Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τζιν παντελόνι

Αν έχετε βαρεθεί κάποιο τζιν σας και σας αρέσουν τα τζιν με σκισίματα μπορείτε να κάνετε το εξής:

Για τα σκισίματα:

1. Τοποθετήστε το τζιν σας σε μια σταθερή και μεγάλη επιφάνεια (τραπεζαρία – πάγκος κουζίνας)

2. Πάρτε ένα ψαλίδι και ανοίξτε τρυπούλες μικρές στα σημεία που θέλετε τα σκισίματα. Καλό είναι να το έχετε φορέσει από πριν και να έχετε μαρκάρει με ένα μαρκαδόρο τα σημεία που θέλετε να δημιουργήσετε τα σκισίματα.

3. Πάρτε ένα κοπίδι, κατά προτίμηση με φαρδιά λάμα και ξύστε πάνω στα σημεία που ήδη έχετε κάνει μικρές τρύπες. Το ύφασμα του λιώνει και εμφανίζονται οι άσπρες κλωστές. Μπορείτε να το τραβήξετε και με το χέρι εξαρτάται πόσο μεγάλα σκισίματα θέλετε να δημιουργήσετε.

Για να ξεβάψετε το ύφασμα στα σημεία που κάνατε τα σκισίματα και όχι μόνο.

1. Για απαλό και διακριτικό ξέβαμμα. Πάρτε μια λευκή πετσέτα και ποτίστε με χλωρίνη στη συνέχεια περάστε πάνω από τα σημεία του τζιν που θέλετε να ξεβάψετε.

2. Για έντονο ξέβαμμα. Ψεκάστε απευθείας πάνω στο τζιν χλωρίνη. Προσοχή σε αυτή την περίπτωση θα ασπρίσουν εντελώς τα σημεία που ψεκάζετε.

Αν στο τέλος δεν σας ικανοποιεί το τελικό αποτέλεσμα μπορείτε να το κόψετε και να το κάνετε σορτσάκι :)

Με γεια το νέο σας τζιν!

Γράφω τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, δεν είμαι ειδικός :)

Σε δικό μου τζιν τα έχω εφαρμόσει και το αποτέλεσμα μου άρεσε, εύχομαι και σε εσάς ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι έτοιμο... :P

Σκούπισα και σφουγγάρισα όλο το σπίτι... μάζεψα 2-3 πραγματάκια, τηγάνισα αθερινούλα και πατατούλες {μόλις τρώει ο φιόγκος} και έφτιαξα και... πανακόταααααααααααααααααα!!! :tongue::tongue: {θα λιώσουμε στο φαγητό πάλι... :|}

fsdfd.jpg

μμμμ μου άνοιξες την όρεξη κακούργα! :D

Για αρχή βγάλε 5 στάνταρ σχέδια, που όποια φίλη θέλει θα μπορεί να παραγγείλει και ίσως να κάνει και 2-3 μικρές προσθήκες / αλλαγές ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις κλπ... και βλέπεις.

Με μικρά βηματάκια... ;)

Μαμαβάσια συμφωνώ! Για αρχή εάν έχεις κάποια φίλη με δικό της επαγγελματικό χώρο, θα μπορείς να έχεις με συνεννόηση εκεί 1-2 δείγματα (πχ. στο κομμωτήριο ή αισθητικό της γειτονιάς κτλ).

Κορίτσια μου βάλτε κι εμένα:

Διοίκηση επιχειρήσεων, τώρα σε εταιρία πληροφορικής

Ειρήνη πρέπει κ εγώ κάποια στιγμή να ασχοληθω με τα νυχάκια μου, κρίμα που είμαι κ εγώ μακριά κ δεν γίνεται να με επισκεφτείς!!!

:| Κρίμα κοριτσάκι μου... ;)

Υ.Γ. Βάλτε πούλμαν να έρθω!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρηνακι μου καλο και κοριτσακια μου καλα εχω να αναφερω τα εξης.Απο την Παρασκευη τελειωσα τα μαθηματα οποτε ειμαι για αλλη μια φορα επισημως ανεργη.Το σπιτι μου για αλλη μια φορα αν ειχε χερια θα με μουντζωνε και μετα θα με πλακωνε στο ξυλο.Τι να κανω?:(

Καλησπέρα κορίτσια! Σας γράφει η κατά 600 γραμμάρια ελαφρύτερη φίλη σας :D Δεύτερη μέρα της δίαιτας σήμερα και συνεχίζω φορτσάτη!

Λοιπόν για τα μπιμπερο, τις πάνες, τον παρατεταμένο θηλασμό, τον ύπνο θέλω να σας πω τα εξής. Θεωρώ και το λέω μετά λόγου γνώσεως ότι το ζήτημα δεν είναι η ίδια η συμπεριφορά. Όοοοοολα αυτά δείχνουν ότι το παιδί δεν είναι έτοιμο να προχωρήσει παραπέρα. Κάτι του λείπει; Κάτι δεν έχει ωριμάσει; Σίγουρα πάντως κάτι εξυπηρετεί.

:shock: Να πως χρειάζεται ο ειδικός...Αφού διάβασα αυτό που έγραψες, σκέφτηκα γιατί θέλει ακόμα την πιπίλα ο δικός μου..Συνειδητοποίησα λοιπόν ότι όταν είναι να βγούμε έξω τώρα τελευταία, στο κατώφλι της πόρτας τη βγάζει και μου τη δίνει να του τη φυλάξω (μου το λέει κιόλας :) ). Άρα στο σπίτι τη ζητάει λόγω βαρεμάρας...Αυτό πρέπει να διορθώσω λοιπόν, τη βαρεμάρα..

fsdfd.jpg

Ουαααα!!! Γιατί;;; Τι σου έκανα;;; :tongue: :tongue:

g8Sbp2.png

1) Ειρήνη: Αισθητικός άκρων (γνώσεις αποτρίχωσης, επαγγελματικού σχηματισμού φρυδιών, μανικιούρ, πεντικιούρ).

