Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέραααααα

Ειρήνη απο εχτές με έχει πιάσει το μικρόβιο της συρταροτακτοποίησης.....όπου κάθομαι να ξαποστάσω ανοίγω και το συρτάρι που είναι δίπλα μου να δω αν είναι τακτοποιημένο και αν δεν είναι του ρίχνω μια.......χαχαχαχχχ

μα τι μικρόβιο μας κόλλησες????

Εγώ σήμερα κρυώνω......όταν είμαι στον ήλιο σκάω και στην σκιά κρυώνω....με μακρυμάνικο κυκλοφορώ!!!

Ειρήνη να σε ρωτήσω για τα κανελόνια....τα έβλεπε εχτές η μεγάλη μου και γλυφόταν και σε θυμήθηκα....καταρχήν πες καμία εύκολη συνταγή κανελονίων και κατά δεύτερον φθουράνε σαν φαγητό, δηλαδή για 4 άτομα που είμαστε εμείς θέλω δύο πακέτα????

mirikaki άς τους να λένε, και εμένα μου έχει τύχει και απλά δεν ασχολούμαι με πικρόχολα σχόλια και λαλακιες......easyyy livingggg :P

Καλή εβδομάδα να έχουμε....

Το ακούσατε το ανέκδοτο??? Δεν είναι καινούργιο...ο Τόμσεν της Τρόϊκας ζήτησε να αλλάξει χώρα επιτήρησης, δεν τα βγάζει πέρα με την Ελλάδα πια, δεν μπορεί να βγάλει άκρη......χαχαχαχαχαχ πάμε να τους τρελάνουμε όλους!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γέμισα τα κανελλόνια με κυμά

Γίνεται η σάλτσα τώρα

Άδειασα σκουπίδια από παντού

Σαπούνισα τον φούρνο μικρο-κυμάτων.

Τέλος... πάω να κάνω καφεδάκι, μέχρι να γίνει η σαλτσούλα.. :P

777885dugw57gt25.gif

κανονικά πρέπει να αρχίσω κ γω την επιχείρηση γιογιο αλλά δεν έχω το κουράγιο τώρα με το μικρό....όποια από τις ομοιοπαθούσες - που έχουν δίχρονο και νεογέννητο - καταφέρει κάτι σ αυτόν τον τομέα ας με διαφωτίσει κ μένα την πτωχή...

Δεν ξερω αν θα σε βοηθησω αλλα εγω ειμαι της αποψης να περιμενεις.Κι εμενα η μεγαλη μου ηταν δυο οταν γεννηθηκε η μικρη και το τελευταιο που ηθελα ηταν να της κοψω την πανα.Την κοψαμε την επομενη χρονια πανευκολα μεσα σε μια εβδομαδα με 1 ατυχημα.Προσωπικα δεν καταλαβαινω το λογο της βιασυνης:roll:

κ μια φιλη παιρνει απο το τζαμπο κ λεει οτι ειναι οι καλυτερες!

Κι εγω του τζαμπο εχω εδω και 2 χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα.Βεβαια δεν τις ανοιγοκλεινω δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

καλημέραααααα

Ειρήνη απο εχτές με έχει πιάσει το μικρόβιο της συρταροτακτοποίησης.....όπου κάθομαι να ξαποστάσω ανοίγω και το συρτάρι που είναι δίπλα μου να δω αν είναι τακτοποιημένο και αν δεν είναι του ρίχνω μια.......χαχαχαχχχ

μα τι μικρόβιο μας κόλλησες????

ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Βρε κόρες, τελικά είναι κολλητικό! Δεν εξηγείται αλλιώς...! Μου το λέτε τόσες που το χω πιστέψει {στον γιατρό, όταν με "μαζέψουνε" να δω πως θα το εξηγήσω!!! :tongue::tongue:}.

Υ.Γ. Ειδικά τα συρτάρια που "βγαίνουν", τα βγάζω, τα παίρνω στα πόδια μου, κάθομαι στον καναπέ και αρχίζω....!!! :oops::tongue::tongue::tongue:

Ειρήνη να σε ρωτήσω για τα κανελόνια....τα έβλεπε εχτές η μεγάλη μου και γλυφόταν και σε θυμήθηκα....καταρχήν πες καμία εύκολη συνταγή κανελονίων και κατά δεύτερον φθουράνε σαν φαγητό, δηλαδή για 4 άτομα που είμαστε εμείς θέλω δύο πακέτα????

ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ, όχι απλώς εύκολη:

1) Φτιάχνεις τον κυμά {όπως σας αρέσει και όπως τον τρώτε} και τον αφήνεις να κρυώσει για να μην καίγεσαι όσο τα γεμίζεις {εγώ συνήθως τον ετοιμάζω από την προηγούμενη, στο πολύ χαλαρό}

2) Με ένα μικρό κουταλάκι (πολύ μικρό αν έχεις, όχι του γλυκού, μικρότερο), γεμίζεις τα κανελόνια, ένα-ένα με κυμά και τα τοποθετείς στο ταψάκι σου, πυρεξάκι σου.

