Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Eυχαριστώ για τις ευχές...

να έχετε υγεία και αγάπη στη ζωή σας...

Τελευταια στιγμη οι φοινικες και τα φαναρακια κλπ κλπ ???!!! Που να ειχες χρονο!!! Τελικα σ αυτα ειναι να το εχεις...Εγω δεν ειμαι καθολου καλλιτεχνικη φυση και δεν εχω φαντασια.... Τελειες οι ιδεες σου!!!

Η μόνη δυσκολία είναι να αποφασίσω το "θέμα" του party... τα άλλα είναι εύκολα...

είναι θέμα χρόνου και χρήματος... και επειδή και τα 2 είναι περιορισμένα κάνω ότι καλύτερο μπορώ με ότι μέσα διαθέτω...

Επίσης, είναι που τα χεράκια μου ότι και να πιάσουν... ρημαδιό το κάνουν... χαχα

οπότε δεν μπορώ να κάνω και πολλά... υπάρχουν μαμάδες που κάνουν υπέροχα πράγματα και τελείως μόνες τους...

Να τον χαίρεσαι Georgina, και μπράβο για τις δημιουργίες σου.

Δεν θα το σκεφτόμουν να κανω κάτι τέτοιο σε γενέθλια ενηλίκου,μπράβο και πάλι!:)

Στην αρχή το σκέφτηκα και εγώ... μήπως φάω κράξιμο δηλαδή... αλλά όπως έχει γίνει η ζωή μας ήταν πιο ωραίο που έγινε σε γενέθλια μεγάλου καθότι στα παιδιά το ψιλο-περιμένεις, ενώ εμείς ως μεγάλοι δεν έχουμε πολλές τέτοιες στιγμές... και μάλλον κακώς τελικά... ο δε άντρας μου έλεγε ότι είμαι τρελή που κάνω τέτοια... αλλά φαντάζομαι ότι μέσα του κατά βάθος του άρεσε... γιατί και δεν με σταμάτησε αλλά και με βοήθησε στο στήσιμο...

χμμμ σας είχα ενημερώσει για τα υπογλώσσια:tongue:

Κουράγιο!

Ναι, το είχες πει... αλλά άλλο να λες παιδιά θα χρειαστείτε υπογλώσσια... οπότε ο άλλος μπορεί να σκέφτεται ότι θα τη γλυτώσει... ότι θα χρειαστεί μικρή δόση κλπ... και άλλο να πρέπει να πάρεις το κουτί για να ηρεμήσεις... τεσπα θα το αντέξουμε και αυτό...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα τι κάνεται?

Εγώ σήμερα είμαι χάλια, ξύπνησα το πρωί με λίγο πόνο στην μέση, πήγα την μεγάλη μου νηπιαγωγείο γύρισα κ ενώ πρόσεχα όταν άρχισα δουλίτσες σε κάποια φάση η μικρή μου γκρίνιαζε κ ήθελε αγκαλίτσα όπως πηγα να την σηκώσω έμεινα, έπαθα μάλλον λουμπάγκο, πείρα τήλ την πεθερά μου να με σηκώσει απο το κρεβατι γιατι δεν μπορουσα να σηκώθω με τπτ, τώρα είμαι καλητερα αλλα όχι τελείος καλά πονάω ακόμα.

φιλιαα

Το λάτρεψα αυτό το αυτοκόλλητο!!! Υπέροχο!

Πόσο κοστίζει? :confused:

45 δολάρια η συσκευασία με 2 τμχ 60 x 120, και θα χρειαστώ 2 συσκευασίες, 90 δολάρια το συνολάκι..Νομίζω όμως ότι αξίζει :)

Εύγε που πριζώθηκες να κάνεις αλλαγές. Ακόμα και τα μισά απ' αυτά να κάνεις, σε πρώτη φάση, θα ανανεωθείς πολύ! Σου εύχομαι να τις κάνεις όλες και να σου βγουν καλύτερα απ' ότι πιστεύεις!

Το άλλο που μου αρέσει είναι που εμείς οι 2 έχουμε ταιριάξει τόσο πολύ και τα γούστα μας είναι εντελώς διαφορετικά.

