Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αφροδιτάκι,άμα βάλεις όλα αυτά έρχομαι κι εγώ μαζί,βοηθός και γραμματέας αρχηγού και σε αντάλλαγμα σου τακτοποιώ σπίτι,ξεστρώνω και φτιάχνω και 3-4 φαγητά να σου βρίσκονται.Και τι δεν θα δινα να αλλάξω λίγο περιβάλλον...

Πλάκωσε και ο ανταγωνισμός!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το που θα μπαίνει το πιτσιρικάκι σου από τον παιδικό, αμέσως να βγάζει ΟΛΑ του τα ρούχα. Οταν λέω όλα του εννοώ μέχρι βρακάκι και κάλτσες. Να τα βάζει αμέσως στα άπλυτα και να φοράει ρουχαλάκια του σπιτιού, τα άνετα. Μπορεί να παίζει ρόλο ή να είναι τυχαίο αλλά μας βοηθούσε στο να μην "ανακυκλώνουμε" τα μικρόβια του παιδικού στο σπίτι...! ;);)

Ναι ναι κι εγώ το ξέρω αυτό και το εφαρμόζω, κι απ' τον παιδότοπο όταν γυρίζουμε! Κανόνας! :)

Κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω ολες για τις ευχες αλλα περισσοτερο για το ενδιαφερον σας.Μου κανετε πολυ καλο κι ας μην γνωριζομαστε.ΜΑΡΙΛΟΥ μου εμενα τα διδυμακια μου πηγαν παιιδικο σταθμο στα 3 περσι το Σεπτεμβρη.Η κορη μου αρρωστησε πολλες φορες αλλα ο μικρος ελαχιστες. Εξαρταται απο το παιδι.Εσυ και μονο θα αποφασισεις. Μην ακους διαφορα και επηρεαζεσαι.Ελπιζω να βοηθησα καλη μου:P

Διδυμάκια έχεις Σοφάκι; Να σου ζήσουν! Ορίστε η ηρωίδα βρε παιδιά! :D

g8Sbp2.png

ειρηνη μου καταρχην να σου πω οτι ευτυχως που δε τρωω πανακοτα αλλιως θα σου εκανα επισκεψει μεσα απο τον υπολογιστη επισης δε ξερω γιατι αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα καποτε εκανα κανελλονια και τα μακαρονια τα εβραζα για λιγο μετα τα γεμιζα και τα εβαζα στο φουρνο πιο πολυ μεχρι να λιωσει το τυρι τις τελευταιες τρεις φορες επιχειρησα να τα κανω οπως πρεπει να τα γεμισω ωμα να βαλω τι σαλτσουλα και τι κρεμα και προς το τελος το τυρακι ομως για καποιο λογω μου λασπονουν απιστευτα τ αμακαρονια σε σημειο να μη τρωγονται εχτες τα εκανα ολα ωραια και καλα εβρασα τι σαλτσα την εβαλα στο πυρεξ εριξα κρεμα γαλακτος και στο τεταρτακι τα ξεσκεπασα για να δω πως παει αν ειναι να ριξω το τυρι και να ειναι ετοιμα και δοκιμαζοντας ενα ειχα ηδη λασπωσει και κανελονια παιρνω μπαριλα τι μπορει να κανω λαθος απογοητευτικα εχτες και τελικα φαγαμε σουβλακια μηπως τελικα να τα κανω οπως παλια??? εμενα μαλλον τα αναποδα πραγματα μου βγαινουν καλυτερα

Γιατί γμτ? :confused:

Τα σκεπάζεις με αλουμινόχαρτο τα πρώτα 40-50 λεπτά??? Το 15λεπτο είναι πολύ λίγος χρόνος για να γίνουν. Σκέψου πως εγώ τα σκεπάζω με το αλουμινόχαρτο και τα αφήνω περί τα 40-50 λεπτά και μετά τα ξεσκεπάζω, ρίχνω το τυρί και τα αφήνω άλλα 15 λεπτά ίσα να πει εντελώς τα ζουμιά και να γίνουν λίγο "τραγανά" με το τυράκι :P

{εγώ την σάλτσα και την κρέμα τα ρίχνω στην αρχή}

777885dugw57gt25.gif

Ωχχχχ μην λες για λασπώματα, πήρα για να κάνω αύριο για πρώτη φορά στην ζωή μου κανελόνια και ελπίζω να έχουμε φαγητό το μεσημέρι και να μην βρεθούν στα σκουπίδια....απο έξω εμένα η συσκευασία πάντως γράφει ότι δεν θέλουν βράσιμο πριν!

