Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

8. Έβαλα να μουλιάζουν κάτι καινούργια ρουχαλάκια που έφεραν δώρο στο μικρό (Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα έχω μια μανία το πρώτο πλύσιμο των ρούχων να το κάνω στο χέρι. Όχι μόνο του παιδιού, αλλά και των δικών μας. Μόνο εγώ το κάνω αυτό ή και εσείς?)

Δεν είσαι η μόνη

Κι εγώ ακριβώς αυτό κάνω...

Πάσχουμε από την ίδια ιδιοτροπία:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν το καταλαβαίνω ακομη και τώρα. Καταλαβαίνω και σέβομαι το περιορισμένο bandwidth αλλα γιατί αφήνουν 450 ίδια θέματα που υπάρχουν 2-3 απαντήσεις και όχι 1 που φέρνει τόσο κόσμο και βλέπει τις διαφημίσεις που χρειάζεται το κάθε site για να επιβιώσει?

Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα...

Ας πούμε,υπάρχουν τόσα παλιά θέματα που θα μπορούσαν να διαγραφούν και δεν τα διαγράφουν...

Ανοίγεις ένα νέο και μαζεύεται κόσμος και στο κλείνουν ή στο μεταφέρουν

Επίσης κάτι άλλο που δεν εννοώ να καταλάβω για δίπλα και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια μπαίνω πια,είναι τα...δύο μέτρα και δύο σταθμά!!

Υπάρχουν κάποιες που ξεκατινιάζονται και πας εσύ να γράψεις την γνώμη σου αξιοπρεπώς και προσεκτικά και τρως μια κάρτα...ΝΑ!

Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα...

Ας πούμε,υπάρχουν τόσα παλιά θέματα που θα μπορούσαν να διαγραφούν και δεν τα διαγράφουν...

Ανοίγεις ένα νέο και μαζεύεται κόσμος και στο κλείνουν ή στο μεταφέρουν

Επίσης κάτι άλλο που δεν εννοώ να καταλάβω για δίπλα και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια μπαίνω πια,είναι τα...δύο μέτρα και δύο σταθμά!!

Υπάρχουν κάποιες που ξεκατινιάζονται και πας εσύ να γράψεις την γνώμη σου αξιοπρεπώς και προσεκτικά και τρως μια κάρτα...ΝΑ!

Και γω κάποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνω... :rolleyes:

Θα δούμε και εδώ τι θα γίνει...ελπίζω να είμαστε καλά εδώ.

777885dugw57gt25.gif

Πόσο μου τη δίνει που πρέπει να βγαίνω και να πηγαίνω google για να βρω το μπλογκ,δεν λέγεται!!!

Κοριτσάκι μου,

Αποθήκευσέ το στους σελιδοδείκτες σου για να μην κάνεις φασαρία!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

βασια να τι βαλεις τη συνταγη για μπουγατσα!!!!! ηλιαχτιδα οτι δουλειες κανω ειναι οταν ειναι και ο αντρας μου σπιτι~! και παντα βιαστηκα μη τυχον και ο μικρος ξεκινησει το κλαμα και θελει θηλασμο~~~~~~~~ ειρηνη τι να πω για τα πεδιλακια~! θελω και εγω~~~ νουμερο 39 παρακαλω να μου πεις ποσο κανουνε να σου στειλω τα λεφτα~!! χα χα, ξετρελαθηκα. τι χρωματακι γλυκο. μεγια

Καλημέρα κούκλες.Πολύ καλως σας βρήκα ηλιαχτίδα:D.Ειρήνη μου τα νυχια σπάνε πάρα πολύ ευκολα και το σχεδιο χαλάει σε λίγες ημέρες(κάνω γαλλικό)όσο για τα πετσάκια εχω δική μου μέθοδο τα δαγκώνω!!!!Παω να κάνω δουλίτσες παρέα με το φραπε.Φιλακια

Αν σπάνε εύκολα, κόβε ένα λεμόνι στη μέση και βάζε τα νυχάκια σου μέσα στη λεμονόκουπα για κανα 10λεπτο. Θα δεις διαφορά...

Τι ωραία μέθοδος για τα πετσάκια!!! Κυριολεκτικά τα... ξεσκίζει!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

ειρηνη τι να πω για τα πεδιλακια~! θελω και εγω~~~ νουμερο 39 παρακαλω να μου πεις ποσο κανουνε να σου στειλω τα λεφτα~!! χα χα, ξετρελαθηκα. τι χρωματακι γλυκο. μεγια

Πραγματικά δεν είναι πανέμορφα?

Γενικά τα gel παπουτσια (έχω πάρει και ανοιξιάτικα, πριν 2 χρόνια, μόλις είχαν πρωτοβγεί νομίζω) είναι πολύ οικονομικά.

