Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ταλαιπωρήθηκα πολύ στο καθάρισμα της αποθήκης που είχα την κλωσσομηχανή (μια πόρτα από τον ενιαίο χώρο του σπιτιού, δυστυχώς). μιλάμε για απίστευτη μπίχλα (μα κι εγώ δεν ήξερα, δε ρώταγα;;).

Κλωσσομηχανή σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι!!! :shock::shock::shock:

Χαρά στα κουράγια σου κορίτσι μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1) Πήγα σούπερ και πήρα 2-3 πραγματάκια {έβγαλε προσφορά το my market 0,38 τα ζυμαρικά stella}.

2) Χθες, με το χαλάζι... {:rolleyes: } είχα μερικά ρουχαλάκια έξω απλωμένα {από το σύντομο πλυντήριο που είχα βάλει} και μου γίνανε... οπότε τα ξαναπλένω! :?

3) Έστρωσα κρεβάτια

4) Αποστειρώνονται τα υλικά της δουλειάς {και το μικρό τσαντάκι που βάζω τους κόφτες το χω σε λεκανίτσα με νερό και απορ/κό}.

5) Πέταξα σκισμένα περιοδικά gormiti από το δωμάτιο του φιόγκου, που τα ζωγράφιζε χθες...

6) Τακτοποίησα τα πιατικά από το πλυντήριο πιάτων

7) Μάζεψα το δωμάτιο του φιόγκου.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ω ρε playmobil και gormiti....!

8 ) Ξεσκόνισα το δωμάτιο του (και με στεγνό και με καλά στυμμένο πανί)

9) Αλλαξα το στήσιμο των παιχνιδιών που έχουμε έξω από το επιπλάκι και άλλαξε εικόνα... :D

10) Άπλωσα το πλυντήριο με τα σκούρα

11) Άδειασα τα απόνερα γιατί είχα καιρό...

12) Έβαλα άλλο, σύντομο πλυντήρο με ευπαθή λευκά.

Διάλειμμα για πρωϊνό! ;)

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα σας! να σας ρωτήσω κορίτσια, εσεις πόσα πλυντήρια βάζετε την εβδομάδα?Γιατί εγω από τότε που ήρθε το δεύτερο μωρό βάζω κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ μέρα. Και αυτό χωρίς να αλλάζω πετσέτες ή σεντόνια συνέχεια, αν το κανα κ αυτό θα ήθελα 2 ημερησίως.....:rolleyes:. Αν το πλυντήριο είχε στόμα θα με είχε βρίσει.....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κούκλες.Πολύ καλως σας βρήκα ηλιαχτίδα:D.Ειρήνη μου τα νυχια σπάνε πάρα πολύ ευκολα και το σχεδιο χαλάει σε λίγες ημέρες(κάνω γαλλικό)όσο για τα πετσάκια εχω δική μου μέθοδο τα δαγκώνω!!!!Παω να κάνω δουλίτσες παρέα με το φραπε.Φιλακια

1) Πήγα σούπερ και πήρα 2-3 πραγματάκια {έβγαλε προσφορά το my market 0,38 τα ζυμαρικά stella}.

2) Χθες, με το χαλάζι... {:rolleyes: } είχα μερικά ρουχαλάκια έξω απλωμένα {από το σύντομο πλυντήριο που είχα βάλει} και μου γίνανε... οπότε τα ξαναπλένω! :?

3) Έστρωσα κρεβάτια

4) Αποστειρώνονται τα υλικά της δουλειάς {και το μικρό τσαντάκι που βάζω τους κόφτες το χω σε λεκανίτσα με νερό και απορ/κό}.

5) Πέταξα σκισμένα περιοδικά gormiti από το δωμάτιο του φιόγκου, που τα ζωγράφιζε χθες...

7) Μάζεψα το δωμάτιο του φιόγκου.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ω ρε playmobil και gormiti....!

9) Αλλαξα το στήσιμο των παιχνιδιών που έχουμε έξω από το επιπλάκι και άλλαξε εικόνα... :-D

13) Έπλυνα και έκοψα σε κομματάκια το στήθος κοτόπουλου και το άφησα να στραγγίζει. Σήμερα θα τους κάνω κοκκινιστό κοτοπουλάκι με κοφτό μακαρονάκι που το λατρεύουν τ' αγόρια μου! ;)

14) Έπλυνα κάτι πιατικά που είχαν βγει.

15) Έκοψα τα κρεμμυδάκια (2) για να είναι έτοιμα να τσιγαριστούν {ελαφρώς} με το κοτοπουλάκι σε λίγο.

