Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κατα τα αλλα εχθες εκανα αρκετες δουλιτσες! - επιτελους- και το χαρηκα. σκουπισμα, σφουγγαρισμα, ξεσκονισμα, καπως ελαφρυ καθαρισμα το μπανιο εφτιαξα τη συνταγη κεικ της ηλιαχτιδας! βγηκε παρα πολυ ωραιο.

Έτσι... σιγά-σιγά θα βρεις τους ρυθμούς σου. Έχεις δρόμο ακόμη, μην πιέζεσαι...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως οφείλω να πω ότι το καλάθι με τα άπλυτα είναι ΑΔΕΙΟ!!!!!

Ναι, τα κατάφερα... δεν υπάρχει άπλυτο ρούχο στο σπίτι μου!

Αυτό δεν μου χει συμβεί ποτέ! :rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

πω πω miriki παρολο που τα ξερω τωρα που τα ξαναδιαβαζω στεναχωριεμαι. εγω ασχοληθηκα αρκετα με το μικρο - λεω ασχοληθηκα γιατι πλεον οπως ειπα και πιο πανω εχουμε κλαταρει - αλλα με το θεμα παρεα με παιδια δυστυχως περνουμε κατω απο τη βαση σα γονεις. οι επαφες δυστυχως ειναι μονο ενηλικες και αρκετα μεγαλα παιδια ετσι εμαθε. τωρα προσπαθω να τον πηγαινω παιδικη χαρα και σ εκδηλωσεις με παιδια αλλα δειχνει χαμενος και να μην πω φοβισμενος οταν υπαρχει βαβουρα. τελος παντων θα το παλεψουμε και αυτο ελπιζω. mirtoula και εγω βαζω αρκετα πλυντηρια αλλα και παλι τα καλαθια γεματα! πικραμενη ιστορια

ειρηνακι γιατι σου βγαλανε τη διευθυνση του μπλογκ?~! εγω τι θα κανω τωρα! μια χαρα με βολευε μιας και δεν τα πηγαινω καλα με αυτα! ααααααααααα? ευχομαι αμα ξεκινησεις χριστουγεννιατικο θεμα μη μας κανουνε οπως διπλα!@ ακομη ειρηνακι μου το θυμαμαι και χαλιεμαι. ξερω ασχετο αλλα το συνεδεσα που σου σβησανε τη διευθυνση

1) Πήγα σούπερ και πήρα 2-3 πραγματάκια {έβγαλε προσφορά το my market 0,38 τα ζυμαρικά stella}.

2) Χθες, με το χαλάζι... {:rolleyes: } είχα μερικά ρουχαλάκια έξω απλωμένα {από το σύντομο πλυντήριο που είχα βάλει} και μου γίνανε... οπότε τα ξαναπλένω! :?

3) Έστρωσα κρεβάτια

4) Αποστειρώνονται τα υλικά της δουλειάς {και το μικρό τσαντάκι που βάζω τους κόφτες το χω σε λεκανίτσα με νερό και απορ/κό}.

5) Πέταξα σκισμένα περιοδικά gormiti από το δωμάτιο του φιόγκου, που τα ζωγράφιζε χθες...

6) Τακτοποίησα τα πιατικά από το πλυντήριο πιάτων

7) Μάζεψα το δωμάτιο του φιόγκου.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ω ρε playmobil και gormiti....!

8 ) Ξεσκόνισα το δωμάτιο του (και με στεγνό και με καλά στυμμένο πανί)

9) Αλλαξα το στήσιμο των παιχνιδιών που έχουμε έξω από το επιπλάκι και άλλαξε εικόνα... :-D

10) Άπλωσα το πλυντήριο με τα σκούρα

11) Άδειασα τα απόνερα γιατί είχα καιρό...

12) Έβαλα άλλο, σύντομο πλυντήρο με ευπαθή λευκά.

13) Έπλυνα και έκοψα σε κομματάκια το στήθος κοτόπουλου και το άφησα να στραγγίζει. Σήμερα θα τους κάνω κοκκινιστό κοτοπουλάκι με κοφτό μακαρονάκι που το λατρεύουν τ' αγόρια μου! :wink:

14) Έπλυνα κάτι πιατικά που είχαν βγει.

