Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλά η φωτο που έωαλες με το υπνοδωμάτιο είναι λες και έχεις φωτογραφίσει το δικό μου ... μόνο η ταπετσαρία του λείπει:tongue:

εννοείται, εντοος τησ ημέρας θα σας βάλω λινκ;)

Ωραίο δωμάτιο έχεις ;) Πάνω απ' το κρεβάτι τι έχεις βάλει;;

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια γειά σας, πήρα το χάπι μου κ έχω υπερένταση κ ταχυπαλμία (παίρνω για τις συσπάσεις κ τα πονάκια) κ είπα ας χαζέψω λίγο μπας κ ξεχαστώ. Λοιπόν 4u κ marilou έχω εδώ κ λίγες μέρες που φλερτάρω με την ιδέα της ταπετσαρίας αλλά που, σε ντουλάπα. Γίνεται λέτε; Αν βρείτε κάτι σε κάποιο σάιτ για πείτε μου κ εμένα. Επειδή να αλλάξω ντουλάπες το χουμε ξεχάσει όπως κ γενικότερα την ανακαίνιση που λέγαμε πριν μείνω έγκυος, σκέφτηκα την ταπετσαρία για κάτι χωνευτές ντουλάπες της κρεβατοκάμαρας κ μία του μικρού. Έλεγα επίσης να βάψω τα ντουλάπια της κουζίνας, ξέρετε είναι αυτά τα παλιά τα εργολαβικά που λέω εγώ πριν χρόνια, άσπρα. Αλλά τι χρώμα να τα κάνω;

Ειρήνη θα μπορούσες να ποστάρεις στο μπλογκ σου κ τους τρόπους διπλώματος σεντονιών κ πετσετών. Μη με παρεξηγήσετε αλλά δεν μπορώ να ψάχνω στη φάση αυτή. Επίσης θα σε βρω στο fb κ θα σου κάνω αίτημα για να βλέπω κ εγώ τα χρωματάκια. Λόγω εγκυμοσύνης δεν βάφω νύχια.

Ωραίο δωμάτιο έχεις ;) Πάνω απ' το κρεβάτι τι έχεις βάλει;;

Εχει γίνει σύνθεση με καθρέπτακια τεράγωνα 30χ30 νομίζω και σαν πλαίσιο είναι σαν αμμοβολή! για να κάνει τη διαφορά ενα τετράγωνο της σύνθεσης είναι μαυρο! δλδ στο ίδιο μεγεθος με τους καθρεφτες αλλά εκεί λείπει καθρεφτης και έχει επενδυθεί με μαύρο

μαλλον όμως δεν κατάλαβες ε?:oops:

θα κοιτάξω να βρω κάτι παρόμοιο σε φωτο να ποστάρω... δεν θέλω να βάλω φωτο απο το σπίτι:oops:

Κοριτσάκια γειά σας, πήρα το χάπι μου κ έχω υπερένταση κ ταχυπαλμία (παίρνω για τις συσπάσεις κ τα πονάκια) κ είπα ας χαζέψω λίγο μπας κ ξεχαστώ. Λοιπόν 4u κ marilou έχω εδώ κ λίγες μέρες που φλερτάρω με την ιδέα της ταπετσαρίας αλλά που, σε ντουλάπα. Γίνεται λέτε; Αν βρείτε κάτι σε κάποιο σάιτ για πείτε μου κ εμένα. Επειδή να αλλάξω ντουλάπες το χουμε ξεχάσει όπως κ γενικότερα την ανακαίνιση που λέγαμε πριν μείνω έγκυος, σκέφτηκα την ταπετσαρία για κάτι χωνευτές ντουλάπες της κρεβατοκάμαρας κ μία του μικρού. Έλεγα επίσης να βάψω τα ντουλάπια της κουζίνας, ξέρετε είναι αυτά τα παλιά τα εργολαβικά που λέω εγώ πριν χρόνια, άσπρα. Αλλά τι χρώμα να τα κάνω;

Ειρήνη θα μπορούσες να ποστάρεις στο μπλογκ σου κ τους τρόπους διπλώματος σεντονιών κ πετσετών. Μη με παρεξηγήσετε αλλά δεν μπορώ να ψάχνω στη φάση αυτή. Επίσης θα σε βρω στο fb κ θα σου κάνω αίτημα για να βλέπω κ εγώ τα χρωματάκια. Λόγω εγκυμοσύνης δεν βάφω νύχια.

