Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κοπέλες. Να'μαι κι εγω μετά από πολύ καιρό.

Σας διαβάζω κι εγώ αλλά δεν πολυγραφω κλασσικά. Ευχομαι μεσα από την καρδιαμου περαστικά στους αρρωστους γονεις και φιλους σας. Δυστυχως αυτά ειναι τα άσχημα της ζωης και όχι άλλα μικροπραγματα που μας στενοχωρουν ενω δεν θα έπρεπε.

Σημερα πηγαινω Αθηνα για 5 μέρες να μαζεψω το σπιτακι μου (γενική, χαλιά, χειμωνιατικα κλπ). Καταλαβαινετε τι με περιμένει. Εν τω μεταξυ έχω να παω στο σπιτάκι μου πάνω από δυο μήνες. Αφηστε τα. Αποφασισα να μην παρω τη μικρη μαζι μου για να προλάβω να κάνω όλα όσα θελω λόγω του περιορισμένου χρονου. Ευκαιρια να δω και λιγο τον άντρα μου:tongue:

Εγω αποφασισα να τη στειλω τη μικρη παιδικό από Σεπτέμβρη - ελπιζω να τη δεχτουν στον δημόσιο γιατι για ιδιωτικο no martini no party:(. Δεν ξερω τι πιστευουν απο θεμα ιώσεων οι γιατροι αλλά εγω παρατηρησα τον προηγουμενο χειμωνα οτι οι παππουδες λογω ηλικιας και υγειας δεν μπορουσαν να την πανε ουτε βόλτα κι έτσι η μικρη δεν ειδε για μηνες ουτε ένα παιδάκι. Αν τη βλέπατε πως κάνει τώρα για συντροφιά θα καταλαβαινατε. Ζουμε στην επαρχία και έκανε ζωη διαμερισματος στην Αθηνα και τη λυπομουν γιαυτό. Από την άλλη βλεπω οτι και οι δυναμεις της γιαγιας λιγοστευουν άρα ίσως να είναι πιο ξεκουραστα και γιαυτην.

Εδω που μένω εγω ειμαστε εξοικιωμένοι με τους σεισμους και αυτες τις μέρες ψιλοκάνει μικρουληδες.

Κάτι άλλο δε θυμάμαι να προσθεσω.

Α βάλτε κι εμένα στη λίστα: πρώην λογίστρια νυν Δ.Υ.

Φιλάκια σε όλες και θα σας ενημερώσω για τα κατορθώματα μου όταν γυρίσω.

Σορρυ για το σεντονάκι

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι κ γω συμφωνώ μ αυτό mamavasia για μένα προσωπικά τουλάχιστον. Εχω και το μωρό οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί της δημιουργικά όσο θα θελα κ αυτή η καημένη βαριέται. Θεωρώ ότι καλύτερα να πάει παιδικό, να παίζει, να μάθει να μιλάει κ περισσότερο και να τρώει. ¨ετσι σκέφτομαι τώρα, αν δω ότι κολλάει συνέχεια κ επιβαρύνεται το παιδί, την κρατάω σπίτι. Και η δικιά μου περίπου 2,5 θα ναι το Σεπτέμβρη. Πείτε μας καμιά γνώμη και σεις που τα στείλατε παιδικό σ αυτή την ηλικία, είδατε περισσότερα καλά ή κακά??

Kαλημερα,περαστικα σε ολους οσους ειναι αρρωστοι και μια συμβουλη προσπαθηστε οσο χρονο περνατε μαζι τους να τους κανετε να ξεχνιουνται και μη συζητατε συνεχεια γι αυτο,η καλη ψυχολογια ειναι το α και ω γι'αυτη την κ*#$#αρρωστια.

μυρτουλα θα σου πω καθαρα απο την προσωπικη μου εμπειρια και μονο.Εγω οπως σας εχω ξαναπει η μεγαλη ηταν 22 μηνων οταν γεννηθηκε η μικρη, την εστειλα παιδικο και το μετανιωσα οικτρα.Εκτος οτι αρρωσταινε αυτη κολλουσε και το βρεφος και τα ειχα και τα 2 αρρωστα συνεχεια.Το μωρο επειρνε φαρμακα απο 2 μηνων.