15) Έκοψα τα κρεμμυδάκια (2) για να είναι έτοιμα να τσιγαριστούν {ελαφρώς} με το κοτοπουλάκι σε λίγο.

16) Έβαλα σκούπα στο δωμάτιο του φιόγκου

17) Σφουγγάρισα.... {τελικά έγινε γενική σχεδόν στο δωμάτιο του!}

18 ) Τελείωσε η αποστείρωση, τακτοποίησα όλα τα υλικά μου, καθαρά και τακτοποιημένα!

19) Έβαλα σκούπα στην κρεβατοκάμαρα μας.

20) Το φαγάκι μου ετοιμάζεται...

21) Τελείωσε το πλυντήριο με τα ευπαθή λευκά και το άπλωσα

22) Σφουγγάρισα την κρεβατοκάμαρα μας

23) Έβγαλα την ελαφριά κουβερτούλα που είχα στο κρεβατάκι του φιόγκου και πλένω ένα υπέροχο, κίτρινο χαρούμενο παπλωματάκι που είναι ότι πρέπει για την εποχή...

24) Έβαλα σκούπα και στο υπόλοιπο σπίτι... σαλόνι, κουζίνα, μέχρι και στην αποθήκη που είχα καιρό!

25) Σφουγγάρισα και το υπόλοιπο σπίτι...

26) Ξεσκόνισα το κεντρικό τραπεζάκι του σαλονιού

27) Μάζεψα κάποια ρούχα που είχαν στεγνώσει από τα σκούρα, τα πρωϊνά.

28 ) Άπλωσα το παπλωματάκι του φιόγκου, μόλις.

29) Έριξα καυτό νερό με τον βραστήρα στον νεροχύτη για να φύγει η... "κοτοπουλίλα".

30) Ετοίμασα ακόμη ένα πλυντήριο, για την νύχτα, αυτή τη φορά, με 2 ελαφριές κουβερτούλες του φιόγκου.

Τέλος οι δουλίτσες μου για σήμερα... I was on fire!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Θέλω απο χτες να σας πω τα νέα μου αλλά το θηρίο δεν με άφηνε, είχα και επισκέψεις... Λοιπόν,η επιχείρηση καθαρό και κυρίως τακτοποιημένο σπίτι είναι σε καλό δρόμο!!! Έφτιαξα προχτές την ντουλάπα μου, του άντρα μου την είχα ήδη φτιάξει, και σήμερα πήρα και τις κρεμάστρες που είχεσ δείξει Ειρήνη, δεν θυμάμαι εδώ ή στο blog για τα φουλάρια.Τι ωραία που θα τακτοποιηθούν! Σιδέρωσα κορίτσια μου έεεεεενα σωρό ρούχα,τα τακτοποίησα,σκούπισα,ξεσκόνισα,σφουγγάρισα ...Τελικά δεν κάνουμε λίγα στην καθημερινότητά μας....

Φυσικά και δεν κάνουμε! Ποτέ δεν κάνουμε λίγα!!! Εύγε που τακτοποιείσαι!

Έκανες επίσης πολύ καλά που σιγά-σιγά οργανώνεις τις ντουλάπες. Και ακόμη καλύτερα που αγοράζεις υλικά που θα σε βοηθήσουν να γίνει η ζωή σου λίγο πιο εύκολη!

Ειρήνη μπράβο,τι σίφουνας είσαι σήμερα! :)

Ευχαριστώ! Καιρό είχε να με πιασει!

777885dugw57gt25.gif

αλλα με το θεμα παρεα με παιδια δυστυχως περνουμε κατω απο τη βαση σα γονεις. οι επαφες δυστυχως ειναι μονο ενηλικες και αρκετα μεγαλα παιδια ετσι εμαθε. τωρα προσπαθω να τον πηγαινω παιδικη χαρα και σ εκδηλωσεις με παιδια αλλα δειχνει χαμενος και να μην πω φοβισμενος οταν υπαρχει βαβουρα.

Και μεις το ίδιο... γι αυτό και το φιογκάκι συμβιώνει καλύτερα με ενήλικες παρά με παιδάκια της ηλικίας του... :?

