Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πιάνει ένα-ένα τα παιχνίδια του και τα πετάει κάτω. Είναι το καινούργιο του παιχνίδι. Έχω βαρεθεί να μαζεύω τα παιχνίδια από το πάτωμα. Ξέρω, ξέρω... Υπομονή!!!

Μια από τα ίδια!!!Τα πάντα όλα πεταμένα παντού.

Και πολύ ακατάστατο πρόγραμμα.Και ο δικός μου άργησε να κοιμηθεί για μεσημέρι...και δεν ξύπνησε ακομα και αλίμονό μας τι έχουμε να τραβήξουμε πάλι το βράδυ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κακοί επαγγελματίες, το χειρότερό μου!!! :?:-?

Υπομονή και ελπίζω να εμφανιστούν!

Φυσικά, μετά από 50 λεπτά... το εικοσάλεπτο δεν έχει περάσει ακόμη...

Μα καλά, αυτός ο χρόνος δεν κυλάει για όλους το ίδιο?

Φαντάσου να μην τους το είχα τονίσει ότι θέλω να είναι συνεπείς.

Το ίδιο είχε συμβεί πριν τρία χρόνια, όταν μου παρέδωσαν την κρεβατοκάμαρα. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά. Είχαν πει 21:15 και είχαν έρθει 22:30. Κι εγώ είχα κι άλλες δουλείές και ήθελα να ξεκουραστώ, γιατί ετοίμαζα το γάμο.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Εμείς Ρηνάκι μου από αρχές Φλεβάρη περιμένουμε να έρθει ενα ανταλλακτικό του πλυντηρίου ρούχων,το αυθεντικό.

Το πλυντήριό μου υπολειτουργεί με ένα φέηκ ανταλλακτικό και κάθε τόσο θέλει μερεμέτισμα

Κάνω μικρές και συχνές πλύσεις για να τα βγάζω πέρα με το ρουχομάνι...

Αυτό κι αν είναι εκνευριστικό...

Και στην αντιπροσωπεία...ο μήνας έχει 9!!

Επιστολή περιστερόνι μου.. Επιστολή!

Εγώ πλέον, όταν με γειώνουν κανονικά, ειδικά μεγάλες εταιρείες, γράφω μία επιστολή και την στέλνω με email ΠΑΝΤΟΥ! Οταν λέω παντού, εννοώ από το PR της εταιρείας, το technical dept., μέχρι την οικονομική δ/νση!

Γιατί μπορεί οι "κάτω" να ****-βαράνε, οι "πάνω" όμως όταν ενημερώνονται, τους πριζώνουν και τα θέματα σου λύνονται στη στιγμή!

Κάτσε αύριο και κάντους μία μικρή επιστολή για το πόσο καιρό περιμένεις και πως την επόμενη φορά θα το δεις με μεγάλη προσοχή αν πρέπει να επιλέξεις ανταγωνιστική τους εταιρεία και άστο να κάνει τη δουλειά της {η επιστολή σου}!.

Ακου εκει περιμένεις μήνες!!!! :mad::mad::mad:

777885dugw57gt25.gif

Τώρα τον έχω δίπλα μου. Πιάνει ένα-ένα τα παιχνίδια του και τα πετάει κάτω. Είναι το καινούργιο του παιχνίδι. Έχω βαρεθεί να μαζεύω τα παιχνίδια από το πάτωμα. Ξέρω, ξέρω... Υπομονή!!!

Οχι παιδί μου!

Λέγε τα εδώ να ξεσπάς!

{και μερικά... πέτα τα!!!!!!!!!! :tongue::tongue:}

777885dugw57gt25.gif

Μια από τα ίδια!!!Τα πάντα όλα πεταμένα παντού.

Και πολύ ακατάστατο πρόγραμμα.Και ο δικός μου άργησε να κοιμηθεί για μεσημέρι...και δεν ξύπνησε ακομα και αλίμονό μας τι έχουμε να τραβήξουμε πάλι το βράδυ...

Εμείς, ευτυχώς δεν έχουμε πρόβλημα το βράδυ. Για λίγο καιρό είχαμε χαλάσει το πρόγραμμα μας και τώρα πάλι το φτιάξαμε και δε μας το χαλάει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!! 21:30 τρώμε και 22:00, το πολύ 22:15, έχει κοιμηθεί. Εγώ μετά, βέβαια, κάνω όλες τις δουλειές μου και ειδικά το σίδερο. Σήμερα μάλιστα, έχω πολύ σίδερο να κάνω. Ελπίζω να έχω κουράγιο.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Οχι παιδί μου!

Λέγε τα εδώ να ξεσπάς!

