Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αχ βρε Ειρηνακι να σαι και εσυ με την οικογενεια σου και ολα τα κοριτσια καλα.Η αληθεια ειναι οτι δεν εγραφα τοσο καιρο για να μη σας ψυχοπλακωσω.Μεχρι που μου ερχεται να σκασω.Φαντασου να μην επαιρνα και το χαπακι της πιεσης.Αλλα εχεις δικιο .Οταν πιστευεις παντα κατι καλο θα σου συμβει.Οπως ελεγε και η μανουλιτσα μου<Ο Θεος να μη σε ξεχναει>Ελευθερη μεταφραση απο την ποντιακη διαλεκτο:tongue::tongue:

Να μην καταπιέζεσαι!

Να γράφεις μόνο όταν και εφόσον έχεις κέφι!

Κοίτα να περνάς καλά! ;);)

Υ.Γ. Ευχαριστώ για την ευχή!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1) Ειρήνη: Αισθητικός άκρων (γνώσεις αποτρίχωσης, επαγγελματικού σχηματισμού φρυδιών, μανικιούρ, πεντικιούρ).

2) miriki: Νηπιαγωγός

3)χαρα25: βρεφοκομος-παιδαγωγος αλλα αυτη την εποχη δουλευω στην εταιρεια του αντρα μου-ανακυκλωση χαρτιου

4) GeorginaT: τομέας πληροφορική... pre-sales λύσεων

5)Χρύσα: make up artist (αν και δεν δουλευω πια επαγγελματικά,πιασε τέχνη και ασ'τηνα...)

6)nasia: επίσης τομέας πληροφορικής πωλήσεις φορητων υπολογιστων

7) marilou01: οικονομολόγος εν αποστρατεία, νυν προσωπική γραμματέας/σύμβουλος/ξεματιάστρα του άντρα μου

8. Ευα : δικηγορος (αχρειαστη να σας ειμαι....)

9) Mirtoula4 : καθηγήτρια πληροφορικής (σε άδεια)

10) mamavasia: σπουδές οικονομικά (τρομάρα μου), Βοήθεια προς τον φοιτητή (πτυχιακές εργασίες, παρουσιάσεις, βιβλιογραφία κλπ) εργάζομαι στο σπίτι όποτε υπάρχει δουλειά

11) Ηλιαχτίδα29: Μαθηματικός

12) margio: Πολιτικός μηχανικός Τ.Ε

13)letak_i: Νοσηλεύτρια ( αχρειαστη να σας ειμαι κ εγω....)

14)vaskokkal: οικονομικά

15) Kalliopaki: Διοίκηση επιχειρήσεων.

16)sofiapar καθηγητρια Αγγλικων

17)kelli79 οικονομικος αναλυτης πλεον βοηθος βοηθου γραμματεα στο λογιστικο γραφειο του συζυγου

και λεω βοηθος βοηθου της γραμματεως για να μην ακουω τις φωνες του χιχιχιχι

χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν και ειχαν επετειο μεσα σε αυτες και εγω....Περαστικα στους μπαμπαδες και ηρεμια γιατι μας ερχεται σιγα σιγα και σεισμος -ιταλια σεισμος με νεκρους- δεν προλαβαινω να σας γραψω γιατι γινεται στο γραφειο το ελα να δεις αλλα σας διαβαζω στα διαλλειματα που κανω.....πολλα φιλακια και χαλαρα γιατι η ζωη ειναι πολυ πολυ μικρη

Βγήκα για λίγο.

Πετάχτηκα σε μια πελάτισσα, εδώ πολύ κοντά σε μένα, η οποία με πήρε τηλέφωνο τελευταία στιγμή και μου ζήτησε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ μανικιούρ {της ζήτησε ένας τύπος που της αρέσει καιρό να βγουν και το νυχάκι ήταν χάλι}.

Ήταν εδώ ο άντρας μου και μπορούσα να αφήσω το παιδί, οπότε έφυγα τρέχοντας!

Καμιά φορά νιώθω πως κάνω... λειτούργημα!!!! :lol::lol::lol::lol::mrgreen:

{μου χει ξανατύχει άλλες 2 φορές αυτό, να με πάρει πανικόβλητη πελάτισσα γιατί κάποιος που της άρεσε της ζήτησε ραντεβού τελευταία στιγμή και ποτέ δεν λέω όχι!!! :cool::tongue::tongue:} Respect στις καλές στιγμές!!!

