Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κι εγώ στο πάρεντς έφαγα κίτρινη κάρτα πέρσι γιατί δημοσίευσα 3 αγγελίες μαζί, κι αφού μου έκαναν παρατήρηση, μετά άλλαξαν τους κανόνες και είπαν μία αγγελία ανά μέλος..:evil:

Άσχετο: Είμαι η μόνη που μετά το easy living δεν ξαναμπήκα δίπλα;; :tongue:

Και γω το ίδιο Μαριλού.

Μπαίνω μόνο για να τσεκάρω αν έχω εισερχόμενα μηνύματα. Δεν έχω το χρόνο ούτε την όρεξη.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Ειρήνη μου και εμείς τα ίδια κάνουμε,μεχρι που πια λυπάμαι τα ρούχα του,αλλα φέτος ελιωσε πρώτη χρονιά ο δικός μου στο νηπιαγωγείο.Σιγουρα βοηθάει αλλά δεν σώζει...

Καλά, εννοείται βρε Χρυσάκι μου! :D

777885dugw57gt25.gif

Σήμερα σχεδόν καθόλου δουλειές. Άργησα να επιστρέψω οπότε ίσα που έβαλα μια φακή, πήγα μανάβη και αγόρασα τα πάντα για μια σούπερ συνοδευτική σαλάτα και ήρθα, έβαλα ένα σύντομο πλυντήριο και τώρα γράφει δίπλα μου το φιογκάκι.

Το απόγευμα δουλεύω και παλι. :D

777885dugw57gt25.gif

Μπαίνω μόνο για να τσεκάρω αν έχω εισερχόμενα μηνύματα. Δεν έχω το χρόνο ούτε την όρεξη.

Στον πίνακα ελέγχου τσέκαρε την επιλογή να σου έρχεται ειδοποίηση μέσω μέιλ όταν λαμβάνεις μηνύματα ;)

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

κι εγώ στο πάρεντς έφαγα κίτρινη κάρτα πέρσι γιατί δημοσίευσα 3 αγγελίες μαζί, κι αφού μου έκαναν παρατήρηση, μετά άλλαξαν τους κανόνες και είπαν μία αγγελία ανά μέλος..:evil:

Άσχετο: Είμαι η μόνη που μετά το easy living δεν ξαναμπήκα δίπλα;; :tongue:

Βάλε κι εμένα στη λίστα. Ούτε εγώ μπαίνω πλέον.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Με το που θα μπαίνει το πιτσιρικάκι σου από τον παιδικό, αμέσως να βγάζει ΟΛΑ του τα ρούχα. Οταν λέω όλα του εννοώ μέχρι βρακάκι και κάλτσες. Να τα βάζει αμέσως στα άπλυτα και να φοράει ρουχαλάκια του σπιτιού, τα άνετα. Μπορεί να παίζει ρόλο ή να είναι τυχαίο αλλά μας βοηθούσε στο να μην "ανακυκλώνουμε" τα μικρόβια του παιδικού στο σπίτι...! ;);)

Eιρήνη συμφωνώ τρελά! Margio, Georgina, Kalliopaki ευχαριστώ για τις γνώμες. Kallopaki την ίδια διαφορά ηλικίας έχουν τα μικρά μας. Και γω όταν στείλω παιδικό τη μεγάλη, ο μικρός θα ναι 6 μηνών. Και ο θεός βαηθός....γιατί δεν την παλευω με δυο παιδιά στο σπιτι και ως γνωστόν αν η μαμά δεν είναι καλά...κανείς δεν είναι καλά στο σπίτι:rolleyes:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα,αν και σας διαβάζω πολύ καιρό,σήμερα γράφω για πρώτη φορά.Πολύ ωραίο θεματάκι Ειρήνη και στις υπόλοιπες κοπέλες που συμμετέχουν συγχαρητήρια και απο έμενα για τις συμβουλές τόσο της οργάνωσης όσο και της χαλάρωσης.Το βασικό ξεχασα να συστηθώ Ρένια,θα χαρώ να τα λέμε.Φιλιά

Βρε Μαράκι.....

Τι πόστ ήταν αυτό????!!! :oops: Με κατα-συγκίνησες λέμε!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ;);););)

Ευχαριστώ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μα τι τους κανεις????

θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

-

Εγώ μπαίνω δίπλα αλλά πιο σπάνια σε σχέση με παλιά.....

Επίσης να σας αναφέρω ότι η μεγάλη μου η κόρη είναι ψιλο άρρωστη με τον παλιόκαιρο :mad: ....εχτές την γαργάλαγε ο λαιμός όταν κατάπινε και την τρέλανα στα ζεστά γάλατα με μέλι.....το βράδυ εντομεταξύ δεν με έπαιρνε ο ύπνος και τελικά κοιμήθηκα στις 5.30 αφού έδωσα ζεστό γάλα στο παιδί...Σήμερα πήγε σχολείο καθώς το πρωί ξύπνησε μια χαρά χωρίς να πονάει και όταν γύρισε είχε 37.4 και πόναγε ο λαιμός :mad: ....Τώρα η καημένη κοιμάται ακόμα καθώς είχε ζαλούμπα απο τα δέκατα!!!!

Σήμερα περιττό να σας πω ότι έχασα και την λαική αγορά και τώρα θα πρέπει να πάω Παρασκευή (γιατί την έχασα??? επειδή υπολειτουργούσα όλη μέρα λόγω νύστας, ένα σούπερ μάρκετ πήγα μόνο και σε αυτό σερνόμουν)

Διαφημίσεις

Στον πίνακα ελέγχου τσέκαρε την επιλογή να σου έρχεται ειδοποίηση μέσω μέιλ όταν λαμβάνεις μηνύματα ;)

Η Νο. 1 γραμματέας της πόλης, που μ΄εχει στα ώπα-ώπα..!!! ;);););)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα,αν και σας διαβάζω πολύ καιρό,σήμερα γράφω για πρώτη φορά.Πολύ ωραίο θεματάκι Ειρήνη και στις υπόλοιπες κοπέλες που συμμετέχουν συγχαρητήρια και απο έμενα για τις συμβουλές τόσο της οργάνωσης όσο και της χαλάρωσης.Το βασικό ξεχασα να συστηθώ Ρένια,θα χαρώ να τα λέμε.Φιλιά

Καλώς όρισες Ρένια... ελπίζω να βοηθηθείς! :D

777885dugw57gt25.gif

Μα τι τους κανεις????

θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Σεξουαλικές χάρες!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

{πάει, στα 40 θα μου βγει το όνομα!!!} :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τίποτα περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε να κάνει κάθε επαγγελματίας του είδους:

- Σωστή τιμή

- Ποιότητα υλικών

- Τήρηση του χρόνου άφιξης

- Υγιεινή

- Χαμόγελο ... :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...