Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Με δόση ειρωνίας ε??? νατα μας παραγνωριστήκαμε :tongue:

για εμένα που δεν το έχω καθόλου το θέμα μην το γελάς καθόλου ... είναι και παρα είναι :|

(το βλέπω δεν θα μου γλιτώσεις θα σε τραβήξω στα μέρη μου καμια μέρα ;) )

Το καταλαβαίνω και είναι απόλυτα λογικό. Ούτε και γω το χα πριν ξεκινήσω τη δουλίτσα.

Αλλά τα βασικά? Μπορείς? Το χεις? Δηλαδή λίγο λιμάρισμα (αν θέλεις βγάλει μου μία φωτο ένα χεράκι σου να σου πω τι σχήμα του πηγαίνουν) και ένα απλό χρωματάκι, θα βοηθήσουν πολυ την ψυχολογία σου και σιγά-σιγά θα μάθεις να το κάνεις όσο το εξασκείς στο χεράκι σου! :P

Υ.Γ. Τι περιοχή είσαι? Άρτα???? :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα φώτα σας: είχα ένα παντελόνι με ένα σχέδιο με χάντρες, που τις βαρέθηκα, τις ξεκόλλησα και μου μειναν οι κόλλες.... πως τις αφαιρώ από το ρούχο???

καλή εβδομάδα να έχουμε!

Κοριτσάκι μου,

Υπάρχει ειδικό αφαιρετικό κόλλας στα μαγαζιά {και στο πλαίσιο νομίζω}.

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα σας,τι κάνετε?

Ακόμη δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω μιας και επιστρέψαμε εχθές το βράδυ από Αθήνα και ελπίζω όλες να είστε καλά.Αφησαμε τους γονείς μου στο νοσοκομείο και μάλλον θα πάμε ξανα το επόμενο Σκ και ίσως κατσω εγώ πάλι με το μικρό όλη την εβδομάδα.Λάστιχο το έχουμε κάνει το παιδάκι μας...

Στο σπίτι επικρατεί πανικός,δεν ξέρω από που να αρχίσω:rolleyes: αλλά πίνω το καφεδάκι μου,παίρνω τις ανάσες μου και σιγά σιγα θα ξεκινήσω...

Άντε βρε παιδί μου και ανησύχησα!

Αν δεις στα πρωινά μου μηνύματα, σε είδα και στον ύπνο μου!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! (αν και καθυστερημένα)

Να σας πω τα νέα ? σήμερα το πρωί και για 3η συνεχόμενη μέρα ξύπνησε με στεγνή πάνα ;)

Μπράβο! Ελπίζω να του φανεί σχετικά εύκολο και να μην ταλαιπωρηθείτε πολύ! :P

777885dugw57gt25.gif

έχεις δίκιο... γιατί πρέπει να αγχώνεσαι εσυ και να σου βγει ξινό? :shock:

Ε ναι ρε γμτ! Και δεν μιλάω έτσι στον αέρα. Και γω παρόμοια δουλειά κάνω πλέον αλλά φροντίζω να βάζω λίγα ραντεβού καθημερινά ώστε να μπορω να τηρώ την ώρα που λέω στις πελάτισσες μου! Δεν τα βάζω τσίμα-τσίμα ώστε με την παραμικρή αργοπορία να τινάζεται όλο το πρόγραμμα στον αέρα και να στήνω τον υπόλοιπο κόσμο!

Εχω κόλλημα με το να είναι κάποιος στην ώρα του. Το θεωρώ δείγμα σεβασμού! :|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!!! Αχ μη μιλάτε για φαγητά κορίτσια, ξεκίνησα δίαιτα! :P Τα καλά νέα είναι ότι παρόλο που επίσης κι εγώ ξεκοιλιάστηκα το σου-κου (ήμουν στο πατρικό μου και όλη μέρα γκάριζα "μαμάαα καφέ, μαμάαα τοστ, μαμάαα κοτόπουλο με πατάτες", κι ενώ χτες βράδυ εν όψει δίαιτας σηκώθηκα στις 4 και έφαγα 4 φρυγανιές χωριάτικες με βούτυρο, σήμερα ξύπνησα με -1 κιλό :shock: Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά πολύ χαίρομαι! Τώρα πρέπει να χάσω άλλα 4.. :D

Το σπίτι είναι σε άψογη κατάσταση, έκανα και τα μπαλκόνια χτες με τη βροχή και μόνο ένα ελαφρύ ξεσκόνισμα θα κάνω τώρα. Φιλάκια!

