Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φταίω τώρα... πείτε μου...? :mad:

Η κοπέλα ακόμη δεν έχει έρθει, ενώ μου είχε πει 9.30 - με 9.45 θα είναι εδώ...

Πως μου τη δίνει όταν θεωρεί κάποιος πως ο χρόνος μου είναι λιγότερο σημαντικός από το δικό του...! :rolleyes::rolleyes::mad:

Αν σας πω {το χω συζητησει με μερικες κοπελες} πως ένας λόγος που αποφάσια να κάνω αυτό το επάγγελμα ήταν γιατί δεν έβρισκα κοπέλα να μένω ευχαριστημένη, θα το πιστέψετε? Αργούσαν... τουλάχιστον μισάωρο..., δεν αποστήρωναν κλπ... :mad:

Και εντάξει, άντε να αργήσει {κάτι που της συμβαίνει πάντα}, θα προλαβω? Στις 2 θα πρέπει να είμαι έξω από το σχολείο και την άλλη φορά που είχε έρθει για ανταύγιες στις 9, προλάβαμε στο τσακ επειδή έχω πολύ μαλλί!!!! :mad::mad:

777885dugw57gt25.gif

Πως μου τη δίνει όταν θεωρεί κάποιος πως ο χρόνος μου είναι λιγότερο σημαντικός από το δικό του...! :rolleyes::rolleyes::mad:

Αν σας πω {το χω συζητησει με μερικες κοπελες} πως ένας λόγος που αποφάσια να κάνω αυτό το επάγγελμα ήταν γιατί δεν έβρισκα κοπέλα να μένω ευχαριστημένη, θα το πιστέψετε? Αργούσαν... τουλάχιστον μισάωρο..., δεν αποστήρωναν κλπ... :mad:

Και εντάξει, άντε να αργήσει {κάτι που της συμβαίνει πάντα}, θα προλαβω? Στις 2 θα πρέπει να είμαι έξω από το σχολείο και την άλλη φορά που είχε έρθει για ανταύγιες στις 9, προλάβαμε στο τσακ επειδή έχω πολύ μαλλί!!!! :mad::mad:

έχεις δίκιο... γιατί πρέπει να αγχώνεσαι εσυ και να σου βγει ξινό? :shock:

ΒΡΕ ΟΡΓΙΟ!!! ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΣ!

που εξαφανίστηκες? Χαίρομαι που είναι όλα καλά και απλά τρέχεις!!!

Δυστυχώς δεν είναι όλα καλά,ο μπαμπάς μου δεν εχει βγει από το νοσοκομείο,εκανε όμως την πρώτη θεραπεία και από εχθες εχει αρχίσει να φαίνεται ενα μικρό φως στην ακρη του τουνελ:).

Εμενα στον Πειραια αλλά είχα μείνει χωρίς ιντερνετ και τωρα είμαι και πάλι εδώ.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κ απο μένα κ καλή εβδομάδα. Το ΣΚ δεν ήταν καλό, θες από άποψη καιρού, θές από άποψη τσακωμού με τον σύζυγο, θες από τα πονάκια τα δικά μου; Όλα μαζί, ελπίζω να πάει καλά αυτή η εβδομάδα σε όλα. Σήμερα δεν έχω δουλειές, μόνο μαγείρεμα κ ίσως σίδερο - αν στεγνώσουν ποτέ τα ρούχα με τέτοια υγρασία. Θέλω να πάρω στεγνωτήριο αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών όλο το αναβάλλω.

Έκανα κ εγώ κάποιες προσπάθειες στο θέμα της πάνας. Ο μικρός είναι 24 μηνών κ μ έχει ζαλίσει η πεθερά μου ότι είναι μεγάλος πια κ έπρεπε ήδη να χει κόψει την πάνα. Εγώ όπου διαβάζω λέει ότι απο δω κ πέρα κ εφόσον το παιδί δώσει σημάδια μπορείς να ξεκινήσεις προσπάθειες κ προσπάθειες βγάζω πάνα βάζω βρακί κ κάθε μισάωρο τουαλέτα. Εγώ λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορώ να το εφαρμόσω αυτό κ του ξαναβάζω πάνα. Διάβασα επίσης ότι όταν περιμένουμε νέο μέλος καλό είναι να καθυστερήσουμε λιγάκι το θέμα της εκπαίδευσης για αργότερα όταν θα γεννηθεί το άλλο. Εσείς τι λέτε; Μετά που θα βλέπει κ το μωρό με πάνες θα μπορέσει πιο εύκολα να το μάθει;

Το σημαντικό είναι να το εχεις εσύ αποφασίσει για να έχεις και το κουράγιο να ανταποκριθείς και όταν το αποφασίσεις να είσαι αμετακίνητη για να μην μπερδεύεις και το παιδί.