Γίνετε με 1.000! :D

τα ντουλάπια ότι χρώμα θες μπορείς να τα κάνεις ! όταν βάφεις κατι άσπρο είναι πολυ εύκολο και όλα τα χρώματ πετυχαίνουν χωρίς πολλά χέρια!

Έπεσε το φυλλάδιο της leroy merlin στα χέρια μου προχτές και είδα πολυ όμορφα πράγματα και οικονομικές κουζίνες ... με τις τιμες στα ετοιμα ντουλάπια που έχουν πεσει αρκετα δες αν σε συμφέρει... βεβαια μιλάμε για mdf και βακελίτη στην καλύτερη περίπτωση...

επειδή το σπίτι μας είναι μινιμαλ θέλω κατι σε αυτό το ύφος ....

http://www.noventa.gr/0010000104/διακοσμηση.html σελ. 114 για κάλυψη εσωτ. πόρτες!

επίσης για ταπετσαρία πορτας μπορείτε να δείτε στα παρακάτω ...

http://www.forosdeco.com/products.php?cat=57

http://www.politishome.gr/index.php?cPath=39_43&sort=2a&page=2&osCsid=d4e6c82f3696685da10bf88400895985

http://www.houseart.gr/paper_gramikes.php?cat_id=158

δεν είμαι σίγουρη αν μπορούν και καποιες που είναι τοιχου αν με διαφορετική κολλα κατά την εφαρμογή μπορούν να μπουν και σε πόρτα ;) θα το μάθω και θα σας πω...

Διαφημίσεις

1) Ειρήνη: Αισθητικός άκρων (γνώσεις αποτρίχωσης, επαγγελματικού σχηματισμού φρυδιών, μανικιούρ, πεντικιούρ).

2) miriki: Νηπιαγωγός

3)χαρα25: βρεφοκομος-παιδαγωγος αλλα αυτη την εποχη δουλευω στην εταιρεια του αντρα μου-ανακυκλωση χαρτιου

4) GeorginaT: τομέας πληροφορική... pre-sales λύσεων

5)Χρύσα: make up artist (αν και δεν δουλευω πια επαγγελματικά,πιασε τέχνη και ασ'τηνα...)

6)nasia: επίσης τομέας πληροφορικής πωλήσεις φορητων υπολογιστων

7) marilou01: οικονομολόγος εν αποστρατεία, νυν προσωπική γραμματέας/σύμβουλος/ξεματιάστρα του άντρα μου

8. Ευα : δικηγορος (αχρειαστη να σας ειμαι....)

9) Mirtoula4 : καθηγήτρια πληροφορικής (σε άδεια)

10) mamavasia: σπουδές οικονομικά (τρομάρα μου), Βοήθεια προς τον φοιτητή (πτυχιακές εργασίες, παρουσιάσεις, βιβλιογραφία κλπ) εργάζομαι στο σπίτι όποτε υπάρχει δουλειά :)

10) mamavasia: σπουδές οικονομικά (τρομάρα μου), Βοήθεια προς τον φοιτητή (πτυχιακές εργασίες, παρουσιάσεις, βιβλιογραφία κλπ) εργάζομαι στο σπίτι όποτε υπάρχει δουλειά :)

Καλέ συναδέλφισσα! Εγώ οικονομικό νομικής, 1997, λες να είμαστε παλιοσειρές;; :P κι επίσης δούλευα σε πανεπιστημιακό φροντιστήριο στην ιπποκράτους, άρα, δυό φορές συνάδελφοι! :D

g8Sbp2.png

Καλέ συναδέλφισσα! Εγώ οικονομικό νομικής, 1997, λες να είμαστε παλιοσειρές;; :P κι επίσης δούλευα σε πανεπιστημιακό φροντιστήριο στην ιπποκράτους, άρα, δυό φορές συνάδελφοι! :D

xaxaxaaxaxa τι λές τώρα!!!!

Εγώ τελείωσα Οικονομικής και Περιφερειακής ανάπτυξης Πάντειο αποφοίτησα το 2002...Έχω δουλέψει 7 χρόνια σε γραφείο Υποστήριξης φοιτητών .

