Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Επισης, επειδη διαβασα που λετε για τις ταπετσαριες. Εγω ηθελα παντα ενα ωραιο σπιτι με ταπετσαριες μοντερνες στον ενιαιο και πιο κλασικες με απαλα χρωματα στα υπνοδωματια. Οταν λοιπον εμεινα εγκυος γυρω στον 3ο μηνα αποφασισαμε με οτι οικονομιες ειχαμε να ψιλοανακαινισουμε το σπιτι (καθοτι με την κριση ξεχασαμε τα ονειρα για αγορα καινουργιου διαμερισματος). Στο θεμα των τοιχων λοιπον επειδη το βαψιμο εμεινε προς το τελος και δεν υπηρχαν χρηματα για ταπετσαριες (κοστιζουν και στην αγορα και στην τοποθετηση) αποφασισαμε να βαψουμε με ωραια χρωματακια απο ενα κεντρικο τοιχο σε καθε υπνοδωματιο και να κανουμε στο καθιστικο ενα σχεδιο με χοντρες ριγες καθετες (που ψηλωνουν και το χωρο). Τελικα βγηκε πολυ ωραιο μοιαζει σαν να ειναι ταπετσαρια και κοστισε πολυ λιγοτερο. Οι ριγες ειναι ευκολες και για εναν αρχαριο να τις κανει, ενω ενας επαγγελματιας ελαιοχρωματιστης φανταζομαι θα μπορει να κανει και αλλα σχεδια πιο περιπλοκα.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντα το μυαλό σου δούλευε με διπλό διαφορικό! Εύγε για την απίστευτη ιδέα!!! Που βρήκες τις σανίδες, τους φοίνικες και τα κύματα βρε παιδι? :confused:

GeorginaT από που ν' αρχίσω και πού να τελειώσω τις ευχές;! Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται λοιπόν :D Τι ωραία ιδέα η διακόσμηση του πάρτι, με κούφανες!

Τα γενέθλια για μένα είναι σοβαρή υπόθεση... πέρυσι στα 3α του μεγάλου είχα κάνει το σπίτι ζούγκλα... παντού ζωάκια μεγάλα... μικρά... χαμός...

Του συζύγου μου ήρθε τελευταία στιγμή οπότε πέρα από κανα δυο πραγματάκια που αγόρασα όπως οι φοίνικες και τα φαναράκια...τα υπόλοιπα ήταν απλά εκτυπώσεις... έψαξα στο internet... βρήκα πραγματάκια που μου άρεσαν... τα πέρασα λίγο από paint και τα έδωσα προς εκτύπωση... μετά βρήκα αστερίες, κοχυλάκια και διάφορα τέτοια που πάντα έχω σπίτι και τα έβαλα εδώ και εκεί... και έδωσε έναν ωραίο καλοκαιρινό τόνο...

αυτά....

μόνο για τα δικά μου γενέθλια δεν κάνω τίποτα... για τους άλλους γίνεται το σπίτι αγνώριστο...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Ευχαριστήσου αυτή τη χρυσή εποχή όσο κρατήσει κοριτσάκι μου!

Καμιά φορα, αγκαλιάζω το φιογκάκι, τον γυρίζω πλάτη και κάνω πως κάτι ψάχνω. Μου λέει "τι ψάχνεις μαμά???"...

... και του απαντώ: το κουμπάκι σου, να το κλείσω καλό μου!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ Ειρηνη μου το ξερω....Και φροντιζουμε με τον αντρα μου να απαλαμβανουμε τη μικρη μας. Ξερουμε οτι θα μεγαλωσει πολυ γρηγορα...

Και ξερεις την εχουμε ολο αγκαλιες και φιλια (θα την κατσιασουμε χαχα) και ας λενε ολοι οτι κακομαθαινει...για την ωρα ειναι πολυ καλη και ηρεμη... :)

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Απλωσα τα ρούχα και έβαλα αλλο ένα πλυντήριο με τα σακβουαγιαζ,

Εφτιαξα το γλυκάκι μου και φαγαμε οικογενειακώς,έπλυνα νεροχύτη,πάγκους κ.τ.λ,

έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι,

ξεσκαρτάρισα λίγο τα παιχνίδια του μικρού μιας και τα είχε όλα απλώσει στο δωμάτιό του και χαλαρώνω λίγο μιας και ο αντρας μου κοιμάται και ο γιόκας μου παίζει. Μένει να σφουγγαρίσω και να πλύνω τη βεράντα για να μπορέσουμε να πιούμε καφεδάκι το απόγευμα.