Ηρθαν τα αφεντικα μου θα τα πουμε σε λιγο.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα κ από εμένα, εύχομαι όλοι - ές να ναι καλά.

Κ εμένα με προβληματίζει το θέμα παιδικού. Στο μυαλό μου είχα ότι θα τον πήγαινα τον Σεπτέμβρη που θα ναι 28 μηνών. Έλα όμως που τότε το μπεμπέ θα ναι 1 μηνός; Ο παιδίατρος που είχαμε κ εμείς χθές εμβόλιο - marilou πως τα πήγατε; εμάς μας άκουσε το τετράγωνο - μου πε ότι η γνώμη της είναι να μην τον πάω ακόμα. Κ έρχομαι τώρα στο ζητούμενο, πως τον κρατάς σπίτι με ένα μωρό που θα θέλει συνέχεια να θηλάζει κ γενικώς θα θέλει προσοχή το πρώτο διάστημα κ μετά χειμώνα που δεν θα μπορείς να πας πουθενά;Ε;;;;

καλημερα, καλημερα, τι κανετε ομορφιες μου??? εγω καλα. το σπιτι σε καλη κατασταση. αν και δεν εχω ξεστρωσει ακομη:?. λογω καιρου...απο βδομαδα θα τα βγαλω ομως!!!!εχω παρει αυτο http://www.zarahome.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/zarahomegr/en/zarahomegr/220005/412257/Augustus%2BDispenser αλλα εχει βγαλει καφε σαν σκουρια. γιατι???:confused::confused::mad:κανω κατι λαθος???

για τους σεισμους δεν θελω ουτε να ακουω, ελπιζω να διαψευστουν οι φημες:rolleyes::rolleyes:

οσον αφορα τον παιδικο, εγω εστειλα την κορη μου τον σεπτεμβρη που ηταν 17 μηνων και δεν το μετανιωσα. απο αρρωστιες ετσι κιαλλιως παμε καλα:rolleyes::rolleyes: και στο σπιτι που ειμασταν, οποτε δεν αλλαξε κατι...απτην αλλη τα καλα ειναι πολλα-κοινωνικοποιειται, μαθαινει να ζει και να λειτουργει σε μια ομαδα, να μιλαει περ/ρο και σιγουρα εκει της προσφερουν πολυ περ/ρες δραστηριοτητες αποτι οι παπουδογιαγιαδες.

ειρηνακι, βαζω βενζινη, φαι, γλυκο και υπνο, βαζεις μανικιουρ-πεντικιουρ και μασαζ???:tongue::tongue:

καλημερα, καλημερα, τι κανετε ομορφιες μου??? εγω καλα. το σπιτι σε καλη κατασταση. αν και δεν εχω ξεστρωσει ακομη:?. λογω καιρου...απο βδομαδα θα τα βγαλω ομως!!!!εχω παρει αυτο http://www.zarahome.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/zarahomegr/en/zarahomegr/220005/412257/Augustus%2BDispenser αλλα εχει βγαλει καφε σαν σκουρια. γιατι???:confused::confused::mad:κανω κατι λαθος???

για τους σεισμους δεν θελω ουτε να ακουω, ελπιζω να διαψευστουν οι φημες:rolleyes::rolleyes:

οσον αφορα τον παιδικο, εγω εστειλα την κορη μου τον σεπτεμβρη που ηταν 17 μηνων και δεν το μετανιωσα. απο αρρωστιες ετσι κιαλλιως παμε καλα:rolleyes::rolleyes: και στο σπιτι που ειμασταν, οποτε δεν αλλαξε κατι...απτην αλλη τα καλα ειναι πολλα-κοινωνικοποιειται, μαθαινει να ζει και να λειτουργει σε μια ομαδα, να μιλαει περ/ρο και σιγουρα εκει της προσφερουν πολυ περ/ρες δραστηριοτητες αποτι οι παπουδογιαγιαδες.

