Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα

Πωπω 3 μερες δεν μπηκα κ εχετε γραψει ενα σωρο....Επεσε δουλεια στο γραφειο και μετα στο σπιτι με το μωρο ...αλλα δεν παραπονιεμαι, μακαρι να εχουμε δουλεια γιατι ζοριζομαστε τελευταια...

Φυσικα το σπιτι ειναι σε αθλια κατασταση....Κ αυτο με αποθαρρυνει γιατι δεν ξερω απο που να πρωτοξεκινησω....Σιγα σιγα ομως γιατι ερχεται κ τριημερο κ θελουμε να κανουμε καμια βολτα με τη μπουμπου...

Θα σας διαβασω κανοντας παραλληλα δουλειες κ πιστευω θα μου φτιαξετε τη διαθεση :)

IIk6p3.png

Qskdp3.png

1. Τάισα το μικρό

2. Έστρωσα τα κρεβάτια (του μικρού γιατί το στρώνω δεν ξέρω... αφού μια ώρα μετά που θα φάει, κοιμάται
:wink:
)

3. Μάζεψα το νεροχύτη

4. Μαγείρεψα του μικρού

5. Έβγαλα ένα ψάρι από την κατάψυξη να μεγειρέψω για εμάς

6. Τακτοποίησα κάποια πράγματα από το σ/μ που πήγα εχθές (γυρίσαμε 20:30 με τα ψώνια του 15ημέρου και το μικρό να πεινάει, οπότε έβαλα μόνο όσα ήταν για το ψυγείο και τακτοποίησα το ψυγείο στην εντέλεια (τα υπόλοιπα τα άφησα για σήμερα), φάγαμε και ξεράθηκα στον ύπνο, αφού κατάφερα να ηρεμήσω το μικρό, στις 23:30)

7. Έβαλα το ψάρι με πατάτες στο φούρνο

8. Συμμάζεψα λίγο το σαλόνι

9. Άπλωσα (επιτέλους) τα ρούχα του μικρού που έπλυνα εχθές.

Παρεμπιπτόντως, καλά που τα έπλυνα στο χέρι. Ένα σορτσάκι τζιν έβγαλε τρελό χρώμα :shock::shock::shock: Αφού σκέφτομαι να το ξαναπλύνω με πολύ καυτό νερό. Νομίζω ότι έχει πολύ ακόμη να βγάλει.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Κορίτσια μου,

Τώρα κατάφερα να μαζευτώ και να καθίσω και σε 1 ωρίτσα περίπου θα ξαναφύγω για δουλίτσα.

Τι κάνετε? Πως είστε?

Εγώ αρκετή δουλίτσα και φυσικά δεν έχω απλώσει το δαχτυλάκι μου.

Το σπιτάκι μου είναι αρκετά μαζεμένο, κανένα θέμα, ειδικά μετά το χθεσινό μου πατατράκ! :tongue::tongue: Σήμερα και αύριο λοιπόν μόνο δουλειά και καθόλου το σπίτι. Μόνο από σιδέρωμα είμαι ΓΕΜΑΤΗ! :rolleyes:

Και ο νεροχύτης φυσικά γεμάτος, αφού φάγαμε τηγανιτά σήμερα και γινεται ο χαμός αλλά ΔΕΝ τα βλέπω! :cool:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Αλλά να σας πω και τον "πόνο" μου από την άλλη...? :confused:

Εφαγα σαν κτήνος βρε κορίτσια... είναι να αδιαθετήσω αλλά είπαμε... το παρακανα...

Εφαγα 3 αυγά τηγανιτά με τηγανητές πιπεριές, τονοσαλάτα και ένα σωρό ψωμί.... :(:( και τώρα τρώω μία απίστευτη γαβάθα με παγωτό algida.... ούτε πως θα σηκωθώ να πάω για δουλειά δεν ξέρω....!!!

ΚΤΗΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :|

777885dugw57gt25.gif

Αλλά να σας πω και τον "πόνο" μου από την άλλη...? :confused:

Εφαγα σαν κτήνος βρε κορίτσια... είναι να αδιαθετήσω αλλά είπαμε... το παρακανα...

Εφαγα 3 αυγά τηγανιτά με τηγανητές πιπεριές, τονοσαλάτα και ένα σωρό ψωμί.... :(:( και τώρα τρώω μία απίστευτη γαβάθα με παγωτό algida.... ούτε πως θα σηκωθώ να πάω για δουλειά δεν ξέρω....!!!

ΚΤΗΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :|

:shock::shock::shock:

καλή χώνεψη...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πώς το ανακάλυψες για να το ψάξω κι εγώ;;

Τυχαία. Τον πήγαινα πρωί στον παιδότοπο να παίξει και να διαβάζω εγώ και με ρώτησαν αν ήθελα να πάει με τα παιδάκια της φύλαξης. Ρώτα τους ευθέως.

sbxre6a2f.png

Ειρήνη τέλειο το πεδιλάκι!!!!!!!! με γεια σου!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ Λενάκι μου, τα χω λατρέψει!!! ;););)

Να θεσω ενα καυτό θεμα ρε κορίτσια?

Εχετε βοήθεια στα παιδα ή στο σπίτι?

Καμία, πουθενά και σε κανένα επίπεδο... :rolleyes::rolleyes:. Ότι μπορώ μόνη μου και όπως το μπορώ.

Αρχικά, μη στεναχωριέσαι και σκέψου πως κάπως έτσι είμαστε όλες. Στα ίδια.. με κούραση τρελή, τα νεύρα στο κόκκινο και τα οικονομικά στο 0.. :|:-|. Άρα μην αισθάνεσαι κάτι "λιγότερο". Για την ακρίβεια το αντίθετο! Σκέψου πόσο κάνεις και πόσους έχεις να περνάνε από τα χέρια σου.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις ίσως... να προτείνω ας πούμε, είναι να προσπαθήσεις να πας με... "πρόγραμμα" όσο δύσκολο και αν ακούγεται αυτό. Πρόγραμμα σε όλα. Στο φαγητό {σπουδαίο}, στην οργάνωση του σπιτιού, στις δουλειές... σε όλα ώστε να μην σου δημιουργείται επιπλέον κούραση και εκνευρισμός.

Μέσα σε όλα αυτά που έχεις είσαι και πολύ τυχερή που γυρίζεις στις 2.30 στο σπίτι. Για σκέψου κοριτσάκι να γύριζες καλές 6.... :?:-?

Γράφε τα εδώ να ξαλαφρώνεις και οποιαδήποτε βοήθεια με το σπίτι εδώ είμαστε!

777885dugw57gt25.gif

LenaG και γω τόσο μεγάλο σπίτι και μάλιστα μεζονέτα, το χω μετανιώσει τρελά που πήραμε τέτοιο σπίτι, έχω ξεπατωθεί...αλλά τώρα δεν πουλιέται τίποτα δυστυχώς:rolleyes:

Για βοήθεια που ρωτάς πλέον "καταδέχομαι" να μου στέλνουν φαγητά μαμά-πεθερα για να μην έχω κ αυτόν τον νταλγκα και η μαμά μου βοηθάει και με τη μεγάλη μου , να την πάει καμιά βόλτα κλπ. Βέβαια εγω είμαι σε άλλη φάση - μωρομανούλα γαρ-.

Επίσης παρόλο που δεν μου περισσεύουν με την καμία - αλλά είπαμε τώρα με τα 250 πάνω είμαι πλούσια , παρόλο που γενικώς είμαι 350 κάτω από τον καλό καιρό!- παίρνω μια στις 15 γυναίκα. Δίνω μόνο 30 Ε αλλά αποφεύγω τα χρήματα που θα δινα στον ψυχίατρο αν δεν την είχα;). Οπότε εγω σχεδόν απλά "συντηρώ" την καθαριότητα του σπιτιού. Ε το συμμάζεμα- τακτοποίηση είναι όλο δικό μου, κανείς δεν μπορεί να την κάνει αυτή τη δουλειά εκτός από τα μέλη του σπιτιού

Που βρηκες γυναικα με 30 ευρω??? Απ ο τι βλεπω εισαι κ Θεσσαλονικη!

Η δικη μας περνει 50:shock: για τετοιο σπιτι κ καθαριζει μονο τους 2 οροφους

Το μονο καλο βεβαια ειναι οτι εχουμε πολυ αποθηκευτικο χωρο!

Βεβαια αυτο ειναι κ παγιδα να κρατας πραγματα εντελως αχρηστα.

Ας μην σας πω για τα εξοδα θερμανσης σε 3 οροφη μεζονετα στα πολυ ανατολικα στη θεσσαλονικη.....:evil:

Εννοειται οτι κ εγω το εχω σκυλομετανιωσει!

-

Διαφημίσεις

Αυτό δυστυχώς όσο και να το προσπαθώ δεν μπορώ να το εφαρμόσω!!! :(

Και ειναι αρκετά σημαντικό, θα έλεγα! :| Τα καθημερινά ρούχα δημιουργούν τέτοιον εκνευρισμό... δεν λέγεται! Πρέπει να το λύσεις...