3) Φτιάχνεις μια απλή κόκκινη σαλτσούλα (με pumaro, λαδάκι, αλατάκι, πιπεράκι) σε 5 λεπτάκια και αφού την ετοιμάσεις την ρίχνεις πάνω από τα κανελλόνια σου.

4) Ρίχνεις και 1 κρέμα γάλακτος {φρόντισε τα υγρά σου να καλύπτουν ΟΛΑ τα κανελλόνια. Αν δεν τα καλύπτουν πρόσθεσε νεράκι}.

5) Σκεπάζεις το πυρεξάκι σου με αλουμινόχαρτο και το βάζεις στον φούρνο περίπου για 40 λεπτά {ανάλογα τον φούρνο, έχε το νου σου}.

Όταν δεις πως σχεδόν ήπιε τα ζουμιά του, το ξεσκεπάζεις, ρίχνεις τριμμένο τυράκι πάνω στα κανελλόνια σου (αυτό που τρώτε και αρέσει σε σας), σβήνεις τον φούρνο {αφού καίει} και τα αφήνεις 10 λεπτάκια ακόμη. Ready.

Για την ποσότητα εξαρτάται. Εμείς τρώμε σαν κτήνοι (είμαστε 3) και τα σαρώνουμε όλα στο μεσημεριανό. Δηλαδή δεν μένει τίποτα για το βραδάκι. Η φίλη μου που επίσης είναι 3 (με γιο στα 14 που τρώει σαν τρελός) τρώνε και το βράδυ ΠΑΝΤΑ.

Το ακούσατε το ανέκδοτο??? Δεν είναι καινούργιο...ο Τόμσεν της Τρόϊκας ζήτησε να αλλάξει χώρα επιτήρησης, δεν τα βγάζει πέρα με την Ελλάδα πια, δεν μπορεί να βγάλει άκρη......χαχαχαχαχαχ πάμε να τους τρελάνουμε όλους!!!!!
Γουάτ??? Αληθεια? Δεν το άκουσα! :shock::shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ απο μένα κ καλή εβδομάδα. Το ΣΚ δεν ήταν καλό, θες από άποψη καιρού, θές από άποψη τσακωμού με τον σύζυγο, θες από τα πονάκια τα δικά μου; Όλα μαζί, ελπίζω να πάει καλά αυτή η εβδομάδα σε όλα. Σήμερα δεν έχω δουλειές, μόνο μαγείρεμα κ ίσως σίδερο - αν στεγνώσουν ποτέ τα ρούχα με τέτοια υγρασία. Θέλω να πάρω στεγνωτήριο αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών όλο το αναβάλλω.

Έκανα κ εγώ κάποιες προσπάθειες στο θέμα της πάνας. Ο μικρός είναι 24 μηνών κ μ έχει ζαλίσει η πεθερά μου ότι είναι μεγάλος πια κ έπρεπε ήδη να χει κόψει την πάνα. Εγώ όπου διαβάζω λέει ότι απο δω κ πέρα κ εφόσον το παιδί δώσει σημάδια μπορείς να ξεκινήσεις προσπάθειες κ προσπάθειες βγάζω πάνα βάζω βρακί κ κάθε μισάωρο τουαλέτα. Εγώ λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορώ να το εφαρμόσω αυτό κ του ξαναβάζω πάνα. Διάβασα επίσης ότι όταν περιμένουμε νέο μέλος καλό είναι να καθυστερήσουμε λιγάκι το θέμα της εκπαίδευσης για αργότερα όταν θα γεννηθεί το άλλο. Εσείς τι λέτε; Μετά που θα βλέπει κ το μωρό με πάνες θα μπορέσει πιο εύκολα να το μάθει;

Στο μεταξύ να σας πω και το άσχετο...

Όλη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την βαρυστομαχιά.... :shock::shock::shock: Τι κτήνος είμαι, Θεέ μου...! :? Έφαγα τόσο πολύ χθες το βράδυ {μην ξεχάσω και τη σοκολάτα και την 1 σακούλια φουντούνια που χτύπησα.... :|} που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Με το ζόρι να παχύνω!

Το πηρα απόφαση, απο σήμερα το βουλώνω το βραδυνό! :mad:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κ απο μένα κ καλή εβδομάδα. Το ΣΚ δεν ήταν καλό, θες από άποψη καιρού, θές από άποψη τσακωμού με τον σύζυγο, θες από τα πονάκια τα δικά μου; Όλα μαζί, ελπίζω να πάει καλά αυτή η εβδομάδα σε όλα. Σήμερα δεν έχω δουλειές, μόνο μαγείρεμα κ ίσως σίδερο - αν στεγνώσουν ποτέ τα ρούχα με τέτοια υγρασία. Θέλω να πάρω στεγνωτήριο αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών όλο το αναβάλλω.

