Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ευχαριστω για την ενθαρρυνση.Η αληθεια ειναι οτι με προβληματισε αρκετα το μηπως τα ξαναχρειαστω ποτε αλλα μετα σκεφτομουν οτι αφου εχω χρονια να τα χρησιμοποιησω πρεπει να τα σουταρω.Και τι δεν ειχα<και εχω ακομα πολλα>Επιπλεον επλυνα και τα ριχταρια και τωρα το σαλονι μου μοσχομυριζει ΦιλακιΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχω χάσει επεισόδια, αλλά θα αναπληρώσω προσεχώς με την ανα΄γνωση των παλιών μηνυμάτων που έχασα.

αυτές τις μέρες επιτέλους καθάρισα με οινόπνευμα τα τηλεκοντρόλ κ τα κλειδιά κ ένιωσα ξαλαφρωμένη.

επίσης μάζεψα μια μεγάλη σακκούλα με ρούχα που δεν φοράω κ θα τα δώσω με πολλή χαρά! αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να γίνουν η ντουλάπα μου κ τα συρτάρια μου όπως θέλω!

έβαλα στη σακκούλα της ηλεκτρικής σκούπας βανίλια σκόνη κ ακόμα μοσχοβολάει!

το κολπάκι με το μαλλακτικό στο ξεσκόνισμα ολοκληρώθηκε με την αγορά του δοχείου για το ψέκασμα!

σιγά σιγά...

Ευχαριστω για την ενθαρρυνση.Η αληθεια ειναι οτι με προβληματισε αρκετα το μηπως τα ξαναχρειαστω ποτε αλλα μετα σκεφτομουν οτι αφου εχω χρονια να τα χρησιμοποιησω πρεπει να τα σουταρω.Και τι δεν ειχα<και εχω ακομα πολλα>Επιπλεον επλυνα και τα ριχταρια και τωρα το σαλονι μου μοσχομυριζει ΦιλακιΑ

Αυτό χρειαζόμαστε Σοφάκι! Ενθάρρυνση και υποστήριξη! ;)

Κοριτσάκι μου... ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ αν δεν τα είχες χρησιμοποιήσει για 700 χρόνια Τούρκικα!!!! :lol: :lol:

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΙΧΤΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Εγώ, κατά διαστήματα, πράγματα που δεν έχω να δώσω κάπου συγκεκριμένα, τα μαζεύω σε 1 σακουλίτσα και τα πηγαίνω στην εκκλησία. Ολο και κάπου θα πιάσουν τόπο!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!!!!!!!

Τι κάνετε?

Χθες από την κούραση ούτε εγώ καταλάβαινα τι έγραφα!:lol:

Αυτό που ήθελα να πω, για τα κορίτσια που τώρα ξεκινάνε να οργανώνονται σαν και μένα, είναι ένας λόγος που παλαιότερες προσπάθειές μου οργάνωσης...αποτύγχαναν...:tongue:

Παλαιότερα, όταν ξεκινούσα να συμμαζέψω/ οργανώσω/καθαρίσω κτλ με έπιανε ζήλος να τα τελειώσω όλα σε μια μέρα!

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα απίστευτη κούραση, 0 αποτέλεσμα - δεν τελειώνουν όλα σε μια μέρα- κακή ψυχολογία λόγω των παραπάνω και ξαναμανά δημιουργία χάους!

Τώρα όμως, χαλαρά που λέμε και στη Θεσσαλονίκη:lol: Ένα ένα με τη σειρά και χωρίς να κάνω χάος το προηγούμενο. Κι ότι γίνει βρε αδερφέ!:lol:

Λεπόν, εφάρμοσα τακτική Ντάλιας για το πρωί, δλδ στρώσιμο κρεβάτια και άδειασμα νεροχύτη. Εφόσον ήταν οκ από την προηγούμενη, κι όχι χάος, λειτουργεί μια χαρά σε μένα! Το συνιστώ!

Ειρήνη μεγιά το μαλλί!!

Εγω για τα κοσμηματα πηρα απο το ικεα πολυ ωραια διαφανα διαχωριστικα. Πηρα και κατι αλλα για τα εσωρουχα και ειναι τελειο το συρταρι παντα συγυρισμενο!

Ηθελα να ρωτησω κατι αλλο!

