Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα και καλό μηνα

χαιρομαι που σας βρηκα και σας γνωρίζω!το έβλεπα το θέμα καιρό αλλα δεν ειχα καταλάβει ότι λετε τόσο χρήσιμα πραγματα!με καποιες απο σας ίσως ήμαστε "γνωστές" και από το κέντρικό φόρουμ του παρεντσ οπου με λένε πιγκουινάκι!

εγώ ειμαι μαμα 3 παιδιών και δουλευω (εκπαιδευτικός)-σήμερα ξεκιναω 11 και ολοήμερο γιαυτό μπορω και σας γραφω τώρα!κι απο δω ξεκιναει το προβλημα μου. γυριζω σπιτι κατα τις 5 -επειδη εχω σηκωθει 6 το πρωι ειμαι ψόφια... κάτι ταισματα ,διαβασματα, ψωνια, πιατα , παιδικες παει το απογευμα... και χοντρες δουλειες γιοκ..δυστυχως τη γυναικα την εχω σταματησει για ευνοητους λογους. το πρωι τελειωνω ρουχα και μαγειρικες ,η τακτοποιηση (εκτος απο τα βασικα) ομως ξεμενει.. καμια ιδεα πως να τα οργανωσω ρε κοριτσια?

Καλώς ήρθες και καλώς σε βρήκαμε!

Αλλη ηρωϊδα και συ ε...? Με 3 παιδιά!!! :shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα και απο εμένα...ελπίζω να είστε καλά, σήμερα έτρεχα απο το πρωί για ψώνια και δουλειές επειδή φεύγουμε το βράδυ, μπήκα σπίτι έφτιαξα ένα κοκκινιστό κοτόπουλο και τώρα φτιάχνω ρύζι....αγόρασα και έναν βασιλικό να ομορφύνω την βεράντα μου...επίσης αγόρασα αυτές τις υπέροχες σαγιονάρες με μόλις 5 ευρώ απο ένα μαγαζί που είχε μεγάλη ποικιλία...

http://i.imgur.com/BBATyl.jpg

ειρήνη είχε και σαν τις δικές σου (παρόμοιες) πολύ της μόδας είναι και αυτές οι λαστιχένιες!

Ωραιότατες και με γεια!!! ;)

Κοριτσάκι μου, δεν είναι ίδιες να ξέρεις! Μου είχε φέρει κάποια στιγμή από την λαϊκή η γιαγιά μου και όταν τα έβαλα κόντεψα να σκοτωθώ σε άσχετη στιγμή. Δεν είναι από κανονικό τζελ, το νιώθεις και με το που τα βάζεις. Να το ξέρεις, μην αγοράσεις από κει αν σου αρέσουν.

777885dugw57gt25.gif

Δώστε χαρακτήρα στα σαπούνια σας...

Υπέροχη ιδέα για δωράκι!!!

Αυτά τα έφτιαξα για τις κόρες μου!!!

p0YFcs.jpg

Έπαθα πλάκα!

Τι υπέροχα σαπουνάκια Βάσια μου είναι αυτά???!!!!

Και μπορούμε να βάζουμε όποιον ήρωα θέλουμε????

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Φυσικα το σπιτι ειναι σε αθλια κατασταση....Κ αυτο με αποθαρρυνει γιατι δεν ξερω απο που να πρωτοξεκινησω....Σιγα σιγα ομως γιατι ερχεται κ τριημερο κ θελουμε να κανουμε καμια βολτα με τη μπουμπου...

Είναι πολύ λογικό... ξεκίνα από εκεί που σου κάνει περισσότερο κέφι. Έτσι θα το πας σιγά-σιγά {χωρίς άγχος} και βλέπεις... :P

777885dugw57gt25.gif

Που βρηκες γυναικα με 30 ευρω??? Απ ο τι βλεπω εισαι κ Θεσσαλονικη!

Η δικη μας περνει 50:shock: για τετοιο σπιτι κ καθαριζει μονο τους 2 οροφους

Το μονο καλο βεβαια ειναι οτι εχουμε πολυ αποθηκευτικο χωρο!

Βεβαια αυτο ειναι κ παγιδα να κρατας πραγματα εντελως αχρηστα.

Ας μην σας πω για τα εξοδα θερμανσης σε 3 οροφη μεζονετα στα πολυ ανατολικα στη θεσσαλονικη.....:evil:

Εννοειται οτι κ εγω το εχω σκυλομετανιωσει!

