Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Βρε κορίτσια και εγώ που δεν δουλευω για να κρατήσω το σπίτι καθαρό πρέπει να τρέχω από πίσω τους όλη την ημέρα.Ε,όχι δεν θα κάνω καλό σε κανέναν έτσι.

Εχω καθιερώσει το πρωινό μου να κάνω ό,τι μπορώ και το απόγευμα,εκτός και αν είναι καπου εξω οι αντρες μου,δεν κανω σχεδόν τίποτα.Και όπως θέλει ας είναι.Στρώνω τα ριχτάρια για να μην φαίνεται βομβαρδισμένο τοπίο το σαλόνι και συμμαζέυω την κουζίνα και όλα μια χαρά.

Δεν αργούν να μεγαλώσουν τα παιδιά και να νοσταλγούμε αυτές τις εποχές...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό δεν μου χει συμβεί ποτέ! :rolleyes::rolleyes:

Mε μάτιασες... μόλις μαζεύτηκαν 2 μπλουζάκια και 1 παντελονάκι...

Oh well... τουλάχιστον ΔΕΝ έχω ασιδέρωτα... μόλις τελείωσα 2 πλυντήρια...

Η τρομοκρατία των άπλυτων/ασιδέρωτων δεν θα περάσει... lol

beSZp2.pngdsR5p2.png

Και ναι μόλις μπήκε το καλοκαίρι επισήμως!!!! 1 Ιουνίου 2012.....Καλό μήνα να έχουμε και καλό καλοκαίρι.... σήμερα φάνηκαν κάποια σημάδια βελτίωσης..άκουσα ότι απο αύριο πιάνει 30 και το σκ θα έχει 30 με δυνατό ήλιο....και απο Τετάρτη είπε μίνι καύσωνα :P . Δεν διαμαρτύρομαι όμως γιατί μου έλειψε το καλοκαίρι!!!

lenaG κατ' αρχήν σε συγχαίρω γιατί για μένα, κάνεις μία απ' τις πιο δύσκολες δουλειές του κόσμου! :) Κατά δεύτερον, 165 τετραγωνικά;; :shock: Τρομάζω και μόνο στην ιδέα! Είναι δύσκολο, ό,τι και να λέμε...Δουλειές ούτε κι εμένα ο άντρας μου κάνει, λείπει όλη μέρα, ούτε βοήθεια σε τακτική βάση έχω. Αλλά μένω στα μισά τετραγωνικά και το καθάρισμα μου έχει γίνει παιχνίδι, ειδικά μετά το easy living..Το μόνο που θα σου έλεγα είναι να δεχτείς το γεγονός ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να είναι το σπίτι στην πένα, και να κοιτάξεις τον εαυτό σου!!

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπερα,μάλλον καλημέρα.Πριν απο λίγο τελείωσα(είχαμε επισκέψεις και τρία παιδάκια ηλικιας 4,5,6 οπότε καταλάβενετε τι έγινε).Οι άντρες κοιμούνται και εγώ πέρασα μια βόλτα απο έδω.

Μarilou01 ;οχι απλά δουλειές του δίνω και καταλαβαίνει,αλλά επειδη τα φτιαχνω μόνη μου το μόνιμο ειναι επιπεδο master και εγώ είμαι νηπιακου level:D.

Eιρήνη εγώ τα δικα μου ρουχα οχι απλα τα στριμωχνω αλλά η ντουλάπα μου ειναι κάτι σαν kinder εκπληξη όλο και κάτι ξεχασμένο βρίσκω(έλα πεστο έχεις φρικάρει:shock::shock::shock:).

Mirtoula4 250Ε πάνω ?δεν ειναι καιρος για κέρασμα αυτά τα ποσα επενδυονται πλέον στο χρηματιστήριο!!!!

Χρύσα1981 συμφωνώ απολυτα με την τελευταια σου φράση.Φιλάκια σε όλές

Βρε κορίτσια και εγώ που δεν δουλευω για να κρατήσω το σπίτι καθαρό πρέπει να τρέχω από πίσω τους όλη την ημέρα.Ε,όχι δεν θα κάνω καλό σε κανέναν έτσι.