{και μερικά... πέτα τα!!!!!!!!!! :tongue::tongue:}

Μωρέ... δεν είναι πολλά!!! Δυο τρία είναι αυτά που του αρέσουν πολύ. Με αυτά ασχολείται. Τα πετάει, του τα μαζεύω, κάνει τρελή χαρά και πάλι από την αρχή...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Kαλησπέρα φιλενάδες,τι κάνετε?

Σοφία μου,περαστικά στο μπαμπά σου,μακάρι ο θεός να είναι δίπλα του να του δώσει και αλλα χρόνια ζωής χωρίς ταλαιπωρία και πόνο.

Μαριλού μας αποστόμωσες με το περιστατικό του γνωστού σου.Ευχομαι όλα να πάνε καλά,τα ποσοστά σε αυτά τα νοσήματα είναι πολύ καλά πια,θα το παλέψει.

Οσο για σεισμούς, δεν θέλω να ακούω τετοια λεμε...

Κατα τ'αλλα σήμερα δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα,η διαθεση μου δεν ήταν καλή.Μαγείρεψα μια ψαρόσουπα με φρέσκα ψαράκια που πήρα το πρωί και μετά κοιμηθήκαμε οικογενειακώς.

Εφτιαξα ένα κεικ ,να εχει ο γιόκας μου για το σχολείο, και καθάρισα την κουζίνα,συμμάζεψα γενικώς και τωρα έχουν πάει οι αντρες μου για κούρεμα έκατσα να πιω καφέ.Παω να απλώσω ένα πλυντήριο και να βάλω λίγο σίδερο πριν μου μαζευτούν.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Georgina και μενα καλη μου ειχε ο ανδρας μου γενεθλια την Κυριακη αλλα με ολα αυτα μονο χρονια πολλα του ειπα.

Δεν πειράζει γλυκιά μου... αρκεί που τον σκέφτηκες με όσα περνάς..

Εύχομαι ότι καλύτερο για τον μπαμπά σου...

Επίσης, αν θέλεις να κάνεις party έκπληξη στον σύζυγο... απλά πες το μου!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Τι κάνετε κορίτσια; Τι να κάνετε, θα κοιμάστε..Εμείς γυρίσαμε 11:30 από τον παιδίατρο, είχε εμβόλιο ο μικρός σήμερα και στον παιδίατρο που πάμε γίνεται πάντα ο χαμός, δύο μήνες πριν κλείνουμε τα ραντεβού :? Μέχρι να τον ετοιμάσω για ύπνο, να μαζέψω και λίγο, πέρασε η ώρα..

Λοιπόν, αυτό που με απασχολεί και μου ανατρέπει τελείως τα σχέδια, είναι το θέμα "παιδικός σταθμός". Υπολόγιζα ότι θα τον στείλω το Σεπτέμβρη για να δουλέψω πιο εντατικά, αλλά ο παιδίατρο είπε ότι είναι "κάθετος" εκτός κι αν συντρέχει σοβαρός οικονομικός λόγος.. :( Γνωρίζω το ντιμπέιτ που υπάρχει πάνω στο θέμα και σέβομαι και τις δύο απόψεις, ξέρω επίσης ότι ο συγκεκριμένος παιδίατρος είναι αρκετά αυστηρός (και πολλές γνωστές μου τον έχουν αλλάξει γι' αυτό τον λόγο), εγώ όμως τον έχω στην καρδιά μου..Κι έτσι όπως μου τα εξήγησε, συμφώνησα μαζί του και δεν θα τον στείλω τελικά τον μικρό..

Το ερώτημα είναι "και τι κάνω άλλον ένα χρόνο στο σπίτι, με ένα παιδί υπερδραστήριο, φύσιν περίεργο, που δεν παίζει ποτέ μόνος του και βαριέται στο πεντάλεπτο"..:confused:

Σκέφτηκα να πάρω κανένα βιβλίο για δραστηριότητες με νήπια 2+ ετών για αρχή..

Mirikaki να κάνω λίγη κατάχρηση;; Αλλά και όποια κορίτσια ξέρετε, έχετε κάποιο βιβλίο να μου προτείνετε;;

Ευχαριστώ πολύ :)

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Πήγα τον μικρό σχολείο και πίνω το πρωινό καφεδάκι μου,χωρίς αυτό δεν βγαίνει η ημερα και σήμερα έχω πολλές δουλειές,να δω τι θα κάνω:rolleyes:

Εχθές εννοείται δεν σιδέρωσα αλλά κοιμήθηκα νωρίς-νωρίς και το ευχαριστήθηκα.