αχ ομοιοπαθούσα μου, τα έξοδα θέρμανσης δεν παλεύονται πλέον...ναι κ γω 3όροφη και ναι το καλό όντως είναι ότι έχω τρελό αποθηκευτικό χωρό, το όνειρό μου από πάντα:tongue:. Η γυναίκα έρχεται 5 ώρες - 6 Ε την ώρα - τόσο παίρνουν πλέον γενικά και τα κάνει όλα, όμως μπαλκόνια-τζάμια εναλλάξ μια φορά το ένα μια το άλλο. Μέσα όλα.

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Ωραιότατες και με γεια!!! ;)

Κοριτσάκι μου, δεν είναι ίδιες να ξέρεις! Μου είχε φέρει κάποια στιγμή από την λαϊκή η γιαγιά μου και όταν τα έβαλα κόντεψα να σκοτωθώ σε άσχετη στιγμή. Δεν είναι από κανονικό τζελ, το νιώθεις και με το που τα βάζεις. Να το ξέρεις, μην αγοράσεις από κει αν σου αρέσουν.

ναι εννοείται αυτό σκέφτηκα ότι δεν είναι ίδια ποιότητα με τις δικές σου.... όσο πιο ακριβό τόσο πιο καλό, γιαυτό προτίμησα αυτές που πήρε τελικά οι οποίες είναι πολύ άνετες! :P

Έπαθα πλάκα!

Τι υπέροχα σαπουνάκια Βάσια μου είναι αυτά???!!!!

Και μπορούμε να βάζουμε όποιον ήρωα θέλουμε????

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όποιον ήρωα θέλουμε, αλλά όχι μόνο, αφήνεις την φαντασία σου να καλπάσει!!!! θα δεις εν καιρώ!!!

αχ ομοιοπαθούσα μου, τα έξοδα θέρμανσης δεν παλεύονται πλέον...ναι κ γω 3όροφη και ναι το καλό όντως είναι ότι έχω τρελό αποθηκευτικό χωρό, το όνειρό μου από πάντα:tongue:. Η γυναίκα έρχεται 5 ώρες - 6 Ε την ώρα - τόσο παίρνουν πλέον γενικά και τα κάνει όλα, όμως μπαλκόνια-τζάμια εναλλάξ μια φορά το ένα μια το άλλο. Μέσα όλα.

Aaaaaa εμας μενει 8ωρο. Οκ τοτε!

Επισης να σου πω οτι εμεις απο φετος καιμε πελλετ.Ααααααλλη βρωμα κ αυτη μεσα στο σπιτι!

-

Γεια σας βρε κοριτσια!!

Σας διαβαζω ανελλιπως αν και δεν γραφω...

Αλλα ειπα να σας ευχηθω καλο μηνα και καλο καλοκαιρι :P:p σημερα.

Και να ρωτησω Ειρηνη τα φιλτρα του αποροφητηρα τα βαζεις μια πλυση μονα τους ή μαζι και πιατα δεν πειραζει?Πρωτα τα κανεις τιποτα ή κατευθειαν οπως ειναι μεσα.

Α! και κατι αλλο εβαλα πλυντηριο πιατων και ενω δεν αλλαξα ταμπλετες μου εβγαλε μια ασχημη μυρωδια( σαν κατσαριδοκτονο) Τρελαθηκα και τα επλυνα ολα στο χερι μετα.Ειδα οτι τελειωσε το αλατι και εβαλα τωρα ,αγορασα και ενα αρωματικο λεμονι και το βραδυ θα βαλω ξανα πλυση να δω τι θα γινει. Σας ετυχε ποτε?

q1kup2.pngza5op2.png

Aaaaaa εμας μενει 8ωρο. Οκ τοτε!

Επισης να σου πω οτι εμεις απο φετος καιμε πελλετ.Ααααααλλη βρωμα κ αυτη μεσα στο σπιτι!

εμεις από του χρόνου βλέπω να καίμε ξύλα στα τζάκια αν το πετρέλαιο ανέβει κ άλλο.....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Με γεια!!! Πολύ ζηλεύω!!
Μα τι τους κανεις????

θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Tα καλύτερα κάνει !!!

Βρε Μαράκι.....