Εχω καθιερώσει το πρωινό μου να κάνω ό,τι μπορώ και το απόγευμα,εκτός και αν είναι καπου εξω οι αντρες μου,δεν κανω σχεδόν τίποτα.Και όπως θέλει ας είναι.Στρώνω τα ριχτάρια για να μην φαίνεται βομβαρδισμένο τοπίο το σαλόνι και συμμαζέυω την κουζίνα και όλα μια χαρά.

Δεν αργούν να μεγαλώσουν τα παιδιά και να νοσταλγούμε αυτές τις εποχές...

Καλημέρα!!!

Συμφωνώ απόλυτα!!! Γι' αυτό κι εγώ λέω: "Δεν πειράζει, ας μην είναι άψογο το σπίτι. Προτιμώ να χαίρομαι το παιδάκι μου!!!" (Σε λογικά πλαίσια, πάντα). Απλώς δεν τρελαίνομαι. Υπάρχουν, βέβαια, φορές που μόλις κοιμηθεί ή τον αναλλάβει ο μπαμπάς του, τρέχω και δε φτάνω. Όπως θα γίνει, μάλλον, σήμερα. Έχω να τακτοποιήσω όλο το σπίτι, να κάνω ξεσκόνισμα - σκούπισμα - σφουγγάρισμα, γιατί σήμερα το απόγευμα και αύριο το πρωί θα βγούμε να μοιράσουμε προσκλητήρια, την Κυριακή θα έχω κόσμο από το πρωί και τη Δευτέρα θα πάμε στον κουμπάρο μας (και νονό του πιτσιρίκου) από το πρωί, για να δώσουμε κι εκεί τα προσκλητήρια (άντε, να φεύγουν σιγά-σιγά)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

LenaG και γω τόσο μεγάλο σπίτι και μάλιστα μεζονέτα, το χω μετανιώσει τρελά που πήραμε τέτοιο σπίτι, έχω ξεπατωθεί...αλλά τώρα δεν πουλιέται τίποτα δυστυχώς:rolleyes:

Για βοήθεια που ρωτάς πλέον "καταδέχομαι" να μου στέλνουν φαγητά μαμά-πεθερα για να μην έχω κ αυτόν τον νταλγκα και η μαμά μου βοηθάει και με τη μεγάλη μου , να την πάει καμιά βόλτα κλπ. Βέβαια εγω είμαι σε άλλη φάση - μωρομανούλα γαρ-.

Επίσης παρόλο που δεν μου περισσεύουν με την καμία - αλλά είπαμε τώρα με τα 250 πάνω είμαι πλούσια , παρόλο που γενικώς είμαι 350 κάτω από τον καλό καιρό!- παίρνω μια στις 15 γυναίκα. Δίνω μόνο 30 Ε αλλά αποφεύγω τα χρήματα που θα δινα στον ψυχίατρο αν δεν την είχα;). Οπότε εγω σχεδόν απλά "συντηρώ" την καθαριότητα του σπιτιού. Ε το συμμάζεμα- τακτοποίηση είναι όλο δικό μου, κανείς δεν μπορεί να την κάνει αυτή τη δουλειά εκτός από τα μέλη του σπιτιού

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα σε όλες!Πήγα το πιτσιρίκι μου σχολείο,έβαλα ένα πλυντήριο και απλωσα αλλο ένα με λίγα ευαίσθητα και βέβαια πίνω το πρωινό καφεδάκι μου.

Το απογευματάκι θα φύγουμε πάλι για Πειραια τουλάχιστον για 2-3 ημέρες και έτσι μέχρι το μεσημέρι πρέπει να έχω ετοιμάσει φαγητό,τις βαλίτσες μας και βέβαια να συμμαζέψω το σπίτι για να μην το βρω αχούρι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

LenaG και γω τόσο μεγάλο σπίτι και μάλιστα μεζονέτα, το χω μετανιώσει τρελά που πήραμε τέτοιο σπίτι, έχω ξεπατωθεί...αλλά τώρα δεν πουλιέται τίποτα δυστυχώς:rolleyes:

Για βοήθεια που ρωτάς πλέον "καταδέχομαι" να μου στέλνουν φαγητά μαμά-πεθερα για να μην έχω κ αυτόν τον νταλγκα και η μαμά μου βοηθάει και με τη μεγάλη μου , να την πάει καμιά βόλτα κλπ. Βέβαια εγω είμαι σε άλλη φάση - μωρομανούλα γαρ-.