Εμένα δηλαδη η κρεβάτοκάμαρά μου είναι πιο.. "βαριά"... :tongue::tongue::tongue:. Θα βάλω σύντομα φωτός στο blog από το project της κρεβατοκάμαρας! ;);)

Αν σου πω ότι έτσι φαντάζομαι την κρεβατοκάμαρά σου..;

Αντε άντε ανυπομονώ να δω φωτό! :D

Πολυ ωραιο οντως. Ψηφιζω μπεζ παντως ειναι πιο φωτεινο και νομιζω τα υπνοδωματιο ειναι ωραιο να ειναι φωτεινα.

Εγω αντι ταπετσαρια γιατι μου εβγαινε ακριβη εβαψα τον τοιχο πισω απο το κεφαλαρι σε ενα μπεζ της αμμου που ερχεται σε αντιθεση με το μωβ κεφαλαρι τοου κραβατιου. Επισης ειναι πολυ σημαντικη η κουρτινα αλλα ζει ολο το υπνοδωματιο με τα χρωματα της.

Μπεζ λοιπόν, θα το κλείσω απόψε! :D Ο συνδυασμός δε, μπεζ με μωβ είναι λατρεμένος!

Για την κουρτίνα που λες...Πριν κάμποσο καιρό συζητούσατε εδώ στο easy για τις κουρτίνες σας, πόσες έχετε κτλ κι εγώ μούγκα..Γιατί δεν έχω 2ο ζευγάρι!! Πλύνε-βάλε χαχα Θα κάνω λοιπόν το εξής: Τράμπα με τις κουρτίνες του σαλονιού ;) Πενία τέχνας κατεργάζεται λένε..!

g8Sbp2.png

Πριν κάμποσο καιρό συζητούσατε εδώ στο easy για τις κουρτίνες σας, πόσες έχετε κτλ κι εγώ μούγκα..Γιατί δεν έχω 2ο ζευγάρι!! Πλύνε-βάλε χαχα

Χαχάααα δεν είμαι η μόνη λοιπόν.... (Εγώ δεν έχω καν κουρτινόξυλο στην κρεβατοκάμαρα, ακόμη).

sbxre6a2f.png

Χαχάααα δεν είμαι η μόνη λοιπόν.... (Εγώ δεν έχω καν κουρτινόξυλο στην κρεβατοκάμαρα, ακόμη).

Ουτε εγω εχω δευτερο ζευγαρι...;)

Τωρα κοιταω για το δωματιο της μπεμπας και εχω πελαγωσει γιατι μου φαινονται ακριβες...Ειδα κατι ωραιες στα ζαρα οποτε τωρα ψαχνω φτηνο κουρτινοξυλο. Οχι τιποτα αλλο λεμετελη Ιουλιου να την παμε στο δωματιο της σιγα σιγα , το οποιο εχει παραθυρο (μικρο) και μπαλκονοπορτα και το μεσημερι το βαραει ο ηλιος, οποτε ειναι αναγκαια η κουρτινα...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ στο σαλόνι και στην κουζίνα έχω 2ο σετ,στα υπνοδωμάτια όχι,και είχα υπολογίσει να πάρω ενα ρόμαν για το παιδικό αλλά τώρα με τα δρομολόγια πειραια τα τρώμε σε βενζίνες τα λεφτά.:mrgreen:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Λοιπόν, για τις ταπετσαρίες που λέτε, επειδή με έβαλε στην πρίζα η Ειρήνη (για μια ακόμη φορά :tongue: ), έκατσα χτες και έκανα homework για να ανανεώσω κι εγώ τη δική μου κρεβατοκάμαρα, με σχεδόν no-budget φυσικά ;)

Από το site που είχα αγοράσει τα αυτοκόλλητα για το δωμάτιο του μικρού, βρήκα αυτό εδώ: http://www.whatisblik.com/shop/explore/take-shape-furs-pattern-wall-tiles

furs_product1.jpg

Πώς σας φαίνεται;; Είμαι στα πρόθυρα της αγοράς, απλά βγαίνει και σε μπεζ και δεν μπορώ να αποφασίσω....