Γιατί όταν ξεκινάμε δίαιτα, την προηγούμενη πάντα σκιζόμαστε στο φαγητό???? :confused::confused::confused::tongue:

Το έκανα και γω πάντα!!! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Εύγε για το -1 κιλό! Φρόντισε να το διατηρήσεις πρώτα και μετά κοίτα τα άλλα 4!

777885dugw57gt25.gif

Άντε βρε παιδί μου και ανησύχησα!

Αν δεις στα πρωινά μου μηνύματα, σε είδα και στον ύπνο μου!!! :tongue::tongue:

Ειρήνη μου τωρα το είδα.:rolleyes:Εχεις και μαντικές ικανότητες απ'ότι φαίνεται.Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο πιο ήρεμη τώρα...

Ευχαριστώ όλες για τρο ενδιαφέρον...:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη σκέφτομαι κάτι εδώ και καιρό και αν συμφωνείς μπορούμε να το εφαρμόσουμε....επειδή εγώ και άλλες φαντάζομαι δεν γνωρίζουμε τι επάγγελμα κάνει η κάθε μια εδώ στην ομάδα και επειδή μπορεί κάποια να μας είναι χρήσιμη και να μην το ξέρουμε....μήπως να κάνουμε μια λίστα με το τι επάγγελμα κάνουμε προκειμένου να ζητάμε συμβουλές αν χρειαζόμαστε?????

για παράδειγμα μπορούμε να γράφουμε

1. mamavasia επάγγελμα (π.χ. δουλεύω σε τσαγκάρη, δεν χρειάζεται να γράφουμε και οδό)

Πως σου φαίνεται???? αν συμφωνείς ξεκίνα λίστα και ο καθένας θα την αντιγραφεί για να συμπληρώσει το απο κάτω νούμερο

Νομίζω πως είναι πολύ καλή ιδέα γιατί όλες χρειαζόμαστε κάποιου είδους βοήθεια. Αρκεί να μην παρεξηγηθεί καμία κοπέλα.

Αυτό είναι προαιρετικό. Οποια θέλει μπορεί να συμμετάσχει...

1) Ειρήνη: Αισθητικός άκρων (γνώσεις αποτρίχωσης, επαγγελματικού σχηματισμού φρυδιών, μανικιούρ, πεντικιούρ).

{αν θέλετε επίσης ν' αγοράσετε κανένα καράβι και γνώσεις αγοραπωλησίας πλοίων, καθώς και spares.... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!}

777885dugw57gt25.gif

καλα μαρη δε ντρεπεσε και ειμαι και γκαστρωμενη γυναικα εβαλα τον αντρα μου να ψαχνει εχτες το βραδυ να μου βρει κρεπα και δε βρηκαμε πουθενα:(:( ολα τα μαγαζια εδω σε εμας ιχαν κλεισει χαλια η κατασταση αν δεν ηταν 11 το βραδυ θα εκανα μονη μου αλλα βαριομουνα και μπαινω η γυναικα να διαβασω και τσουπ να σου εσυ με τη κρεπα με ξελιγωσες και με τα κανελλονια που ειναι τα αγαπημενα μου θα τα κανω αυριο οπωσδηποτε γιατι σημερα εχω παρει να φτιαξω γεμιστα

:shock::shock::shock:

Τι να κάνω η μουλάρα που μας ήρθε? Να μην το γράψω?

Θα προτιμούσες να βάλω μία φωτογραφία χωρίς να πω τίποτα???!!! :mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

1) Ειρήνη: Αισθητικός άκρων (γνώσεις αποτρίχωσης, επαγγελματικού σχηματισμού φρυδιών, μανικιούρ, πεντικιούρ).

{αν θέλετε επίσης ν' αγοράσετε κανένα καράβι και γνώσεις αγοραπωλησίας πλοίων, καθώς και spares.... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!}

2) miriki: Νηπιαγωγός

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου τωρα το είδα.:rolleyes:Εχεις και μαντικές ικανότητες απ'ότι φαίνεται.Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο πιο ήρεμη τώρα...

Ευχαριστώ όλες για τρο ενδιαφέρον...:):)

Λες ε?

