Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

1) Ειρήνη: Αισθητικός άκρων (γνώσεις αποτρίχωσης, επαγγελματικού σχηματισμού φρυδιών, μανικιούρ, πεντικιούρ).

2) miriki: Νηπιαγωγός

3)χαρα25: βρεφοκομος-παιδαγωγος αλλα αυτη την εποχη δουλευω στην εταιρεια του αντρα μου-ανακυκλωση χαρτιου

4) GeorginaT: τομέας πληροφορική... pre-sales λύσεων

5)Χρύσα: make up artist (αν και δεν δουλευω πια επαγγελματικά,πιασε τέχνη και ασ'τηνα...)

6)nasia: επίσης τομέας πληροφορικής πωλήσεις φορητων υπολογιστων

7) marilou01: οικονομολόγος εν αποστρατεία, νυν προσωπική γραμματέας/σύμβουλος/ξεματιάστρα του άντρα μου :mrgreen:

:cool: Ευα : δικηγορος (αχρειαστη να σας ειμαι....)

Καλησπεραααα

Σημερα πηγα 4 ωριτσες στο γραφειο...μια χαρα ηταν ....

Γυρισα φαγαμε και επαιξα λιγακι με τη μπεμπα που μετα απο 15 λεπτα επεσε ξερη (ειμαστε πολυ μικρουλες ακομα).

Τωρα το απογευμα θα φτιαξω τις πετσετες στο μπανιο γτ χτες τελικα βαρεθηκα (αδιορθωτη η περιπτωση μου...) και θα βαλω κ μια σκουπα.

Το βραδυ με το νυχτερινο θα βαλω πλυντηριο με τα λουτρινα και οταν ξυπνησω για το ταισμα κατα τις 4 θα τα βαλω στεγνωτηριο (μενω ισογειο και δεν θελω να απλωνω εξω).

Αν και ειμαι λιγους μονο μηνες μανουλα καταλαβα ενα πραγμα (για το καλο μου και του παιδιου μου -μην το τρελανω-) : καθε παιδι ειναι ξεχωριστο-διαφορετικο, καθε ενα εχει το δικο του ρυθμο και περα απο καποιους γενικους κανονες δεν ισχυουν ολα οσα ακουμε απο τους αλλους γονεις πχ ποτε γελασε, ποτε μιλησε, ποτε μπουσουλησε κλπ κλπ. Ασε που ο καθενας ξεχναει τα "καλα" τα δικα του και βλέπει μονο τα δικα σου στραβα για να σε κατακρινει....Οποτε δεν ακουω κανενα δεν αγχωνομαι και περιμενω τη μπουμπου να με εκπληξει :)

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

από τη μία είναι ανοιχτό το laptop της δουλειάς και από την άλλη το προσωπικό...

και νομίζω ότι φαίνεται που κάνω μεγαλύτερη δουλειά... ε;

εμείς είχαμε ένα γεμάτο σ/κ καθότι είχε γενέθλια ο σύζυγος την Κυριακή...

και του έκανα ένα mini party το Σάββατο με φίλους...

και έκανα ένα σπίτι καλοκαιρινό αφού μάζεψα χαλιά... μετέφερα παιχνίδια...

στόλισα το σαλόνι με σανίδες του surf και κύματα και φαναράκια...

και κάτι φοίνικες στο 1,80... αλλά το ευχαριστήθηκα

Τη δε Κυριακή είχαμε δεύτερο γύρο με γονείς, αδέρφια κλπ...

Τα χαλιά θα έρθουν οι καλοί κύριοι να μου τα πλύνουν την Τετάρτη οπότε τέλος και αυτό... και παράλληλα θα καθαρίσουν και τα παιδικά στρώματα...

Είμαι απολύτως ήρεμη και χαλαρή όμως καθότι το σπιτάκι μου είναι τακτοποιημένο... είναι καθαρό... και θα παραμείνει έτσι μια και έστειλα μπαμπά και γιο να πάνε τη γιαγιά στο χωριό και να μείνουν και 2-3 μέρες εκεί... οπότε είμαι με την κόρη μου και σε λίγο πάμε shopping καθότι έχει γενέθλια και η νονά της μικρής αύριο οπότε πρέπει να της πάρω κάτι...

