Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λοιπόν, η σημερινή λίστα, τώρα:

1. Τάισα το μικρό

2. Έστρωσα τα κρεβάτια (του μικρού γιατί το στρώνω δεν ξέρω... αφού μια ώρα μετά που θα φάει, κοιμάται
;)
)

3. Μάζεψα το νεροχύτη

4. Μαγείρεψα του μικρού

5. Έβγαλα ένα ψάρι από την κατάψυξη να μεγειρέψω για εμάς

6. Τακτοποίησα κάποια πράγματα από το σ/μ που πήγα εχθές (γυρίσαμε 20:30 με τα ψώνια του 15ημέρου και το μικρό να πεινάει, οπότε έβαλα μόνο όσα ήταν για το ψυγείο και τακτοποίησα το ψυγείο στην εντέλεια (τα υπόλοιπα τα άφησα για σήμερα), φάγαμε και ξεράθηκα στον ύπνο, αφού κατάφερα να ηρεμήσω το μικρό, στις 23:30)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καλο μηνα!!!!!!!!!! πρωτη φορα μπαινω διχως να διαβασω!!!! τα νευρα μου εχω μια ωρα παλευω με το μικρο να αλλαξουμε το βρακι με τα κακα!!!!! θα σκασω! τωρα τον αφησα διχως πυζαμα και μετα κακα και του λεω κατσε παιξε αφου θες ετσι και αρχισε να κλαιει!!!! ξερω κοριτσια λαθος αλλα κοντευω να σκασω! αυτο το παιδι πολυ ζορι ν αλλαξουμε βρακακι! ουφφφφφφ

Καλημέρα Καλό μήνααα!

Θα σας γράψω κ εγώ την εμπειρία μου 2 παιδιά κ παιδικός....

Την μεγάλη την έστειλα οταν ήταν 3 παρα 1 μήνα (δεν έχουμε βρεφονηπιακό εδώ,χωριό επαρχία, μόνο παιδικό κ όχι στο χωριό που μένουμε σε ενα διπλανό) η μικρή τότε ήταν 1 παρά 1 μήνα κ κάτι μέρες δλδ οχι τελείως βρεφάκι παρόλα αυτά αρρώσταιναν κ τα δύο πάρα παρα πολύ τόσο που στην μικρή (τα περνούσε όλα πιο βαριά)δεν έχω καταφέρει να κανω κανονικά τα εμβόλια της, το ίδιο όμως συμβαίνει κ τώρα φέτος, προνήπια η μεγάλη δλδ μόνο που δεν περνάμε τόσο βαριά τις ιώσεις τις περνάμε πιο χαλαρά.

Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι αν το μεγάλο σας παιδάκι είναι έτοιμο κ βλέπεται οτι θέλει πολύ να πάει σχολείο για να είναι μαζι με άλλα παιδιά κ δεν θα το πάρει σαν απόρριψει απο σας να το πάτε παιδικό πίστευω οτι είναι πιο εύκολο να κρατάτε το μωρό σε μια απόσταση απο το μέγάλο σας παιδί όσο είναι βρέφος παρά τον επόμενο χρόνο που θα είναι παιδάκι κ θα έχου ν περισσότερο επάφη μαζί. Γνώμη μου πάντα κ απο την εμπειρία μου σας το τα λέω αυτά. Φιλιά

καλημερουδια και απο μενα και καλο μηνα!!!!Να σας την πηρα μου μιας και εχω μεγαλωσει σε μονοκατοικια με 3 οροφους, το σπιτι μου οταν παντρευτηκα ηταν μεζονετα και τωρα μενω σε διαμερισμα ιδια τετραγωνικα 158 τα 2 τελευταια το πρωτο αφηστε το ειναι τεραστιο!!!

