν κατσαριδοκτονο) Τρελαθηκα και τα επλυνα ολα στο χερι μετα.Ειδα οτι τελειωσε το αλατι και εβαλα τωρα ,αγορασα και ενα αρωματικο λεμονι και το βραδυ θα βαλω ξανα πλυση να δω τι θα γινει. Σας ετυχε ποτε?
Μήπως έχει πιαστεί τίποτα σε κανά φίλτρο? Για δες το.

Επίσης μήπως χρειάζεται καμιά πλύση με κάτι τέτοιο?

http://www.calgonit.gr/finish-dishwasher-cleaner.php

(το κάνω αλλά πλέον καθόλου συχνά!)

777885dugw57gt25.gif

εμεις από του χρόνου βλέπω να καίμε ξύλα στα τζάκια αν το πετρέλαιο ανέβει κ άλλο.....

Εμείς πάλι, που δεν έχουμε τζάκι, βλέπω να κοιμόμαστε αγκαλιά και οι 3 με 5 κουβέρτες ο καθένας...!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Εμείς πάλι, που δεν έχουμε τζάκι, βλέπω να κοιμόμαστε αγκαλιά και οι 3 με 5 κουβέρτες ο καθένας...!!! :tongue::tongue:

Θα γινουμε οπως τα τουρκικα σηριαλ:

η μαμα ο μπαμπας η περθερα ο πεθερος η κουνιαδα ο ξαδερφος κ γενικα οοοοοοοολο το σοι μαζι

:D:D:D:D:D:D

-

Διαφημίσεις

Tα καλύτερα κάνει !!!

Το καλό να λέγεται ;):tongue::tongue:

Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ Μαράκι μου! Πολύ... :P:p:p

Έκανα ένα ντου στην αποθήκη και ξεχώρισα διάφορα για πέταμα και χάρηκα πολύ που μαζεύτηκε μια μεγάλη τσάντα με πράγματα για το φιλαράκι μου το Σοφάκι, που τα χεράκια του είναι χρυσά και φτιάχνει τέλεια πράγματα, ακόμα και με το τίποτα. Επίσης, μάζεψα δύο τσάντες ρούχα και παπούτσια για ένα κοριτσάκι που τα χρειάζεται.
Μπράβο κορίτσι μου!

Και εσυ ξαλαφρώνεις και βοηθάς. Εύγε!

Ευελπιστώ να μείνει έτσι ο καιρός για να πλύνω παπλώματα και χαλιά επιτέλους. Πήρα ένα πλυστικό/πιεστικό μηχάνημα για τα χαλιά και γενικά για πλυσίματα, η φίλη μου που έχει το ίδιο έμεινε ευχαριστημένη και το αποφάσισα και εγώ. Η επόμενη αγορά που σκέφτομαι είναι ένας ατμοκαθαριστής ΚΕΡΧΕΡ, θα δούμε πότε.
Σώπα βρε παιδί μου! Απ' αυτά που βάζεις τα χαλιά κάτω και τα σαπουνίζει κι όλας??? Για πες...

777885dugw57gt25.gif

LenaG και γω τόσο μεγάλο σπίτι και μάλιστα μεζονέτα, το χω μετανιώσει τρελά που πήραμε τέτοιο σπίτι, έχω ξεπατωθεί...αλλά τώρα δεν πουλιέται τίποτα δυστυχώς:rolleyes:

Για βοήθεια που ρωτάς πλέον "καταδέχομαι" να μου στέλνουν φαγητά μαμά-πεθερα για να μην έχω κ αυτόν τον νταλγκα και η μαμά μου βοηθάει και με τη μεγάλη μου , να την πάει καμιά βόλτα κλπ. Βέβαια εγω είμαι σε άλλη φάση - μωρομανούλα γαρ-.