Επίσης παρόλο που δεν μου περισσεύουν με την καμία - αλλά είπαμε τώρα με τα 250 πάνω είμαι πλούσια , παρόλο που γενικώς είμαι 350 κάτω από τον καλό καιρό!- παίρνω μια στις 15 γυναίκα. Δίνω μόνο 30 Ε αλλά αποφεύγω τα χρήματα που θα δινα στον ψυχίατρο αν δεν την είχα;). Οπότε εγω σχεδόν απλά "συντηρώ" την καθαριότητα του σπιτιού. Ε το συμμάζεμα- τακτοποίηση είναι όλο δικό μου, κανείς δεν μπορεί να την κάνει αυτή τη δουλειά εκτός από τα μέλη του σπιτιού

Πριν κάνω οικογένεια θα εντυπωσιαζόμουν από ενα τέτοιο σπίτι αλλά αναλογιζόμενη τα υπόλοιπα,καθαριότητα ,θέρμανση κ.τ.λ.,απαπαπα φρικάρω!Στα 110 τετραγωνικά που είναι το δικό μας ζορίζομαι και βλέπω φίλες μου στα 75-80 και μου λένε σε μία μερα,χαλαρα,κάνω και γενική!

Από την αλλη φαινεται να το έχεις οργανώσει μια χαρά και πραγματικά μπράβο σου!Και το σπιτάκι σου απολαμβάνεις και εξασφαλίζεις κασι την ηρεμία σου!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Πριν κάνω οικογένεια θα εντυπωσιαζόμουν από ενα τέτοιο σπίτι αλλά αναλογιζόμενη τα υπόλοιπα,καθαριότητα ,θέρμανση κ.τ.λ.,απαπαπα φρικάρω!Στα 110 τετραγωνικά που είναι το δικό μας ζορίζομαι και βλέπω φίλες μου στα 75-80 και μου λένε σε μία μερα,χαλαρα,κάνω και γενική!

Από την αλλη φαινεται να το έχεις οργανώσει μια χαρά και πραγματικά μπράβο σου!Και το σπιτάκι σου απολαμβάνεις και εξασφαλίζεις κασι την ηρεμία σου!:)

και γω πριν κάνω οικογένεια Χρύσα μου εντυπωσιάστηκα και το πήρα και τώρα έχω φρικάρει κ γω....μετανιώνω πολύ....Είναι πάρα πολύ όμορφο όμως με έχει κουράσει και θα με κουράσει πολύυυυυυυυ ακόμα αυτό το σπίτι. Δυστυχώς άλλες οι ανάγκες ενός ζευγαριού κ άλλες μιας οικογένειας και το ανακαλύπτεις εκ των υστέρων

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

και γω πριν κάνω οικογένεια Χρύσα μου εντυπωσιάστηκα και το πήρα και τώρα έχω φρικάρει κ γω....μετανιώνω πολύ....Είναι πάρα πολύ όμορφο όμως με έχει κουράσει και θα με κουράσει πολύυυυυυυυ ακόμα αυτό το σπίτι. Δυστυχώς άλλες οι ανάγκες ενός ζευγαριού κ άλλες μιας οικογένειας και το ανακαλύπτεις εκ των υστέρων

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου σε αυτό?