Ειναι στο όριο ο μικρός σου ηλικιακα,μήπως να περίμενες 2-3 μήνες ή τότε περιμένεις το μωράκι σου?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Δεν φταις αλλο καθυστέρηση και αλλο ερχομαι μετά από μια ωρα.Ελπίζω να εχει ήδη ερθει...:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα μανουλες!

Ξυπνησαμε και εμεις,φαγαμε πρωινο,παιξαμε..

Και μετα επεσε για υπνο..χμμ ευκαιρια για δουλειες..

Μαζεψα το χθεσινο πλυντηριο,τα διπλωσα ολα,σκουπισα σαλονι,κουζινα κ εκανα μια γενικη στο μπαλκονι.

Τακτοποιησα ενα συρταρι του αντρα μου και εβαλα φακες να γινοντε!

Ακουσα κατι για κανελονια και ζηλεψα!!:tongue: Ηδη εβγαλα και κιμα!!χεχε

Χρυσα μου περαστικα στον μπαμπακα σου!!!:)

Ειρηνη εκνευριζομαι και εγω αφανταστα οταν με στηνουν!!!ΠΟΛΥ ομως!!:evil:

Καλημέρα κι από εμένα!!!

Αρχικά, να καλωσορίσω το καινούργιο μέλος της παρέας!!!

Εύα3, καλώς μας ήρθες!!!

patousitsa, η συνταγή για το κέικ είναι αυτή: http://frabala.com/2010/05/cakemarbre/ απλή κι ευκολή. Βγήκε νοστιμότατο. Αφού σκέφτομαι σήμερα να το ξανακάνω για εμάς.

Εγώ σήμερα σηκώθηκα, τάισα το μικρό, παίξαμε λίγο και ξανακοιμήθηκε.

Βρήκα κι εγώ, λοιπόν, ευκαιρία και έφτιαξα γεμιστά για εμάς και την κρεατό-χορτόσουπα του μικρού.

Μάζεψα το νεροχύτη.

Εστρωσα το κρεβάτι μας και ξύπνησε ο μικρός.

Τώρα τον έχω δίπλα μου και παίζει. Μόλις ξανακοιμηθεί (δεν μπορώ να προβλέψω πότε) θα κάνω ένα καλό καθάρισμα στο μπάνιο. Έχω πάλι μάθημα το απόγευμα και δε θα έχω χρόνο να ασχοληθώ με το σπίτι, παρά μόνο με σίδερο (έχω 3 πλυντήρια), μόλις κοιμηθεί ο μικρός για βράδυ.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρααα!!! Αχ μη μιλάτε για φαγητά κορίτσια, ξεκίνησα δίαιτα! :P Τα καλά νέα είναι ότι παρόλο που επίσης κι εγώ ξεκοιλιάστηκα το σου-κου (ήμουν στο πατρικό μου και όλη μέρα γκάριζα "μαμάαα καφέ, μαμάαα τοστ, μαμάαα κοτόπουλο με πατάτες", κι ενώ χτες βράδυ εν όψει δίαιτας σηκώθηκα στις 4 και έφαγα 4 φρυγανιές χωριάτικες με βούτυρο, σήμερα ξύπνησα με -1 κιλό :shock: Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά πολύ χαίρομαι! Τώρα πρέπει να χάσω άλλα 4.. :D

Το σπίτι είναι σε άψογη κατάσταση, έκανα και τα μπαλκόνια χτες με τη βροχή και μόνο ένα ελαφρύ ξεσκόνισμα θα κάνω τώρα. Φιλάκια!

g8Sbp2.png

Ειρήνη σκέφτομαι κάτι εδώ και καιρό και αν συμφωνείς μπορούμε να το εφαρμόσουμε....επειδή εγώ και άλλες φαντάζομαι δεν γνωρίζουμε τι επάγγελμα κάνει η κάθε μια εδώ στην ομάδα και επειδή μπορεί κάποια να μας είναι χρήσιμη και να μην το ξέρουμε....μήπως να κάνουμε μια λίστα με το τι επάγγελμα κάνουμε προκειμένου να ζητάμε συμβουλές αν χρειαζόμαστε?????