Ειδικά τώρα που φοράμε μια σορτσάκια και μια παντελόνια, μια κοντό μια μακρύ μανίκι, μου σπάνε τα νεύρα....βασικά δεν έχω που να τα βάλω αυτά τα ρούχα του σπιτιού ή τις μπυτζάμες των παιδιών (αν τις βάλω στο μαξιλάρι τους θα τιε βρώ σίγουρα στο πάτωμα)....ρίξε καμία ιδέα βρε Ειρήνη...
Τις πυτζάμες που φοράμε, τις βάζω στο συρτάρι που φυλάω τις πυτζάμες μας. Δεν είναι βρώμικες κοριτσάκι μου. Στον ύπνο τις φοράμε μόνο αφού όλη μέρα φοράμε άλλα ρούχα, οπότε μην το σκέφτεσαι περισσότερο! Του φιόγκου μπαίνουν απευθείας στο συρτάρι με τα πυτζαμάκια και τα διάφορά του και οι δικές μας πάνε απευθείας στο συρτάρι τους. Ούτε που τις βλέπω ολη μέρα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Eιρήνη εγώ τα δικα μου ρουχα οχι απλα τα στριμωχνω αλλά η ντουλάπα μου ειναι κάτι σαν kinder εκπληξη όλο και κάτι ξεχασμένο βρίσκω(έλα πεστο έχεις φρικάρει:shock::shock::shock:).

Δώστε μου κάτι δυνατό πριν μου πεις περισσότερα!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Για βοήθεια που ρωτάς πλέον "καταδέχομαι" να μου στέλνουν φαγητά μαμά-πεθερα για να μην έχω κ αυτόν τον νταλγκα και η μαμά μου βοηθάει και με τη μεγάλη μου , να την πάει καμιά βόλτα κλπ. Βέβαια εγω είμαι σε άλλη φάση - μωρομανούλα γαρ-.

Όχι απλά να "καταδέχεσαι" αλλά να τους ζητάς κι όλας!

Εγώ ειλικρινά σου μιλάω αν είχα την μαμά μου... πιστεύω θα είχε μετακομίσει κάπου στη Β. Ελλάδα για να με ξεφορτωθεί...! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα σε όλες!Πήγα το πιτσιρίκι μου σχολείο,έβαλα ένα πλυντήριο και απλωσα αλλο ένα με λίγα ευαίσθητα και βέβαια πίνω το πρωινό καφεδάκι μου.

Το απογευματάκι θα φύγουμε πάλι για Πειραια τουλάχιστον για 2-3 ημέρες και έτσι μέχρι το μεσημέρι πρέπει να έχω ετοιμάσει φαγητό,τις βαλίτσες μας και βέβαια να συμμαζέψω το σπίτι για να μην το βρω αχούρι.

Καλά κουράγια με το πέρα-δώθε Χρυσάκι μου!!! :|:neutral:

777885dugw57gt25.gif

Να σας πω και τα νέα του αποθηκευτικού?

Τελικά την Τρίτη από τις 18:30 που ήταν να έρθουν και με πήραν τηλέφωνο στις 19:00 ότι θα καθυστερήσουν κανένα εικοσάλεπτο, ήρθαν στις 20:30 :shock::shock::shock:

Δε μου έφεραν το ανταλλακτικό που έπρεπε (δεν κατάλαβαν, λέει, καλά τι πρόβλημα είχε ακριβώς) και μου είπαν ότι θα ερχόντουσαν Τετάρτη απόγευμα κατάτις 18:30. Ε! όσο τους είδατε εσείς, άλλο τόσο τους είδα κι εγώ. Εχθές δεν τους πήρα τηλέφωνο, γιατί θα έλειπα το απόγευμα, αλλά σε λίγο θα πάρω και θα γίνει πανικός :evil::evil::evil:

Το καλό που τους θέλω να έρθουν αύριο (σήμερα πάλι θα λέιπω, δεν μπορώ) γιατί αλλιώς με βλέπω να πηγαίνω από εκεί και να πιανόμαστε μαλλί με μαλλί...

Απ' ότι καταλαβαίνετε, δεν τον έχω τακτοποιήσει ακόμη :mad::mad::mad:

Ααααααααααα... τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!! :evil::evil:

Δώσε μου το τηλ τους να τους πω και γω 2 λογάκια...!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...