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκια γειά σας, έριξα έναν ωραίο μεσημεριανό υπνάκο με τα κορίτσια μου, απο του χρόνου που πάμε Δημοτικό θα κοπούν αυτές οι πολυτέλειες :(

Σχετικά με τον σεισμό που είπε η προηγούμενη κοπέλα, το άκουσα και εγώ.....ελπίζω να μην γίνει κανένα κακό, άκουσα ότι ένας σεισμολόγος προειδοποίησε ότι περιμένουμε και εδώ στην Ελλάδα... ελπίζω να είμαστε καλά και να μην γίνει τίποτα κακό!!

Διαφημίσεις

και λεω βοηθος βοηθου της γραμματεως για να μην ακουω τις φωνες του χιχιχιχι

χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν και ειχαν επετειο μεσα σε αυτες και εγω....Περαστικα στους μπαμπαδες και ηρεμια γιατι μας ερχεται σιγα σιγα και σεισμος -ιταλια σεισμος με νεκρους- δεν προλαβαινω να σας γραψω γιατι γινεται στο γραφειο το ελα να δεις αλλα σας διαβαζω στα διαλλειματα που κανω.....πολλα φιλακια και χαλαρα γιατι η ζωη ειναι πολυ πολυ μικρη

Που σαι... βοηθέ, βοηθού της γραμματείας.... μην με τρομάζεις!!! :shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κι από εμένα!!!

Εχω νέυρα!!!! Πολλά νεύρα!!! (Λέτε να είναι από τον επικείμενο σεισμό, που είπε η kelli79?)

Εχει χαλάσει ο αποθηκευτικός κάτω από το κρεβάτι. Εδώ και 3 εβδομάδες περίπου περιμένω να έρθουν από το κατάστημα που αγόρασα την κρεβατοκάμαρα να έρθουν να το φτιάξουν (φυσικά, χωρίς να χρεωθώ κάτι). Μου είχαν πει ότι θα έρθουν το Σάββατο (που μας πέρασε) στις 15:30 (δηλαδή αφού σχολάσουν από το μαγαζί). Ημουν στο ιδιαίτερο και ήταν ο σύζυγος σπίτι να τους περιμένει. Γυρίζω στις 17:00 με μια χαρά ότι επιτέλους θα τακτοποιήσω τον αποθηκευτικό (φανταστείτε ότι ο μηχανισμός χάλασε μια μέρα που είχα μαζέψει διάφορα να βάλω στον αποθηκευτικό και είχα αποφασίσει να τον τακτοποιήσω. Πάω, λοιπόν να το σηκώσω και μου μένει στα χέρια, οπότε όλα τα πράγματα έχουν μείνει εδώ και 3 εβδομάδες στο σαλόνι και περιμένουν...). Βλέπω τον άντρα μου μέσα στα νεύρα να μου λέει: "ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ"

Τα παίρνω άσχημα.

Τους παίρνω τηλέφωνο εχθές και μου είπαν ότι περίμεναν τηλέφωνο επιβεβαίωσης από εμένα το Σάββατο το πρωί και, αφού δεν τους πήρα, θεώρησαν σωστό να μην έρθουν. Τα άκουσε κανονικότατα η κοπέλα στο τηλέφωνο, γιατί από την ώρα που είχαμε μιλήσει της είχα πει ότι είναι όλα οκ και να μην περιμένει από εμένα επιβεβαίωση. Μου είπε ότι θα έερθει σήμερα στις 18:30. Η ώρα πήγε 19:00, με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε: "Το συνεργείο έχει καθυστερήσει σε μία παράδοση. Σε 20 λεπτάκια θα έχει έρθει". Περιμένω, λοιπόν... Να δώ τι θα γίνει...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!!

Δεν σας προλαβαίνω!!

Είστε γλωσσοκοπάνες,αλλά μου αρέσετε!!

Διάβασα λίγα ποστ μόνο

Τι είδα;Κάνετε λίστα;

Θα βάλετε και μένα;Φιλόλογος...Αδιόριστη βεβαίως βεβαίως

sofiapar καλώς μας ήρθες πάλι.Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά σου

Αρχηγόπουλο,ασφαλώς και είναι λειτούργημα,αυτό κι αν είναι!!!Ενας από τους εφιάλτες των περισσότερων γυναικών,οταν τους τυχαίνει κάτι ξαφνικό...

Τι θυμήθηκα τώρα...Τη Βίκυ Σταυροπούλου στο "Είσαι το Ταίρι μου"που λίγο πριν της κάτσει η φάση με τον Γεωργούλη,έκανε τσεκ στον εαυτό της..."Βρακί άλλαξα;Φτέρνες έτριψα;"Κορυφαία σκηνή!!

