Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ... τη νύχτα έβαλα τα 2 σκούρα μπουφανάκια του Ανδρεα μου στο πλυντήριο και τώρα είναι απλωμένα και μοσχομυρίζουν....! ;)

Μην φοβάστε να πλένετε τα πάντα! Μοσχομυρίζουν όλα!!!

777885dugw57gt25.gif

Αχ... τη νύχτα έβαλα τα 2 σκούρα μπουφανάκια του Ανδρεα μου στο πλυντήριο και τώρα είναι απλωμένα και μοσχομυρίζουν....! ;)

Μην φοβάστε να πλένετε τα πάντα! Μοσχομυρίζουν όλα!!!

Δεν φοβόμαστε...απλά έχουμε θέματα...

κοινώς η μικρή μου έχει κόλλημα με 1 κουβέρτα..και όταν κοιμάται θέλει μόνο αυτή...

δοκίμασα να της δώσω και άλλες...τις πήρε στα χεράκια της...της έτριψε 2 δευτερόλεπτα και τις πέταξε κάτω...το κακό είναι ότι τη συγκεκριμένη κουβέρτα παρόλο που είναι Jumbo δεν την ξαναβρήκα...μου λες τώρα πως την πλένω αυτή;

Που μεσημέρι-βράδυ την θέλει τρελά;

Κατά τα άλλα...πλένω τα πάντα στο πλυντήριο...και μπουφάν, και πατάκια, και αθλητικά ή πάνινα παπούτσια...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Σε συνέχεια του μηνύματος μου, σχετικά με τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφέρουμε σε αγαπημένους μας, σας παραθέτω το φετινό κουτάκι για τα κρασιά που θα προσφέρουμε φέτος οικογενειακώς.

Καθε χρόνο κάνω μία μικρή έρευνα και επιλέγω (διαφορετική κάθε φορά) μία θήκη κρασιού, και αγοράζω κάποια κομμάτια που θα προσφέρουμε σε επισκέψεις που πηγαίνουμε. Σε κάποιους το προσφέρουμε μόνο του (μαζί με το κρασί) σαν δώρο, σε κάποιους το προσφέρουμε μαζί με άλλα δωράκια. Εξαρτάται.. :)

Φέτος επέλεξα ένα κουτάκι σε χριστουγεννιάτικα χρώματα, από σκληρό χαρτί, με όμορφο κλείσιμο. Κόστος 3 ευρώ το ένα.

(πέρσι είχα επιλέξει ξύλινο)

kouti.jpg

777885dugw57gt25.gif

Δεν φοβόμαστε...απλά έχουμε θέματα...

κοινώς η μικρή μου έχει κόλλημα με 1 κουβέρτα..και όταν κοιμάται θέλει μόνο αυτή...

δοκίμασα να της δώσω και άλλες...τις πήρε στα χεράκια της...της έτριψε 2 δευτερόλεπτα και τις πέταξε κάτω...το κακό είναι ότι τη συγκεκριμένη κουβέρτα παρόλο που είναι Jumbo δεν την ξαναβρήκα...μου λες τώρα πως την πλένω αυτή;

Που μεσημέρι-βράδυ την θέλει τρελά;

Κατά τα άλλα...πλένω τα πάντα στο πλυντήριο...και μπουφάν, και πατάκια, και αθλητικά ή πάνινα παπούτσια...

Να υποθέσω πως μιλάμε για εκείνη που κράταγε με λαχτάρα στην βάφτιση????? :lol: :lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Για τα κορίτσια μου, που έχουν περιορισμένο χώρο στην κουζίνα, μια ανέξοδη ιδέα για εξοικονόμηση χώρου στην τοποθέτηση ποτηριών;) : .

Potiria.jpg

Αυτοσχεδιάστε!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Επιτελους ξεκινησα σημερα την εκκαθαριση της ρημαδοβιβλιοθηκης μου η οποια ομως δεν ξερω ποτε θα τελειωσει.<τα διδυμακια μου σημερα δε με αφησαν σε χλωρο κλαρι>.Σας πληροφορω οτι για πλακα γεμισα 2 σακουλες σκουπιδιων .Ειρηνακι θα ηταν καλη ιδεα αν στο πανω μερος της βαλω υφασματινα κουτια τα οποια εχω ηδη και μεσα βαλω καποια πραγματα τα οποια δε χρειαζομαστε καθημερινα?