Πέρσι μου είχε αγοράσει η φίλη μου σε μαύρα (αυτά που φοράω καθημερινά) και στις εκπτώσεις τα είχε αγοράσει....3?!!! :tongue::tongue::tongue:

Αυτά, τα αγόρασα 15 και λάτρεψα το.. φιογκάκι και το χρώμα!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα,τι κάνετε?Εγώ και πάλι δεν είμαι στα καλά μου,μπαίνω όμως να σας διαβάζω και να ξεχνιέμαι.

Σήμερα έλειπα όλο το πρωί σε εξωτερικές δουλειές και γύρισα αργά.Το μόνο που εκανα ήταν να βάλω μια μακαρονάδα με κιμά και σε λίγο θα φάμε.

Ειρήνη τ ε λ ε ι α τα πεδιλάκια,τα λάτρεψα!

Οσο για τα πλυντήρια σιγουρα 7 την εβδομάδα ίσως και παραπάνω...Ευτυχώς που δεν μιλάει το πλυντήριο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια και από μένα!!

Μανούλα γλυκειά,με γεια τα παπά...Ωραίο χρωματάκι

Ηλιαχτίδα είσαι άσπρος σίφουνας!!!Μακάρι να σου έμοιαζα στο τόσο δα...

Από το πρωί γυρίζω σαν σβούρα και τίποτα δεν έχω κάνει...Ξέρετε τα γνωστά,βασίλισσα του νεροχύτη,της κατσαρόλας κλπ ΚΛΑΣΙΚΑ

Τακτοποίησα κάτι σιδερωμένα ρουχα,άπλωσα το βραδυνό πλυντήριο,έστρωσα κρεβάτι και γενικά ψευτοσυμμαζεύω

Περιστεράκι μου, αν εγώ είμαι άσπρος σίφουνας, τι να πούμε για την Ειρήνη μας???

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Τα γνωστά Βάσια μου.

Ήταν ένα θέμα... τι να σου λέω. Το άνοιξα όπως συνήθιζα τα τελευταία 3-4 χρόνια και γίναμε απίστευτη παρέα. Μιλάμε, στερητικό παθαίναμε. Ποστάραμε κατι ιδέες και φωτογραφίες... άλλο να στο λέω. Είχαν "δοθεί" πολλές κοπέλες σ' αυτό και είχε γίνει απίστευτο.

Και μας το έκλεισαν επειδή ήταν πολύ "βαρύ" λόγω των φωτογραφιών που βάζαμε.

Δεν το καταλαβαίνω ακομη και τώρα. Καταλαβαίνω και σέβομαι το περιορισμένο bandwidth αλλα γιατί αφήνουν 450 ίδια θέματα που υπάρχουν 2-3 απαντήσεις και όχι 1 που φέρνει τόσο κόσμο και βλέπει τις διαφημίσεις που χρειάζεται το κάθε site για να επιβιώσει?

το ξέρω το θέμα αυτό, έμπαινα και εγώ και ενημερωνόμουν για χριστουγεννιάτικους στολισμούς.....μάλιστα κατάλαβα!!!!

Πόσο μου τη δίνει που πρέπει να βγαίνω και να πηγαίνω google για να βρω το μπλογκ,δεν λέγεται!!!

Άκου τι θα κάνεις, θα μπεις μέσα στο μπλόγκ και μετά θα πάς το ποντίκι σου πάνω στο λινκ και θα πατήσεις διπλό κλικ ώστε να μαρκαριστεί όλο (εμένα γίνεται όλο μπλε).....μόλις γίνει μπλέ θα πατήσεις μια τον κέρσορα πάνω στο μαρκαρισμενο λινκ θα το κρατάς πατημένο και θα το τραβήξεις να το βάλεις στην απο κάτω μπάρα που έχεις.....όσο το σέρνεις ανοίγει και ένα μικρό σταυρουδάκι δίπλα (το πας εκεί που θες και το αφήνεις)....έτσι σου δημιουργείται πάνω στην μπάρα εικονίδιο με το μπλόγκ της Ειρήνης

άσχετο, αλλα μια που το θυμήθηκα. Όταν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τα αβγά σε μια συνταγή βάζουμε τρεις κουταλιές ζελατίνη για κάθε αβγό ή προσθέτουμε λίγη σόδα φαγητού. Δεεεεεε φουσκώνει και τόσο (δηλ δεν ξέρω με κανονικό αλεύρι γλουτένης, αλλά με το αλεύρι καρύδας δεεεε φουσκώνει). Γίνεται νόστιμο όμως.

Συνταγές για τέτοια πράγματα εδώ http://pecanbread.com/recipes.html

sbxre6a2f.png

Τα κανελλόνια μου πέτυχαν, έγιναν όνειρο, οι κόρες μου γλυφόντουσαν....ΤΕΛΕΙΑ!!! την επόμενη φορά σειρά έχουν τα κανελλόνια με τον κιμά!!!!

Θα τον κάνω τον σύζυγο απο 102 πάλι 108 κιλά με τις κρέμες γάλακτος....μια παρασπονδία όμως δεν βλάπτει...ο καημένος όλο ψητά, λαδερά, όσπρια και μακαρόνια σκέτα τρώει...!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...