Σημερα σφουγγαρισα το παρκε με ξυδι και για πρωτη φορα ηταν πεντακαθαρο χωρις γραμμες!Κανει ομως?

Καλέ κιουρία, δώστε κανένα λινκ στο λαό να τα δούμε!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

επίσης μάζεψα μια μεγάλη σακκούλα με ρούχα που δεν φοράω κ θα τα δώσω με πολλή χαρά!

Πόσα μπράβο να σου πω??? Μπράβο!! Κυρίως που θα τα δώσεις! Οπου και να τα δώσεις σημασία έχεις πως κάπου θα χρειαστουν! Μπράβο!

επίσης μάζεψα μια μεγάλη σακκούλα με ρούχα που δεν φοράω κ θα τα δώσω με πολλή χαρά! αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να γίνουν η ντουλάπα μου κ τα συρτάρια μου όπως θέλω!..

Το χεις τώρα! Την είπες την μαγική κουβέντα! Σιγά-σιγά! Αρκεί που πριζώθηκες και το χεις στο νου σου! Ολα θα τα κάνεις!

ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΕΤΕ!!!

ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ!!!!

Τσάντες, ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα, κουζινικά!!!!!!! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!

Τι κάνετε?

Χθες από την κούραση ούτε εγώ καταλάβαινα τι έγραφα!:lol:

Αυτό που ήθελα να πω, για τα κορίτσια που τώρα ξεκινάνε να οργανώνονται σαν και μένα, είναι ένας λόγος που παλαιότερες προσπάθειές μου οργάνωσης...αποτύγχαναν...:tongue:

Παλαιότερα, όταν ξεκινούσα να συμμαζέψω/ οργανώσω/καθαρίσω κτλ με έπιανε ζήλος να τα τελειώσω όλα σε μια μέρα!

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα απίστευτη κούραση, ο αποτέλεσμα - εν τελειώ νουν όλα σε μια μέρα- κακή ψυχολογία λόγω των παραπάνω και ξαναμανά δημιουργία χάους!

Τώρα όμως, χαλαρά που λέμε και στη Θεσσαλονίκη:lol: Ένα ένα με τη σειρά και χωρίς να κάνω χάος το προηγούμενο. Κι ότι γίνει βρε αδερφέ!:lol:!!!

Έτσι! Είδες κοριτσάκι μου, γιατί χτυπιέμαι και σας λέω "χαλαρά" και "σιγά-σιγά" και "όταν βρείτε χρόνο και όρεξη"???

Γιατι δεν υπάρχει λόγος για περισσότερη καταπίεση! Το θέμα είναι να γίνουν όλα σιγά ώστε να γίνουν και σωστά.

Δεν φτάνει η... "χωσέλα" που τρώμε κάθε μέρα... θα καταπιεζόμαστε και για τις δουλειές???!!! ΟΧΙ!!! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Σε αυτό πραγματικά έχετε πάααααρα πολύ δίκιο κορίτσια.

Τώρα για τα ρούχα κτλ που δε θέλετε μπορείτε αν θέλετε να κάνετε κι ένα τηλεφώνημα εδώ http://astegoi-klimaka.blogspot.com/p/blog-page_11.html Εγώ τους πήγα και σεντόνια και πετσέτες, ακόμη και κάτι κουρτίνες που δεν ήθελα.

sbxre6a2f.png

Κορίτσια, όσον αφορά το δόσιμο ρούχων κτλ. μπορείτε να απευθύνεστε και στο ''βοήθεια στο σπίτι'' του δήμου σας.

Είναι η κουμπάρα μου κοινωνική λειτουργός σε ένα από αυτά, κι εγώ δίνω σε εκείνην τα πάντα. Κι έτσι ξέρει που να τα δώσει;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Για σας που ψάχνετε μία απλή και ανέξοδη λύση για τα σκουλαρίκια / δαχτυλίδια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία παλιά σας παγοθήκη! ;)

Pagothiki.jpg

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα αλλά και θα τα βλέπετε όλα μπροστά σας χωρίς κόπο!