Επίσης, αύριο έχω και επέτειο γάμου... και έδιωξα το σύζυγο;;; (emoticon που χτυπιέται)

Χμμμ.... χρωστάει δείπνο όταν γυρίσει μου φαίνεται... μέχρι σουβλάκια δηλαδή μας βλέπω...

Για το δε σπιτάκι μου να πω ότι πλέον έχει αρχίσει και διαλύεται...

πρώτα χάλασαν τα ηλεκτρικά ρολά... ήθελα να ξερα ποιος μαλ@@@@ είχε την φαεινή ιδέα να βάλει ηλεκτρικά ρολά...την Τετάρτη

μετά χάλασε το καζανάκι του WC... την Παρασκευή

και μετά χάλασαν τα μικροκύματα (το Σάββατο) και είναι και εντοιχισμένα πανάθεμά τα... πόσο θα μου πιάσει τον κω@@ το service της Siemens άραγε;;;

Αν πω ότι έχω βαρεθεί να πληρώνω σε αυτή τη ζωή θα με πιστέψετε;;;

Έκανα και γρήγορο υπολογισμό πληρωμής φόρου (καθότι επιστροφή δεν νομίζω να παίζει για κανέναν πλέον) και χρειάστηκε να πω 3 φορές το ποσό για να το ακούσει ο σύζυγος... και μετά έψαχνε να βρει υπογλώσσια, χάπια για την πίεση, χάπια για την καρδιά και γενικώς κάτι για να αντέξει αυτό που άκουσε...

αυτά... τα πα και νιώθω πολύ καλύτερα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

1) Ειρήνη: Αισθητικός άκρων (γνώσεις αποτρίχωσης, επαγγελματικού σχηματισμού φρυδιών, μανικιούρ, πεντικιούρ).

3)χαρα25: βρεφοκομος-παιδαγωγος αλλα αυτη την εποχη δουλευω στην εταιρεια του αντρα μου-ανακυκλωση χαρτιου

5)Χρύσα: make up artist (αν και δεν δουλευω πια επαγγελματικά,πιασε τέχνη και ασ'τηνα...)

7) marilou01: οικονομολόγος εν αποστρατεία, νυν προσωπική γραμματέας/σύμβουλος/ξεματιάστρα του άντρα μου

8)mirtoula4: καθηγήτρια πληροφορικής (σε άδεια:P)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Πέρα από την πλάκα όμως όλο αυτό το θέμα είναι εξουθενωτικό για την ψυχολογία της μαμάς... και ειδικά μίας νέας μαμάς... οπότε κλείστε τα αυτάκια σας και εμπιστευτείτε τον εαυτό σας...

Αυτό ακριβώς, κλείνουμε αυτιά..Εμένα ο δικός μου (26 μηνών) δεν αποχωρίζεται την πιπίλα, κι όπου πάμε, όλο και κάποια καλοθελήτρια θα βρεθεί να σχολιάσει, μέχρι που μερικές παίρνουν και την πρωτοβουλία και του τη βγάζουν απ' το στόμα :shock: (πόσο μου τη σπάει αυτό!). Δεν θα ξεχάσω μια μέρα στο σούπερ μάρκετ, που πέρασε δίπλα μας μια μαμά με το μωράκι της - ούτε έτους - βλέπει τον δικό μου και γυρίζει και λέει στο δικό της (επί λέξει) "κοίτα αυτό το παιδάκι με την πιπίλα, εμείς δεν έχουμε γιατί είμαστε άντρες!" :shock: :shock: Ήταν η πρώτη φορά που πρόσβαλλα δημοσίως άνθρωπο, αλλά δεν άντεξα, βγήκα μετά από το σούπερ μάρκετ κι έβαλα τα κλάματα απ' τα νεύρα μου..:evil:

g8Sbp2.png

Σορρυ ευα γράφαμε μαζί...οπότε

7) marilou01: οικονομολόγος εν αποστρατεία, νυν προσωπική γραμματέας/σύμβουλος/ξεματιάστρα του άντρα μου :mrgreen:

:cool: Ευα : δικηγορος (αχρειαστη να σας ειμαι....)