Επίσης παρόλο που δεν μου περισσεύουν με την καμία - αλλά είπαμε τώρα με τα 250 πάνω είμαι πλούσια , παρόλο που γενικώς είμαι 350 κάτω από τον καλό καιρό!- παίρνω μια στις 15 γυναίκα. Δίνω μόνο 30 Ε αλλά αποφεύγω τα χρήματα που θα δινα στον ψυχίατρο αν δεν την είχα;). Οπότε εγω σχεδόν απλά "συντηρώ" την καθαριότητα του σπιτιού. Ε το συμμάζεμα- τακτοποίηση είναι όλο δικό μου, κανείς δεν μπορεί να την κάνει αυτή τη δουλειά εκτός από τα μέλη του σπιτιού

αυτό ακριβως εκανα κι εγω παλιότερα αλλα τωρα που απο το μισθό περισσευει....... μηνας σπάνια παίρνω γυναίκα γιατι χρειάζομαι ενα 50αρι τη φορά!!!!

Αμα εχεις μαμα πεθερα να γλυτωνεις ποτε ποτε το μαγειρεμα ειναι πολυ καλα γιατι οσο απλο και ειναι το φαγητό μια ωρίτσα τη χρειάζεσαι ,εγω δυστυχως μαμα μακρια πεθερα απούσα σε όλα.

Να σας πω και τα νέα του αποθηκευτικού?

Τελικά την Τρίτη από τις 18:30 που ήταν να έρθουν και με πήραν τηλέφωνο στις 19:00 ότι θα καθυστερήσουν κανένα εικοσάλεπτο, ήρθαν στις 20:30 :shock::shock::shock:

Δε μου έφεραν το ανταλλακτικό που έπρεπε (δεν κατάλαβαν, λέει, καλά τι πρόβλημα είχε ακριβώς) και μου είπαν ότι θα ερχόντουσαν Τετάρτη απόγευμα κατάτις 18:30. Ε! όσο τους είδατε εσείς, άλλο τόσο τους είδα κι εγώ. Εχθές δεν τους πήρα τηλέφωνο, γιατί θα έλειπα το απόγευμα, αλλά σε λίγο θα πάρω και θα γίνει πανικός :evil::evil::evil:

Το καλό που τους θέλω να έρθουν αύριο (σήμερα πάλι θα λέιπω, δεν μπορώ) γιατί αλλιώς με βλέπω να πηγαίνω από εκεί και να πιανόμαστε μαλλί με μαλλί...

Απ' ότι καταλαβαίνετε, δεν τον έχω τακτοποιήσει ακόμη :mad::mad::mad:

αμα θες βοηθεια ............σφύρα !!!!!!!!!!!!!!:-P

κορίτσια καλημέρα και καλό μηνα

χαιρομαι που σας βρηκα και σας γνωρίζω!το έβλεπα το θέμα καιρό αλλα δεν ειχα καταλάβει ότι λετε τόσο χρήσιμα πραγματα!με καποιες απο σας ίσως ήμαστε "γνωστές" και από το κέντρικό φόρουμ του παρεντσ οπου με λένε πιγκουινάκι!

εγώ ειμαι μαμα 3 παιδιών και δουλευω (εκπαιδευτικός)-σήμερα ξεκιναω 11 και ολοήμερο γιαυτό μπορω και σας γραφω τώρα!κι απο δω ξεκιναει το προβλημα μου. γυριζω σπιτι κατα τις 5 -επειδη εχω σηκωθει 6 το πρωι ειμαι ψόφια... κάτι ταισματα ,διαβασματα, ψωνια, πιατα , παιδικες παει το απογευμα... και χοντρες δουλειες γιοκ..δυστυχως τη γυναικα την εχω σταματησει για ευνοητους λογους. το πρωι τελειωνω ρουχα και μαγειρικες ,η τακτοποιηση (εκτος απο τα βασικα) ομως ξεμενει.. καμια ιδεα πως να τα οργανωσω ρε κοριτσια?

καλωσόρισες κι εδώ

απο σημερα επιστρέφεις στη δουλεια???

υπομονη σε 20 μερες κλεινουμε οποτε απο Σεπτέμβριο θα βρείς τους ρυθμους σου.

Πάντως αν προλαβαινεις το πρωι τα του καθαρίσματος και το βράδυ προετομάζεις το φαγητό δε θα ζοριστείς φαντάζομαι.