Οι υπόλοιπες αλλαγές που θα κάνω είναι οι εξής:

1. Θα βγάλω τον καθρέφτη πάνω από τη σιφονιέρα που μου θυμίζει το σπίτι της γιαγιάς μου, και θα τον βάλω κάθετα σε έναν τοίχο.

2. Θα βγάλω τη βιβλιοθήκη απ' το δωμάτιο, γιατί τελικά μου τη σπάει πολύ να βλέπω την πολυχρωμία των βιβλίων, θέλω πιο "ζεν" τον χώρο ;)

3. Θα βγάλω στη φόρα ένα ωραιότατο μπαουλάκι και δύο επιδαπέδια φανάρια, δώρα γάμου αναξιοποίητα.

4. Θα κρεμάσω την τηλεόραση στον τοίχο

5. Θα "κλέψω" απ' το δωμάτιο του μικρού την πολυθρόνα του, που λατρεύω και νομίζω θα ταιριάζει γάντι με το νέο ντεκόρ:

1796_white_rocking_chair_l.jpg

Αν και μάλλον εχεις ήδη παραγγείλει και εγώ ψηφίζω μπεζ.Είμαι αλλωστε του πιο γήινου στις επιλογές μου...

Καλή αρχή στις αλλαγες σου αν τα κάνεις όλα θα αλλάξει πολύ ο χώρος αλλα ό,τι και αν κάνεις θα σου φτιάξει τη διάθεση.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

1) Ειρήνη: Αισθητικός άκρων (γνώσεις αποτρίχωσης, επαγγελματικού σχηματισμού φρυδιών, μανικιούρ, πεντικιούρ).

2) miriki: Νηπιαγωγός

3)χαρα25: βρεφοκομος-παιδαγωγος αλλα αυτη την εποχη δουλευω στην εταιρεια του αντρα μου-ανακυκλωση χαρτιου

4) GeorginaT: τομέας πληροφορική... pre-sales λύσεων

5)Χρύσα: make up artist (αν και δεν δουλευω πια επαγγελματικά,πιασε τέχνη και ασ'τηνα...)

6)nasia: επίσης τομέας πληροφορικής πωλήσεις φορητων υπολογιστων

7) marilou01: οικονομολόγος εν αποστρατεία, νυν προσωπική γραμματέας/σύμβουλος/ξεματιάστρα του άντρα μου

8. Ευα : δικηγορος (αχρειαστη να σας ειμαι....)

9) Mirtoula4 : καθηγήτρια πληροφορικής (σε άδεια)

10) mamavasia: σπουδές οικονομικά (τρομάρα μου), Βοήθεια προς τον φοιτητή (πτυχιακές εργασίες, παρουσιάσεις, βιβλιογραφία κλπ) εργάζομαι στο σπίτι όποτε υπάρχει δουλειά :)

11) Ηλιαχτίδα29: Μαθηματικός

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Τελικά το απόγευμα μόνο με τη βεράντα ασχολήθηκα μιας και είχαμε επισκέψεις ως αργά.

Ανέβασα μια γλάστρα με βασιλικό που είχα φυτέψει πριν κανά δυο εβδομάδες και τον είχα αφήσει στην αυλή και αλλαξα θέση στις γλάστρες μου και φαίνεται τώρα καταπράσινο το μπαλκόνι μου.Εβαλα και τα μαξιλάρια στις καρέκλες και βέβαια έκανα και ενα καλό καθάρισμα.Πολύ το ευχαριστιέμαι:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλέ συναδέλφισσα! Εγώ οικονομικό νομικής, 1997, λες να είμαστε παλιοσειρές;; :P κι επίσης δούλευα σε πανεπιστημιακό φροντιστήριο στην ιπποκράτους, άρα, δυό φορές συνάδελφοι! :D

Μαζευόμαστε πολλές βλέπω

Κ εγώ Οικονομικό της Νομικής αλλά Θεσσαλονίκη.

