Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα,τι κάνετε?Εγώ και πάλι δεν είμαι στα καλά μου,μπαίνω όμως να σας διαβάζω και να ξεχνιέμαι.

Σήμερα έλειπα όλο το πρωί σε εξωτερικές δουλειές και γύρισα αργά.Το μόνο που εκανα ήταν να βάλω μια μακαρονάδα με κιμά και σε λίγο θα φάμε.

Ειρήνη τ ε λ ε ι α τα πεδιλάκια,τα λάτρεψα!

Οσο για τα πλυντήρια σιγουρα 7 την εβδομάδα ίσως και παραπάνω...Ευτυχώς που δεν μιλάει το πλυντήριο!

Χρύσα μου σε καταλαβαίνω και σε νιώθω. Κάνε κουράγιο γιατί από εσάς παίρνει και ο μπαμπάκας σου... :? .

Ευχαριστώ! Και γω εχω ξετρελαθει μαζί τους!!! :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα κανελλόνια μου πέτυχαν, έγιναν όνειρο, οι κόρες μου γλυφόντουσαν....ΤΕΛΕΙΑ!!! την επόμενη φορά σειρά έχουν τα κανελλόνια με τον κιμά!!!!

Εύγε βρε κοριτσάκι!!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Μπουγάτσα εύκολη

Παίρνουμε σφολιάτα φύλλο.

Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας...παίρνουμε ένα κατσαρολάκι και βάζουμε μέσα 3 τέταρτα γάλα φρέσκο το οποίο μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται ρίχνουμε μισή κούπα σιμιγδάλι ψιλό και μισή κούπα ζάχαρη, ανακατεύουμε συνέχεια σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει κρέμα....δεν θέλουμε να πήξει πάρα πολύ γιατί θα μπει στον φούρνο. μόλις ετοιμάσουμε την κρέμα μας όπως είναι ζεστή της ρίχνουμε 3 κουταλιές του γλυκού βούτυρο (εγώ βάζω φαστ σοφτ), ανακατεύουμε να λιώσει το βούτυρο και εν συνεχεία ρίχνουμε το μείγμα στην σφολιάτα που έχουμε στρώσει στο πυρέξ. κλείνουμε το πυρέξ απο πάνω και με το άλλο φύλλο της σφολιάτας και κλείνουμε τι άκρες με ένα πιρούνι.....ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα και μετά ρίχνουμε απο πάνω ζάχαρη άχνη και κανέλλα. καλή όρεξη!

Τιπς. μπορείτε το μείγμα της κρέμας να το βάλετε στο πυρέξ χωρίς σφολιάτα και να το ψήσετε στο φούρνο μέχρι να το δείτε να στέκεται ή να παίρνε χρώμα.

Επίσης μπορείτε να βάλετε αν θέλετε απο κάτω μόνο σφολιάτα και απο πάνω να το αφήσετε ανοιχτό.

αν δείτε ότι δεν σας πήζει το μείγμα ρίξτε με το μάτι λίγο ακόμα σιμιγδάλι και ανακατέψτε!

Διαφημίσεις

Βασια μου εχεις πμ.Ελπιζω να το εστειλα σωστα καθ οτι ολιγον ασχετη.Μου χαλασε το πλυντηριο ρουχων αλλα δεν το ειχα παρει χαμπαρι με τα προβληματα αυτες τις μερες.Και τωρα τα απλυτα κοντευουν να φτασουν στο σαλονι.Μα ειναι δυνατον ολα να πηγαινουν στραβα:evil:Ρενια καλως μας ηρθες:P

Βασια μου εχεις πμ.Ελπιζω να το εστειλα σωστα καθ οτι ολιγον ασχετη.Μου χαλασε το πλυντηριο ρουχων αλλα δεν το ειχα παρει χαμπαρι με τα προβληματα αυτες τις μερες.Και τωρα τα απλυτα κοντευουν να φτασουν στο σαλονι.Μα ειναι δυνατον ολα να πηγαινουν στραβα:evil:Ρενια καλως μας ηρθες:P

Σοφία είναι καλό σημάδι λένε. Φεύγει η κακοδαιμονία. Κοντεύετε στα καλά νέα.