Αλλά να σας πω και τον "πόνο" μου από την άλλη...? :confused:

Εφαγα σαν κτήνος βρε κορίτσια... είναι να αδιαθετήσω αλλά είπαμε... το παρακανα...

Εφαγα 3 αυγά τηγανιτά με τηγανητές πιπεριές, τονοσαλάτα και ένα σωρό ψωμί.... :(:( και τώρα τρώω μία απίστευτη γαβάθα με παγωτό algida.... ούτε πως θα σηκωθώ να πάω για δουλειά δεν ξέρω....!!!

ΚΤΗΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :|

πεινάωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

αχ ατιμη δίαιτα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Λενάκι μου, τα χω λατρέψει!!! ;););)

Καμία, πουθενά και σε κανένα επίπεδο... :rolleyes::rolleyes:. Ότι μπορώ μόνη μου και όπως το μπορώ.

Αρχικά, μη στεναχωριέσαι και σκέψου πως κάπως έτσι είμαστε όλες. Στα ίδια.. με κούραση τρελή, τα νεύρα στο κόκκινο και τα οικονομικά στο 0.. :|:-|. Άρα μην αισθάνεσαι κάτι "λιγότερο". Για την ακρίβεια το αντίθετο! Σκέψου πόσο κάνεις και πόσους έχεις να περνάνε από τα χέρια σου.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις ίσως... να προτείνω ας πούμε, είναι να προσπαθήσεις να πας με... "πρόγραμμα" όσο δύσκολο και αν ακούγεται αυτό. Πρόγραμμα σε όλα. Στο φαγητό {σπουδαίο}, στην οργάνωση του σπιτιού, στις δουλειές... σε όλα ώστε να μην σου δημιουργείται επιπλέον κούραση και εκνευρισμός.

Μέσα σε όλα αυτά που έχεις είσαι και πολύ τυχερή που γυρίζεις στις 2.30 στο σπίτι. Για σκέψου κοριτσάκι να γύριζες καλές 6.... :?:-?

Γράφε τα εδώ να ξαλαφρώνεις και οποιαδήποτε βοήθεια με το σπίτι εδώ είμαστε!

παλιοτερα δουλευα 9 πρωι με 8 βραδυ και με τη μικρό παιδί αλλα δε ζοριζομουν τόσο μαλλον το τοτε σπίτι μου ήταν πιο εργονομικο και δε με εξοντωναν τα δρομολόγια.

Σιγουρα χωρίς προγραμμα δε γινετε τίποτα για φαγητο 9λογω διαιτολόγου)κανω λίστα και ψωνίζω οτι χρειάζομαι για τη βδομαδα και δεν εχω θεμα παπα μόνο για το χρόνο παρασκευής του.

παλιοτερα ειχα κανε ενα πλανο καθαριότητας πχ

Δευτέρα -Πέμπτη μπανια

Τριτη ξεσκονισμα

Τεταρτη - Σάββατο σκουπισμα σφουγγαρισμα

παρασκευη σιδερο

Σάββατο προετοιμασία φαγητων

Για οσο μπορεσα να το τηρησω καλα ήταν ελεγα εκανα αυτό που έπερεπε να κάνω σήμερα τωρα θα καθήσω, μετα όμως όλο και κάτι γινόταν και το προγραμμα ξεχαστηκε:(

Aaaaaa εμας μενει 8ωρο. Οκ τοτε!

Επισης να σου πω οτι εμεις απο φετος καιμε πελλετ.Ααααααλλη βρωμα κ αυτη μεσα στο σπιτι!

εμεις βάλαμε θερμοπομπους φετος εκκαθαριστκο ΔΕΗ απο Νοεμβριο μεχρι Απρίλη 1200 Ε περιπου το κοστος της θερμανσης 9με οιονομία) ηταν 800 ε νομιζω καλα ειναι

1. Τάισα το μικρό

2. Έστρωσα τα κρεβάτια (του μικρού γιατί το στρώνω δεν ξέρω... αφού μια ώρα μετά που θα φάει, κοιμάται )