16) Έβαλα σκούπα στο δωμάτιο του φιόγκου

17) Σφουγγάρισα.... {τελικά έγινε γενική σχεδόν στο δωμάτιο του!} :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Τελικά, αποφάσισα να ξεκινήσω δουλειές:

1. Μάζεψα το νεροχύτη

2. Έστρωσα το κρεβάτι μας

3. Έβαλα το φαγητό του παιδιού να γίνεται

Εκανα ένα καφεδάκι να χαλαρώσω και πριν λίγο ξύπνησε και ο μικρός

Πάω να καθαρίσω το μπάνιο.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

3) Έστρωσα κρεβάτια

9) Αλλαξα το στήσιμο των παιχνιδιών που έχουμε έξω από το επιπλάκι και άλλαξε εικόνα... :-D

13) Έπλυνα και έκοψα σε κομματάκια το στήθος κοτόπουλου και το άφησα να στραγγίζει. Σήμερα θα τους κάνω κοκκινιστό κοτοπουλάκι με κοφτό μακαρονάκι που το λατρεύουν τ' αγόρια μου! ;)

15) Έκοψα τα κρεμμυδάκια (2) για να είναι έτοιμα να τσιγαριστούν {ελαφρώς} με το κοτοπουλάκι σε λίγο.

17) Σφουγγάρισα.... {τελικά έγινε γενική σχεδόν στο δωμάτιο του!}

18 ) Τελείωσε η αποστείρωση, τακτοποίησα όλα τα υλικά μου, καθαρά και τακτοποιημένα!

19) Έβαλα σκούπα στην κρεβατοκάμαρα μας.

20) Το φαγάκι μου ετοιμάζεται...

21) Τελείωσε το πλυντήριο με τα ευπαθή λευκά και το άπλωσα

22) Σφουγγάρισα την κρεβατοκάμαρα μας

23) Έβγαλα την ελαφριά κουβερτούλα που είχα στο κρεβατάκι του φιόγκου και πλένω ένα υπέροχο, κίτρινο χαρούμενο παπλωματάκι που είναι ότι πρέπει για την εποχή...

777885dugw57gt25.gif

καλημερα. τι κανετε? εγω ειμαι με 1,5 ωρα υπνου και σερνομαι. καλα που φανηκανε απο το πουθενα! κατι ανιψουλες και παιζουνε λιγο με το μεγαλο. κατα τα αλλα εχθες εκανα αρκετες δουλιτσες! - επιτελους- και το χαρηκα. σκουπισμα, σφουγγαρισμα, ξεσκονισμα, καπως ελαφρυ καθαρισμα το μπανιο εφτιαξα τη συνταγη κεικ της ηλιαχτιδας! βγηκε παρα πολυ ωραιο. σ ευχαριστω ηλιαχτιδα μου. απλα για τις δικες μας γευσεις την αλλη φορα θα μειωσω το κακαο. επλυνα και μια κουβερτα ακομη εβγαλα μια πιο λεπτη να σκεπαστω αλλα κοριτσια κρυωσα! για να πω την αληθεια. sofia μου ευχομαι περαστικα στον μπαμπακα σου. marilou μου επισης στο γνωστο σου. δυσκολες εποχες πραγματικα κοριτσια αλλα να εχουμε την υγεια μας πανω απο ολα. βασια περαστικουλια και στο κοριτσακι σου. ρενια καλωηρθες στην ομορφη παρεα μας.

κοριτσια οσες αναφερατε για τον παιδικο εχω το ιδιο θεμα. ουτως η αλλως δεν ειχα σκοπο να τον στειλω! αφηστε που δε νομιζω να τον περνουνε μιας και δε δουλευω αλλα πραγματικα εχω βαλτωσει, ας εξαιρεσω και το θεμα που θηλαζω ολη μερα αλλα και παλι κοριτσια βλεπω πως και εγω και αυτος εχουμε φτασει σε σημειο βαρεμαρας μεσα στο σπιτι. να δουμε τι θα κανουμε! πειτε καμαι ιδεα! ουπς! νομιζω εγραψα πολλα!

Κορίτσια μου μία στα γρήγορα, γιατί τρέχουμε πάλι τρέχουμε.

Για τον παιδικό η γνώμη μου είναι η ακόλουθη:

Πριν τα τρία καλό είναι το παιδί να είναι στο σπίτι του. Κυρίως λόγω του ανώριμου ανοσοποιητικού του. Είναι πολύ πιθανό την πρώτη χρονιά να αρρωσταίνει διαρκώς, αλλά αλλιώς ανταποκρίνεται ένα παιδί 2 και αλλιώς ένα παιδί 3 ετών. Επίσης έχω την αίσθηση ότι τα παιδιά που ξεκινούν πολύ γρήγορα παιδικό ωριμάζουν και πολύ πιο γρήγορα. "Αναγκάζονται" κατά κάποιο τρόπο να μπουν σε καλούπια που δεν είναι της ηλικίας τους.