2) miriki: Νηπιαγωγός

3)χαρα25: βρεφοκομος-παιδαγωγος αλλα αυτη την εποχη δουλευω στην εταιρεια του αντρα μου-ανακυκλωση χαρτιου

4) GeorginaT: τομέας πληροφορική... pre-sales λύσεων

5)Χρύσα: make up artist

6)nasia: επίσης τομέας πληροφορικής πωλήσεις φορητων υπολογιστων

7) marilou01: οικονομολόγος

8 ) Ευα : δικηγορος

9) Mirtoula4 : καθηγήτρια πληροφορικής (σε άδεια)

10) mamavasia: σπουδές οικονομικά, Βοήθεια προς τον φοιτητή (πτυχιακές εργασίες, παρουσιάσεις, βιβλιογραφία κλπ)

11) Ηλιαχτίδα29: Μαθηματικός

12) margio: Πολιτικός μηχανικός Τ.Ε

13) letak_i: Νοσηλεύτρια

14) Kalliopaki: Διοίκηση επιχειρήσεων.

15)sofiapar καθηγητρια Αγγλικων

Πόσο μου αρέσει βρε κορίτσια, αυτή η "λίστα"...... η διαφορετικότητα μας, μας κάνει ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ.... :D:D:D

777885dugw57gt25.gif

1) Ειρήνη: Αισθητικός άκρων (γνώσεις αποτρίχωσης, επαγγελματικού σχηματισμού φρυδιών, μανικιούρ, πεντικιούρ).

2) miriki: Νηπιαγωγός

3)χαρα25: βρεφοκομος-παιδαγωγος αλλα αυτη την εποχη δουλευω στην εταιρεια του αντρα μου-ανακυκλωση χαρτιου

4) GeorginaT: τομέας πληροφορική... pre-sales λύσεων

5)Χρύσα: make up artist (αν και δεν δουλευω πια επαγγελματικά,πιασε τέχνη και ασ'τηνα...)

6)nasia: επίσης τομέας πληροφορικής πωλήσεις φορητων υπολογιστων

7) marilou01: οικονομολόγος εν αποστρατεία, νυν προσωπική γραμματέας/σύμβουλος/ξεματιάστρα του άντρα μου

8. Ευα : δικηγορος (αχρειαστη να σας ειμαι....)

9) Mirtoula4 : καθηγήτρια πληροφορικής (σε άδεια)

10) mamavasia: σπουδές οικονομικά (τρομάρα μου), Βοήθεια προς τον φοιτητή (πτυχιακές εργασίες, παρουσιάσεις, βιβλιογραφία κλπ) εργάζομαι στο σπίτι όποτε υπάρχει δουλειά

11) Ηλιαχτίδα29: Μαθηματικός

12) margio: Πολιτικός μηχανικός Τ.Ε

13)letak_i: Νοσηλεύτρια ( αχρειαστη να σας ειμαι κ εγω....)

14)vaskokkal: οικονομικά

15) Kalliopaki: Διοίκηση επιχειρήσεων.

16)sofiapar καθηγητρια Αγγλικων

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνακι μου καλο και κοριτσακια μου καλα εχω να αναφερω τα εξης.Απο την Παρασκευη τελειωσα τα μαθηματα οποτε ειμαι για αλλη μια φορα επισημως ανεργη.Το σπιτι μου για αλλη μια φορα αν ειχε χερια θα με μουντζωνε και μετα θα με πλακωνε στο ξυλο.Τι να κανω?:(

Ω, ρε γλέντια... άνεργη ε? Φρίκη ρε γμτ. Να ΘΕΛΕΙΣ να δουλέψεις και να μην έχεις δουλειά.. :?:-?

Τι ψάχνεις κορίτσι μου, μήπως κάποια μας ακούσει κάτι?

Βράστο το σπίτι! Αστο τωρα που εισαι σε τέτοια ψυχολογία!

777885dugw57gt25.gif

Συγγνωμη βρε κοριτσια που τα γραφω τμηματικα αλλα τα μεγαλα μηνυματα δε μπορω να τα στειλω.Λοιπον η ψυχολογια μου ειναι πολυ χαλια.Αυτες τις μερες ο μπαμπας μου θα κανει εγχειριση γιατι του διεγνωσαν καρκινο στο στομαχι.Ανησυχουμε πολυ γιατι ειναι μεγαλος σε ηλικια 81 αλλα δε μπορει να γινει διαφορετικα.Ευτυχως που υπαρχετε και εσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Σας γράφει η κατά 600 γραμμάρια ελαφρύτερη φίλη σας :D Δεύτερη μέρα της δίαιτας σήμερα και συνεχίζω φορτσάτη!

Πήγαινε στον καθρέπτη σου και... χαστουκίσου! Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή σε ζηλεύω η κακιασμένη........!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ουαααα!!! Γιατί;;; Τι σου έκανα;;; :tongue: :tongue:

Άσε το χω!

Λοιπόν φίλη, ήταν αηδιαστική η πανακότα!!! Εφαγα 2 τέτοια και αηδίασα... άλλο να στο λέω! :tongue::tongue::tongue:

{πως το πάω τώρα?? καλύτερα??? } :shock::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...