Οχι βράσιμο πριν!!!

Οτι χρειαστεις, πες μου!

777885dugw57gt25.gif

Γιατί γμτ? :confused:

Τα σκεπάζεις με αλουμινόχαρτο τα πρώτα 40-50 λεπτά??? Το 15λεπτο είναι πολύ λίγος χρόνος για να γίνουν. Σκέψου πως εγώ τα σκεπάζω με το αλουμινόχαρτο και τα αφήνω περί τα 40-50 λεπτά και μετά τα ξεσκεπάζω, ρίχνω το τυρί και τα αφήνω άλλα 15 λεπτά ίσα να πει εντελώς τα ζουμιά και να γίνουν λίγο "τραγανά" με το τυράκι :P

{εγώ την σάλτσα και την κρέμα τα ρίχνω στην αρχή}

να σου πω τη εκανα

εκανα το κιμα μετα εβαλα τη σαλτσα να γινετε μεχρι να γινει η σαλτσα γεμισα τα κανελονια (ωμα τα κανελονια)τα εβαλα στο πυρεξ εριξα τη σαλτσα εριξα κρεμα γαλακτος σκεπασα με αλουμινοχαρτο και τα εβαλα σε προθερμασμενο φουρνο στουςβ 180 σε αερα στα 15 -20 λεπτα πηγα να δω τι γινετε και ειχαν λασπωσει:evil::evil::cry::cry::cry: τι μπορει να φταιει???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου αυτο με τους σεισμους με εχει τρομοκρατησει. Βλεπετε το σπιτι μου καταστραφηκε ολοσχερως απο αυτον του 1999<μενω Μενιδι>και δε μας εδωσαν αυτα που επρεπε για ανακατασκευη αλλα για επισκευη μονο δηλαδη 15000 αντι για 60000 .Αθανατο ελληνικο κρατος

να σου πω τη εκανα

εκανα το κιμα μετα εβαλα τη σαλτσα να γινετε μεχρι να γινει η σαλτσα γεμισα τα κανελονια (ωμα τα κανελονια)τα εβαλα στο πυρεξ εριξα τη σαλτσα εριξα κρεμα γαλακτος σκεπασα με αλουμινοχαρτο και τα εβαλα σε προθερμασμενο φουρνο στουςβ 180 σε αερα στα 15 -20 λεπτα πηγα να δω τι γινετε και ειχαν λασπωσει:evil::evil::cry::cry::cry: τι μπορει να φταιει???

Είχαν λασπώσει γιατί δεν ήταν έτοιμα.

Τα έκανες όλα σωστά αλλά τα ξεσκέπασες πολύ σύντομα. Θέλουν τουλάχιστον 40 λεπτά!

Θα τα αφήσεις 40-50 λεπτά (να τα έχεις το νου σου, εννοείται) και αφού περάσει αυτό το διάστημα, θα βγάλεις το αλουμινόχαρτο, θα ρίξεις το τυράκι και θα τ αφήσεις για κανα 15 - 20 λεπτο ακομη.

Εγώ, μόλις βγάζω το αλουμινόχαρτο, κατεβάζω λίγο τη θερμοκρασία στα 160 και αλλάζω από σκέτο αερα σε ΑΕΡΑ-GRILL για να γίνουν τραγανιστά, λιγάκι, στο πάνω τους μέρος μαζί με το τυρί που έχουμε ρίξει.

777885dugw57gt25.gif

Είχαν λασπώσει γιατί δεν ήταν έτοιμα.

Τα έκανες όλα σωστά αλλά τα ξεσκέπασες πολύ σύντομα. Θέλουν τουλάχιστον 40 λεπτά!

