Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σ' ευχαριστώ.

Αχ κι εμένα αυτό ήταν το όνειρο της ζωής μου, να πληρώνομαι για να διαβάζω και να ερευνώ, αλλά δε μου βγαίνει όπως το φανταζόμουν λογάριαζα χωρίς τον άγρυπνο ξενοδόχο.....

Και να σκεφτείς ότι πριν από κάποια χρόνια ουσιαστικά έφτιαξα το διδακτορικό κάποιου άλλου....

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ' ευχαριστώ.

Αχ κι εμένα αυτό ήταν το όνειρο της ζωής μου, να πληρώνομαι για να διαβάζω και να ερευνώ, αλλά δε μου βγαίνει όπως το φανταζόμουν λογάριαζα χωρίς τον άγρυπνο ξενοδόχο.....

Και να σκεφτείς ότι πριν από κάποια χρόνια ουσιαστικά έφτιαξα το διδακτορικό κάποιου άλλου....

διδακτορικό κάνεις????? κουράγιο μάναααααα!!!!!

τι θέμα αν επιτρέπεται???

hello girls...

δεν λειτουργεί το mail... δεν λειτουργούν τα εσωτερικά προγράμματα....

μήπως να πάω σπίτι μου σήμερα;;;;

Μήπως υπάρχει κάποιο υπονοούμενο από την εταιρία εδώ και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;

Κατά τα άλλα όλα καλά... ξύπνησα το πρωί... είδα το σπιτάκι μου και χαμογέλασα...

όλα όμορφα και στη θέση τους... το πάτωμα είχε πάλι κάτι μουτζούρες αλλά του έκλεισα το μάτι και έφυγα...

mamavasia... σε νιώθω απόλυτα...

"ένας λόγος που κάνω αυτήν την δουλειά είναι ότι μου αρέσει, αυτό που οι άλλοι βαριούνται, να σκέφτονται, να γράφουν, να ψάχνουν, να χώνονται...εμένα είναι το αγαπημένο μου..."

Γλυκές καλημέρες σε όλες σας!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Κορίτσια καλησπέρα τι κάνεται?

Εγώ σήμερα είμαι χάλια, ξύπνησα το πρωί με λίγο πόνο στην μέση, πήγα την μεγάλη μου νηπιαγωγείο γύρισα κ ενώ πρόσεχα όταν άρχισα δουλίτσες σε κάποια φάση η μικρή μου γκρίνιαζε κ ήθελε αγκαλίτσα όπως πηγα να την σηκώσω έμεινα, έπαθα μάλλον λουμπάγκο, πείρα τήλ την πεθερά μου να με σηκώσει απο το κρεβατι γιατι δεν μπορουσα να σηκώθω με τπτ, τώρα είμαι καλητερα αλλα όχι τελείος καλά πονάω ακόμα.

φιλιαα

Πω πω... περαστικά και γρήγορα κοριτσάκι μου! :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

45 δολάρια η συσκευασία με 2 τμχ 60 x 120, και θα χρειαστώ 2 συσκευασίες, 90 δολάρια το συνολάκι..Νομίζω όμως ότι αξίζει :)

Τσιμπημένο το ρημάδι αλλά πραγματικά υπέροχο!

Εγώ που είμαι τρελή και μου αρέσει η βαριά διακόσμηση {λιτή όμως... πως γίνεται αυτό, μην ρωτάτε! :tongue:} θα έπαιρνα αυτό το χρώμα και θα το συνδύαζα με βυσσινί, σκούρο τοίχο, ειδικά αν ταίριαζε και με την υπόλοιπη μου κρεβατοκάμαρα!:mrgreen: Ή αν ήθελα κάτι extreme θα το συνδύζα με σκούρο τυρκουάζ τοίχο.... τρελή το ξέρω!! :tongue:

Για την κουρτίνα που λες...Πριν κάμποσο καιρό συζητούσατε εδώ στο easy για τις κουρτίνες σας, πόσες έχετε κτλ κι εγώ μούγκα..Γιατί δεν έχω 2ο ζευγάρι!! Πλύνε-βάλε χαχα Θα κάνω λοιπόν το εξής: Τράμπα με τις κουρτίνες του σαλονιού ;) Πενία τέχνας κατεργάζεται λένε..!
Ε και τι έγινε παιδί μου?

Εγώ πλέον έχω παντού 1 ζευγάρι κουρτίνες (τις ξεφορτώθηκα σχεδόν όλες.. :cool: } και κράτησα μόνο 2 κομμάτια που μου αρέσουν τρελά!

777885dugw57gt25.gif

Ουτε εγω εχω δευτερο ζευγαρι...;)

Τωρα κοιταω για το δωματιο της μπεμπας και εχω πελαγωσει γιατι μου φαινονται ακριβες...Ειδα κατι ωραιες στα ζαρα οποτε τωρα ψαχνω φτηνο κουρτινοξυλο. Οχι τιποτα αλλο λεμετελη Ιουλιου να την παμε στο δωματιο της σιγα σιγα , το οποιο εχει παραθυρο (μικρο) και μπαλκονοπορτα και το μεσημερι το βαραει ο ηλιος, οποτε ειναι αναγκαια η κουρτινα...

Δες

ΙΚΕΑ και στην λαϊκή...! Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω αγοράσει από την λαϊκή μου {δυστυχώς δεν έχουν όλες οι λαϊκές...}.. Τι υπέροχα υφάσματα, που μαζί με τα ραφτικά σου πάνε 40?.

