Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Α! μην ξεχασω να πω οτι σημερα καθαρισα διακοπτες πομολα κ τηλεκοντρολ με οινοπνευμα κ ειναι η πρωτη δουλεια που με κινητοποιησατε να κανω!

Αφου κουνηθηκα κ εγω η μουλαρα κανετα θευματα!

χαχα εύγε, άντε και στο level 2, συρτάρια!!! :D

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α! Αν ψάχνετε για όμορφα και πρωτότυπα κουτιά φύλαξης, έχουν τα coffeway (αυτή η αλυσίδα με τους καφέδες)! Μπήκα να πάρω καφέ και τα είδα, τα χρησιμοποιούν για να φτιάχνουν καλάθια δώρων, αλλά τα πουλάνε και ξεχωριστά :)

g8Sbp2.png

Βασια μου εχεις πμ.Ελπιζω να το εστειλα σωστα καθ οτι ολιγον ασχετη.Μου χαλασε το πλυντηριο ρουχων αλλα δεν το ειχα παρει χαμπαρι με τα προβληματα αυτες τις μερες.Και τωρα τα απλυτα κοντευουν να φτασουν στο σαλονι.Μα ειναι δυνατον ολα να πηγαινουν στραβα:evil:Ρενια καλως μας ηρθες:P

Ε όχι ρε γμτ!!!!!!!!!!! Μα κι αυτό τώρα έπρεπε???

{είναι ο μεγάλος μου φόβος και μένα.. γιατί αν χαλάσει δεν υπάρχει μία!!! :?}

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι και κοριτσακια να σας ρωτησω κατι?Ξερετε αν οι αντιηλιακες κρεμες προσωπου χαλανε?Εχω μια απο περσι αλλα δεν ξερω αν κανει να την χρησιμοποιησω.

Νομίζω 12 μήνες αλλά δες και τι λέει το μπουκαλάκι σου.

Εγώ θα την έβαζα στο σώμα αν είχε περάσει η ημερομηνία. Δεν νομίζω να την έβαζα στο πρόσωπο... :|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Επιτέλους τέλειωσαν οι αναδρομικές κρατησεις που τόοοοοοοοοοοοοσο καιρό είχα στο μισθό μου και ανέβηκα 250Ε πάνω!!!!!Μιλάμε νιώθω πλούσια κορίτσια:tongue:, ελάτε να σας κεράσω!

Οχι φαγητό γιατί δεν σε συμφέρει μαζί μου!!! :tongue::tongue:

Αντε! Να και ένα καλό νέο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο κοριτσάκι μου! :D

777885dugw57gt25.gif

Α! μην ξεχασω να πω οτι σημερα καθαρισα διακοπτες πομολα κ τηλεκοντρολ με οινοπνευμα κ ειναι η πρωτη δουλεια που με κινητοποιησατε να κανω!

Αφου κουνηθηκα κ εγω η μουλαρα κανετα θευματα!

Τα θαύματα... η ειδικότης μας! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Εύγε! ;)

777885dugw57gt25.gif

Όχι και σαλταρισμένη...

Να σου πω την αλήθεια, αν άφηνα 2 ώρες την ημέρα τον πιτσιρίκο κάπου (δε χρειάζεται παραπάνω), θα έκανα θαύματα.

Ωχ! ξύπνησε για φαγητό.

Φυσικά και θα έκανες κοριτσάκι μου! ;)

Υπομονή, είναι ακόμα μικρό το φιογκάκι σου. Είναι... φιογκίδιο!!! :mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη πολύ ωραίες οι συμβουλές σου, τις έχω εφαρμόσει όλες!! Αγόρασα μάλιστα και δύο κουτιά: το ένα για τις φωτογραφίες και το άλλο για τα ψιλολόγια της κουζίνας (το οποίο απ' έξω γράφει "if you can organize your kitchen, you can organize your life" και μου θυμίζει εσένα! :tongue: ). Και με 'γεια τα σανδάλια σου, πανέμορφα! :)

Εύγε! Τι υπέροχη ιδέα που είχες και την πραγματοποίησες!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Μερικά ακόμη, απλά tip:

1) Μην αφήνετε ρούχα έξω.

Όταν επιστρέφετε, τακτοποιήστε τα ρούχα σας στις θέσεις τους. Ακόμη και αν το απόγευμα σκοπεύετε να τα ξαναφορέσετε, το γεγονός πως δεν θα τα βλέπετε μπροστά σας απλωμένα για τόσες ώρες θα σας κρατήσει ήρεμη {πολύ σημαντικό}!

2) Κρατήστε ένα μπλοκάκι κοντά σας.