Μου μπήκε προχτές η εξής ιδέα και θέλω γνώμες. Σχετικά με το βάψιμο στις πορτες που θέλω να κάνω και τις προσφορές που πήρα και συνεχίζω... για 7 πόρτες το κόστος το λιγότερο θα βγει... 420 χωρις τα χρώματα! Υπάρχουν που λέτε στο εμπόριο και ταπετσαρίες για πόρτες και λέω να κοιτάξω και αυτή την εκδοχή! Το κόστος με μια γρηγορη ματιά είναι λίγο χαμηλότερο αλλά θα κερδίσω απο σκόνη και επίσης το χρώμα μπορεί να χαλάσει πιο εύκολα απο τον μικρό μποξερ ενω νομίζω η ταπετσαρία θα είναι πιο ανθεκτική στα χτυπήματα! τι λέτε ? - μήπως να έβαζα ταπετσαρία σε όλες εκτός των υπνοδωματίων? εχει βάλει κάποια απο εσας?

Υπέροχη ιδέα! Ειδικά αν ταιριάζει με το στυλ του υπόλοιπου σπιτιού σου και σου εξοικονομήσει και κάποια χρήματα, άψογα!

Το μόνο που θα σου έλεγα να κοιτάξεις, είναι το κόστος. Στο αναφέρω μόνο επειδή όταν κοιτάξαμε να βάλουμε ταπετσαρία στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι μας {αυτόν που θα βάψουμε τελικά}, η τιμή που μας έβγαινε ήταν εντελώς κουφή σε σχέση με το βάψιμο! :?:?

και μόνο που προσφέρθηκες να με βοηθήσεις είναι σα να το έχεις κάνει! Σ' ευχαριστώ παρα πολυ!

μακάρι να μην έμενα Αθήνα! αλλά δυστυχώς:(

Μα γιατί να μη σε βοηθήσω αν μπορώ? Αν κάνεις την αρχή με το ψευτο-λιμάρισμα, σιγά-σιγά το χεράκι σου θα πάρει στροφές και θα σου γίνει πολύ εύκολο! Οτιδήποτε θες, πες μου! ;)

Επίσης! και όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην κοινωνική μας ζωή θεωρώ ότι είνια πολυ σημαντικό.... επίσης ενα τηλεφώνημα αν έκανε να ενημερώσει και να ζητήσει συγνώμη ...δεν θα έβλαπτε:rolleyes:
Συμφωνώ! Συνηθίζω να λέω στις πελάτισσες μου, αν αργήσω... κάτι έχει συμβεί! :?:-?

με το θηλασμό να δεις τι άκουγα!!!

και αν το παω και πιο μακριά ... απο την εγκυμοσύνη ξεκινά το κακό :rolleyes:

Ακριβώς! Απο κει ξεκινάει αυτό το κουφό, το να σου λένε δηλαδή άσχετοι, άγνωστοι άνθρωποι τις προσωπικες τους εμπειρίες ή την γνώμη τους χωρίς να έχει ζητηθεί!

Και γω το τι άκουγα έγκυος... ειδικά από εντελώς αγνώστους σε δρόμο και ΜΜΜ... δεν λέγεται!!!!!!!!!! :?:-?:?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν, για τις ταπετσαρίες που λέτε, επειδή με έβαλε στην πρίζα η Ειρήνη (για μια ακόμη φορά :tongue: ), έκατσα χτες και έκανα homework για να ανανεώσω κι εγώ τη δική μου κρεβατοκάμαρα, με σχεδόν no-budget φυσικά ;)

Από το site που είχα αγοράσει τα αυτοκόλλητα για το δωμάτιο του μικρού, βρήκα αυτό εδώ: http://www.whatisblik.com/shop/explore/take-shape-furs-pattern-wall-tiles

Πώς σας φαίνεται;; Είμαι στα πρόθυρα της αγοράς, απλά βγαίνει και σε μπεζ και δεν μπορώ να αποφασίσω....

Οι υπόλοιπες αλλαγές που θα κάνω είναι οι εξής:

1. Θα βγάλω τον καθρέφτη πάνω από τη σιφονιέρα που μου θυμίζει το σπίτι της γιαγιάς μου, και θα τον βάλω κάθετα σε έναν τοίχο.