Η ιδέα σου για τα ρούχα πολύ ωραία Ειρήνη μου.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Τα γενέθλια για μένα είναι σοβαρή υπόθεση... πέρυσι στα 3α του μεγάλου είχα κάνει το σπίτι ζούγκλα... παντού ζωάκια μεγάλα... μικρά... χαμός...

Του συζύγου μου ήρθε τελευταία στιγμή οπότε πέρα από κανα δυο πραγματάκια που αγόρασα όπως οι φοίνικες και τα φαναράκια...τα υπόλοιπα ήταν απλά εκτυπώσεις... έψαξα στο internet... βρήκα πραγματάκια που μου άρεσαν... τα πέρασα λίγο από paint και τα έδωσα προς εκτύπωση... μετά βρήκα αστερίες, κοχυλάκια και διάφορα τέτοια που πάντα έχω σπίτι και τα έβαλα εδώ και εκεί... και έδωσε έναν ωραίο καλοκαιρινό τόνο...

αυτά....

μόνο για τα δικά μου γενέθλια δεν κάνω τίποτα... για τους άλλους γίνεται το σπίτι αγνώριστο...

Τελευταια στιγμη οι φοινικες και τα φαναρακια κλπ κλπ ???!!! Που να ειχες χρονο!!! Τελικα σ αυτα ειναι να το εχεις...Εγω δεν ειμαι καθολου καλλιτεχνικη φυση και δεν εχω φαντασια.... Τελειες οι ιδεες σου!!!

IIk6p3.png

Qskdp3.png

αυτά....

Να τον χαίρεσαι Georgina, και μπράβο για τις δημιουργίες σου.

Δεν θα το σκεφτόμουν να κανω κάτι τέτοιο σε γενέθλια ενηλίκου,μπράβο και πάλι!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλά μιλάμε τι είπες τώρα...

"μέχρι που μερικές παίρνουν και την πρωτοβουλία και του τη βγάζουν απ' το στόμα"

θα της είχα κόψει τα χέρια...

Καλα ξέρεις πόσες φορές μου έχει τύχει να του το κάνουν αυτό;; άπειρες!

O δικός μου ξύπνησε ένα πρωινό την προηγούμενη εβδομάδα και μου λέει...

- μαμά θέλω πιπίλα...

- γιατί αγάπη μου;

- γιατί έχει ο Ράμπο... ο Ράμπο είναι ο Λάμπρος στον σταθμό

οπότε εκεί είχαμε μεγάλη συζήτηση ότι ο Λάμπρος θέλει την πιπίλα του γιατί την έχει από μικρός ενώ εσύ δεν την ήθελες και τη δώσαμε σε άλλα παιδάκια... για να πάρω την απάντηση... "θέλω να πάμε να αγοράσουμε μία νέα πιπίλα για τον Ράμπο"

Αααχ δεν τον πιστεύω!!! ΤΙ ΓΛΥΚΑΣ ο γιος σου!!! :D :D

.... :mad::mad: έπρεπε να της πεις

Εσείς δεν έχετε πιπίλα, αλλά έχετε μαμά τσόκαρο! :mad::mad:

Γιατί ο καθένας πετάει το τρελό του? Με τι λογική?

χαχαχαχαχ θεική ατάκα!! Τι κρίμα που δεν είμαι ετοιμόλογη σαν κι εσένα ρε γμτ

g8Sbp2.png

Δυστυχώς δεν είναι όλα καλά,ο μπαμπάς μου δεν εχει βγει από το νοσοκομείο,εκανε όμως την πρώτη θεραπεία και από εχθες εχει αρχίσει να φαίνεται ενα μικρό φως στην ακρη του τουνελ.