Κοίτα πάνω στο κουτάκι της κρέμας λέει πόσο καιρό μπορεί να μείνει ανοιχτή...

sbxre6a2f.png

(Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα έχω μια μανία το πρώτο πλύσιμο των ρούχων να το κάνω στο χέρι. Όχι μόνο του παιδιού, αλλά και των δικών μας. Μόνο εγώ το κάνω αυτό ή και εσείς?)

.

και γω το ίδιο, το πρώτο στο χέρι. Γι αυτό και χαίρομαι που λόγω οικονομικών δεν ψωνίζω συνέχεια ρούχα όπως παλιά (ψώνιζα ρούχα καθε ΣΚ!!!):tongue:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για τον αριθμό των πλυντηρίων που βάζετε κ σεις κορίτσια. Αισθάνομαι καλύτερα τώρα....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Άκου τι θα κάνεις, θα μπεις μέσα στο μπλόγκ και μετά θα πάς το ποντίκι σου πάνω στο λινκ και θα πατήσεις διπλό κλικ ώστε να μαρκαριστεί όλο (εμένα γίνεται όλο μπλε).....μόλις γίνει μπλέ θα πατήσεις μια τον κέρσορα πάνω στο μαρκαρισμενο λινκ θα το κρατάς πατημένο και θα το τραβήξεις να το βάλεις στην απο κάτω μπάρα που έχεις.....όσο το σέρνεις ανοίγει και ένα μικρό σταυρουδάκι δίπλα (το πας εκεί που θες και το αφήνεις)....έτσι σου δημιουργείται πάνω στην μπάρα εικονίδιο με το μπλόγκ της Ειρήνης

Να 'σαι καλά Μαμαβάσια!

Θα το προσπαθήσω και μακάρι να το πετύχω,καθότι ντουβάρι σε κάτι τέτοια

Διαφημίσεις

Επιτέλους τέλειωσαν οι αναδρομικές κρατησεις που τόοοοοοοοοοοοοσο καιρό είχα στο μισθό μου και ανέβηκα 250Ε πάνω!!!!!Μιλάμε νιώθω πλούσια κορίτσια:tongue:, ελάτε να σας κεράσω!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Μπουγάτσα εύκολη

Παίρνουμε σφολιάτα φύλλο.

Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας...παίρνουμε ένα κατσαρολάκι και βάζουμε μέσα 3 τέταρτα γάλα φρέσκο το οποίο μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται ρίχνουμε μισή κούπα σιμιγδάλι ψιλό και μισή κούπα ζάχαρη, ανακατεύουμε συνέχεια σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει κρέμα....δεν θέλουμε να πήξει πάρα πολύ γιατί θα μπει στον φούρνο. μόλις ετοιμάσουμε την κρέμα μας όπως είναι ζεστή της ρίχνουμε 3 κουταλιές του γλυκού βούτυρο (εγώ βάζω φαστ σοφτ), ανακατεύουμε να λιώσει το βούτυρο και εν συνεχεία ρίχνουμε το μείγμα στην σφολιάτα που έχουμε στρώσει στο πυρέξ. κλείνουμε το πυρέξ απο πάνω και με το άλλο φύλλο της σφολιάτας και κλείνουμε τι άκρες με ένα πιρούνι.....ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα και μετά ρίχνουμε απο πάνω ζάχαρη άχνη και κανέλλα. καλή όρεξη!

Τιπς. μπορείτε το μείγμα της κρέμας να το βάλετε στο πυρέξ χωρίς σφολιάτα και να το ψήσετε στο φούρνο μέχρι να το δείτε να στέκεται ή να παίρνε χρώμα.

Επίσης μπορείτε να βάλετε αν θέλετε απο κάτω μόνο σφολιάτα και απο πάνω να το αφήσετε ανοιχτό.