ΌΜΩΣ το να κρατάς το παιδί στο σπίτι σημαίνει ότι κάθε μέρα θα πηγαίνεις παιδική χαρά ή θα ανταλλάσσετε επισκέψεις με φιλαράκια του αν δεν επιτρέπει ο καιρός παιδική χαρά, ότι θα φροντίζεις να έχει και διαφορετικά ερεθίσματα πέραν της τηλεόρασης και του dvd και ότι η μαμά θα πρέπει να εξασφαλίζει βοήθεια σε τακτά χρονικά διαστήματα ή έστω αυτές τις συναντήσεις με τα φιλαράκια ώστε να μιλάει και με κάποιον ενήλικα γιατί αλλιώς σαλτάρει. Επίσης η μαμά θα πρέπει οπωσδήποτε κάθε τόσο να μένει χωρίς το μικρούλι της για λίγο.

Κοινώς ό,τι αντέχει η καθεμιά.... Αν πρόκειται να γίνει κάποια πολύ σημαντικη προβλέψιμη αλλαγή στην οικογένεια (γέννηση αδελφού, επιστροφή στη δουλειά) φροντίστε να ξεκινήσει το παιδί παιδικό νωρίτερα ώστε να μη συνδέσει τα δύο γεγονότα, αλλά και για να έχει πολύυυυ χρόνο για προσαρμογή.

Το δικό μου παιδί πηγαίνει στο πρόγραμμα φύλαξης ενός παιδότοπου κοντά στο σπίτι μας από 2 ετών. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από αυτά που κάνουν για το παιδί μου, έχω δει φοβερή και ραγδαία εξέλιξη στο λόγο του (ήταν έτοιμος βέβαια και φαινόταν τι γλωσσοκοπάνας θα γίνει), καλή προοδο στην κοινωνικότητά του. Όμως από τον Οκτώβρη μέχρι τον Ιανουάριο ήταν σχεδόν συνέχεια άρρωστος (μετά έστρωσε) και δε νομίζω ότι θα ξεπεράσω ποτέ τις τύψεις μου που τον..... "απαρνήθηκα" για να δουλέψω στο σπίτι.

Αυτά. Δεν ξέρω αν βοήθησα....

sbxre6a2f.png

3) Έστρωσα κρεβάτια

13) Έπλυνα και έκοψα σε κομματάκια το στήθος κοτόπουλου και το άφησα να στραγγίζει. Σήμερα θα τους κάνω κοκκινιστό κοτοπουλάκι με κοφτό μακαρονάκι που το λατρεύουν τ' αγόρια μου! :wink:

17) Σφουγγάρισα.... {τελικά έγινε γενική σχεδόν στο δωμάτιο του!}

18 ) Τελείωσε η αποστείρωση, τακτοποίησα όλα τα υλικά μου, καθαρά και τακτοποιημένα!

19) Έβαλα σκούπα στην κρεβατοκάμαρα μας.

20) Το φαγάκι μου ετοιμάζεται...

21) Τελείωσε το πλυντήριο με τα ευπαθή λευκά και το άπλωσα

22) Σφουγγάρισα την κρεβατοκάμαρα μας

23) Έβγαλα την ελαφριά κουβερτούλα που είχα στο κρεβατάκι του φιόγκου και πλένω ένα υπέροχο, κίτρινο χαρούμενο παπλωματάκι που είναι ότι πρέπει για την εποχή...

Έχω λιώσει στις δουλειές σήμερα... καιρό είχε να με "πιάσει"... :tongue::tongue:

24) Έβαλα σκούπα και στο υπόλοιπο σπίτι... σαλόνι, κουζίνα, μέχρι και στην αποθήκη που είχα καιρό!

25) Σφουγγάρισα και το υπόλοιπο σπίτι...

26) Ξεσκόνισα το κεντρικό τραπεζάκι του σαλονιού

27) Μάζεψα κάποια ρούχα που είχαν στεγνώσει από τα σκούρα, τα πρωϊνά.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Διάλειμμα για πρωϊνό! ;)

Καλημέραααααα

Εγώ σήμερα πήζω στο γραφείο... και το σπίτι καθαρίζεται με το αυτόματο-σύστημα Μαρία...