για παράδειγμα μπορούμε να γράφουμε

1. mamavasia επάγγελμα (π.χ. δουλεύω σε τσαγκάρη, δεν χρειάζεται να γράφουμε και οδό)

Πως σου φαίνεται???? αν συμφωνείς ξεκίνα λίστα και ο καθένας θα την αντιγραφεί για να συμπληρώσει το απο κάτω νούμερο

Διαφημίσεις

όχι μόνο σου βρήκα απο που http://www.dimitriadisfoods.gr/home.php?cat=381 ... αλλά είναι και κοντά σου ;), οπότε μου χρωστάς κέρασμα απο την 2η παρτίδα παγωτά... η 1η θα είναι αποκλειστικα του ΓΙΟΥ ΣΟΥ και το τονίζω διότι έμαθα ότι του έφτιαξες γλυκά και τα έφαγες μόνη σου:tongue:

Ελπίζω να προλάβω και την παγωτομηχανή του Lidl. Οπως και να χει .... κοπιάστε (gaps legal παγωτό δεν έχεις ξαναφάει ευκαιρία είναι....)

sbxre6a2f.png

Ax,μαζευω και χάλια είναι όλα.

Εστρωσα κρεβάτια,

συμμάζεψα το υπνοδωμάτιό μου γιατί στο δικό του ο μικρός εχει κάνει κατάληψη,

άδειασα τις βαλίτσες μας και τακτοποίησα τα ρούχα,

έβαλα ένα πλυντήριο,

πήγα φούρνο και στη συνηφάδα μου που είχα μέρες να τους δω,

και πάω να βάλω μία μακαρονάδα και να φτιάξω ένα γλυκάκι γιατί με έχουν πιάσει λιγούρες.

φιλιά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=10981

την ερωτεύτηκα!

ε.... την ταπετσαρία εννοώ έτσι ????

αχ και εγω και παει πολυ και με το σπιτι μου ειναι στα χρωματα μου :D

Έφυγα.. πάω με τους άντρες μου για διαιτητική κρέπα.... :tongue::tongue::tongue:

καλα μαρη δε ντρεπεσε και ειμαι και γκαστρωμενη γυναικα εβαλα τον αντρα μου να ψαχνει εχτες το βραδυ να μου βρει κρεπα και δε βρηκαμε πουθενα:(:( ολα τα μαγαζια εδω σε εμας ιχαν κλεισει χαλια η κατασταση αν δεν ηταν 11 το βραδυ θα εκανα μονη μου αλλα βαριομουνα και μπαινω η γυναικα να διαβασω και τσουπ να σου εσυ με τη κρεπα με ξελιγωσες και με τα κανελλονια που ειναι τα αγαπημενα μου θα τα κανω αυριο οπωσδηποτε γιατι σημερα εχω παρει να φτιαξω γεμιστα

ελπιζω να κοντευουν τα μαλλακια σου

καλησπερα κοριτσια μου δε σας ειπα ξεχαστηκλα με τη κρεπα και τη ταπετσαρια και δεν ειπα

εμεις ολα καλα το σπιτακι βρισκετε σε καλα επιπεδα λιγο το σαλονι θελει οχι ιδιαιτερα πραγματα κατι πραγματακια του μικρου να μαζεψω να σφουγγαρισω καιν να μαγειρεψω αυτα εχω για σημερα και αν εχω κεφι θα σιδερωσω και κτι πετσετες και σεντονακια που επλυνα εχτες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

4 U τέλεια η ταπετσαρία!! Και στο στυλ του δικού μου σπιτιού :)

Μόλις είδα στο apartment therapy νέο πόστ παιδικού δωματίου με την ίδια ταπετσαρία του μικρού μου!!

http://www.apartmenttherapy.com/arlos-terrific-temporary-digs-my-room-171679

Βρε μπας να στείλω κι εγώ φωτό;; Τι μόνο οι ξένοι; :tongue:

Χρύσα good to have you back :D

g8Sbp2.png

Κόρες, κόρες... :P

Το μαλλί έγινε σούπερ καλό. Τα ξάνθυνα αρκετά και τώρα μπορείτε να με χτυπήσετε αλλύπητα με ανέκδοτα για ξανθές...! :mrgreen::mrgreen:

Πήρα το φιογκάκι από το σχολείο και έχουμε τρελές χαρές γιατί αύριο δεν έχουν σχολείο {συνέλευση δασκάλων της περιοχής}!!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...