3. Μάζεψα το νεροχύτη

4. Μαγείρεψα του μικρού

5. Έβγαλα ένα ψάρι από την κατάψυξη να μεγειρέψω για εμάς

6. Τακτοποίησα κάποια πράγματα από το σ/μ που πήγα εχθές (γυρίσαμε 20:30 με τα ψώνια του 15ημέρου και το μικρό να πεινάει, οπότε έβαλα μόνο όσα ήταν για το ψυγείο και τακτοποίησα το ψυγείο στην εντέλεια (τα υπόλοιπα τα άφησα για σήμερα), φάγαμε και ξεράθηκα στον ύπνο, αφού κατάφερα να ηρεμήσω το μικρό, στις 23:30)

7. Έβαλα το ψάρι με πατάτες στο φούρνο

8. Συμμάζεψα λίγο το σαλόνι

9. Άπλωσα (επιτέλους) τα ρούχα του μικρού που έπλυνα εχθές.

10. Έφαγε ο μικρός τη φρουτόκρεμα του

11. Ξεσκόνισα το σαλόνι

12. Φάγαμε και μάζεψα το νεροχύτη

13. Σιδέρωσα 1,5 πλυντήριο ρούχα

14. Έδωσα στο μικρό το μεσημεριανό του

15. Έβαλα τα σιδερωμένα στη θέση τους.

16. Καθάρισα και τακτοποίησα τον αποθηκευτικό κάτω από το κρεβάτι

17. Έπλυνα τα μπιμπερό του μικρού

18. Έβαλα μελιτζάνες να ξεπικρίζουν, για να μαγειρέψω αύριο

19. Ετοίμασα δύο γρήγορα πλυντήρια με δύο σετ σεντόνια που είχα στον αποθηκευτικό από το γάμο μου και αποφάσισα ότι είναι καιρός να τα χρησιμοποιήσω.

Αυτά για σήμερα

Πάω για ύπνο.

Καληνύχτα σας!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Που είσαι εσύ βρε κοριτσάκι? Σ έχασα! :D Ελπίζω να είσαι καλά!

Συνήθως βάζω ένα πλυντήριο με διάφορα "μεγάλα" αντικείμενα, χωρίς πιατικά και ποτήρια.

Δηλαδή

Φίλτρα,

Το στραγγιστό των πιατικών του νεροχύτη μου (είναι αρκετά μεγάλο γιατί έχω μονό, τεράστιο νεροχύτη)

Σχάρες φούρνου κλπ.

Συνήθως τα ψεκάζω με λιποκαθαριστή και τ' αφήνω καμιά ωρίτσα. Μετά, χωρίς να τα ξεβγάλω τα βάζω στο πλυντήριο.

Μέχρι τώρα δεν έχουν πάθει τίποτα και γλύτωσα μια δουλειά που... βαριέμαι!!! :?:?

Μήπως έχει πιαστεί τίποτα σε κανά φίλτρο? Για δες το.

Επίσης μήπως χρειάζεται καμιά πλύση με κάτι τέτοιο?

http://www.calgonit.gr/finish-dishwasher-cleaner.php

(το κάνω αλλά πλέον καθόλου συχνά!)

Αχ που να ειμαι, τρεχω ολημερις αλλα σας παρακολουθω μην μεινω και μεταξεταστεα;). Μολις εβαλα βραδυνο πλυντηριο με κοκκινα (ξερεις εσυ:P:p:p) και θα παω για υπνο.

Και εγω μονό τεραστιο νεροχυτη εχω γιατι μου την εδιναν οι διπλοι μικροι νεροχυτες που δεν μπορουσα να πλενω τα ταψια με ανεση.

Μου εδωσες καλη ιδεα με τις σχαρες , σ'ευχαριστω πολυ:-P

Οσο για την μυρωδια ,το καθαρισα το φιλτρο και ηταν πεντακαθαρο. Γενικως ειναι πολυ καθαρο μεσα το πλυντηριο αλλα που και που το κανω αυτο με το galgonit. Η αληθεια ειναι οτι εχω καιρο να το χρησιμοποιησω...

Πλυντηριο θα βαλω αυριο γιατι δεν γεμισε ακομη... Θα δουμε:rolleyes:

Καλο ξημερωμα κοριτσια και καλο τριημερο!!:-P:razz:

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...