Χρειάζεται χρόνος... όλα καλά θα πάνε θα δεις!

αχ και εγω και παει πολυ και με το σπιτι μου ειναι στα χρωματα μου :D
4 U τέλεια η ταπετσαρία!! Και στο στυλ του δικού μου σπιτιού

Στο δικό μας σπίτι να δείτε πως ταιρίαζει... αρεκι να τη δω απο κοντα ;). Σε μεγάλη επιφάνεια νομίζω θα ζαλίζει το συγκεκριμένο σχέδιο.

Μου μπήκε προχτές η εξής ιδέα και θέλω γνώμες. Σχετικά με το βάψιμο στις πορτες που θέλω να κάνω και τις προσφορές που πήρα και συνεχίζω... για 7 πόρτες το κόστος το λιγότερο θα βγει... 420 χωρις τα χρώματα! Υπάρχουν που λέτε στο εμπόριο και ταπετσαρίες για πόρτες και λέω να κοιτάξω και αυτή την εκδοχή! Το κόστος με μια γρηγορη ματιά είναι λίγο χαμηλότερο αλλά θα κερδίσω απο σκόνη και επίσης το χρώμα μπορεί να χαλάσει πιο εύκολα απο τον μικρό μποξερ ενω νομίζω η ταπετσαρία θα είναι πιο ανθεκτική στα χτυπήματα! τι λέτε ? - μήπως να έβαζα ταπετσαρία σε όλες εκτός των υπνοδωματίων? εχει βάλει κάποια απο εσας?

Το μαλλί έγινε σούπερ καλό. Τα ξάνθυνα αρκετά και τώρα μπορείτε να με χτυπήσετε αλλύπητα με ανέκδοτα για ξανθές...! :mrgreen::mrgreen:

Πήρα το φιογκάκι από το σχολείο και έχουμε τρελές χαρές γιατί αύριο δεν έχουν σχολείο

Με γειά σου!!!

σουπερ θα τον έχεις αγκαλιά όλη μέρα;)

Το καταλαβαίνω και είναι απόλυτα λογικό. Ούτε και γω το χα πριν ξεκινήσω τη δουλίτσα.

Αλλά τα βασικά? Μπορείς? Το χεις? Δηλαδή λίγο λιμάρισμα (αν θέλεις βγάλει μου μία φωτο ένα χεράκι σου να σου πω τι σχήμα του πηγαίνουν) και ένα απλό χρωματάκι, θα βοηθήσουν πολυ την ψυχολογία σου και σιγά-σιγά θα μάθεις να το κάνεις όσο το εξασκείς στο χεράκι σου! :P

Υ.Γ. Τι περιοχή είσαι? Άρτα???? :tongue:

και μόνο που προσφέρθηκες να με βοηθήσεις είναι σα να το έχεις κάνει! Σ' ευχαριστώ παρα πολυ!

μακάρι να μην έμενα Αθήνα! αλλά δυστυχώς:(

Μπράβο! Ελπίζω να του φανεί σχετικά εύκολο και να μην ταλαιπωρηθείτε πολύ! :P

σήμερα πήρα και κουλούρα (έτσι λέγεται? ή στεφάνι?:confused:) στην παιδική χαρα και κάναμε απ' όλα τα καλά :rolleyes: ... θέλει να βολεύεται :D

Ε ναι ρε γμτ! Και δεν μιλάω έτσι στον αέρα. Και γω παρόμοια δουλειά κάνω πλέον αλλά φροντίζω να βάζω λίγα ραντεβού καθημερινά ώστε να μπορω να τηρώ την ώρα που λέω στις πελάτισσες μου! Δεν τα βάζω τσίμα-τσίμα ώστε με την παραμικρή αργοπορία να τινάζεται όλο το πρόγραμμα στον αέρα και να στήνω τον υπόλοιπο κόσμο!

Εχω κόλλημα με το να είναι κάποιος στην ώρα του. Το θεωρώ δείγμα σεβασμού! :|

Επίσης! και όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην κοινωνική μας ζωή θεωρώ ότι είνια πολυ σημαντικό.... επίσης ενα τηλεφώνημα αν έκανε να ενημερώσει και να ζητήσει συγνώμη ...δεν θα έβλαπτε:rolleyes:

Νομίζω πως είναι πολύ καλή ιδέα γιατί όλες χρειαζόμαστε κάποιου είδους βοήθεια. Αρκεί να μην παρεξηγηθεί καμία κοπέλα.