Συμφωνώ ότι ένα μικρό σπίτι (75-80τ.μ.) είναι πολύ εύκολο στο συμμάζεμα και στο καθάρισμα, αλλά σκεφτείτε το και από την άλλη πλευρά. Είναι μόνο για ένα παιδί (όχι ότι δεν μπορούν να μείνουν δύο παιδιά στο ίδιο δωμάτιο, αλλά που θα βάλεις ρούχα, παιχνίδια, βιβλία (αργότερα) και γραφεία για δύο παιδιά). Εμείς που μένουμε σε 75τμ με ένα παιδί δεν έχουμε πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Μπορεί να είναι και η διαρρύθμιση, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να σκεφτώ πώς θα μπορούσε να είναι καλύτερη, δε βρίσκω τίποτα. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη δυνατή. Και να φανταστείτε ότι το πλυντήριο δεν είναι στο μπάνιο (είναι στην ταράτσα) και ότι έχω αποθηκευτικό κάτω από το κρεβάτι μας και σε έναν καναπέ στην τραπεζαρία (τώρα που το σκέφτομαι, αυτός θέλει ξεσκαρτάρισμα).

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Mirtoula τι ευχάριστο νέο ήταν αυτό, άντε να πάρεις μια ανάσα! :D

Φίλες μεζονετούχες, το ίδιο ακούω συνέχεια κι απ' τους φίλους μας που είναι στην ίδια φάση, με μεζονέτα και παιδιά, έχουν σιχτιρίσει (οι γυναίκες, οι άντρες χαμπάρι :rolleyes: ) ..Κι ενώ στην αρχή γκρίνιαζα για τα τετραγωνικά μας, τώρα δεν το κουνάω από 'δώ ούτε με σφαίρες :mrgreen: Το μόνο που μου λείπει είναι ο κήπος :(

g8Sbp2.png

Να σας πω και τα νέα του αποθηκευτικού?

Τελικά την Τρίτη από τις 18:30 που ήταν να έρθουν και με πήραν τηλέφωνο στις 19:00 ότι θα καθυστερήσουν κανένα εικοσάλεπτο, ήρθαν στις 20:30 :shock::shock::shock:

Δε μου έφεραν το ανταλλακτικό που έπρεπε (δεν κατάλαβαν, λέει, καλά τι πρόβλημα είχε ακριβώς) και μου είπαν ότι θα ερχόντουσαν Τετάρτη απόγευμα κατάτις 18:30. Ε! όσο τους είδατε εσείς, άλλο τόσο τους είδα κι εγώ. Εχθές δεν τους πήρα τηλέφωνο, γιατί θα έλειπα το απόγευμα, αλλά σε λίγο θα πάρω και θα γίνει πανικός :evil::evil::evil:

Το καλό που τους θέλω να έρθουν αύριο (σήμερα πάλι θα λέιπω, δεν μπορώ) γιατί αλλιώς με βλέπω να πηγαίνω από εκεί και να πιανόμαστε μαλλί με μαλλί...

Απ' ότι καταλαβαίνετε, δεν τον έχω τακτοποιήσει ακόμη :mad::mad::mad:

JAf3p3.png

qtEXp3.png

κορίτσια καλημέρα και καλό μηνα

χαιρομαι που σας βρηκα και σας γνωρίζω!το έβλεπα το θέμα καιρό αλλα δεν ειχα καταλάβει ότι λετε τόσο χρήσιμα πραγματα!με καποιες απο σας ίσως ήμαστε "γνωστές" και από το κέντρικό φόρουμ του παρεντσ οπου με λένε πιγκουινάκι!

εγώ ειμαι μαμα 3 παιδιών και δουλευω (εκπαιδευτικός)-σήμερα ξεκιναω 11 και ολοήμερο γιαυτό μπορω και σας γραφω τώρα!κι απο δω ξεκιναει το προβλημα μου. γυριζω σπιτι κατα τις 5 -επειδη εχω σηκωθει 6 το πρωι ειμαι ψόφια... κάτι ταισματα ,διαβασματα, ψωνια, πιατα , παιδικες παει το απογευμα... και χοντρες δουλειες γιοκ..δυστυχως τη γυναικα την εχω σταματησει για ευνοητους λογους. το πρωι τελειωνω ρουχα και μαγειρικες ,η τακτοποιηση (εκτος απο τα βασικα) ομως ξεμενει.. καμια ιδεα πως να τα οργανωσω ρε κοριτσια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...