4U ευχαριστώ για τα σάιτ θα τα ρίξω μία ματιά. Για αλλαγή κουζίνας δεν ενδιαφέρομαι ακόμα, είπαμε θα τα κάνουμε όλα όταν κάνουμε ανακαίνιση (άντε να δούμε πότε, τώρα κ με τον ερχομό του 2ου....)απλά θα με ενδιέφερε μία πινελιά αλλαγής....

miriki ευχαριστώ, τα χα ξεκινήσει πριν λίγο καιρό, τα έκοψα κ τώρα τα ξαναρχισα. Αλλά με δυσκολεύουν πολύ γιατί είμαι πολλές ώρες μόνη μου με το παιδί - άντρας δουλειά κ γονείς μακρυά. Εσύ πότε τα ξεκίνησες; Τι ακριβώς είχες κ σου τα έδωσε, αν θέλεις στείλε μου πμ να μη χαλάμε το θέμα.

Διαφημίσεις

11) Ηλιαχτίδα29: Μαθηματικός

:shock: ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ!!! Στον ουρανό σε έψαχνα, στη γη σε βρήκα :D

(Κορίτσια συγνώμη λίγο για το σπαμ!)

Λοιπόν, έλεγα και στην 4 U τις προάλλες (ακούει η 4 U;;;) ότι θέλω να κάνω ταττού για τον γιο μου...Μου ήρθε λοιπόν η φαεινή ιδέα να κάνω ένα ολοκλήρωμα, από το 10 μέχρι το άπειρο, με παράμετρο "Κ"...Επειδή έχω κάτι αιώνες να τα πιάσω τα μαθηματικά, παίζει αυτό; Στέκει δηλαδή;; :confused:

Μπορείς να μου στείλεις πμ να το φτιάξουμε, μη ζαλίζω και τα κορίτσια;;; :oops:

g8Sbp2.png

Ουτε εγω εχω δευτερο ζευγαρι...;)

Τωρα κοιταω για το δωματιο της μπεμπας και εχω πελαγωσει γιατι μου φαινονται ακριβες...Ειδα κατι ωραιες στα ζαρα οποτε τωρα ψαχνω φτηνο κουρτινοξυλο. Οχι τιποτα αλλο λεμετελη Ιουλιου να την παμε στο δωματιο της σιγα σιγα , το οποιο εχει παραθυρο (μικρο) και μπαλκονοπορτα και το μεσημερι το βαραει ο ηλιος, οποτε ειναι αναγκαια η κουρτινα...

Δεν πας μια βολτα και απο το L.A. (λαική αγορά κοινώς) μήπως βρείς....εμάς εδώ στην περιοχή μας έχει στην λαική αγορά έτοιμες ραμμένες με χιονάτη και άλλα σχέδια παιδικά με 10 ευρώ....εγώ που έχω αγοράσει απο εκεί επειδή σκεφτόμουν ότι αν πάρω ακριβές θα τις κλαίω, δεν έχουν πάθει τίποτα, τις λερώνουν οι κόρες μου και δεν κλαίω τα λεφτά μου :P

Σήμερα έκανα ντεκουπάζ σε κάτι παππούτσια που δεν τα ήθελα πια και τώρα μπορώ να πω ότι πλέον θα τα φοράω για ένα καφεδάκι ....έγιναν πολύ όμορφα και επειδή η κόλλα μπαίνει απο πάνω 2 στρώματα επιτυγχάνεται αδιαβροχοποίηση άρα δεν φοβόμαστε μην χαλάσει αν ξαφνικά βρέξει....στο επόμενο ποστ σας παρουσιάζω Σαγιονάρες με χάντρες και ντεκουπάζ παππούτσια!!!!

εντάξει, έχω πάθει πλάκα με την αλλαγή στις σαγιονάρες και ειδικά με το ντεκουπάζ! Μπράβο σου mamavasia, πιάνει το χέρι σου :D Μήπως να το έκανες και πιο επαγγελματικά, λέω εγώ τώρα, αφού σου αρέσει κιόλας;;

Είναι ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι μου που αποκλειστικό αντικείμενο δουλειάς έχει την αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση σε ρούχα, τσάντες, ακόμη και κουρτίνες..Δηλαδή, πας την παλιά σου τσάντα και σου βάζουν πάνω δερμάτινους φιόγκους, πούλιες και τέτοια..Ξέρεις τι δουλειά έχει;; Χαμός, τέτοιες εποχές..Μπορείς να ξεκινήσεις φτιάχνοντας πράγματα των φιλενάδων σου και σιγά σιγά επεκτείνεσαι ;)

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...