ειρηνακι, βαζω βενζινη, φαι, γλυκο και υπνο, βαζεις μανικιουρ-πεντικιουρ και μασαζ???:tongue::tongue:

Γιατι ,προφανώς, δεν είναι ανοξείδωτο.Το ίδιο έχω πάθει με το πιγκαλ...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Επλυνα και τα δύο μπάνια καλά καλά ,

αλλαξα πετσέτες,

έπλυνα τα ριχτάρια και τα απλωσα,

άπλωσα το βραδυνό πλυντήριο και έβαλα αλλο ένα,έβαλα μπριαμ στο φούρνο να ψήνεται και καθάρισα την κουζίνα.

Συνεχίζω μετα βαρεμάρας..

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Να προσθέσω ότι ο παιδίατρος μου είπε να ξεκινήσω να τον πηγαίνω σε μουσεία σαν απασχόληση, και δεν κρατιέμαι για την πρώτη μας βόλτα στην Ακρόπολη! :D

Γιατι σου είπε οχι παιδικό αν επιτρέπεται Marilou?Λόγω ιώσεων?Πόσο είναι ο μικρός?

Μιρτούλα, το θέμα των ιώσεων ήταν το τελευταίο που ανέφερε, πιο πολύ εστίασε στο ψυχολογικό κομμάτι..Ο μικρός το Σεπτέμβρη θα είναι ακριβώς 2μιση ετών, και μου είπε μετά τα 3μισή να πάει..

Ο παιδίατρος που είχαμε κ εμείς χθές εμβόλιο - marilou πως τα πήγατε; εμάς μας άκουσε το τετράγωνο - μου πε ότι η γνώμη της είναι να μην τον πάω ακόμα.

Με τις υγείες σας! :) Ο δικός μου όχι, εδώ και ένα χρόνο δεν κλαίει καθόλου στα εμβόλια..Από νωρίς άρχισα να του εξηγώ τι θα γίνει, ότι θα πονέσει για πολύ λίγο κτλ και δεν βγάζει άχνα ;) Μου είχε πει να το κάνω αυτό μια φίλη μου, να μην λέω ποτέ ψέμματα στο παιδί, όσο μικρό κι αν είναι, γιατί καταλαβαίνουν..Το εφάρμοσα και είδα ότι δουλεύει..Δοκίμασέ το!

Συμφωνώ κι εγώ ότι ίσως δεν είναι καλή ιδέα να στείλεις τον μεγάλο το Σεπτέμβρη, όχι μόνο για τις ιώσεις, αλλά και γιατί - ειδικός δεν είμαι, ό,τι έχω διαβάσει - μπορεί να το πάρει σαν "εγκατάλειψη" λόγω του νέου μέλους και να αντιδράσει..

g8Sbp2.png

μυρτουλα θα σου πω καθαρα απο την προσωπικη μου εμπειρια και μονο.Εγω οπως σας εχω ξαναπει η μεγαλη ηταν 22 μηνων οταν γεννηθηκε η μικρη, την εστειλα παιδικο και το μετανιωσα οικτρα.Εκτος οτι αρρωσταινε αυτη κολλουσε και το βρεφος και τα ειχα και τα 2 αρρωστα συνεχεια.Το μωρο επειρνε φαρμακα απο 2 μηνων.

Ηρθαν τα αφεντικα μου θα τα πουμε σε λιγο.

Καλημέρα κοπελιές,

Margio... τα παιδάκια μας έχουν την ίδια διαφορά ηλικίας...

Ο μεγάλος ήταν 22 μηνών και γεννήθηκε η μικρή...

2 μήνες μετά ο μεγάλος πήγε σταθμό...η μικρή σπίτι με κοπέλα... και η μαμά δουλειά με βαριά καρδιά... αλλά πριν ήμουν 18 μήνες άνεργη και δεν με έπαιρνε να απορρίψω την πρόταση...