Αυτό είναι προαιρετικό. Οποια θέλει μπορεί να συμμετάσχει...

1) Ειρήνη: Αισθητικός άκρων (γνώσεις αποτρίχωσης, επαγγελματικού σχηματισμού φρυδιών, μανικιούρ, πεντικιούρ).

{αν θέλετε επίσης ν' αγοράσετε κανένα καράβι και γνώσεις αγοραπωλησίας πλοίων, καθώς και spares....

εγώ θα συμμετέχω με την παλιά μου ιδιότητα πλεον γιατι με αυτό λέω ασχοληθώ ξανά στο μέλλον, όταν πάει το μικρό μας παιδικό ή σχολείο...

Καθηγήτρια Αγγλικών

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;

μπηκα στα πεταχτα!!

χθες βαπτισαμε το μικρακι μας, θα σας βαλω αυριο φωτο!!!!

Λουκας :)

θα γραψω πληροφοριες αυριο γιατι σημερα εχω γενεθλια, γινομαι 30!!! αχχχχχχχχχχχ!!! και πρεπει να μαζεψω το χαος του σπιτιου μου!!

πολλα φιλια σε ολες!!

Να σας ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένος ο μικρός Λουκάς!

Να ζήσεις! και να σε χαίρονται οι δικοί σου!

Ανησυχία;;; Ταλαιπωρία;;; Last year...

απλά με το πρώτο παιδί έχεις πάντα ένα μεγαλύτερο άγχος...

πόσο ύψος έχει;

πόσο βάρος;

πόσα δόντια;

μόνο τι μήκος έχει το πουλί του δεν ρωτάνε... γιατί άραγε;;;

με το θηλασμό να δεις τι άκουγα!!!

και αν το παω και πιο μακριά ... απο την εγκυμοσύνη ξεκινά το κακό :rolleyes:

αλλά είπαμε αυτιά ερμητικά κλειστά!:tongue:

εμείς είχαμε ένα γεμάτο σ/κ καθότι είχε γενέθλια ο σύζυγος την Κυριακή...

Επίσης, αύριο έχω και επέτειο γάμου... και έδιωξα το σύζυγο;;; (emoticon που χτυπιέται)

Αν πω ότι έχω βαρεθεί να πληρώνω σε αυτή τη ζωή θα με πιστέψετε;;;

Έκανα και γρήγορο υπολογισμό πληρωμής φόρου (καθότι επιστροφή δεν νομίζω να παίζει για κανέναν πλέον) και χρειάστηκε να πω 3 φορές το ποσό για να το ακούσει ο σύζυγος... και μετά έψαχνε να βρει υπογλώσσια, χάπια για την πίεση, χάπια για την καρδιά και γενικώς κάτι για να αντέξει αυτό που άκουσε...

Να το χαίρεσαι!

Να ζήσετε και παντα ευτυχισμένοι!

χμμμ σας είχα ενημερώσει για τα υπογλώσσια:tongue:

Κουράγιο!

Μόλις ανέβασα στο blog, τη δημοσίευση σχετικά με την οργάνωση των καλλυντικών μας....

Ουφ.. το χα καιρό στο πρόγραμμα αλλά δεν είχα βρει τον χρονο.

Θα γράψω κι άλλα για το θέμα... ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλά είχες αμφιβολία;; Ρώτησες ποτέ κανέναν άντρα αν του αρέσει το ξανθό και είπε όχι; ;) χαχα

Ο άντρας μου..... :( του αρέσω καλύτερα με τα μαύρα μαλλιά!!!! :shock::shock::shock::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλά μιλάμε τι είπες τώρα...

"μέχρι που μερικές παίρνουν και την πρωτοβουλία και του τη βγάζουν απ' το στόμα"

θα της είχα κόψει τα χέρια...

