Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εγώ μπαίνω δίπλα αλλά πιο σπάνια σε σχέση με παλιά.....

Επίσης να σας αναφέρω ότι η μεγάλη μου η κόρη είναι ψιλο άρρωστη με τον παλιόκαιρο :mad: ....εχτές την γαργάλαγε ο λαιμός όταν κατάπινε και την τρέλανα στα ζεστά γάλατα με μέλι.....το βράδυ εντομεταξύ δεν με έπαιρνε ο ύπνος και τελικά κοιμήθηκα στις 5.30 αφού έδωσα ζεστό γάλα στο παιδί...Σήμερα πήγε σχολείο καθώς το πρωί ξύπνησε μια χαρά χωρίς να πονάει και όταν γύρισε είχε 37.4 και πόναγε ο λαιμός :mad: ....Τώρα η καημένη κοιμάται ακόμα καθώς είχε ζαλούμπα απο τα δέκατα!!!!

Σήμερα περιττό να σας πω ότι έχασα και την λαική αγορά και τώρα θα πρέπει να πάω Παρασκευή (γιατί την έχασα??? επειδή υπολειτουργούσα όλη μέρα λόγω νύστας, ένα σούπερ μάρκετ πήγα μόνο και σε αυτό σερνόμουν)

Ε ναι παιδί μου.

Αμα κοιμήθηκες στις 05.30 το πρωί πως να λειτουργήσεις σωστά όλη μέρα.

Εγώ από την άλλη με τις κότες... 10 άντε 10.30 κοιμάμαι για να είμαι "σφαίρα" όλη την επόμενη μέρα...:?:D

Περαστικά της!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπελιές,

Margio... τα παιδάκια μας έχουν την ίδια διαφορά ηλικίας...

Ο μεγάλος ήταν 22 μηνών και γεννήθηκε η μικρή...

2 μήνες μετά ο μεγάλος πήγε σταθμό...η μικρή σπίτι με κοπέλα... και η μαμά δουλειά με βαριά καρδιά... αλλά πριν ήμουν 18 μήνες άνεργη και δεν με έπαιρνε να απορρίψω την πρόταση...

Έστειλα λοιπόν τον μεγάλο με την απόφαση... ότι βρέξει ας κατεβάσει και θα αντιμετωπίσω ότι και να συμβεί... και δεν συνέβη τίποτα απολύτως... ο μεγάλος δεν αρρώστησε ούτε μία φορά... ενώ νωρίτερα είχαμε περάσει όλα τα καλά... ωτίττιδες, βρογχιολύτιδες κλπ

Η δε μικρή έφτασε 18 μηνών για να πάρει depon...

Στο θέμα "σπίτι" ή "παιδικός" δεν υπάρχει σωστό και λάθος...

κάθε μαμά κάνει ότι καλύτερο για τα παιδιά της... βλέπει όλες τις παραμέτρους ζυγίζει και αποφασίζει... εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες.

Georgina συμφωνω απολυτα μαζι σου γι αυτο ειπα οτι μιλαω απο την δικη ΜΟΥ εμπειρια και ΜΟΝΟ, χαιρομαι που ησασταν τοσο τυχεροι και ολα πηγαν μια χαρα δυστυχως για μενα ηταν μια πολυ δυσκολη χρονια κι ενω θα επρεπε να χαιρομαι το μπεμπακι μου μου πηγαν ολα στραβα κι αναποδα τοτε.Ειχα την πεθερα μου για να τα κρατησει αλλα δεν ηθελα να τη ζορισω πολυ αλλα τελικα τωρα που το σκεφτομαι ηταν μια λαθος αποφαση που το αγυριστο κεφαλι μου δεν την επαιρνε και πισω:evil::evil:Τελος παντων περασμενα ξεχασμενα,εσενα πως τα πανε τωρα παιζουν μαζι?Γιατι τουλαχιστον εμενα ταιριαζουν πολυ και καθε φορα που τις βλεπω να παιζουν λεω χαλαλι η ταλαιπωρια;)

Οπως βλεπετε για δουλειες δεν λεω τιποτα γιατι δεν κανω τιποτα...χιχι

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Μερικά ακόμα tips, που κάποια τα έχουμε πει αλλά καλό είναι να τα έχουμε μαζεμένα {μέχρι να ανέβουν στο blog}:

1) Τις κάλτσες είναι χάσιμο χρόνο να τις απλώνουμε!

