Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

1) Ειρήνη: Αισθητικός άκρων (γνώσεις αποτρίχωσης, επαγγελματικού σχηματισμού φρυδιών, μανικιούρ, πεντικιούρ).

{αν θέλετε επίσης ν' αγοράσετε κανένα καράβι και γνώσεις αγοραπωλησίας πλοίων, καθώς και spares.... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!}

2) miriki: Νηπιαγωγός

3)χαρα25: βρεφοκομος-παιδαγωγος αλλα αυτη την εποχη δουλευω στην εταιρεια του αντρα μου-ανακυκλωση χαρτιου

4) GeorginaT: τομέας πληροφορική... pre-sales λύσεων

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δολοφονε αμα εβαζες φωτογραφια θα εμπαινα μεσα στη οθονη:D:D:D

Και επειδή μόλις έφτιαξα μαλλί, καθόλου δεν με συμφέρει να με αρπάξεις από το μαλλί οπότε.... το βουλώνω! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

1) Ειρήνη: Αισθητικός άκρων (γνώσεις αποτρίχωσης, επαγγελματικού σχηματισμού φρυδιών, μανικιούρ, πεντικιούρ).

{αν θέλετε επίσης ν' αγοράσετε κανένα καράβι και γνώσεις αγοραπωλησίας πλοίων, καθώς και spares.... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!}

3)Χρύσα: make up artist (αν και δεν δουλευω πια επαγγελματικά,πιασε τέχνη και ασ'τηνα...)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοινώς το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.... αυτό θα σου υποδείξει πότε είναι έτοιμο....

και φυσικά δεν κερδίζεις τίποτα με το να το πιέζεις...

σε όλους τους "καλοθελητές" που τον έβλεπαν και μου σχολίαζαν "μα, καλά φοράει ακόμα πάνα"... απαντούσα με χαμόγελο "φυσικά, υπάρχει κάποιο πρόβλημα;" και η συζήτηση έκλεινε...

Ακριβώς G μου και χαίρομαι που τα γράφεις και συ έτσι γιατί μου τη δίνουν οι συγκρίσεις και οι πολύξεροι που έχουν μία απάντηση για τα πάντα!

Εμένα ο φιόγκος έκοψε την πάνα σχεδόν αμέσως. Καμία ταλαιπωρία. Ενώ το μπιμπερό στα 4!

Το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του χρόνους!!!! Μην αγχωνεστε και μη στεναχωριέστε!:P:p:p

777885dugw57gt25.gif

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;

μπηκα στα πεταχτα!!

χθες βαπτισαμε το μικρακι μας, θα σας βαλω αυριο φωτο!!!!

Λουκας :)

θα γραψω πληροφοριες αυριο γιατι σημερα εχω γενεθλια, γινομαι 30!!! αχχχχχχχχχχχ!!! και πρεπει να μαζεψω το χαος του σπιτιου μου!!

πολλα φιλια σε ολες!!

Διαφημίσεις

μπηκα στα πεταχτα!!

θα γραψω πληροφοριες αυριο γιατι σημερα εχω γενεθλια, γινομαι 30!!! αχχχχχχχχχχχ!!! και πρεπει να μαζεψω το χαος του σπιτιου μου!!

πολλα φιλια σε ολες!!

Πολύχρονη και ευτυχισμένη να είσαι!Να χαίρεσαι το μπομπυράκι σου γερό και δυνατό!Εννοείται πως περιμένουμε με αγωνία...:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

3)χαρα25: βρεφοκομος-παιδαγωγος αλλα αυτη την εποχη δουλευω στην εταιρεια του αντρα μου-ανακυκλωση χαρτιου

5)Χρύσα: make up artist (αν και δεν δουλευω πια επαγγελματικά,πιασε τέχνη και ασ'τηνα...)

777885dugw57gt25.gif

μπηκα στα πεταχτα!!

πολλα φιλια σε ολες!!

Ναυτάκι βάφτισες το τσιτσιμπιρόνι????!!!!!

Μπράβο!!!

Περιμένουμε φωτογραφίες!

Να ζήσεις!! Πολύχρονη, ευτυχισμένη και πάντα αισιόδοξη! ;););)

777885dugw57gt25.gif

5)Χρύσα: make up artist (αν και δεν δουλευω πια επαγγελματικά,πιασε τέχνη και ασ'τηνα...)

6)nasia: επίσης τομέας πληροφορικής πωλήσεις φορητων υπολογιστων

Έτσι έκανα και γω παλιά {όλες τις δουλειές το Σάββατο} και μετά ήμουν γεμάτη νεύρα {αφού δεν είχα ξεκουραστεί! :mad: }.