Τα υπερ της μεζονετας αν περιμενεις κοσμο μαζευεις μονο το ισογειο και επανω μπορει να ειναι αποθηκη και αν μαθεις τα παιδια οτι τα παιχνιδια μενουν σε εναν οροφο και εκει παιζουμε εεεε εισαι μια χαρα!!!Η μανα μου αυτο εκανε αν εβρισκε παιχνιδι στο ισογειο μας ελεγε οτι το πεταξε(το εκρυβε) ετσι μαθαμε να μην αφηνουμε τπτ στο ισογειο το οποιο ηταν παντοτε μαζεμενο τα παντα ηταν στον 1ο οροφο που ηταν παντα βομβαρδισμενο απο ρουχα βιβλια παιχνιδια κλπ....

Στο διαμερισμα δυστυχως αν σου ερθει καποιος πρεπει να ειναι ολο μαζεμενο γιατι θα περασουν μπροστα απο υπνοδωματια για να πανε τουαλετα....Οσο και να γκρινιααζεις να μην ερθει κατι στο σαλονι εεε ολο και κατι περναει απο την πορτα που χωριζει τα δωματια με τον υπολοιπο χωρο μιας και ειναι στο ιδιο επιπεδο....οποτε πρεπει σχεδον παντα να ειναι στην εντελλεια συν οτι το φλατ διαμερισμα με τα ιδια τετραγωνικα μεζονετας ειναι μεγαλυτερο γιατι δεν τρωει καποια τμ η σκαλα.....

Διαφημίσεις

1. Τάισα το μικρό

2. Έστρωσα τα κρεβάτια (του μικρού γιατί το στρώνω δεν ξέρω... αφού μια ώρα μετά που θα φάει, κοιμάται
;)
)

3. Μάζεψα το νεροχύτη

4. Μαγείρεψα του μικρού

5. Έβγαλα ένα ψάρι από την κατάψυξη να μεγειρέψω για εμάς

6. Τακτοποίησα κάποια πράγματα από το σ/μ που πήγα εχθές (γυρίσαμε 20:30 με τα ψώνια του 15ημέρου και το μικρό να πεινάει, οπότε έβαλα μόνο όσα ήταν για το ψυγείο και τακτοποίησα το ψυγείο στην εντέλεια (τα υπόλοιπα τα άφησα για σήμερα), φάγαμε και ξεράθηκα στον ύπνο, αφού κατάφερα να ηρεμήσω το μικρό, στις 23:30)

7. Έβαλα το ψάρι με πατάτες στο φούρνο

8. Συμμάζεψα λίγο το σαλόνι

JAf3p3.png

qtEXp3.png

τα νευρα μου εχω μια ωρα παλευω με το μικρο να αλλαξουμε το βρακι με τα κακα!!!!! θα σκασω!

Το ίδιο ακριβώς θέμα έχω κ γω με τη δικιά μου. Τι κακό είναι αυτό...δεν κάθεται με τίποτα, μα με τίποτα......

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερουδια και απο μενα και καλο μηνα!!!!Να σας την πηρα μου μιας και εχω μεγαλωσει σε μονοκατοικια με 3 οροφους, το σπιτι μου οταν παντρευτηκα ηταν μεζονετα και τωρα μενω σε διαμερισμα ιδια τετραγωνικα 158 τα 2 τελευταια το πρωτο αφηστε το ειναι τεραστιο!!!

Τα υπερ της μεζονετας αν περιμενεις κοσμο μαζευεις μονο το ισογειο και επανω μπορει να ειναι αποθηκη και αν μαθεις τα παιδια οτι τα παιχνιδια μενουν σε εναν οροφο και εκει παιζουμε εεεε εισαι μια χαρα!!!Η μανα μου αυτο εκανε αν εβρισκε παιχνιδι στο ισογειο μας ελεγε οτι το πεταξε(το εκρυβε) ετσι μαθαμε να μην αφηνουμε τπτ στο ισογειο το οποιο ηταν παντοτε μαζεμενο τα παντα ηταν στον 1ο οροφο που ηταν παντα βομβαρδισμενο απο ρουχα βιβλια παιχνιδια κλπ....