Προσωπικά έχω σταματήσει να τις απλώνω και απλώς τις ρίχνω σε μία λεκανίτσα και τις αφήνω στο μπαλκόνι να στεγνώσουν. Έχω βρει την υγειά μου έτσι και έχω κερδίσει πολύυυυ χρόνο καθημερινά! :D

2) Τα μπουκάλια από τα τελειωμένα σας αρώματα, συνεχίζουν να αναδύουν την όμορφη μυρωδιά τους, αν τα τοποθετήσουμε χωρίς το καπάκι τους, στα συρτάρια με τα ρούχα μας {μη μου γεμίσετε τα συρτάρια με μπουκάλια, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!! :tongue::tongue::tongue::tongue:}

3) Μην κουράζεστε με την βαρετή δουλειά του πλυσίματος των φίλτρων του απορροφητήρα!

Το κοψα... τα βάζω στο πλυντήριο πιάτων! ;)

4) Μαζέψτε οτιδήποτε φωτογραφίες έχετε και τριγυρίζουν σε συρτάρια και ντουλάπια. Αγοράστε ένα κουτί και τακτοποιήστε τες μέσα ώστε κάποια στιγμή που θα έχετε τα κεφια να ξεκινήσετε να τις οργανώνετε σιγά-σιγά.

Μην ξεχνάτε πως η οργάνωση είναι καλή για το σπίτι και την.. ψυχολογία μας! :P:p

Σας γλυκοφιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Σεξουαλικές χάρες!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

{πάει, στα 40 θα μου βγει το όνομα!!!} :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τίποτα περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε να κάνει κάθε επαγγελματίας του είδους:

- Σωστή τιμή

- Ποιότητα υλικών

- Τήρηση του χρόνου άφιξης

- Υγιεινή

- Χαμόγελο ... :P:p:p

:P:p:p:p:p:p:p:p:p

Κριμα που δεν ειμαστε κοντα!ΠΟΛυ κριμα!

-

Διαφημίσεις

Εγώ λόγω ΔΝΤ ανακάλυψα <<ταλέντα>> στην κομμωτική και στο μανικιουρ-πεντικιουρ.Το αποτέλεσμα είναι να χρειάζομαι βάφη πριν το τέλος του μήνα, και τα νυχάκια να έιναι σε κακό χάλι πριν το τέλος της εβδομάδας.Μάλλον κατι κάνω λάθος:?:?:?.Επίσης ρε κορίτσια είδα και ωραίες συνταγούλες που γράφεται αν έχετε και καμία που να μην περιέχει αυγό,γάλα,ρύζι,χοιρινό,μοσχάρι,κάντε ένα post,ο μικρός μας εχει πάρα πολλές αλλεργίες και έχουμε χασει την μπάλα.Μαλλον το παιδάκι μας προσαρμόστηκε και αυτό στην Τροικα;).

Sorry για τυχόν λάθη προσπάθω να το μάθω το forum.Φιλιά

10 μικρά σπιτικά tips που ίσως να μην γνωρίζατε

από το http://www.tsantiri.gr/sygxroni-zwi/10-mikra-spitika-tips-pou-isos-na-min-gnorizate.html

Δείτε παρακάτω μερικά κολπάκια που μπορείτε να κάνετε για να έχετε το σπίτι σας καθαρό η για να κάνετε μερικές δουλειές πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

1. Έχετε πρόβλημα με τα μυρμήγκια; Κανένα πρόβλημα. Βάλτε λίγο αγγούρι κοντά στη τρύπα από όπου βγαίνουν τα μυρμήγκια και το πρόβλημα λύθηκε. Τα μυρμήγκια σιχαίνονται το αγγούρι και έτσι θα φύγουν μακριά.