Οσο για τους σεισμούς που λέτε,εμ'ας εδώ μας τριγυρίζει ένας σεισμούλης τις τελευταίες 3-4 μέρες

Χθες ηταν κάπως δυνατούτσικος

Ευτυχώς που ημουν στο δρομο και δεν τον κατάλαβα

Ολα τα είχε η Μαριορή,αυτό της έλειπε!Ο σεισμός...

Καλησπέρα κι από εμένα!!!

Εχω νέυρα!!!! Πολλά νεύρα!!! (Λέτε να είναι από τον επικείμενο σεισμό, που είπε η kelli79?)

Κακοί επαγγελματίες, το χειρότερό μου!!! :?:-?

Υπομονή και ελπίζω να εμφανιστούν!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Αρχηγόπουλο,ασφαλώς και είναι λειτούργημα,αυτό κι αν είναι!!!Ενας από τους εφιάλτες των περισσότερων γυναικών,οταν τους τυχαίνει κάτι ξαφνικό...

Τι θυμήθηκα τώρα...Τη Βίκυ Σταυροπούλου στο "Είσαι το Ταίρι μου"που λίγο πριν της κάτσει η φάση με τον Γεωργούλη,έκανε τσεκ στον εαυτό της..."Βρακί άλλαξα;Φτέρνες έτριψα;"Κορυφαία σκηνή!!

Είσαι ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΗ! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:;););)

777885dugw57gt25.gif

Κακοί επαγγελματίες, το χειρότερό μου!!! :?:-?

Υπομονή και ελπίζω να εμφανιστούν!

Θα ξεχάσω εγώ τότε που περίμενες κάτι μαστόρους και είχες σχιζοφρενιάσει;

Δεν θυμάμαι για ποια δουλειά,αλλά ότι σε είχαν καθυστερήσει πάρα μα πάρα πολύ

Θα ξεχάσω εγώ τότε που περίμενες κάτι μαστόρους και είχες σχιζοφρενιάσει;

Δεν θυμάμαι για ποια δουλειά,αλλά ότι σε είχαν καθυστερήσει πάρα μα πάρα πολύ

Ρε γμτ... δεν μπορώ να χωνέψω κακούς επαγγελματίες και αγενείς ανθρώπους... ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ μου...

Το ξέρω πως είναι ίσως... υπερβολικό τη σημερινή εποχή αλλά και πάλι δεν το χωράει το μυαλό μου... δηλαδή με τίποτα...

777885dugw57gt25.gif

Ρε γμτ... δεν μπορώ να χωνέψω κακούς επαγγελματίες και αγενείς ανθρώπους... ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ μου...

Το ξέρω πως είναι ίσως... υπερβολικό τη σημερινή εποχή αλλά και πάλι δεν το χωράει το μυαλό μου... δηλαδή με τίποτα...

Εμείς Ρηνάκι μου από αρχές Φλεβάρη περιμένουμε να έρθει ενα ανταλλακτικό του πλυντηρίου ρούχων,το αυθεντικό.

Το πλυντήριό μου υπολειτουργεί με ένα φέηκ ανταλλακτικό και κάθε τόσο θέλει μερεμέτισμα

Κάνω μικρές και συχνές πλύσεις για να τα βγάζω πέρα με το ρουχομάνι...

Αυτό κι αν είναι εκνευριστικό...

Και στην αντιπροσωπεία...ο μήνας έχει 9!!

Μόλις ξεκίνησα να σας γράφω τι έκανα σήμερα, ξύπνησε ο μικρός μου.

Λοιπόν, σήμερα ξυπνήσαμε στις 6:30 και:

1. Τάισα το μικρό

2. Έστρωσα τα κρεβάτια

3. Μαγείρεψα για το μικρό

4. Μάζεψα γύρω-γύρω

Πήγαμε στη μαμά μου και ξέφυγα λίγο (εκεί έφαγε ο μικρός τη φρουτόκρεμα του)

5. Φάγαμε και μάζεψα το τραπέζι

6. Μάζεψα το νεροχύτη

7.Έφαγε ο μικρός το μεσημεριανό του

8. Παίζαμε με το μικρό όλο το μεσημέρι, ώσπου κατά τις 17:45 κοιμήθηκε

9. Μάζεψα τα πιάτα από το πλυντήριο

10. Το ξαναγέμισα

Είπα, αφού κοιμάται να σας διαβάσω και να γράψω τα νέα μου.

11. Ξύπνησε και έφαγε την απογευνατινή του κρέμα.

Τώρα τον έχω δίπλα μου. Πιάνει ένα-ένα τα παιχνίδια του και τα πετάει κάτω. Είναι το καινούργιο του παιχνίδι. Έχω βαρεθεί να μαζεύω τα παιχνίδια από το πάτωμα. Ξέρω, ξέρω... Υπομονή!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...