Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγγνωμη βρε κοριτσια που τα γραφω τμηματικα αλλα τα μεγαλα μηνυματα δε μπορω να τα στειλω.Λοιπον η ψυχολογια μου ειναι πολυ χαλια.Αυτες τις μερες ο μπαμπας μου θα κανει εγχειριση γιατι του διεγνωσαν καρκινο στο στομαχι.Ανησυχουμε πολυ γιατι ειναι μεγαλος σε ηλικια 81 αλλα δε μπορει να γινει διαφορετικα.Ευτυχως που υπαρχετε και εσεις

:(:? σαν την υγεία, δεν υπάρχει βρε κορίτσια μου. Το λέω συνέχεια και ας γίνομαι κουραστική..!

Οι προσευχές μου, μαζί του!

777885dugw57gt25.gif

Συγγνωμη βρε κοριτσια που τα γραφω τμηματικα αλλα τα μεγαλα μηνυματα δε μπορω να τα στειλω.Λοιπον η ψυχολογια μου ειναι πολυ χαλια.Αυτες τις μερες ο μπαμπας μου θα κανει εγχειριση γιατι του διεγνωσαν καρκινο στο στομαχι.Ανησυχουμε πολυ γιατι ειναι μεγαλος σε ηλικια 81 αλλα δε μπορει να γινει διαφορετικα.Ευτυχως που υπαρχετε και εσεις

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά σου και να το ξεπεράσει γρήγορα! Σήμερα χειρουργείται και ο αδελφός της κολλητής/κουμπάρας μου στους λεμφαδένες, 33 ετών..

g8Sbp2.png

Άσε το χω!

Λοιπόν φίλη, ήταν αηδιαστική η πανακότα!!! Εφαγα 2 τέτοια και αηδίασα... άλλο να στο λέω! :tongue::tongue::tongue:

{πως το πάω τώρα?? καλύτερα??? } :shock::tongue:

χαχαχα δεν με έπεισες, αλλά σε ευχαριστώ για την φιλότιμη προσπάθεια :tongue:

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνακι προς το παρον θα παρω επιδομα ανεργιας απο τον ΟΑΕΔ για 4 μηνες γυρω στα 400 ευρω. Δεν ξερω ομως τι θα γινει απο Σεπτεμβρη

{αν και λίγο-πολύ με τέτοια χρήματα την περνάμε όλοι:}

400? ε??!!! Α πα πα... τεράστιο ποσό, τι θα το πρωτοκάνεις????

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι και Μαριλου σας ευχαριστω πολυ.Και εγω Μαριλου μου λυπαμαι πολυ σε τετοιες περιπτωσεις οταν προκειται για νεους ανθρωπους και παιδια .Ο μπαμπας μου τουλαχιστον εφτασε σε αυτην την ηλικια χωρις να εχει ξανααντιμετωπισει προβληματα υγειας.Ειλικρινα ευχομαι οτι καλυτερογια τον γνωστο σου

Ειρηνακι μου η αληθεια ειναι οτι με το επιδομα θα εχω μεγαλυτερο εισοδημα το μηνα απο πριν .Αυτο συμβαινει γιατι απο την αρχη της χρονιας μου μειωσαν το ωρομισθιο. Μου το εφθασαν στα 7.5 ευρω καθαρα.Και να σκεφθεις οτι το 1999 που ξεκινησα να δουλευω επαιρνα2500δρχ την ωρα.Επισης τα ενσημα τα πληρωνω εγω και δεν με εχουν εξοφλησει ακομα για το Φλεβαρη

Διαφημίσεις

Ειρηνακι μου η αληθεια ειναι οτι με το επιδομα θα εχω μεγαλυτερο εισοδημα το μηνα απο πριν .Αυτο συμβαινει γιατι απο την αρχη της χρονιας μου μειωσαν το ωρομισθιο. Μου το εφθασαν στα 7.5 ευρω καθαρα.Και να σκεφθεις οτι το 1999 που ξεκινησα να δουλευω επαιρνα2500δρχ την ωρα.Επισης τα ενσημα τα πληρωνω εγω και δεν με εχουν εξοφλησει ακομα για το Φλεβαρη

Γι αυτό έγραψα πως, όλοι λίγο-πολύ με τέτοια ποσά προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα πλέον... :?:-?:?

777885dugw57gt25.gif

Ηδη νιωθω πολυ καλυτερα γιατι τα ειπα καπου και ξεσπασα.Συγγνωμη αν σας ψυχοπλακωσα και ειλικρινα χαιρομαι που σας εχω εστω και διαδικτυακα.ΦΙΛΑΚΙΑ:P

Μόνη σου το έκανες, που τα πες κάπου. Εμείς δεν κάναμε τίποτα.

Κοίτα τώρα να ηρεμίσεις όσο μπορείς και σιγά-σιγά θα δεις τι θα γίνει. Από κάπου θα μπει φως Σοφακι μου!!! :D:D

777885dugw57gt25.gif

Αχ βρε Ειρηνακι να σαι και εσυ με την οικογενεια σου και ολα τα κοριτσια καλα.Η αληθεια ειναι οτι δεν εγραφα τοσο καιρο για να μη σας ψυχοπλακωσω.Μεχρι που μου ερχεται να σκασω.Φαντασου να μην επαιρνα και το χαπακι της πιεσης.Αλλα εχεις δικιο .Οταν πιστευεις παντα κατι καλο θα σου συμβει.Οπως ελεγε και η μανουλιτσα μου<Ο Θεος να μη σε ξεχναει>Ελευθερη μεταφραση απο την ποντιακη διαλεκτο:tongue::tongue:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά σου και να το ξεπεράσει γρήγορα! Σήμερα χειρουργείται και ο αδελφός της κολλητής/κουμπάρας μου στους λεμφαδένες, 33 ετών..

Αυτά είναι τα τραγικά.... :?

Τρέμω και μόνο στη σκέψη, κορίτσια μου! Τρέμω!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...