9) Mirtoula4 : καθηγήτρια πληροφορικής (σε άδεια:-P)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

οταν ημουν πλουσια:tongue: επερνα γυναικα καθε 2 σαββατο και εγω εκανα μονο αυτα που ηθελα να περνανε απο τα χερια μου την κουζινα μου και της ντουλαπες μου και μαζι της 3 φορες το χρονο γενικη,και ηταν ολα καλα:P μετα την υπογραφη του μνημονιου ηρθαν και οι περικοπες παντου:shock: και ετσι τα κανω ολα μονη μου.το κακο ειναι εκτος απο το λιγο χρονο που εχω οτι θελω και σπιτι σε πολυ καλη κατασταση αλιος δεν μπορω να ξεκουταστω..τωρα το καλοκαιρη θα εφαρμοσω το πλανο 2!!! θα κανω δουλιες δευτερα που ειναι το ρεπο μου και τεταρτη απογευμα σηδερο...

Οσο για βοήθεια..... έχω και γω να πάρω κοπέλα χρονια.... :?:-?

Γι' αυτό και σου λέω να ψαχτείς λιγάκι, να το σκεφτείς και να κάνεις ένα πρόγραμμα που θα βολεύει εσένα και μόνο ώστε να μην γίνεσαι κουρέλι από δουλειές τις Κυριακές.... ;);)

777885dugw57gt25.gif

Πέρα από την πλάκα όμως όλο αυτό το θέμα είναι εξουθενωτικό για την ψυχολογία της μαμάς... και ειδικά μίας νέας μαμάς... οπότε κλείστε τα αυτάκια σας και εμπιστευτείτε τον εαυτό σας...

Εύγε γιατρέ μου... well said...! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη (με γεια το μαλλί!!) πολύ ωραία η ιδέα σου να ποστάρουμε εδώ πράγματα που δεν χρειαζόμαστε, για ακόμη μια φορά δείχνεις την ευαισθησία σου και πόσο μας σκέφτεσαι.. :)

Ευχαριστώ και του άντρα μου του άρεσαν γιατί είχα μια αμφιβολία... :tongue:

Πραγματικά σας σκέφτομαι πολυ και χαίρομαι που το αναγνωρίζεις...! :D:D:D

777885dugw57gt25.gif

Γυρισα φαγαμε και επαιξα λιγακι με τη μπεμπα που μετα απο 15 λεπτα επεσε ξερη (ειμαστε πολυ μικρουλες ακομα).ι

Ευχαριστήσου αυτή τη χρυσή εποχή όσο κρατήσει κοριτσάκι μου!

Καμιά φορα, αγκαλιάζω το φιογκάκι, τον γυρίζω πλάτη και κάνω πως κάτι ψάχνω. Μου λέει "τι ψάχνεις μαμά???"...

... και του απαντώ: το κουμπάκι σου, να το κλείσω καλό μου!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

εμείς είχαμε ένα γεμάτο σ/κ καθότι είχε γενέθλια ο σύζυγος την Κυριακή...

και του έκανα ένα mini party το Σάββατο με φίλους...

και έκανα ένα σπίτι καλοκαιρινό αφού μάζεψα χαλιά... μετέφερα παιχνίδια...

στόλισα το σαλόνι με σανίδες του surf και κύματα και φαναράκια...

και κάτι φοίνικες στο 1,80... αλλά το ευχαριστήθηκα

Πάντα το μυαλό σου δούλευε με διπλό διαφορικό! Εύγε για την απίστευτη ιδέα!!! Που βρήκες τις σανίδες, τους φοίνικες και τα κύματα βρε παιδι? :confused:

Αν πω ότι έχω βαρεθεί να πληρώνω σε αυτή τη ζωή θα με πιστέψετε;;;

Έκανα και γρήγορο υπολογισμό πληρωμής φόρου (καθότι επιστροφή δεν νομίζω να παίζει για κανέναν πλέον) και χρειάστηκε να πω 3 φορές το ποσό για να το ακούσει ο σύζυγος... και μετά έψαχνε να βρει υπογλώσσια, χάπια για την πίεση, χάπια για την καρδιά και γενικώς κάτι για να αντέξει αυτό που άκουσε...