Θα τα αφήσεις 40-50 λεπτά (να τα έχεις το νου σου, εννοείται) και αφού περάσει αυτό το διάστημα, θα βγάλεις το αλουμινόχαρτο, θα ρίξεις το τυράκι και θα τ αφήσεις για κανα 15 - 20 λεπτο ακομη.

Εγώ, μόλις βγάζω το αλουμινόχαρτο, κατεβάζω λίγο τη θερμοκρασία στα 160 και αλλάζω από σκέτο αερα σε ΑΕΡΑ-GRILL για να γίνουν τραγανιστά, λιγάκι, στο πάνω τους μέρος μαζί με το τυρί που έχουμε ρίξει.

:shock::shock::shock::shock::shock:αληθεια???? εγω νομιζα οτι τα ζυμαρικα λασπωνουν οταν εχουν βρασει πολυ στεναχωρεθηκα δε ξερω γιατι αλλα στεναχωρεθηκα δεν εχω πεταξει ποτε φαγητο επειδη δε το εχω πετυχω ειναι η δευτερη φορα που πεταω και αυτο μονο με τα κανελονια ελπιζω την επομενη να ειναι καλα

ευχαριστω ειρηνη μου

εινια σιγουρο οτι θα γινουν και δε θα γινουν νιανια μετα απο 40 λεπτα???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

:shock::shock::shock::shock::shock:αληθεια???? εγω νομιζα οτι τα ζυμαρικα λασπωνουν οταν εχουν βρασει πολυ στεναχωρεθηκα δε ξερω γιατι αλλα στεναχωρεθηκα δεν εχω πεταξει ποτε φαγητο επειδη δε το εχω πετυχω ειναι η δευτερη φορα που πεταω και αυτο μονο με τα κανελονια ελπιζω την επομενη να ειναι καλα

ευχαριστω ειρηνη μου

εινια σιγουρο οτι θα γινουν και δε θα γινουν νιανια μετα απο 40 λεπτα???

Το χα παθει και γω την 1η φορά που τα έκανα, εννοείται να μη στεναχωριέσαι!!!

Οχι παιδί μου! Εγώ τα κάνω χρόνια τώρα... ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...

Αφροδιτάκι,άμα βάλεις όλα αυτά έρχομαι κι εγώ μαζί,βοηθός και γραμματέας αρχηγού και σε αντάλλαγμα σου τακτοποιώ σπίτι,ξεστρώνω και φτιάχνω και 3-4 φαγητά να σου βρίσκονται.Και τι δεν θα δινα να αλλάξω λίγο περιβάλλον...

Κατά τα άλλα,μια από τα ίδια...

Είναι η μέρα των πλυσιμάτων και σιδερωμάτων στο φουλ(θα μου πείτε και πότε δεν είναι...αλλά τελοσπάντων...)

μηπως θελεις , μιας και δεν ειμαστε πολυ μακρια, και ανοιγει και ο καιρος, και θελω να δω και τον μικρο, και....., να παρεις καποια στιγμη την περιστεροοικογενεια και ναρθετε μια βολτα???

μηπως θελεις , μιας και δεν ειμαστε πολυ μακρια, και ανοιγει και ο καιρος, και θελω να δω και τον μικρο, και....., να παρεις καποια στιγμη την περιστεροοικογενεια και ναρθετε μια βολτα???

Λες;

Καλά θα ήταν...

Για να το μελετήσουμε λιγο το θέμα...

Κοριτσια μου αυτο με τους σεισμους με εχει τρομοκρατησει. Βλεπετε το σπιτι μου καταστραφηκε ολοσχερως απο αυτον του 1999<μενω Μενιδι>και δε μας εδωσαν αυτα που επρεπε για ανακατασκευη αλλα για επισκευη μονο δηλαδη 15000 αντι για 60000 .Αθανατο ελληνικο κρατος

τι λες τώρα... :( :( :(

g8Sbp2.png

Πλάκωσε και ο ανταγωνισμός!!! :lol::lol::lol:

Ε όχι δα,αρχηγόπουλο!!

Τα σύνεργα θα σου κρατώ...Κατά τα άλλα ανεπίδεκτη...Μην της κόψω και κανένα δάχτυλο...

Είπαμε,εγώ θα της προσφέρω οικοκυρικές-μαγειρικές υπηρεσίες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...