Στο διαμερισμα δυστυχως αν σου ερθει καποιος πρεπει να ειναι ολο μαζεμενο γιατι θα περασουν μπροστα απο υπνοδωματια για να πανε τουαλετα....Οσο και να γκρινιααζεις να μην ερθει κατι στο σαλονι εεε ολο και κατι περναει απο την πορτα που χωριζει τα δωματια με τον υπολοιπο χωρο μιας και ειναι στο ιδιο επιπεδο....οποτε πρεπει σχεδον παντα να ειναι στην εντελλεια συν οτι το φλατ διαμερισμα με τα ιδια τετραγωνικα μεζονετας ειναι μεγαλυτερο γιατι δεν τρωει καποια τμ η σκαλα.....

ακριβώς όπως τα λες Kelli μου. Πουθενά δεν τα βρίσκεις όλα τελικά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

επιτελους!!!!!! τον πηρα απο το χερι θελοντας και μη και στο ντους! εγιναν ολα χαλια! αντε φαγαμε και το πρωινο!!! Mirtoula τι να πω? σκεφτομαι τι κανουμε λαθος!

Αυτό με τα κακά το έκανε κ η δικιά μου με το ζόρι την αλλάζα το ξεπέρασε μόνη της σε κάποια φάση αρχησε να μου λέει πάμε να βγάλουμε τα κακα μαμά παμεεεε, δεν άντεχε ούτε στιγμή! Κόντα στα δύο όλα αυτα

καλημερα καλο μηνα!!!!!!!!!! πρωτη φορα μπαινω διχως να διαβασω!!!! τα νευρα μου εχω μια ωρα παλευω με το μικρο να αλλαξουμε το βρακι με τα κακα!!!!! θα σκασω! τωρα τον αφησα διχως πυζαμα και μετα κακα και του λεω κατσε παιξε αφου θες ετσι και αρχισε να κλαιει!!!! ξερω κοριτσια λαθος αλλα κοντευω να σκασω! αυτο το παιδι πολυ ζορι ν αλλαξουμε βρακακι! ουφφφφφφ[/quote

ααααα ευτυχως ημουν τυχερη πανω σε αυτο δεν αντεχε δευτερολεπτο με τα κακα πανω του και ερχοταν μπροστα μου και τραβαγε το παμπερ....

Βεβαιως και χωρις να τσιριξετε εμεις ειμαστε 18μηνων και κατι και ηδη εδω και 2 μηνες εχουμε βγαλει παμπερ πανευκολα δεν ηθελε να το βαλει διναμε μαχη για να του το φορεσω και μια μερα που ηταν εκει η παιδιατρος με εβρισε "μου λεει αλλοι παιδευονται να τα πεισουν να το βγαλουν και εσενα ενω δεν το θελει τονπιεζεις να του το βαλεις αστον χωρις βρακι " οποτε το κοψαμε σε μια μερα το ξερω ειμαι κ...φαρδη χεχεχε

καλημέρα και απο εμένα...ελπίζω να είστε καλά, σήμερα έτρεχα απο το πρωί για ψώνια και δουλειές επειδή φεύγουμε το βράδυ, μπήκα σπίτι έφτιαξα ένα κοκκινιστό κοτόπουλο και τώρα φτιάχνω ρύζι....αγόρασα και έναν βασιλικό να ομορφύνω την βεράντα μου...επίσης αγόρασα αυτές τις υπέροχες σαγιονάρες με μόλις 5 ευρώ απο ένα μαγαζί που είχε μεγάλη ποικιλία...

http://i.imgur.com/BBATyl.jpg

ειρήνη είχε και σαν τις δικές σου (παρόμοιες) πολύ της μόδας είναι και αυτές οι λαστιχένιες!

Η μπουγάτσα απο εχτές εξαφανίστηκε, μόνο 1 κομμάτι έχει μείνει, εχτές το απόγευμα την έκανα και έκανε φτερά χααχχαχαχ (την τσάκισαν)

Κορίτσια και εγώ τρέχω και δεν φτάνω!Μαγείρεψα γεμιστά,απλωσα και 2 πλυντήριο και τώρα φτιαχνω τα πράγματά μας ...Με γεια οι σαγιονάρες Βάσια και καλά να περάσετε το τριήμερο:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...