Πω-πω... αίμα σε πάει πουλί μου!!! :(

Υ.Γ. Να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι και με σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

777885dugw57gt25.gif

Αυτό ακριβώς, κλείνουμε αυτιά..Εμένα ο δικός μου (26 μηνών) δεν αποχωρίζεται την πιπίλα, κι όπου πάμε, όλο και κάποια καλοθελήτρια θα βρεθεί να σχολιάσει, μέχρι που μερικές παίρνουν και την πρωτοβουλία και του τη βγάζουν απ' το στόμα :shock: (πόσο μου τη σπάει αυτό!). Δεν θα ξεχάσω μια μέρα στο σούπερ μάρκετ, που πέρασε δίπλα μας μια μαμά με το μωράκι της - ούτε έτους - βλέπει τον δικό μου και γυρίζει και λέει στο δικό της (επί λέξει) "κοίτα αυτό το παιδάκι με την πιπίλα, εμείς δεν έχουμε γιατί είμαστε άντρες!" :shock: :shock: Ήταν η πρώτη φορά που πρόσβαλλα δημοσίως άνθρωπο, αλλά δεν άντεξα, βγήκα μετά από το σούπερ μάρκετ κι έβαλα τα κλάματα απ' τα νεύρα μου..:evil:

Εεεε???:shock:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ευχαριστώ και του άντρα μου του άρεσαν γιατί είχα μια αμφιβολία... :tongue:

:D:D:D

Καλά είχες αμφιβολία;; Ρώτησες ποτέ κανέναν άντρα αν του αρέσει το ξανθό και είπε όχι; ;) χαχα

GeorginaT από που ν' αρχίσω και πού να τελειώσω τις ευχές;! Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται λοιπόν :D Τι ωραία ιδέα η διακόσμηση του πάρτι, με κούφανες!

g8Sbp2.png

Καλά μιλάμε τι είπες τώρα...

"μέχρι που μερικές παίρνουν και την πρωτοβουλία και του τη βγάζουν απ' το στόμα"

θα της είχα κόψει τα χέρια...

δεν έχω χειρότερο από το να έρχονται και να κάνουν υποδείξεις... αλλά αν τις έβλεπα να απλώνουν χέρι θα είχαν φάει ήδη φάπα στο χεράκι... και με χαμόγελο θα έλεγα "τα χεράκια μας λίγο κοντά από την πιπίλα του παιδιού"... αντε από κει με την όποια ηλίθια τελικά...

O δικός μου ξύπνησε ένα πρωινό την προηγούμενη εβδομάδα και μου λέει...

- μαμά θέλω πιπίλα...

- γιατί αγάπη μου;

- γιατί έχει ο Ράμπο... ο Ράμπο είναι ο Λάμπρος στον σταθμό

οπότε εκεί είχαμε μεγάλη συζήτηση ότι ο Λάμπρος θέλει την πιπίλα του γιατί την έχει από μικρός ενώ εσύ δεν την ήθελες και τη δώσαμε σε άλλα παιδάκια... για να πάρω την απάντηση... "θέλω να πάμε να αγοράσουμε μία νέα πιπίλα για τον Ράμπο"

αλλά σε ότι έχει να κάνει με παιδί, παιδίατρο, γυναικολόγο, παιδικό σταθμό, σχολείο...

οι δικοί μου/τα δικά μου είναι οι καλύτεροι/τα καλύτερα του κόσμου...

οπότε για ξεκίνα και δώσε κανα μπατσάκι στο χεράκι για να μαζευτούνε λίγο γιατί το έχουνε παραξηλώσει κάποιοι....

beSZp2.pngdsR5p2.png

.... :mad::mad: έπρεπε να της πεις

Εσείς δεν έχετε πιπίλα, αλλά έχετε μαμά τσόκαρο! :mad::mad:

Γιατί ο καθένας πετάει το τρελό του? Με τι λογική?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...