777885dugw57gt25.gif

ειρηνακι γιατι σου βγαλανε τη διευθυνση του μπλογκ?~! εγω τι θα κανω τωρα! μια χαρα με βολευε μιας και δεν τα πηγαινω καλα με αυτα! ααααααααααα? ευχομαι αμα ξεκινησεις χριστουγεννιατικο θεμα μη μας κανουνε οπως διπλα!@ ακομη ειρηνακι μου το θυμαμαι και χαλιεμαι. ξερω ασχετο αλλα το συνεδεσα που σου σβησανε τη διευθυνση

Έλα ντε... λες και είναι διαφημιστική λες και διαφημίζω κάτι που βγάζω χρήματα... :| . Anyway...τι να πω...

Επειδή το χω σκεφτεί, αν συμβεί κάτι τέτοιο θα το χειριστώ ανάλογα... ;)

777885dugw57gt25.gif

Τελικά, αποφάσισα να ξεκινήσω δουλειές:

1. Μάζεψα το νεροχύτη

2. Έστρωσα το κρεβάτι μας

3. Έβαλα το φαγητό του παιδιού να γίνεται

Εκανα ένα καφεδάκι να χαλαρώσω και πριν λίγο ξύπνησε και ο μικρός

Πάω να καθαρίσω το μπάνιο.

4. Καθάρισα το μπάνιο

5. Συμμάζεψα, σκούπισα και σφουγγάρισα το μπαλκόνι

6. Τακτοποίησα κάτι ρουχαλάκια του πιτσιρίκου

7. Ξέβγαλα και άπλωσα κάτι ρουχα του που είχα βάλει να μουλιάζουν (εχθές μου έβγαλε όλο το πρωινό γάλα και μου τα έκανε όλα χάλια...)

8. Έβαλα να μουλιάζουν κάτι καινούργια ρουχαλάκια που έφεραν δώρο στο μικρό (Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα έχω μια μανία το πρώτο πλύσιμο των ρούχων να το κάνω στο χέρι. Όχι μόνο του παιδιού, αλλά και των δικών μας. Μόνο εγώ το κάνω αυτό ή και εσείς?)

Τώρα κοιμάται (πάλι) και χαλαρώνω λίγο, μιας και το σπίτι είναι συμμαζεμένο.

Θέλω να κάνω ένα ξεσκόνισμα - σκούπισμα - σφουγγάρισμα παντού, αλλά δεν έχω όρεξη.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

καλημέρααααα

ελπίζω να μην ξεκινήσει να βρέχει πάλι απο το μεσημέρι και μετά, σήμερα είχε ως τώρα ωραία μέρα, αλλά το βράδυ το μακρυμάνικο το φοράω.

φούρνισα πρίν απο μισή ώρα τα κανελόνια, τα έκανα με τυριά, ζαμπόν, μανιτάρια κλπ και ελπίζω να γίνουν ωραία αλλιώς δεν θα έχουμε φαγητό για σήμερα :P

Βγήκα έξω για κάτι ψώνια και μετά ασχολήθηκα με μαγείρεμα...σε λίγο θα φτιάξω μπουγάτσα....αν θέλετε σας λέω μια πολύ εύκολη συνταγή η οποία είναι τέλεια, εμένα την εξαφανίζουν οι κόρες.

Το τριμέρο θα πάμε στο εξοχικό, έχουμε απο το Πάσχα, έχω και εκεί να σηκώσω χαλιά, να μαζέψω κουβέρτες κλπ, αλλά δεν με νοιάζει μου αρκεί που θα ξεσκάσουμε οικογενειακώς, καλά που έχουμε και αυτό (πατρικό της μαμάς μου) και πηγαίνουμε κάπου, έτσι όπως μας έχουν καταντήσει.

Ειρήνη τι είχε γίνει δίπλα με το χριστουγεννιάτικο παλιά?? έχω χάσει επεισόδιο....

Διαφημίσεις

Να σας δείξω και την αγορά για μένα, φέτος το καλοκαίρι.... :mrgreen::mrgreen:.