Έστειλα λοιπόν τον μεγάλο με την απόφαση... ότι βρέξει ας κατεβάσει και θα αντιμετωπίσω ότι και να συμβεί... και δεν συνέβη τίποτα απολύτως... ο μεγάλος δεν αρρώστησε ούτε μία φορά... ενώ νωρίτερα είχαμε περάσει όλα τα καλά... ωτίττιδες, βρογχιολύτιδες κλπ

Η δε μικρή έφτασε 18 μηνών για να πάρει depon...

Στο θέμα "σπίτι" ή "παιδικός" δεν υπάρχει σωστό και λάθος...

κάθε μαμά κάνει ότι καλύτερο για τα παιδιά της... βλέπει όλες τις παραμέτρους ζυγίζει και αποφασίζει... εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες.

beSZp2.pngdsR5p2.png

Τι κάνετε κορίτσια; Τι να κάνετε, θα κοιμάστε..Εμείς γυρίσαμε 11:30 από τον παιδίατρο, είχε εμβόλιο ο μικρός σήμερα και στον παιδίατρο που πάμε γίνεται πάντα ο χαμός, δύο μήνες πριν κλείνουμε τα ραντεβού :? Μέχρι να τον ετοιμάσω για ύπνο, να μαζέψω και λίγο, πέρασε η ώρα..

Συγνώμη αλλά όταν λες 11:30 εννοείς το βράδυ;

Γιατί όσο καλός και να είναι ο παιδίατρος... θα τον είχα αλλάξει!

Επίσης, ραντεβού 2 μήνες πριν;;;

Είσαι ήρωας κοπελιά...

beSZp2.pngdsR5p2.png

¨ετσι σκέφτομαι τώρα, αν δω ότι κολλάει συνέχεια κ επιβαρύνεται το παιδί, την κρατάω σπίτι. Και η δικιά μου περίπου 2,5 θα ναι το Σεπτέμβρη. Πείτε μας καμιά γνώμη και σεις που τα στείλατε παιδικό σ αυτή την ηλικία, είδατε περισσότερα καλά ή κακά??

Εγώ που την έστειλα στα 2,5 κι έχω μικρό 8 μηνών στο σπίτι έχω να πω θετικά μόνο. Εμείς ξεκινήσαμε τώρα την άνοιξη. Το χειμώνα που την είχα σπίτι αρρωστήσαμε ουκ ολίγες φορές, παρόλο που δεν ερχόμασταν σε πολλές επαφές με παιδάκια λόγω του μωρού.

Στον παιδικό δεν αρρωστήσαμε.

Παίζει, διασκεδάζει, έρχεται σε επαφή με παιδάκια που της έλειπε. Κι εγώ έχω τον χρόνο να τη χαρώ το απόγευμα, γνωρίζοντας ότι έχει ήδη "ξεδώσει" το πρωί, οπότε κινούμαστε σε πιο χαλαρές δραστηριότητες, παιχνίδια, παζλ, δουλίτσες στο σπίτι μαζί.

Διαφημίσεις

Επίσης να έχετε υπόψην σας ότι το να μείνουν σπίτι σημαίνει "ασχολούμαι μαζί τους συνέχεια", εγώ όσο και να ασχολήθηκα δεν τους αρκούσε, απο ένα σημείο και μετά κουραζόμουν, ή είχα να κάνω πολλές δουλειές στο σπίτι ή αναγκαζόμουν να της βάλω τηλεόραση...οπότε αποφάσισα στα 2,5 να πάνε παιδικό σταθμό....έτσι κατάφερνα να είμαι και εγώ εντάξει στις δουλειές μου, πιο ήρεμη και ξεκούραστη και τελικά ασχολιόμουν με το παιδί το απόγευμα.

Aυτό πρέπει να το τονίσουμε...

και ασχολούμαι σημαίνει ότι η τηλεόραση είναι κλειστή... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Οχι παιδί μου!

Λέγε τα εδώ να ξεσπάς!

{και μερικά... πέτα τα!!!!!!!!!! :tongue::tongue:}

καλημερα σε ολες!

δεν γραφω συχνα αλλα σας διαβαζω!

ειρηνη μου εχεις κανει καταπληκτικη δουλεια στο μπλοκ!

Μπραβο!!!

