Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Δεν πας μια βολτα και απο το L.A. (λαική αγορά κοινώς) μήπως βρείς....εμάς εδώ στην περιοχή μας έχει στην λαική αγορά έτοιμες ραμμένες με χιονάτη και άλλα σχέδια παιδικά με 10 ευρώ....εγώ που έχω αγοράσει απο εκεί επειδή σκεφτόμουν ότι αν πάρω ακριβές θα τις κλαίω, δεν έχουν πάθει τίποτα, τις λερώνουν οι κόρες μου και δεν κλαίω τα λεφτά μου :P

Να σου πω καλη ιδεα η λαικη...μαλλον θα παρω το υφασμα και θα τις ραψω σε μοδιστρα γιατι ειναι μικρο παραθυρο (μονοφυλο) και κολλητα διπλα πορτα που βγαζει στην αυλιτσα μας οποτε μαλλον θα κανω μια ενιαια και για τα 2.

Να μας δειξεις τις σαγιοναρες οπωσδηποτε, σκεφτομαι να το τολμησω και εγω, αλλα με τι να κανω τις τρυπες με μυτερο ψαλιδακι ισως?

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντάξει, έχω πάθει πλάκα με την αλλαγή στις σαγιονάρες και ειδικά με το ντεκουπάζ! Μπράβο σου mamavasia, πιάνει το χέρι σου :D Μήπως να το έκανες και πιο επαγγελματικά, λέω εγώ τώρα, αφού σου αρέσει κιόλας;;

Είναι ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι μου που αποκλειστικό αντικείμενο δουλειάς έχει την αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση σε ρούχα, τσάντες, ακόμη και κουρτίνες..Δηλαδή, πας την παλιά σου τσάντα και σου βάζουν πάνω δερμάτινους φιόγκους, πούλιες και τέτοια..Ξέρεις τι δουλειά έχει;; Χαμός, τέτοιες εποχές..Μπορείς να ξεκινήσεις φτιάχνοντας πράγματα των φιλενάδων σου και σιγά σιγά επεκτείνεσαι ;)

χχαχχχααχααχα λες????

Να σου πω καλη ιδεα η λαικη...μαλλον θα παρω το υφασμα και θα τις ραψω σε μοδιστρα γιατι ειναι μικρο παραθυρο (μονοφυλο) και κολλητα διπλα πορτα που βγαζει στην αυλιτσα μας οποτε μαλλον θα κανω μια ενιαια και για τα 2.

Να μας δειξεις τις σαγιοναρες οπωσδηποτε, σκεφτομαι να το τολμησω και εγω, αλλα με τι να κανω τις τρυπες με μυτερο ψαλιδακι ισως?

Εγώ τις έκανα με ένα λεπτό κατσαβίδι του άντρα μου....για άρχισε να ψάχνεις και εσύ εργαλεία :P

χχαχχχααχααχα λες????

εμ λέω ;) Για να μην σου πω και το άλλο..Ένα μαγαζάκι καινούργιο επίσης που άνοιξε εδώ και κάνει μεταποιήσεις στα παλιά μπιζού! Σε αυτή την κοπέλα πάω συνέχεια..Της έδωσα τα παλιά μου κομμάτια, τους πρόσθεσε/αφαίρεσε στοιχεία και τα έκανε αγνώριστα! ;)

Άμα λοιπόν ασχολείσαι και σου αρέσει η χειροτεχνία και οι κατασκευές, ψάξ' το!

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γεια σας και απο εμενα. χρυσα μου καλως μας ηρθες και παλι. καλη δυναμη και να πανε ολα καλα. κοριτσια πολλες ευχες σε εορταζοντες και σε αυτες που ειχανε επετειο και "ξαποστειλανε" τον ανδρα τους!!!!!! γκουχου γκουχου. χα χα. αστειευομαι! μη παρεξηγηθουμε! παντως βρε georgina τι παρτυ στηνεις καλη μου? απιστευτη. ευχαριστω ολες για τα λογια συμπαραστασης. ηδη ειρηνακι εφαρμοζω οτι μου ειπες. ευχομαι να εχω και την υπομονη που χρειαζεται. kalliopaki μακαρι με το καιρο να καλυτερεψουνε τα πραγματα. τοσες παιδαγωγους ειδα εδω!!!!!! κοριτσια βοηθηστε! mamavasia η αλλαγη στο τσοκαρακι τελεια! ειρηνη το μπουφανακι του μικρου σου πολυ ωραιο.

Kαλημερααα!:):)

Μαμάβάσια,τι ωραία που τα εφτιαξες!!!Καλά ντεκουπάζ και στο παπούτσι?Εμένα κορίτσια πιάνει το χέρι μου αλλά κάθε φορά το αναβάλω να ξεκινήσω.