2. Θέλετε τα παγάκια σας να είναι διαφανή; Βράστε το νερό πρώτα και μετά βάλτε το στη κατάψυξη αφού κρυώσει λίγο.

3. Θέλετε λάμψη στους καθρέπτες; Καθαρίστε τους τότε με οινόπνευμα.

4. Θέλετε να βγάλετε τσίχλα από ένα ρούχα; Βάλτε το ρούχο στη κατάψυξη για μία ώρα. Μετά θα δείτε πόσο εύκολα θα βγει η τσίχλα.

5. Θέλετε πιο λευκά ρούχα; Μουλιάστε τα ρούχα σε ζεστό νερό με λεμόνι για 10 λεπτά.

6. Για να πάρετε όλο το χυμό των λεμονιών, βράστε νερό, βάλτε τα μέσα και αφήστε τα για μία ώρα. Μετά στίψτε τα.

7. Για να μην κλαίτε όταν καθαρίζετε κρεμμύδια, μπορείτε είτε να μασάτε τσίχλα, είτε να βάλετε λίγο νερό κάτω από τα μάτια σας.

8. Για να αφαιρέσετε το μελάνι από τα ρούχα, βάλτε οδοντόκρεμα στις κηλίδες μελανιού και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς. Μετά πλύντε το και το μελάνι θα εξαφανιστεί.

9. Έχετε πρόβλημα με τα ποντίκια; Ρίξτε μαύρο πιπέρι στις περιοχές από όπου περνάνε.

10. Γεμίσατε μυγάκια από ένα χαλασμένο φρούτο ή λαχανικό; Βάλτε σε ένα μικρό ποτήρι λίγο ξύδι και θα τα ξεφορτωθείτε σε λίγες ώρες.

και τώρα ξεσαλώστε ελεύθερα... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

γεια σας κορίτσια! σας διαβάζω πού και πού και ας μη γράφω!

τα νέα μου είναι ότι τα 61 κοτοπουλάκια μας (2 φουρνιές από κλωσσομηχανή) χαίρουν άκρας υγείας και είναι πλέον στο μεγάλο τους κοτέτσι στο χωριό. ταλαιπωρήθηκα πολύ στο καθάρισμα της αποθήκης που είχα την κλωσσομηχανή (μια πόρτα από τον ενιαίο χώρο του σπιτιού, δυστυχώς). μιλάμε για απίστευτη μπίχλα (μα κι εγώ δεν ήξερα, δε ρώταγα;;). τα κατάφερα όμως και έχω βάλει το σπιτάκι σε καλή σειρά. έτσι δε χρειάζεται να κάνω πολλά για να διατηρείται. έχω βέβαια κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν κυρίως σε ξεκαθαρίσματα, καλύτερη οργάνωση κλπ αλλά θα γίνουν σιγά σιγά. τις μισές μέρες πάω στα βόρεια του νησιού, όπου δουλεύει σεζόν ο σύντροφος, τις άλλες μισές δουλειά και νοικοκυριό! δεν παραπονιέμαι... με τη δουλειά θα πάω σε άλλο νησί για 40 μέρες και ψάχνω κατάλυμα. θα πάω ντάλα Αύγουστο και θέλω να το κλείσω από τώρα για να μην το έχω έγνοια. χαλάλι την ταλαιπωρία πάντως, θα αλλάξω παραστάσεις! αλλά θα μου λείψει ο καλός μου...

σας φιλώ και σας καληνυχτώ

Καλησπέρα,αν και σας διαβάζω πολύ καιρό,σήμερα γράφω για πρώτη φορά.Πολύ ωραίο θεματάκι Ειρήνη και στις υπόλοιπες κοπέλες που συμμετέχουν συγχαρητήρια και απο έμενα για τις συμβουλές τόσο της οργάνωσης όσο και της χαλάρωσης.Το βασικό ξεχασα να συστηθώ Ρένια,θα χαρώ να τα λέμε.Φιλιά

Καλώς όρισες!

Μόλις ήρθα!!!