Τι πόστ ήταν αυτό????!!! :oops: Με κατα-συγκίνησες λέμε!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ;);););)

Ευχαριστώ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σεξουαλικές χάρες!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

{πάει, στα 40 θα μου βγει το όνομα!!!} :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τίποτα περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε να κάνει κάθε επαγγελματίας του είδους:

- Σωστή τιμή

- Ποιότητα υλικών

- Τήρηση του χρόνου άφιξης

- Υγιεινή

- Χαμόγελο ... :P:p:p

Το καλό να λέγεται ;):tongue::tongue:

Αυτή την εβδομάδα τα έχω δεί όλα λέμε.........

Όλα τα πρωινά που δεν δούλευα, έκανα άπειρες εξωτερικές δουλειές, αλλαγές δώρων από τα γενέθλια της μικρής μου, γιατροί και χαρτιά για την εγγραφή στο νήπιο, διάφορα που έχουν ξεμείνει μήνες τώρα και δεν προλάβαινε κανείς να κάνει, ουφ ρούμπωσα λέμε...............

Πολλές δουλειές στο σπίτι, μπα, μόνο τα βασικά, μαγειρέματα και συμμαζέματα δηλαδή.

Έκανα ένα ντου στην αποθήκη και ξεχώρισα διάφορα για πέταμα και χάρηκα πολύ που μαζεύτηκε μια μεγάλη τσάντα με πράγματα για το φιλαράκι μου το Σοφάκι, που τα χεράκια του είναι χρυσά και φτιάχνει τέλεια πράγματα, ακόμα και με το τίποτα. Επίσης, μάζεψα δύο τσάντες ρούχα και παπούτσια για ένα κοριτσάκι που τα χρειάζεται.

Ευελπιστώ να μείνει έτσι ο καιρός για να πλύνω παπλώματα και χαλιά επιτέλους. Πήρα ένα πλυστικό/πιεστικό μηχάνημα για τα χαλιά και γενικά για πλυσίματα, η φίλη μου που έχει το ίδιο έμεινε ευχαριστημένη και το αποφάσισα και εγώ. Η επόμενη αγορά που σκέφτομαι είναι ένας ατμοκαθαριστής ΚΕΡΧΕΡ, θα δούμε πότε.

Σήμερα έγραψα την μικρή στο νήπιο, πρόλαβα επιτέλους να πάω λίγο τον πιτσιρίκο μου παιδική χαρά, δυστυχώς δεν με άφησαν να κοιμηθώ και το βράδυ θα είμαι σαν μπαγιάτικο μύδι ........

Οφείλω να ομολογήσω πάντως ότι όταν ξεκαθαρίζω πράγματα, νοιώθω ήρεμα. Δυστυχώς όμως δεν προλαβαίνω να το κάνω όσο συχνά θα ήθελα. Τέσπα, όσο γίνεται .........

BOftp3.png PzWNp3.png

1. Τάισα το μικρό

2. Έστρωσα τα κρεβάτια (του μικρού γιατί το στρώνω δεν ξέρω... αφού μια ώρα μετά που θα φάει, κοιμάται )

3. Μάζεψα το νεροχύτη

4. Μαγείρεψα του μικρού

5. Έβγαλα ένα ψάρι από την κατάψυξη να μεγειρέψω για εμάς

6. Τακτοποίησα κάποια πράγματα από το σ/μ που πήγα εχθές (γυρίσαμε 20:30 με τα ψώνια του 15ημέρου και το μικρό να πεινάει, οπότε έβαλα μόνο όσα ήταν για το ψυγείο και τακτοποίησα το ψυγείο στην εντέλεια (τα υπόλοιπα τα άφησα για σήμερα), φάγαμε και ξεράθηκα στον ύπνο, αφού κατάφερα να ηρεμήσω το μικρό, στις 23:30)

7. Έβαλα το ψάρι με πατάτες στο φούρνο

8. Συμμάζεψα λίγο το σαλόνι

9. Άπλωσα (επιτέλους) τα ρούχα του μικρού που έπλυνα εχθές.

10. Έφαγε ο μικρός τη φρουτόκρεμα του

11. Ξεσκόνισα το σαλόνι

12. Φάγαμε και μάζεψα το νεροχύτη

13. Σιδέρωσα 1,5 πλυντήριο ρούχα

14. Έδωσα στο μικρό το μεσημεριανό του

15. Έβαλα τα σιδερωμένα στη θέση τους.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ααααααααααα... τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!! :evil::evil:

Δώσε μου το τηλ τους να τους πω και γω 2 λογάκια...!

Μην ανησυχείς! Τους πήρα πάλι εγώ. Σήμερα το βράδυ, λέει, θα έρθουν. Θα δούμε...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...