απιστευτη ιδεα!!!ουτε πηγαινε το μυαλο μου.ερωτηση,ειδα ριχταρια ποιο πανω,εγω βαρεθηκα τοσα χρονια το συμαζεμμα πανω στον καναπε του ριχταριου πληρωσα δε πριν λιγα χρονια μια περιουσια κ πηρα απο αυτα που ειναι με λαστιχα ομως ουτε αυτα βολευανε,κ τωρα το χω γιμνο το σαλονι κ πλενω το υφασμα του αφου ειναι αποσπωμενο ομως ουτε αυτο ειναι καλο....καμια ιδεα απιστευτη που δεν μου ρχετε εμενα για να διαφυλαξω το σαλονι κ να μην ασχολουμε ολημερης με δαυτο?

921477wc2fyvv2y2.gif

Κορίτσια, όσον αφορά το δόσιμο ρούχων κτλ. μπορείτε να απευθύνεστε και στο ''βοήθεια στο σπίτι'' του δήμου σας.

Είναι η κουμπάρα μου κοινωνική λειτουργός σε ένα από αυτά, κι εγώ δίνω σε εκείνην τα πάντα. Κι έτσι ξέρει που να τα δώσει;)

εαν ειναι χρονια ρωτα την εαν ηταν στην πρωην δ.ε.εκ.μ.ε!!!δουλευα στο κτιριο οταν ηταν η βοηθεια εκει:)

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

εαν ειναι χρονια ρωτα την εαν ηταν στην πρωην δ.ε.εκ.μ.ε!!!δουλευα στο κτιριο οταν ηταν η βοηθεια εκει:)

Στην Επανωμή Θεσσαλονίκη είναι η κουμπάρα μου. Θα τη ρωτήσω

Wktmp2.png

qIogp3.png

Σε αυτό πραγματικά έχετε πάααααρα πολύ δίκιο κορίτσια.

Τώρα για τα ρούχα κτλ που δε θέλετε μπορείτε αν θέλετε να κάνετε κι ένα τηλεφώνημα εδώ http://astegoi-klimaka.blogspot.com/p/blog-page_11.html Εγώ τους πήγα και σεντόνια και πετσέτες, ακόμη και κάτι κουρτίνες που δεν ήθελα.

Μπράβο!

Παρακαλώ, οποιαδήποτε κοπέλα θέλει, ας δημοσιεύει δράσεις που μπορούμε να βοηθήσουμε.

Mikri, μπράβο και ευχαριστούμε πολυ!

Το υποστηρίζω χρόνια... δίνω σε διάφορους... ιδιώτες και μη.

Παλιότερα μου έλεγαν οι φίλες μου

Μη δίνεις στην εκκλησία, τα μοιράζονται μεταξύ τους.

Και τους έλεγα

Μα και τι έγινε?! Αφού εγώ δεν θα χρειάζομαι, ας τα μοιραστούν! Αυτό θέλω! Να τα χρησιμοποιήσουν κάποιοι!

Δώστε! Δώστε κορίτσια μου, μην πετάτε τίποτα!!!!

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστούμε κοριτσάκι μου!!!!

777885dugw57gt25.gif

απιστευτη ιδεα!!!ουτε πηγαινε το μυαλο μου.ερωτηση,ειδα ριχταρια ποιο πανω,εγω βαρεθηκα τοσα χρονια το συμαζεμμα πανω στον καναπε του ριχταριου πληρωσα δε πριν λιγα χρονια μια περιουσια κ πηρα απο αυτα που ειναι με λαστιχα ομως ουτε αυτα βολευανε,κ τωρα το χω γιμνο το σαλονι κ πλενω το υφασμα του αφου ειναι αποσπωμενο ομως ουτε αυτο ειναι καλο....καμια ιδεα απιστευτη που δεν μου ρχετε εμενα για να διαφυλαξω το σαλονι κ να μην ασχολουμε ολημερης με δαυτο?

Είδες? Φαντασία χρειάζεται για όλα! Φαντασία και να βρούμε τι μας βολεύει! ;)

Για τους καναπέδες... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ! :(

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκια μου καλά είχα μέρες να μπω λόγω Χριστουγέννων και διάβαζα-διάβαζα για να μη χάσω τη συνέχεια. Μου λείψατε και θα είμαι εδώ παρεούλα , γιατί το Ειρηνάκι μας έχει τσιτώσει για τα καλά με την οργάνωση. Φιλιά πολλά ..... Ααα και τα ντουλάπια ένα - ένα όπως είπε και μια φίλη παραπάνω ΧΑΛΑΡΑ. Όλα θα γίνουν σιγά σιγά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...