Επιτελους ξεκινησα σημερα την εκκαθαριση της ρημαδοβιβλιοθηκης μου η οποια ομως δεν ξερω ποτε θα τελειωσει.<τα διδυμακια μου σημερα δε με αφησαν σε χλωρο κλαρι>.Σας πληροφορω οτι για πλακα γεμισα 2 σακουλες σκουπιδιων .Ειρηνακι θα ηταν καλη ιδεα αν στο πανω μερος της βαλω υφασματινα κουτια τα οποια εχω ηδη και μεσα βαλω καποια πραγματα τα οποια δε χρειαζομαστε καθημερινα?

Χαλαρά! Αυτό να έχεις στο μυαλό σου! Την ξεκίνησες (οπότε αυτό και μόνο θα πρέπει να ανεβάζει την ψυχολογία σου) και σιγά-σιγά θα προχωρήσεις! Μην σκέφτεσαι το πότε θα τελειώσεις. Είναι λάθος αντιμετώπιση. Θα σκέφτεσαι ΠΡΟΧΩΡΑΩ!!! ;)

Βρε παιδί μου!!! Τι μάζεψες κοριτσάκι μου ήδη σε 2 σακούλες σκουπιδιών?? Τι είχες εκεί μέσα?

Τέλεια ιδέα! Οτιδήποτε έχουμε που θα μας κάνει οικονομία, βοηθάει και λέμε ΝΑΙ! Δεν έχει σημασία αν θα είναι υφασμάτινα, χάρτινα ή ψάθινα! Αρκεί να σε βολέψει και να κάνει τη δουλειά του!

Καλή ετοιμασία (σιγά-σιγά!)

777885dugw57gt25.gif

Για σας που ψάχνετε μία απλή και ανέξοδη λύση για τα σκουλαρίκια / δαχτυλίδια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία παλιά σας παγοθήκη! ;)

Pagothiki.jpg

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα αλλά και θα τα βλέπετε όλα μπροστά σας χωρίς κόπο!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Για τα κορίτσια μου, που έχουν περιορισμένο χώρο στην κουζίνα, μια ανέξοδη ιδέα για εξοικονόμηση χώρου στην τοποθέτηση ποτηριών;) : .

Potiria.jpg

Αυτοσχεδιάστε!!! ;)

ΧΑΧΑΧΑ! Θέλω (ή μάλλον δε θέλω) να δω τον άντρα μου να πέρνει ποτήρι από εκεί..... (όχι ότι εγώ πάω πίσω.....)

sbxre6a2f.png

Εγω για τα κοσμηματα πηρα απο το ικεα πολυ ωραια διαφανα διαχωριστικα. Πηρα και κατι αλλα για τα εσωρουχα και ειναι τελειο το συρταρι παντα συγυρισμενο!

Ηθελα να ρωτησω κατι αλλο!

Σημερα σφουγγαρισα το παρκε με ξυδι και για πρωτη φορα ηταν πεντακαθαρο χωρις γραμμες!Κανει ομως?

Εγω για τα κοσμηματα πηρα απο το ικεα πολυ ωραια διαφανα διαχωριστικα. Πηρα και κατι αλλα για τα εσωρουχα και ειναι τελειο το συρταρι παντα συγυρισμενο!

Μπράβο Χριστιάνα μου! Μπράβο που οργανώνεσαι!

Για το συρτάρι των εσωρούχων θα γράψω ξεχωριστό μήνυμα καθώς καίει πολλές! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη μου,φανταστικο το κουτι για το κρασι!Ειμαι σιγουρη πως θα αρεσει σε ολους!

Ευχαριστώ πολυ κορίτσι μου!!!!

Το πρώτο feed-back που είχα από μία συγγενή που της το πήγαμε δώρο μαζί με κάτι άλλο ήταν πολύ καλό! Μας είπε πως το λάτρεψε και θα το κρατήσει! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...