2. Θα βγάλω τη βιβλιοθήκη απ' το δωμάτιο, γιατί τελικά μου τη σπάει πολύ να βλέπω την πολυχρωμία των βιβλίων, θέλω πιο "ζεν" τον χώρο ;)

3. Θα βγάλω στη φόρα ένα ωραιότατο μπαουλάκι και δύο επιδαπέδια φανάρια, δώρα γάμου αναξιοποίητα.

4. Θα κρεμάσω την τηλεόραση στον τοίχο

5. Θα "κλέψω" απ' το δωμάτιο του μικρού την πολυθρόνα του, που λατρεύω και νομίζω θα ταιριάζει γάντι με το νέο ντεκόρ:

Εύγε που πριζώθηκες να κάνεις αλλαγές. Ακόμα και τα μισά απ' αυτά να κάνεις, σε πρώτη φάση, θα ανανεωθείς πολύ! Σου εύχομαι να τις κάνεις όλες και να σου βγουν καλύτερα απ' ότι πιστεύεις!

Το άλλο που μου αρέσει είναι που εμείς οι 2 έχουμε ταιριάξει τόσο πολύ και τα γούστα μας είναι εντελώς διαφορετικά.

Εμένα δηλαδη η κρεβάτοκάμαρά μου είναι πιο.. "βαριά"... :tongue::tongue::tongue:. Θα βάλω σύντομα φωτός στο blog από το project της κρεβατοκάμαρας! ;);)

777885dugw57gt25.gif

furs_product1.jpg

Πώς σας φαίνεται;; Είμαι στα πρόθυρα της αγοράς, απλά βγαίνει και σε μπεζ και δεν μπορώ να αποφασίσω....

Το λάτρεψα αυτό το αυτοκόλλητο!!! Υπέροχο!

Πόσο κοστίζει? :confused:

777885dugw57gt25.gif

Περαστικά κοριτσάκι μου... Μείνε ήσυχη για τα σεντόνια. Το χει ζητήσει και το Λετάκι και το χω στα υπ' όψιν!

Για τις πετσέτες προσώπου έχει ήδη δημοσιευτεί στο blog. :P

Να μου κάνεις κοριτσάκι μου. Είναι το Irene'sPrettyNails :P

777885dugw57gt25.gif

Χρόνια πολλά στις γιορτές, γεννέθλια και επετείους και να ζήσει κι ο νεοφώτιστος.

Τι ωραία που έχουμε τόσες πολλές αφορμές για να γιορτάζουμε.....

Βάσω καλό κουράγιο με τα γιουτοπαρ. Τα έπαιρνα κι εγώ και πραγματικά είναι άθλια η αίσθηση. Μόλις μπεις στο μήνα σου κόψτα οπωσδήποτε για να κατέβει το μωρό. (Να μαι κι εγώ να δίνω συμβουλές λοιπόν και να φυτρώνω εκεί που δε με σπέρνουν).

Άσχετο. Για πείτε ρε κορίτσια μπορούμε να φτιάξουμε ζύμη για κέικ το πρωί και να τη φυλάξουμε στο ψυγείο να την ψήσουμε το βράδυ; Θέλω να φτιάξω καπ κέικς και θα μου φάει πολύ χρόνο από το πρωινό μου να τα κάνω όλα τότε. Τι λέτε;

sbxre6a2f.png

Το λάτρεψα αυτό το αυτοκόλλητο!!! Υπέροχο!

Πόσο κοστίζει? :confused:

Πολυ ωραιο οντως. Ψηφιζω μπεζ παντως ειναι πιο φωτεινο και νομιζω τα υπνοδωματιο ειναι ωραιο να ειναι φωτεινα.

Εγω αντι ταπετσαρια γιατι μου εβγαινε ακριβη εβαψα τον τοιχο πισω απο το κεφαλαρι σε ενα μπεζ της αμμου που ερχεται σε αντιθεση με το μωβ κεφαλαρι τοου κραβατιου. Επισης ειναι πολυ σημαντικη η κουρτινα αλλα ζει ολο το υπνοδωματιο με τα χρωματα της.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...