Μαριλού και ο δικός μας παιδίατρος είναι κάθετος σε αυτό το θέμα.Μάλλον είναι της ίδιας σχολής.Λέει μάλιστα πως ψυχοκινητικά ,σύμφωνα με ερευνες σε όλο τον κόσμο,βρίσκονται σε καλυτερο επίπεδο τα παιδάκια που μεγαλώνουν στο ασφαλές περιβάλλον του σπιτιού.Αρκεί βεββαια να ασχολείσαι μαζί τους και αυτό είναι μεγάλο θέμα.Αν είναι στα 2 ο γιος σου είναι αρκετά μικρός για να παίξει με κάτι πάνω από πεντάλεπτο,σιγά σιγά όμως θα δεις θα αλλάξει και ο ερχόμενος χειμώνας θα είναι πιο ευκολος.

Μάλλον πρέπει να επέμβει η miriki:roll:

Καλημέρααααα.......

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Λοιπόν, αυτό που με απασχολεί και μου ανατρέπει τελείως τα σχέδια, είναι το θέμα "παιδικός σταθμός". Υπολόγιζα ότι θα τον στείλω το Σεπτέμβρη για να δουλέψω πιο εντατικά, αλλά ο παιδίατρο είπε ότι είναι "κάθετος" εκτός κι αν συντρέχει σοβαρός οικονομικός λόγος.. :(:)

Γιατι σου είπε οχι παιδικό αν επιτρέπεται Marilou?Λόγω ιώσεων?Πόσο είναι ο μικρός?

Δηλαδή θεωρεί ότι αν τον στείλεις του χρόνου ας πούμε δεν θα κολλάει ιώσεις, γιατί ξέρω ότι όποτε και να τα στείλουμε - ακόμα κ νήπια - η πρώτη χρονιά είναι δύσκολη κ κολλάνε...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημέρα!!!

δεν είναι απόλυτο ότι θα κολλάνε ιώσεις συνέχεια, εμένα και οι δύο μου κόρες όταν πήγαν για πρώτη φορά παιδικό σταθμό δεν κολλούσαν αρρώστιες κάθε 15 μέρες όπως άκουγα για κάποια άλλα παιδιά, αρρώσταιναν μια φορά το μήνα ή το δίμηνο...

Επίσης να έχετε υπόψην σας ότι το να μείνουν σπίτι σημαίνει "ασχολούμαι μαζί τους συνέχεια", εγώ όσο και να ασχολήθηκα δεν τους αρκούσε, απο ένα σημείο και μετά κουραζόμουν, ή είχα να κάνω πολλές δουλειές στο σπίτι ή αναγκαζόμουν να της βάλω τηλεόραση...οπότε αποφάσισα στα 2,5 να πάνε παιδικό σταθμό....έτσι κατάφερνα να είμαι και εγώ εντάξει στις δουλειές μου, πιο ήρεμη και ξεκούραστη και τελικά ασχολιόμουν με το παιδί το απόγευμα.

Ο γιατρός ο δικός μου το ελεγε για τις ιώσεις,πως ακόμη το ανοσοποιητικό τους είναι πολύ ασθενες και μια ίωση που ένα παιδακι πιο μεγαλό στα 5 θα την πέρναγε στο πόδι ενα αλλό στα 2,5 θα έκανε πολλές επιπλοκές.

Προσωπική μου αποψη,μέχρι τα 3 είναι καλύτερο να τα κρατήσεις στο σπίτι,μετα εχουν ανάγκη από δραστηριότητες εκτός του σπιτιού και από παρέα και μπορούν και πιο ευκολα να ακολουθήσουν κανόνες και να ενταχθούν σε ενα αλλο περιβάλλον.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέρα!!!

Επίσης να έχετε υπόψην σας ότι το να μείνουν σπίτι σημαίνει "ασχολούμαι μαζί τους συνέχεια", εγώ όσο και να ασχολήθηκα δεν τους αρκούσε, απο ένα σημείο και μετά κουραζόμουν, ή είχα να κάνω πολλές δουλειές στο σπίτι ή αναγκαζόμουν να της βάλω τηλεόραση...οπότε αποφάσισα στα 2,5 να πάνε παιδικό σταθμό....έτσι κατάφερνα να είμαι και εγώ εντάξει στις δουλειές μου, πιο ήρεμη και ξεκούραστη και τελικά ασχολιόμουν με το παιδί το απόγευμα.

ναι κ γω συμφωνώ μ αυτό mamavasia για μένα προσωπικά τουλάχιστον. Εχω και το μωρό οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί της δημιουργικά όσο θα θελα κ αυτή η καημένη βαριέται. Θεωρώ ότι καλύτερα να πάει παιδικό, να παίζει, να μάθει να μιλάει κ περισσότερο και να τρώει. ¨ετσι σκέφτομαι τώρα, αν δω ότι κολλάει συνέχεια κ επιβαρύνεται το παιδί, την κρατάω σπίτι. Και η δικιά μου περίπου 2,5 θα ναι το Σεπτέμβρη. Πείτε μας καμιά γνώμη και σεις που τα στείλατε παιδικό σ αυτή την ηλικία, είδατε περισσότερα καλά ή κακά??

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...