Κατά τ'αλλα πίνω το καφεδάκι μου και σε λίγο θα φύγω για εξωτερικές δουλειές.Εχω να γράψω φάρμακα και δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να τελειώσω ετσι όπως τα έχουν κάνει με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση!:evil:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλημερααα!:):)

Μαμάβάσια,τι ωραία που τα εφτιαξες!!!Καλά ντεκουπάζ και στο παπούτσι?Εμένα κορίτσια πιάνει το χέρι μου αλλά κάθε φορά το αναβάλω να ξεκινήσω.

Κατά τ'αλλα πίνω το καφεδάκι μου και σε λίγο θα φύγω για εξωτερικές δουλειές.Εχω να γράψω φάρμακα και δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να τελειώσω ετσι όπως τα έχουν κάνει με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση!:evil:

Καλημέρα!!!!

Είπα να το ρισκάρω Χρύσα μου, αφού δεν τα φόραγα πια το δοκίμασα, ε τώρα θα τα ξαναφορέσω ακόμα όσο αντέξουν ;)

Σήμερα δεν κάνω τίποταααα!!!! μόνο κρεβάτια και θα πειράξω τα καπέλα απο τα πορτατιφ στο υπνοδωμάτιο μας, είναι μονόχρωμα και μπέζ....κάτι τους λείπει :D :D

Καλημέρα κόρες!

Υπέροχη μέρα σήμερα! Τακτοποίησα όλα τα ραντεβού μου αυριο ώστε σήμερα να την περάσω με το φιογκάκι μου!!!

Ξυπνήσαμε χαλαρά και το μικρό βλέπει λίγο πρωϊνά καρτούνς, που το περίμενε πως και τι, να ξυπνήσει και να δει, αφού δεν έχει να πάει σχολείο! :P:p

Επειδή γενικά το σπιτάκι μου είναι μαζεμένο {αν και όχι τόσο καθαρό.... :rolleyes:}, έκανα ένα ντου στο πάνω ντουλάπι της τροφοθήκης μου και το ψευτο-τακτοποίησα!

Πριν

P5290191.jpg

Μετά

P5290193.jpg

{και τα καλαμάκια μπροστά-μπροστά γιατί ο φιόγκος λατρεύει να πίνει νερό το καλοκαίρι με καλαμάκι! :tongue:}

Και έβγαλα και τις καλοκαιρινές μου θήκες ζάχαρης και καφέ...!

P5290195.jpg

Καλέ, με το τίποτα ανανεώνεσαι!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες!

Υπέροχη μέρα σήμερα! Τακτοποίησα όλα τα ραντεβού μου αυριο ώστε σήμερα να την περάσω με το φιογκάκι μου!!!

Ξυπνήσαμε χαλαρά και το μικρό βλέπει λίγο πρωϊνά καρτούνς, που το περίμενε πως και τι, να ξυπνήσει και να δει, αφού δεν έχει να πάει σχολείο! :P:p

Επειδή γενικά το σπιτάκι μου είναι μαζεμένο {αν και όχι τόσο καθαρό.... :rolleyes:}, έκανα ένα ντου στο πάνω ντουλάπι της τροφοθήκης μου και το ψευτο-τακτοποίησα!

Πριν

P5290191.jpg

Μετά

P5290193.jpg

{και τα καλαμάκια μπροστά-μπροστά γιατί ο φιόγκος λατρεύει να πίνει νερό το καλοκαίρι με καλαμάκι! :tongue:}

Και έβγαλα και τις καλοκαιρινές μου θήκες ζάχαρης και καφέ...!

P5290195.jpg

Καλέ, με το τίποτα ανανεώνεσαι!!! ;);)

Οχι που θα σου γλίτωνε!Τα βαζάκια τέλεια!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

1) Ειρήνη: Αισθητικός άκρων (γνώσεις αποτρίχωσης, επαγγελματικού σχηματισμού φρυδιών, μανικιούρ, πεντικιούρ).

2) miriki: Νηπιαγωγός

3)χαρα25: βρεφοκομος-παιδαγωγος αλλα αυτη την εποχη δουλευω στην εταιρεια του αντρα μου-ανακυκλωση χαρτιου

4) GeorginaT: τομέας πληροφορική... pre-sales λύσεων

5)Χρύσα: make up artist (αν και δεν δουλευω πια επαγγελματικά,πιασε τέχνη και ασ'τηνα...)

6)nasia: επίσης τομέας πληροφορικής πωλήσεις φορητων υπολογιστων

7) marilou01: οικονομολόγος εν αποστρατεία, νυν προσωπική γραμματέας/σύμβουλος/ξεματιάστρα του άντρα μου

8. Ευα : δικηγορος (αχρειαστη να σας ειμαι....)