Κυρίως ένα κάπου στον πάγκο της κουζίνας σας για ψώνια και λοιπές δουλειές και ένα στο συρτάρι του κομοδίνου σας για όλες εκείνες τις υπέροχες ιδέες / σκέψεις που σας έρχονται στο κρεβάτι. Ειδικά το 2ο θα σας εξασφαλίσει ένα χαλαρό ύπνο χωρίς σκέψεις για το τι ξεχάσατε... ;)

3) Κρατήστε τη διακόσμηση σας απλή χωρίς πολλά μικρά διακοσμητικά σκορπισμένα.

Έτσι και πιο εύκολη θα είναι η καθαριοτητα και το μάτι σας δεν θα "πνίγεται" δημιουργώντας σας εκνευρισμό χωρίς λόγο!

4) Μη στριμώχνετε πολλά ρούχα / αντικείμενα σε ένα συρτάρι.

Ειναι σίγουρο πως θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα {δηλαδή εκνευρισμό!} καθε φορά που έστω το ανοίγετε...

Σας γλυκοφιλώ όλες! :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη τέλειο το πεδιλάκι!!!!!!!! με γεια σου!!!!!!!!!!!

Να θεσω ενα καυτό θεμα ρε κορίτσια?

Εχετε βοήθεια στα παιδα ή στο σπίτι?

Εγω τον τελευταίο καιρό νιωθω να σκάσω:(:(:(

Το σπίτι ένας κακος χαμός (είχαμε μια ωραιότατη οστρακια που μας εκατσε μέσα για 6 μέρες!) επικρατει το σενάριο εγω μονο να μαζευω κι υπόλοιποι να απλωνουν και να λερώνουν. Η μεγάλη μου στην εφηβεία , κοινως στον κόσμο της, αφηνει τα πραγματα της παπουτσια, βιβλια, τσάντες , μπουφαν παντου σαλόνι κουζινα δωματιο κλπ.

Από πίσω ακολουθει ο συζυγος για να απλωσει τα δικα του πράγματα στα ιδια μέρη. Βάλτε και τα μπανια το βραδυ μεσα σε όλα αυτα!!!

Υπαρχει κι ενα τριχρονο που κι αυτο με τη σειρά του διεκδικει το χώρο του και το απλωμα των παιχνιδιων του!!!

Και φτάνουμε σε μεναααααααα

γυρναω απο τη δουλειά

(δασκάλα) στις 2.30 με ενα κεφαλι καζανι απο τις φωνες των παιδιων σε μιση ωρα παραλαμβανω τη μικρη η οποία συνηθως είναι μέσα στη γκρίνια και την κουραση αλλα αρνιεται να κοιμηθει και συνεχεια τρεχει πισω μου να θελει αγκαλιες ???/

Σε αυτο το μοτιβο κυλα η μερα μεχρι να μπανιαρω , να ταισω να μαγειρέψω κα να μαζεψω τα άκρως απαραίτητα να κοιμήσω το ....φρούτο και να κατσω να προετοιμαστω για την επομένη.

Ο συζυγος γυρνα τι περισσοτερες φορές μετα που θα κοιμηθει η μικρη και φυσικα α αραξει γιατι κι αυτός είναι λιώμα.

Ελα όμως που εγω είμαι στην τσίτα και μες τα νευρα:(:(:(

Πως να κάτσω να χαλαρώσω μέσα στο χαμό?

Βάλε μεσασ αυτα κι ενα σπιτι τεράστιο 165 τετραγωνικα με παλια διαρυθμιση

αχ!!!!!! θα σκάσω:evil::evil::evil::evil:

ΩΧ!!! τι σεντόνι υπερδιπλο εγραψα????

Μερικά ακόμη, απλά tip:

1) Μην αφήνετε ρούχα έξω.

Όταν επιστρέφετε, τακτοποιήστε τα ρούχα σας στις θέσεις τους. Ακόμη και αν το απόγευμα σκοπεύετε να τα ξαναφορέσετε, το γεγονός πως δεν θα τα βλέπετε μπροστά σας απλωμένα για τόσες ώρες θα σας κρατήσει ήρεμη {πολύ σημαντικό}!

Αυτό δυστυχώς όσο και να το προσπαθώ δεν μπορώ να το εφαρμόσω!!! :(

Ειδικά τώρα που φοράμε μια σορτσάκια και μια παντελόνια, μια κοντό μια μακρύ μανίκι, μου σπάνε τα νεύρα....βασικά δεν έχω που να τα βάλω αυτά τα ρούχα του σπιτιού ή τις μπυτζάμες των παιδιών (αν τις βάλω στο μαξιλάρι τους θα τιε βρώ σίγουρα στο πάτωμα)....ρίξε καμία ιδέα βρε Ειρήνη...