Κόρες... τι χαλάζι ήταν αυτό στην Νίκαια και γύρω περιοχές????? :shock::shock::shock::shock:

Πωπω.... ακούω ξαφνικά έναν πανικό, βγαίνω και βλέπω χαλάζι...

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Οπως βλεπετε για δουλειες δεν λεω τιποτα γιατι δεν κανω τιποτα...χιχι

Μια από τα ίδια. Τις τελευταίες μέρες καμία όρεξη.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες...

Σήμερα ξύπνησα φορτσάτη και έχω στο μυαλό μου κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν γιατί και αύριο δουλεύω και το Σάββατο επίσης.

1) Πήγα σούπερ και πήρα 2-3 πραγματάκια {έβγαλε προσφορά το my market 0,38 τα ζυμαρικά stella}.

2) Χθες, με το χαλάζι... {:rolleyes: } είχα μερικά ρουχαλάκια έξω απλωμένα {από το σύντομο πλυντήριο που είχα βάλει} και μου γίνανε... οπότε τα ξαναπλένω! :?

3) Έστρωσα κρεβάτια

4) Αποστειρώνονται τα υλικά της δουλειάς {και το μικρό τσαντάκι που βάζω τους κόφτες το χω σε λεκανίτσα με νερό και απορ/κό}.

5) Πέταξα σκισμένα περιοδικά gormiti από το δωμάτιο του φιόγκου, που τα ζωγράφιζε χθες... :rolleyes:

Επανέρχομαι....

777885dugw57gt25.gif

Εγώ λόγω ΔΝΤ ανακάλυψα <<ταλέντα>> στην κομμωτική και στο μανικιουρ-πεντικιουρ.Το αποτέλεσμα είναι να χρειάζομαι βάφη πριν το τέλος του μήνα, και τα νυχάκια να έιναι σε κακό χάλι πριν το τέλος της εβδομάδας.Μάλλον κατι κάνω λάθος:?:

Για τα νυχάκια γιατί? Τι κάνεις? Τα πετσάκια ή τα νυχάκια σου είναι χάλια? Γράψε μου περισσότερα... :D

777885dugw57gt25.gif

1. Έχετε πρόβλημα με τα μυρμήγκια; Κανένα πρόβλημα. Βάλτε λίγο αγγούρι κοντά στη τρύπα από όπου βγαίνουν τα μυρμήγκια και το πρόβλημα λύθηκε. Τα μυρμήγκια σιχαίνονται το αγγούρι και έτσι θα φύγουν μακριά.

Γιατρέ μου, μου φαίνεται πως έχω δει μυρμήγκια να κουβαλούν κομματάκι αγγούρι... Σίγουρα το σιχαίνονται??? :mrgreen: Μήπως το λατρεύουν τα μυρμήγκια-χορτοφάγοι...?? :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

1) Πήγα σούπερ και πήρα 2-3 πραγματάκια {έβγαλε προσφορά το my market 0,38 τα ζυμαρικά stella}.

2) Χθες, με το χαλάζι... {:rolleyes: } είχα μερικά ρουχαλάκια έξω απλωμένα {από το σύντομο πλυντήριο που είχα βάλει} και μου γίνανε... οπότε τα ξαναπλένω! :?

3) Έστρωσα κρεβάτια

4) Αποστειρώνονται τα υλικά της δουλειάς {και το μικρό τσαντάκι που βάζω τους κόφτες το χω σε λεκανίτσα με νερό και απορ/κό}.

5) Πέταξα σκισμένα περιοδικά gormiti από το δωμάτιο του φιόγκου, που τα ζωγράφιζε χθες... :rolleyes:

6) Τακτοποίησα τα πιατικά από το πλυντήριο πιάτων

7) Μάζεψα το δωμάτιο του φιόγκου.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ω ρε playmobil και gormiti....!

8 ) Ξεσκόνισα το δωμάτιο του (και με στεγνό και με καλά στυμμένο πανί)

9) Αλλαξα το στήσιμο των παιχνιδιών που έχουμε έξω από το επιπλάκι και άλλαξε εικόνα... :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...