Μήπως ρε πουλάκι μου... λέω μήπως, να κάνεις 1 ωρίτσα την ημέρα δουλίτσες ώστε να μην διαλύεσε τόσο τις Κυριακές {αν και ξέρω τι ωράριο έχουν τα κομμωτήρια... :? }

Υ.Γ. Πόσα πλυντήρια??????????????????? :shock::shock::shock::shock:

οταν ημουν πλουσια:tongue: επερνα γυναικα καθε 2 σαββατο και εγω εκανα μονο αυτα που ηθελα να περνανε απο τα χερια μου την κουζινα μου και της ντουλαπες μου και μαζι της 3 φορες το χρονο γενικη,και ηταν ολα καλα:P μετα την υπογραφη του μνημονιου ηρθαν και οι περικοπες παντου:shock: και ετσι τα κανω ολα μονη μου.το κακο ειναι εκτος απο το λιγο χρονο που εχω οτι θελω και σπιτι σε πολυ καλη κατασταση αλιος δεν μπορω να ξεκουταστω..τωρα το καλοκαιρη θα εφαρμοσω το πλανο 2!!! θα κανω δουλιες δευτερα που ειναι το ρεπο μου και τεταρτη απογευμα σηδερο...

Διαφημίσεις

6)nasia: επίσης τομέας πληροφορικής πωλήσεις φορητων υπολογιστων

7) marilou01: οικονομολόγος εν αποστρατεία, νυν προσωπική γραμματέας/σύμβουλος/ξεματιάστρα του άντρα μου :mrgreen:

μπηκα στα πεταχτα!!

πολλα φιλια σε ολες!!

Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος!! Και τι ωραίο όνομα, απ' τα αγαπημένα μου χριστιανικά..Και χρόνια σου πολλά επίσης!! :D

g8Sbp2.png

Φταίω τώρα... πείτε μου...? :mad:

Η κοπέλα ακόμη δεν έχει έρθει, ενώ μου είχε πει 9.30 - με 9.45 θα είναι εδώ...

Πως μου τη δίνει όταν θεωρεί κάποιος πως ο χρόνος μου είναι λιγότερο σημαντικός από το δικό του...! :rolleyes::rolleyes::mad:

Αν σας πω {το χω συζητησει με μερικες κοπελες} πως ένας λόγος που αποφάσια να κάνω αυτό το επάγγελμα ήταν γιατί δεν έβρισκα κοπέλα να μένω ευχαριστημένη, θα το πιστέψετε? Αργούσαν... τουλάχιστον μισάωρο..., δεν αποστήρωναν κλπ... :mad:

Και εντάξει, άντε να αργήσει {κάτι που της συμβαίνει πάντα}, θα προλαβω? Στις 2 θα πρέπει να είμαι έξω από το σχολείο και την άλλη φορά που είχε έρθει για ανταύγιες στις 9, προλάβαμε στο τσακ επειδή έχω πολύ μαλλί!!!! :mad::mad:

ειρηνη εχεις απολυτο δικιο ....εγω πλεων οποια αργει στο ραντεβου πρατω αναλογα με το χρονο που απεμηνε!! η ακυρονω η κανω οτι πμορω στο χρονο που εχει μηνει η περημενει να βρω χρονο μονο ετσι εκτημα καποιος το χρονο σου ;)

Ακριβώς G μου και χαίρομαι που τα γράφεις και συ έτσι γιατί μου τη δίνουν οι συγκρίσεις και οι πολύξεροι που έχουν μία απάντηση για τα πάντα!

Εμένα ο φιόγκος έκοψε την πάνα σχεδόν αμέσως. Καμία ταλαιπωρία. Ενώ το μπιμπερό στα 4! Το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του χρόνους!!!! Μην αγχωνεστε και μη στεναχωριέστε!:P:p:p

Ανησυχία;;; Ταλαιπωρία;;; Last year...

απλά με το πρώτο παιδί έχεις πάντα ένα μεγαλύτερο άγχος...

πόσο ύψος έχει;

πόσο βάρος;

πόσα δόντια;

μόνο τι μήκος έχει το πουλί του δεν ρωτάνε... γιατί άραγε;;;

μετά απλά χαλαρώνεις και αφήνεις το παιδάκι σου να μεγαλώσει εν ηρεμία και όχι με τη μαμά τσίτα να αναρωτιέται τι κάνει λάθος... και να το κυνηγάει από πίσω σαν υστερική...

Το μπιμπερό το κόψανε και τα 2 νωρίς και πιπίλα δεν πήρανε ποτέ... αλλά και τα 2 άργησαν να περπατήσουν και να μιλήσουν...χμ... τώρα που το σκέφτομαι η μικρή ακόμα δεν μιλάει... αλλά έχει άποψη το κορίτσι και στην εκφράζει μια χαρά...

Πέρα από την πλάκα όμως όλο αυτό το θέμα είναι εξουθενωτικό για την ψυχολογία της μαμάς... και ειδικά μίας νέας μαμάς... οπότε κλείστε τα αυτάκια σας και εμπιστευτείτε τον εαυτό σας...

beSZp2.pngdsR5p2.png

μπηκα στα πεταχτα!!

πολλα φιλια σε ολες!!

Κοριτσάκι γλυκό πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη!

Να χαίρεστε και τον νεοφώτιστο!

Φώτο;;; Με φώτο θα τη βγάλεις;;; Θέλουμε γλυκό.... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Λοιπόν, τώρα που κάνει ο μικρός τη siesta του να γράψω κι εγώ αυτό που ήθελα:

Ειρήνη (με γεια το μαλλί!!) πολύ ωραία η ιδέα σου να ποστάρουμε εδώ πράγματα που δεν χρειαζόμαστε, για ακόμη μια φορά δείχνεις την ευαισθησία σου και πόσο μας σκέφτεσαι.. :)

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...