αν δείτε ότι δεν σας πήζει το μείγμα ρίξτε με το μάτι λίγο ακόμα σιμιγδάλι και ανακατέψτε!

Τρελλαινομαι για μπουγατσα mamavasia!

ειμαι κ απο τη θεσαλλλλλλλλονικη!

Ηθελα μια καλη (κ ευκολη ;))μπουγατσοσυνταγη!

Θα την φτιαξω το σκ κ θα την παω στην πεθερα μου την Αθηναια!

-

Α! μην ξεχασω να πω οτι σημερα καθαρισα διακοπτες πομολα κ τηλεκοντρολ με οινοπνευμα κ ειναι η πρωτη δουλεια που με κινητοποιησατε να κανω!

Αφου κουνηθηκα κ εγω η μουλαρα κανετα θευματα!

-

Σαλταρισμένη....? :confused:

Όχι και σαλταρισμένη...

Να σου πω την αλήθεια, αν άφηνα 2 ώρες την ημέρα τον πιτσιρίκο κάπου (δε χρειάζεται παραπάνω), θα έκανα θαύματα.

Ωχ! ξύπνησε για φαγητό.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Να 'μαι κι εγώ κορίτσια, καλησπέρα σας! Μόλις συνήλθα (με μια σοκοφρέτα :P ) γιατί από χθες το απόγευμα σέρνομαι..Εδώ πρέπει να σας πω αυτό που επιμελώς απέκρυψα, ότι δηλαδή η δίαιτα που ξεκίνησα ήταν η ντουκάν και τελικά ούτε τρεις μέρες δεν την κράτησα :? Ήδη από χθες άρχισα να αισθάνομαι περίεργα και σήμερα ξύπνησα ένα πτώμα..Τελικά αυτή η δίαιτα δεν είναι για μένα..Το μόνο θετικό που κράτησα και θα το εφαρμόσω γενικότερα είναι η χρήση του πίτουρου βρώμης. Το έβαλα στα μπιφτέκια χθες, αντί για ψωμί, κι ενώ ήταν τελείως άπαχος ο κιμάς, χωρίς λάδι, και τα έψησα στο γκριλ, φούσκωσαν και έγιναν πολύ αφράτα!

Ειρήνη πολύ ωραίες οι συμβουλές σου, τις έχω εφαρμόσει όλες!! Αγόρασα μάλιστα και δύο κουτιά: το ένα για τις φωτογραφίες και το άλλο για τα ψιλολόγια της κουζίνας (το οποίο απ' έξω γράφει "if you can organize your kitchen, you can organize your life" και μου θυμίζει εσένα! :tongue: ). Και με 'γεια τα σανδάλια σου, πανέμορφα! :)

Επίσης Gerogina πολύ χρήσιμες και οι δικές σου συμβουλές, ελπίζω να τις θυμηθώ όταν χρειαστούν! :)

amelie!!! Πού χάθηκες εσύ;; Καλά, τι λέω, με 61 κοτόπουλα...Καλή δύναμη! :D

rsx καλωσήρθες στην παρέα μας! Αν το γαλλικό σου δεν είναι μόνιμο, και κάνεις και δουλειές, και πολύ σου κρατάει μια εβδομάδα! Κάνε μόνιμο!! ;)

Το δικό μου παιδί πηγαίνει στο πρόγραμμα φύλαξης ενός παιδότοπου κοντά στο σπίτι μας από 2 ετών.

miriki κατ' αρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, εμένα τουλάχιστον με βοήθησε πολύ :) Ευτυχώς δεν έχουμε πρόβλημα κοινωνικοποίησης, κατ' αρχήν γιατί τον πηγαίνω (υποχρεωτικά, αλλιώς θα γκρεμίσει το σπίτι!) εναλλάξ στην παιδική χαρά και στον παιδότοπο, αλλά έχουμε και φίλους με συνομήλικα παιδιά. Αυτό το πρόγραμμα φύλαξης που λες όμως, ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, τουλάχιστον για τα μεγάλα ζόρια.! Πώς το ανακάλυψες για να το ψάξω κι εγώ;;

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...