Το πρωί όταν ξυπνάμε και βγάζουμε μπιτζάμες, τι έχω διπλωμένες σε ένα καλαθάκι σκαμπό δίπλα στο κρεβάτι μου και όταν το βράδυ τις φοράμε εκεί διπλώνω τα ρούχα που φοράνε τα παιδιά στο σπίτι μέσα στην μέρα.....αλλά όταν πάει η μικρή να πάρει κάτι τότε τα κάνει όλα χάλια και τελικά αγανακτώ και τα αφήνω εκεί αδίπλωτα γιατί βαρέθηκα να τα διπλώνω και να τα βρίσκω χάλι :(

Ειρήνη τέλειο το πεδιλάκι!!!!!!!! με γεια σου!!!!!!!!!!!

Να θεσω ενα καυτό θεμα ρε κορίτσια?

Εχετε βοήθεια στα παιδα ή στο σπίτι?

Εγω τον τελευταίο καιρό νιωθω να σκάσω:(:(:(

Το σπίτι ένας κακος χαμός (είχαμε μια ωραιότατη οστρακια που μας εκατσε μέσα για 6 μέρες!) επικρατει το σενάριο εγω μονο να μαζευω κι υπόλοιποι να απλωνουν και να λερώνουν. Η μεγάλη μου στην εφηβεία , κοινως στον κόσμο της, αφηνει τα πραγματα της παπουτσια, βιβλια, τσάντες , μπουφαν παντου σαλόνι κουζινα δωματιο κλπ.

Από πίσω ακολουθει ο συζυγος για να απλωσει τα δικα του πράγματα στα ιδια μέρη. Βάλτε και τα μπανια το βραδυ μεσα σε όλα αυτα!!!

Υπαρχει κι ενα τριχρονο που κι αυτο με τη σειρά του διεκδικει το χώρο του και το απλωμα των παιχνιδιων του!!!

Και φτάνουμε σε μεναααααααα

γυρναω απο τη δουλειά

(δασκάλα) στις 2.30 με ενα κεφαλι καζανι απο τις φωνες των παιδιων σε μιση ωρα παραλαμβανω τη μικρη η οποία συνηθως είναι μέσα στη γκρίνια και την κουραση αλλα αρνιεται να κοιμηθει και συνεχεια τρεχει πισω μου να θελει αγκαλιες ???/

Σε αυτο το μοτιβο κυλα η μερα μεχρι να μπανιαρω , να ταισω να μαγειρέψω κα να μαζεψω τα άκρως απαραίτητα να κοιμήσω το ....φρούτο και να κατσω να προετοιμαστω για την επομένη.

Ο συζυγος γυρνα τι περισσοτερες φορές μετα που θα κοιμηθει η μικρη και φυσικα α αραξει γιατι κι αυτός είναι λιώμα.

Ελα όμως που εγω είμαι στην τσίτα και μες τα νευρα:(:(:(

Πως να κάτσω να χαλαρώσω μέσα στο χαμό?

Βάλε μεσασ αυτα κι ενα σπιτι τεράστιο 165 τετραγωνικα με παλια διαρυθμιση

αχ!!!!!! θα σκάσω:evil::evil::evil::evil:

ΩΧ!!! τι σεντόνι υπερδιπλο εγραψα????

Αχχχχ πόσο σε καταλαβαίνω, και εγώ έτσι κάποιες μέρες πελαγώνω, μα να έχω γυαλίσει το σπίτι την Δευτέρα και την Τρίτη να έχει ήδη αρχίσει να σκονίζεται?????? μερικές φορές λέω δεν αντέχω άλλο, ευτυχώς εμένα ο σύζυγος είναι τακτικός....τώρα για τα παιδιά κάπως τα έχω στρώσει απο θέμα νοικοκυριού (ειδικά η μικρή μαζεύει και τα ψίχουλα που θα κάνει στο πάτωμα για να μην βγεί η σκούπα επειδή δεν την συμπαθεί και ιδιαίτερα) αλλά αν δούλευα εκτός σπιτιού πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα.

καλα το αστείο είναι που βλέπω φωτογραφίες της μικρής οσο μπουσουλούσε κι εγω αντι να χαζευω το μωράκι συνηθως λέω πω πω τι καθαρό σπιτι που είχα !:oops::oops: αλλα τότε δε δούλευα!!!!!!!!!!!!!!!

καλα το αστείο είναι που βλέπω φωτογραφίες της μικρής οσο μπουσουλούσε κι εγω αντι να χαζευω το μωράκι συνηθως λέω πω πω τι καθαρό σπιτι που είχα !:oops::oops: αλλα τότε δε δούλευα!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα πια η δουλειά είναι πολυτέλεια, οπότε χαλάλι το σπίτι :P εμείς να είμαστε καλά, να μεγαλώσουμε τα παιδάκια μας και δεν έγινε και κάτι αν το σπίτι είναι και λίγο βρόμικο, εγώ έτσι σκέφτομαι συνήθως και το ξεπερνάω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...