Μα ξερω γω... σε μελετάγαμε και αναρωτιόμασταν αν είναι όλα καλά με τον μπαμπάκα.

Αλλα να σε δω στον ύπνο μου...! :shock::shock::shock::tongue:

Να είσαι πιο ήρεμη! Να σε βλέπουν καλά και το παιδάκι σου και ο μπαμπάκας σου γιατί και εκείνος τώρα παίρνει δύναμη από εσάς και μόνο.

777885dugw57gt25.gif

:shock::shock::shock:

Τι να κάνω η μουλάρα που μας ήρθε? Να μην το γράψω?

Θα προτιμούσες να βάλω μία φωτογραφία χωρίς να πω τίποτα???!!! :mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol:

δολοφονε αμα εβαζες φωτογραφια θα εμπαινα μεσα στη οθονη:D:D:D

2) miriki: Νηπιαγωγός

3)χαρα25: βρεφοκομος-παιδαγωγος αλλα αυτη την εποχη δουλευω στην εταιρεια του αντρα μου-ανακυκλωση χαρτιου

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Έκανα κ εγώ κάποιες προσπάθειες στο θέμα της πάνας. Ο μικρός είναι 24 μηνών κ μ έχει ζαλίσει η πεθερά μου ότι είναι μεγάλος πια κ έπρεπε ήδη να χει κόψει την πάνα. Εγώ όπου διαβάζω λέει ότι απο δω κ πέρα κ εφόσον το παιδί δώσει σημάδια μπορείς να ξεκινήσεις προσπάθειες κ προσπάθειες βγάζω πάνα βάζω βρακί κ κάθε μισάωρο τουαλέτα. Εγώ λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορώ να το εφαρμόσω αυτό κ του ξαναβάζω πάνα. Διάβασα επίσης ότι όταν περιμένουμε νέο μέλος καλό είναι να καθυστερήσουμε λιγάκι το θέμα της εκπαίδευσης για αργότερα όταν θα γεννηθεί το άλλο. Εσείς τι λέτε; Μετά που θα βλέπει κ το μωρό με πάνες θα μπορέσει πιο εύκολα να το μάθει;

Γειά σας κοριτσάκια...

Μεγάαααλο το θέμα "πάνα".... μεγάλο και πονεμένο....

τα δικά μου έχουν διαφορά 22 μήνες... οπότε είχα θεωρήσει άσκοπο να κάνω την όποια προσπάθεια στον μεγάλο.... και έτσι πέρασαν οι μήνες.... το περασμένο καλοκαίρι λοιπόν που ήταν 2,5 χρ είπα δειλά δειλά να ξεκινήσω... πήραμε αυτοκόλλητα... πήραμε το βιβλίο που έχει εικονίτσες και βοηθάει... πήραμε βρακάκια... και ο μεγάλος ήταν μέσα στην χαρά και το κέφι και του άρεσαν όλα στην θεωρία... γιατί η πράξη αποδείχθηκε πολύ διαφορετική... παταγώδης αποτυχία και τελικά δεν επέμεινα... επίσης, με δουλειά και το μωρό δεν είχα και την απαιτούμενη υπομονή και διάθεση να επιμείνω... και πέρασε το καλοκαίρι... και ήρθε το φθινόπωρο και δειλά δειλά ξεκινήσαμε το γιο γιο... το οποίο το ζήταγε μόνος του... πάνα φοράγαμε κανονικά αλλά τα τσίσα μόνο τα κάναμε στο γιο γιο...

Να πω ότι στον παιδικό που πηγαίνει... έβλεπε τα παιδάκια που θα πηγαίνανε τουαλέτα... σήκωνε το δάχτυλο στην κυρία και δήλωνε... εγώ δεν θα έρθω όμως!

Κάποια στιγμή τον Νοέμβριο πάνω που γινόμασταν 3 δηλαδή.... ξεκίνησε και τα κακά στο γιο γιο... μέσα σε 15 μέρες.... μου είχε κόψει και οποιαδήποτε βραδινή δραστηριότητα... τον έβαζα για ύπνο και 12 ώρες μετά ξυπνούσε θεόστεγνος... αλλά ούτε κουβέντα για βρακάκι... την πάνα την ήθελε ακόμα... τσίσα - κακά στο γιογιο στο σπίτι.... στον σταθμό πήγαινε κανονικά τουαλέτα...