γεια σας σουπρες με τις ομορφες ταπετσαριες εχω ξεσηκωθε για ανανεωση στους χωρους αλλα θα κατσω στα αυγα μου, επισης δε θυμαμαι πια κοπελα ρωτησε αλλα και εγω σκεφτομουνα να βαλω ταπετσαρια στη ντουλαπα γινετε σιγουρα γιατι το ειχα δει και στο σπιτι απ την αρχη το βλεπω μονο και μονο για να παιρνω ιδεες

ειρηνη μου καταρχην να σου πω οτι ευτυχως που δε τρωω πανακοτα αλλιως θα σου εκανα επισκεψει μεσα απο τον υπολογιστη επισης δε ξερω γιατι αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα καποτε εκανα κανελλονια και τα μακαρονια τα εβραζα για λιγο μετα τα γεμιζα και τα εβαζα στο φουρνο πιο πολυ μεχρι να λιωσει το τυρι τις τελευταιες τρεις φορες επιχειρησα να τα κανω οπως πρεπει να τα γεμισω ωμα να βαλω τι σαλτσουλα και τι κρεμα και προς το τελος το τυρακι ομως για καποιο λογω μου λασπονουν απιστευτα τ αμακαρονια σε σημειο να μη τρωγονται εχτες τα εκανα ολα ωραια και καλα εβρασα τι σαλτσα την εβαλα στο πυρεξ εριξα κρεμα γαλακτος και στο τεταρτακι τα ξεσκεπασα για να δω πως παει αν ειναι να ριξω το τυρι και να ειναι ετοιμα και δοκιμαζοντας ενα ειχα ηδη λασπωσει και κανελονια παιρνω μπαριλα τι μπορει να κανω λαθος απογοητευτικα εχτες και τελικα φαγαμε σουβλακια μηπως τελικα να τα κανω οπως παλια??? εμενα μαλλον τα αναποδα πραγματα μου βγαινουν καλυτερα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Εγώ που την έστειλα στα 2,5 κι έχω μικρό 8 μηνών στο σπίτι έχω να πω θετικά μόνο. Εμείς ξεκινήσαμε τώρα την άνοιξη. Το χειμώνα που την είχα σπίτι αρρωστήσαμε ουκ ολίγες φορές, παρόλο που δεν ερχόμασταν σε πολλές επαφές με παιδάκια λόγω του μωρού.

Στον παιδικό δεν αρρωστήσαμε.

Παίζει, διασκεδάζει, έρχεται σε επαφή με παιδάκια που της έλειπε. Κι εγώ έχω τον χρόνο να τη χαρώ το απόγευμα, γνωρίζοντας ότι έχει ήδη "ξεδώσει" το πρωί, οπότε κινούμαστε σε πιο χαλαρές δραστηριότητες, παιχνίδια, παζλ, δουλίτσες στο σπίτι μαζί.

Καλησπερα κ απο εμενα!

Θελω απλα να πω οτι τους κανει πολυ καλο να συναναστρεφονται με αλλα παιδακια.

Ο μεγαλος μου γιος βαριοταν τρελλα ολο το πρωι κ μονιμως μαλωναμε για τα παιδικα!Τωρα εχει περιποθ 1 μηνα που τους εστειλα παιδικο για καποιες ωρες κ παρατηρω μεγαλη διαφορα στη συμπεριφορα τους.

Ακομη κ ο μικρος που ηταν τρελλος μαμακιας βελω οτι εχει βελτιωση.

Οσο ηταν σπιτι οπως λες κ εσυ μπορω επιτελους να κανω καμια δουλεια στο σπιτι με την ησυχια μου κ χωρις εκνευρισμους κ τους χαιρομαι ολη την υπολοιπη μερα!

-

Κόρες... ήρθε η μάνα σας η κουρασμένη! :tongue::tongue:

Μόλις μπήκα από νωρίς το πρωί... ας έχουμε δουλίτσα και δεν διαμαρτύρομαι ούτε γι αστείο!!! ;););)

Ελπίζω όλες να είστε καλά.

Ερχομαι για να τα πω με όλες...:D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...