Είχα ένα καθημερινό ζευγάρι, φλατ, σε μαύρο χρώμα και χρειαζόμουν άλλο ένα {για κάθε μέρα}.

Έτσι λοιπόν αγόρασα και ένα ανοιχτόχρωμο, σε gel πάλι, που και μου αρέσουν και με βολεύουν και είναι παμθηνα! ;)

Ελπίζω να σας αρέσουν:

P5310212.jpg

777885dugw57gt25.gif

καλημερα. τι κανετε?

Καλημέρα! Καλημέρα! Καλά! Εσύ?

εφτιαξα τη συνταγη κεικ της ηλιαχτιδας! βγηκε παρα πολυ ωραιο. σ ευχαριστω ηλιαχτιδα μου. απλα για τις δικες μας γευσεις την αλλη φορα θα μειωσω το κακαο.
Χαίρομαι που σου άρεσε. Ξέχασα να σου γράψω ότι εγώ δεν έβαλα κακάο. Έβαλα σοκολάτα, γιατί στον άντρα μου δεν αρέσει το κακάο. Αν θέλεις, την επόμενη φορά, δοκίμασε το κι έτσι.

Σε ότι αφορά το θηλασμό σε νιώθω. Υπομονή.

Να σου πω την αλήθεια σε θαυμάζω που με δύο παιδιά, το ένα να θηλάζει όλη μέρα και το άλλο να τρέχει γύρω-γύρω, προλαβαίνεις να κάνεις δουλειές και να κάνεις και κέικ. Εγώ όταν ήμουν σε αυτή τη φάση (με ένα παιδί μόνο) έκανα μόνο τα βασικά. Ένα συμμάζεμα και ένα γρήγορο φαγάκι.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Να σας δείξω και την αγορά για μένα, φέτος το καλοκαίρι.... :mrgreen::mrgreen:.

Είχα ένα καθημερινό ζευγάρι, φλατ, σε μαύρο χρώμα και χρειαζόμουν άλλο ένα {για κάθε μέρα}.

Έτσι λοιπόν αγόρασα και ένα ανοιχτόχρωμο, σε gel πάλι, που και μου αρέσουν και με βολεύουν και είναι παμθηνα! ;)

Ελπίζω να σας αρέσουν:

P5310212.jpg

Πολύ ωραία Ειρήνη!

Με γεια σου!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Γεια και από μένα!!

Μανούλα γλυκειά,με γεια τα παπά...Ωραίο χρωματάκι

Ηλιαχτίδα είσαι άσπρος σίφουνας!!!Μακάρι να σου έμοιαζα στο τόσο δα...

Από το πρωί γυρίζω σαν σβούρα και τίποτα δεν έχω κάνει...Ξέρετε τα γνωστά,βασίλισσα του νεροχύτη,της κατσαρόλας κλπ ΚΛΑΣΙΚΑ

Τακτοποίησα κάτι σιδερωμένα ρουχα,άπλωσα το βραδυνό πλυντήριο,έστρωσα κρεβάτι και γενικά ψευτοσυμμαζεύω

Ειρήνη τι είχε γίνει δίπλα με το χριστουγεννιάτικο παλιά?? έχω χάσει επεισόδιο....

Τα γνωστά Βάσια μου.

Ήταν ένα θέμα... τι να σου λέω. Το άνοιξα όπως συνήθιζα τα τελευταία 3-4 χρόνια και γίναμε απίστευτη παρέα. Μιλάμε, στερητικό παθαίναμε. Ποστάραμε κατι ιδέες και φωτογραφίες... άλλο να στο λέω. Είχαν "δοθεί" πολλές κοπέλες σ' αυτό και είχε γίνει απίστευτο.

Και μας το έκλεισαν επειδή ήταν πολύ "βαρύ" λόγω των φωτογραφιών που βάζαμε.

Δεν το καταλαβαίνω ακομη και τώρα. Καταλαβαίνω και σέβομαι το περιορισμένο bandwidth αλλα γιατί αφήνουν 450 ίδια θέματα που υπάρχουν 2-3 απαντήσεις και όχι 1 που φέρνει τόσο κόσμο και βλέπει τις διαφημίσεις που χρειάζεται το κάθε site για να επιβιώσει?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...