Και περάσαμε έτσι ακόμα ένα 4μηνο παρακαλώ... ήταν κύριος σε όλα αλλά μόλις έβλεπε τα βρακάκια άλλαζε χρώμα και έκλαιγε και χτυπιόταν...

και μετά ήρθαν οι ζέστες και ο ποπός άναβε μέσα στην πάνα και τον έτρωγε και μία μέρα την έβγαλε μόνος του και μου ζήτησε βρακάκι... και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

Κοινώς το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.... αυτό θα σου υποδείξει πότε είναι έτοιμο....

και φυσικά δεν κερδίζεις τίποτα με το να το πιέζεις...

σε όλους τους "καλοθελητές" που τον έβλεπαν και μου σχολίαζαν "μα, καλά φοράει ακόμα πάνα"... απαντούσα με χαμόγελο "φυσικά, υπάρχει κάποιο πρόβλημα;" και η συζήτηση έκλεινε...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Γειά σας κοριτσάκια...

Μεγάαααλο το θέμα "πάνα".... μεγάλο και πονεμένο....

τα δικά μου έχουν διαφορά 22 μήνες... οπότε είχα θεωρήσει άσκοπο να κάνω την όποια προσπάθεια στον μεγάλο.... και έτσι πέρασαν οι μήνες.... το περασμένο καλοκαίρι λοιπόν που ήταν 2,5 χρ είπα δειλά δειλά να ξεκινήσω... πήραμε αυτοκόλλητα... πήραμε το βιβλίο που έχει εικονίτσες και βοηθάει... πήραμε βρακάκια... και ο μεγάλος ήταν μέσα στην χαρά και το κέφι και του άρεσαν όλα στην θεωρία... γιατί η πράξη αποδείχθηκε πολύ διαφορετική... παταγώδης αποτυχία και τελικά δεν επέμεινα... επίσης, με δουλειά και το μωρό δεν είχα και την απαιτούμενη υπομονή και διάθεση να επιμείνω... και πέρασε το καλοκαίρι... και ήρθε το φθινόπωρο και δειλά δειλά ξεκινήσαμε το γιο γιο... το οποίο το ζήταγε μόνος του... πάνα φοράγαμε κανονικά αλλά τα τσίσα μόνο τα κάναμε στο γιο γιο...

Να πω ότι στον παιδικό που πηγαίνει... έβλεπε τα παιδάκια που θα πηγαίνανε τουαλέτα... σήκωνε το δάχτυλο στην κυρία και δήλωνε... εγώ δεν θα έρθω όμως!

Κάποια στιγμή τον Νοέμβριο πάνω που γινόμασταν 3 δηλαδή.... ξεκίνησε και τα κακά στο γιο γιο... μέσα σε 15 μέρες.... μου είχε κόψει και οποιαδήποτε βραδινή δραστηριότητα... τον έβαζα για ύπνο και 12 ώρες μετά ξυπνούσε θεόστεγνος... αλλά ούτε κουβέντα για βρακάκι... την πάνα την ήθελε ακόμα... τσίσα - κακά στο γιογιο στο σπίτι.... στον σταθμό πήγαινε κανονικά τουαλέτα...

Και περάσαμε έτσι ακόμα ένα 4μηνο παρακαλώ... ήταν κύριος σε όλα αλλά μόλις έβλεπε τα βρακάκια άλλαζε χρώμα και έκλαιγε και χτυπιόταν...

και μετά ήρθαν οι ζέστες και ο ποπός άναβε μέσα στην πάνα και τον έτρωγε και μία μέρα την έβγαλε μόνος του και μου ζήτησε βρακάκι... και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

Κοινώς το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.... αυτό θα σου υποδείξει πότε είναι έτοιμο....

και φυσικά δεν κερδίζεις τίποτα με το να το πιέζεις...

σε όλους τους "καλοθελητές" που τον έβλεπαν και μου σχολίαζαν "μα, καλά φοράει ακόμα πάνα"... απαντούσα με χαμόγελο "φυσικά, υπάρχει κάποιο πρόβλημα;" και η συζήτηση έκλεινε...

αχ τι ωραια που τα εγραψες πραγματικα ηταν σα να διαβαζα παραμυθι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...