φυσικά ο μικρός καταστροφέας (η κόρη μου) είναι και αυτή σπίτι... αλλά όπως και να χει η ψυχολογία ανεβαίνει στην ιδέα του να γυρίσεις και να βρεις ένα σπίτι καθαρό....

Keep going.... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

καλημέρα σας! να σας ρωτήσω κορίτσια, εσεις πόσα πλυντήρια βάζετε την εβδομάδα?Γιατί εγω από τότε που ήρθε το δεύτερο μωρό βάζω κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ μέρα. Και αυτό χωρίς να αλλάζω πετσέτες ή σεντόνια συνέχεια, αν το κανα κ αυτό θα ήθελα 2 ημερησίως.....:rolleyes:. Αν το πλυντήριο είχε στόμα θα με είχε βρίσει.....

2 συσκευές θέλουν να με δείρουν στο σπίτι...

Το πλυντήριο ρούχων... και το ψυγείο...

Σε νιώθω απόλυτα... είμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση... και αν τελικά το κάνω κάθε 2η μέρα μετά πολύ απλά δεν κλείνει η πόρτα...

Πάντως οφείλω να πω ότι το καλάθι με τα άπλυτα είναι ΑΔΕΙΟ!!!!!

Ναι, τα κατάφερα... δεν υπάρχει άπλυτο ρούχο στο σπίτι μου!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Καλημέρα!!!

Θέλω απο χτες να σας πω τα νέα μου αλλά το θηρίο δεν με άφηνε, είχα και επισκέψεις... Λοιπόν,η επιχείρηση καθαρό και κυρίως τακτοποιημένο σπίτι είναι σε καλό δρόμο!!! Έφτιαξα προχτές την ντουλάπα μου, του άντρα μου την είχα ήδη φτιάξει, και σήμερα πήρα και τις κρεμάστρες που είχεσ δείξει Ειρήνη, δεν θυμάμαι εδώ ή στο blog για τα φουλάρια.Τι ωραία που θα τακτοποιηθούν! Σιδέρωσα κορίτσια μου έεεεεενα σωρό ρούχα,τα τακτοποίησα,σκούπισα,ξεσκόνισα,σφουγγάρισα ...Τελικά δεν κάνουμε λίγα στην καθημερινότητά μας....

Όσον αφορά τον παιδικό, κορίτσια και γω έχω θέμα.Από την μια σκέφτομαι απο Σεπτέμβρη να τον στείλω, είναι 27 μηνών, απο την άλλη σκέφτομαι οτι είναι μικρούλης και καλύτερα να βρω άλλες μορφές εκπαίδευσης...Ίδωμεν....

Ειρήνη μπράβο,τι σίφουνας είσαι σήμερα! :)

Georgina συμφωνω απολυτα μαζι σου γι αυτο ειπα οτι μιλαω απο την δικη ΜΟΥ εμπειρια και ΜΟΝΟ, χαιρομαι που ησασταν τοσο τυχεροι και ολα πηγαν μια χαρα δυστυχως για μενα ηταν μια πολυ δυσκολη χρονια κι ενω θα επρεπε να χαιρομαι το μπεμπακι μου μου πηγαν ολα στραβα κι αναποδα τοτε.Ειχα την πεθερα μου για να τα κρατησει αλλα δεν ηθελα να τη ζορισω πολυ αλλα τελικα τωρα που το σκεφτομαι ηταν μια λαθος αποφαση που το αγυριστο κεφαλι μου δεν την επαιρνε και πισω:evil::evil:Τελος παντων περασμενα ξεχασμενα,εσενα πως τα πανε τωρα παιζουν μαζι?Γιατι τουλαχιστον εμενα ταιριαζουν πολυ και καθε φορα που τις βλεπω να παιζουν λεω χαλαλι η ταλαιπωρια;)

Οπως βλεπετε για δουλειες δεν λεω τιποτα γιατι δεν κανω τιποτα...χιχι

To ξέρω κοριτσάκι μου ότι είπες τη δική σου εμπειρία... απλά εγώ ήμουν η άλλη όψη του νομίσματος...

Τα δικά μου είναι αγοράκι ο μεγάλος και κοριτσάκι η μικρή και ταιριάζουν... ο μεγάλος κάθεται της δείχνει πράγματα... τη φωνάζει να παίξουν μαζί... και συγχύζεται όταν η μικρή δεν το κάνει... μπαίνουν μαζί στο αυτοκίνητο του μεγάλου...

Γενικότερα δεν έχω κανένα παράπονο από τη μεταξύ τους σχέση και συμπεριφορά.

beSZp2.pngdsR5p2.png

Τουλάχιστον 6 την εβδομάδα... άστα-βράστα...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...