δεν έχω χειρότερο από το να έρχονται και να κάνουν υποδείξεις... αλλά αν τις έβλεπα να απλώνουν χέρι θα είχαν φάει ήδη φάπα στο χεράκι... και με χαμόγελο θα έλεγα "τα χεράκια μας λίγο κοντά από την πιπίλα του παιδιού"... αντε από κει με την όποια ηλίθια τελικά.......

Ακριβώς έτσι θ' αντιδρούσα και γω. Σιχαίνομαι τους αγενείς ανθρώπους και τους "τσαμπουκάδες" πάνω στο παιδί μου.... Γίνομαι τρελή λέμε... το χάνω!

Ακου ν' απλώσει και χέρι, έστω ν' ακουμπήσει την πιπίλα του παιδιού!!!:mad::mad::mad:

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν, για τις ταπετσαρίες που λέτε, επειδή με έβαλε στην πρίζα η Ειρήνη (για μια ακόμη φορά :tongue: ), έκατσα χτες και έκανα homework για να ανανεώσω κι εγώ τη δική μου κρεβατοκάμαρα, με σχεδόν no-budget φυσικά ;)

Από το site που είχα αγοράσει τα αυτοκόλλητα για το δωμάτιο του μικρού, βρήκα αυτό εδώ: http://www.whatisblik.com/shop/explore/take-shape-furs-pattern-wall-tiles

furs_product1.jpg

Πώς σας φαίνεται;; Είμαι στα πρόθυρα της αγοράς, απλά βγαίνει και σε μπεζ και δεν μπορώ να αποφασίσω....

Οι υπόλοιπες αλλαγές που θα κάνω είναι οι εξής:

1. Θα βγάλω τον καθρέφτη πάνω από τη σιφονιέρα που μου θυμίζει το σπίτι της γιαγιάς μου, και θα τον βάλω κάθετα σε έναν τοίχο.

2. Θα βγάλω τη βιβλιοθήκη απ' το δωμάτιο, γιατί τελικά μου τη σπάει πολύ να βλέπω την πολυχρωμία των βιβλίων, θέλω πιο "ζεν" τον χώρο ;)

3. Θα βγάλω στη φόρα ένα ωραιότατο μπαουλάκι και δύο επιδαπέδια φανάρια, δώρα γάμου αναξιοποίητα.

4. Θα κρεμάσω την τηλεόραση στον τοίχο

5. Θα "κλέψω" απ' το δωμάτιο του μικρού την πολυθρόνα του, που λατρεύω και νομίζω θα ταιριάζει γάντι με το νέο ντεκόρ:

1796_white_rocking_chair_l.jpg

g8Sbp2.png

Μου μπήκε προχτές η εξής ιδέα και θέλω γνώμες. Σχετικά με το βάψιμο στις πορτες που θέλω να κάνω και τις προσφορές που πήρα και συνεχίζω... για 7 πόρτες το κόστος το λιγότερο θα βγει... 420 χωρις τα χρώματα! Υπάρχουν που λέτε στο εμπόριο και ταπετσαρίες για πόρτες και λέω να κοιτάξω και αυτή την εκδοχή! Το κόστος με μια γρηγορη ματιά είναι λίγο χαμηλότερο αλλά θα κερδίσω απο σκόνη και επίσης το χρώμα μπορεί να χαλάσει πιο εύκολα απο τον μικρό μποξερ ενω νομίζω η ταπετσαρία θα είναι πιο ανθεκτική στα χτυπήματα! τι λέτε ? - μήπως να έβαζα ταπετσαρία σε όλες εκτός των υπνοδωματίων? εχει βάλει κάποια απο εσας?

Μου φαίνεται πανέξυπνη η ιδέα! :D Για δώσε λινκ να δούμε κι εμείς..

g8Sbp2.png

Μου φαίνεται πανέξυπνη η ιδέα! :D Για δώσε λινκ να δούμε κι εμείς..

καλά η φωτο που έωαλες με το υπνοδωμάτιο είναι λες και έχεις φωτογραφίσει το δικό μου ... μόνο η ταπετσαρία του λείπει:tongue:

εννοείται, εντος της ημέρας θα σας βάλω λινκ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...