9) Mirtoula4 : καθηγήτρια πληροφορικής (σε άδεια)

10) mamavasia: σπουδές οικονομικά (τρομάρα μου), Βοήθεια προς τον φοιτητή (πτυχιακές εργασίες, παρουσιάσεις, βιβλιογραφία κλπ) εργάζομαι στο σπίτι όποτε υπάρχει δουλειά :)

11) Ηλιαχτίδα29: Μαθηματικός

12) margio: Πολιτικός μηχανικός Τ.Ε

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημερα κοριτσια

Εγω ειμαι σε γενικο αναβρασμο,την Παρασκευη ερχεται το παιδικο και οπως καταλαβαινετε γινεται χαμος.

Βασια η φιλη μου τελειωσε την ιδια σχολη και αν δεν κανω λαθος την ιδια χρονια ή το 2001 δεν θυμαμαι.

Για το θεμα της πανας οι ιδιωτικοι σταθμοι δεν εχουν προβλημα και στο Δημο ρωτηστε αν υπαρχει βρεφονηπιακος.

Εμενα η μικρη μου ειναι πεντε και ακομα πινει το γαλα με το μπιμπερο.Δεν την πιεζω γιατι να μη σας πω καλυτερα ποτε το εκοψε η αφεντια μου :oops::oops:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Margio τι ωραία που περιμένεις κάτι να έρθει. Ξέρω ότι γίνεται αναμπουμπούλα έτσι, αλλά η αναμονή σε αυτά τα πράγματα είναι πάντα γλυκιά.

Λοιπόν για τα μπιμπερο, τις πάνες, τον παρατεταμένο θηλασμό, τον ύπνο θέλω να σας πω τα εξής. Θεωρώ και το λέω μετά λόγου γνώσεως ότι το ζήτημα δεν είναι η ίδια η συμπεριφορά. Όοοοοολα αυτά δείχνουν ότι το παιδί δεν είναι έτοιμο να προχωρήσει παραπέρα. Κάτι του λείπει; Κάτι δεν έχει ωριμάσει; Σίγουρα πάντως κάτι εξυπηρετεί. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τι είναι αυτό. Ξεκινάμε λοιπόν από τα χαρακτηριστικά της ηλικίας (πότε σωματικά μπορεί να αρχίσει να κάνει αυτό που σκεπτόμαστε) και αν είναι μέσα σε αυτά τότε βλέπουμε πώς μπορούμε να ενισχύσουμε την προσωπικότητα και τις δυνατότητες του παιδιού ώστε να το κατακτήσει και να προχωρήσει.

Οπότε δεν του κόβουμε το μπιμπερό π.χ. απλά γιατί τότε θα επενδύσει σε κάτι άλλο (γκρίνια; πισωγύρισμα στην τουαλέτα ή στο φαγητό; ονυχοφαγία; τι; ).

Αυτά τα ολίγα από μια ξενυχτισμένη.... πάλι.....

Κατά τα άλλα:

1. Ετοίμασα το φαγητο του μικρού για το σχολείο.

2. Σέρβιρα και μάζεψα το πρωινό (εντάξει έφαγα κιόλας μην το κάνουμε θέμα και αυτό).

3. Συμμάζεψα πολύ πρόχειρα το σαλόνι κουζίνα

4. Έστρωσα υποσέντονα στους καναπέδες

5. Αέρισα κι έστρωσα κρεβάτια.

6. Φτιάχνω το ρημαδοερωτηματολόγιό μου (θεούλη μου δε θα τελειώσει ποτέ).

Βάσια είμαι στο τσακ να σε χώσω..... ίσως χρειαστώ βοήθεια για να το κάνω σε ηλεκτρονική μορφή .... θα δούμε.....

Σήμερα έχω σκοπό να κυκλοφορώ στο σπίτι με ένα καλάθι και ό,τι είναι σε άσχετο σημείο να το μαζέψω για να το βάλω το βράδυ στη θέση του. Επίσης πρέπει να τακτοποιήσω κάτι πλυμμένα και ναι να διπλώσω γύρω στις 4000 κάλτσες (το χειρότερό μου).

sbxre6a2f.png

Βάσια είμαι στο τσακ να σε χώσω..... ίσως χρειαστώ βοήθεια για να το κάνω σε ηλεκτρονική μορφή .... θα δούμε.....

.

Για ότι θέλεις απο θέμα συμβουλής, να σου βρω στοιχεία κλπ είμαι εδώ....αρκεί να το ξέρω :P .

ένας λόγος που κάνω αυτήν την δουλειά είναι ότι μου αρέσει, αυτό που οι άλλοι βαριούνται, να σκέφτονται, να γράφουν, να ψάχνουν, να χώνονται...εμένα είναι το αγαπημένο μου.... (σας τρέλανα έ??? ).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...