Του γιου μου η κουρτίνα, αν θυμάμαι καλά, 5 μέτρα μαζί με τα ραφτικά 30?... :cool:

777885dugw57gt25.gif

Τελικά το απόγευμα μόνο με τη βεράντα ασχολήθηκα μιας και είχαμε επισκέψεις ως αργά.

Ανέβασα μια γλάστρα με βασιλικό που είχα φυτέψει πριν κανά δυο εβδομάδες και τον είχα αφήσει στην αυλή και αλλαξα θέση στις γλάστρες μου και φαίνεται τώρα καταπράσινο το μπαλκόνι μου.Εβαλα και τα μαξιλάρια στις καρέκλες και βέβαια έκανα και ενα καλό καθάρισμα.Πολύ το ευχαριστιέμαι:)

Σε νιώθω! Απόλαυση!

Ευγε! :P

777885dugw57gt25.gif

Σαγιονάρες

Μετά

0spddl.jpg

txQbjl.jpg

Να προτείνω κάτι?

Γιατί δεν δημιουργείς ένα blog {που το χεις παιχνιδάκι} ή ένα profil στο facebook και να βάζεις φωτογραφίες της δουλειάς σου? Νομίζω πως θα μπορούσες να βγάλεις ένα χαρτζηλίκι τώρα στις δύσκολες μέρες που περνάμε...Για δες το... ;)

777885dugw57gt25.gif

Να σου πω καλη ιδεα η λαικη...μαλλον θα παρω το υφασμα και θα τις ραψω σε μοδιστρα γιατι ειναι μικρο παραθυρο (μονοφυλο) και κολλητα διπλα πορτα που βγαζει στην αυλιτσα μας οποτε μαλλον θα κανω μια ενιαια και για τα 2.

Να μας δειξεις τις σαγιοναρες οπωσδηποτε, σκεφτομαι να το τολμησω και εγω, αλλα με τι να κανω τις τρυπες με μυτερο ψαλιδακι ισως?

Ρώτα και στην λαϊκή γιατί τις ράβουν κανονικές μοδίστρες με ελάχιστο κόστος.

Κάποια στιγμή που είχα ρωτήσει στην μοδίστρα μου, μου είχε πει 5? το μέτρο οπου x 5 μέτρα έβγαινε 25? για κουρτίνα που τελικά πλήρωσα 30?...! :?:-?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γεια σας και απο εμενα. χρυσα μου καλως μας ηρθες και παλι. καλη δυναμη και να πανε ολα καλα. κοριτσια πολλες ευχες σε εορταζοντες και σε αυτες που ειχανε επετειο και "ξαποστειλανε" τον ανδρα τους!!!!!! γκουχου γκουχου. χα χα. αστειευομαι! μη παρεξηγηθουμε! παντως βρε georgina τι παρτυ στηνεις καλη μου? απιστευτη. ευχαριστω ολες για τα λογια συμπαραστασης. ηδη ειρηνακι εφαρμοζω οτι μου ειπες. ευχομαι να εχω και την υπομονη που χρειαζεται. kalliopaki μακαρι με το καιρο να καλυτερεψουνε τα πραγματα. τοσες παιδαγωγους ειδα εδω!!!!!! κοριτσια βοηθηστε! mamavasia η αλλαγη στο τσοκαρακι τελεια! ειρηνη το μπουφανακι του μικρου σου πολυ ωραιο.

Οσο μπορείς κοριτσάκι μου, όσο μπορείς μην πιέζεσαι.

Επειδή τώρα πιέζεσαι από την κατάσταση του σπιτιού με το μωρό και το μεγαλύτερο παιδάκι, προσπάθησε τουλάχιστον να μην πιέζεσαι για τα άλλα... σπίτι κλπ... Κοίτα τον εαυτό σου και προσπάθησε όσο μπορείς να παραμείνεις ήρεμο... :P:p

777885dugw57gt25.gif

Να προτείνω κάτι?

Γιατί δεν δημιουργείς ένα blog {που το χεις παιχνιδάκι} ή ένα profil στο facebook και να βάζεις φωτογραφίες της δουλειάς σου? Νομίζω πως θα μπορούσες να βγάλεις ένα χαρτζηλίκι τώρα στις δύσκολες μέρες που περνάμε...Για δες το... ;)

ναι αλλά πως θα γίνει βρε ειρηνάκι??? θα μου στέλνουν το παλιό τους αντικείμενο και εγώ θα τους το αλλάζω??? και αν δεν τους αρέσει (μερικές είναι και ιδιότροπες)??? και τα μεταφορικά να μου το στείλουν και να το στείλω που είναι περιπου 6 ευρώ + 4 ευρώ σου λέω για να το φτιάξω = 10 ευρώ άρα καλύτερα να πάει να αγοράσει κάτι καινούργιο....εκτός και αν έχετε καμία άλλη λύση που δε την σκέφτομαι!

ένας λόγος που κάνω αυτήν την δουλειά είναι ότι μου αρέσει, αυτό που οι άλλοι βαριούνται, να σκέφτονται, να γράφουν, να ψάχνουν, να χώνονται...εμένα είναι το αγαπημένο μου.... (σας τρέλανα έ??? ).

Αχ σε νιώθω... είμαστε 2 μαζοχάκια!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Να προτείνω κάτι?

συμφωνώ να το τολμήσεις!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...