Έκανα κ εγώ κάποιες προσπάθειες στο θέμα της πάνας.

Ουφ... :? σε νιώθω. Είναι μερικές μέρες που όλα πάνε στραβά... :? . Ελπίζω να πάει καλύτερα η εβδομάδα σου στο εξής!

Στεγνωτήριο και γω θα ήθελα αλλά μη σου πω, το αποκλείω, οικονομικά... :cry::cry:

Ο μικρός είναι 24 μηνών κ μ έχει ζαλίσει η πεθερά μου ότι είναι μεγάλος πια κ έπρεπε ήδη να χει κόψει την πάνα. Εγώ όπου διαβάζω λέει ότι απο δω κ πέρα κ εφόσον το παιδί δώσει σημάδια μπορείς να ξεκινήσεις προσπάθειες κ προσπάθειες βγάζω πάνα βάζω βρακί κ κάθε μισάωρο τουαλέτα. Εγώ λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορώ να το εφαρμόσω αυτό κ του ξαναβάζω πάνα. Διάβασα επίσης ότι όταν περιμένουμε νέο μέλος καλό είναι να καθυστερήσουμε λιγάκι το θέμα της εκπαίδευσης για αργότερα όταν θα γεννηθεί το άλλο. Εσείς τι λέτε; Μετά που θα βλέπει κ το μωρό με πάνες θα μπορέσει πιο εύκολα να το μάθει;
Να σου πω την προσωπική μου άποψη κοριτσάκι μου...

Μην ακούς κανέναν περί "είναι μεγάλος πια". Τι θα πει είναι μεγάλος πια? Με βάση τι? Τα γενικά στατιστικά? Και αν το παιδάκι σου δεν ανήκει, στο συγκεκριμένο θέμα, στα γενικά στατιστικά, τι θα γίνει δηλαδή? Θα του σπάσουμε τα νεύρα να μπει στα γενικά στατιστικά με το ζόρι?

Ο γιος μου έκοψε το μπιμπερό στα 4 και όλα μας βρίζανε. Τους είχα συνδέσει με απευθείας Κάιρο και κανένα θέμα. Σε άλλα προχωρούν πιο εύκολα σε άλλα χρειάζονται χρόνο. Ο μικρός μου 8 μηνών περπάτησε. Εκεί δεν ενοχλούσε κανέναν που ήταν εκτός στατιστικών? Οχι ε? Στο ότι έπινε με το μπιμπερό μέχρι τα 4, ενοχλούσε όμως πολύ κόσμο. Γιατί?

Κουμάντο ο καθένας κάνει στο σπίτι του. Κοίτα τι λέει το ένστικτό σου εσένα, ως μανούλα και το αν νιώθεις πως το παιδάκι σου μπορεί να το καταφέρει τώρα ή όχι. Μίλα με άτομα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και δεν σε αγχώνουν. Τους υπόλοιπους... Κάιρο! :mad:

777885dugw57gt25.gif

Δεν ξερω αν θα σε βοηθησω αλλα εγω ειμαι της αποψης να περιμενεις.Κι εμενα η μεγαλη μου ηταν δυο οταν γεννηθηκε η μικρη και το τελευταιο που ηθελα ηταν να της κοψω την πανα.Την κοψαμε την επομενη χρονια πανευκολα μεσα σε μια εβδομαδα με 1 ατυχημα.Προσωπικα δεν καταλαβαινω το λογο της βιασυνης:roll:

.

Μόνο ο παιδικός καλή μου. Σκέφτομαι να τη στείλω παιδικό από Σεπτέμβρη και δεν ξέρω αν τα δέχονται με πάνα:|

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Αγάπη... αφού ξέρεις πως ότι γράφω είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ΚΑΙ ΜΟΝΟ! :mrgreen::mrgreen:

Αχ... το χω πει και γω αυτό. Είμαι σίγουρη πως στην προηγούμενη ζωή μου, ήμουν άντρας!!! :tongue::tongue:

Μικρή μου... {με δόση ειρωνίας...! :tongue:}.. αν είχες τα μισά πτυχία μου... θα γνωριζες πως είναι από τις σοβαρότερες δουλειές που μπορεί να επιτύχει τη σήμερον μία γυναίκα...!!! Τς τς τς :lol::lol::lol:

Με δόση ειρωνίας ε??? νατα μας παραγνωριστήκαμε :tongue:

για εμένα που δεν το έχω καθόλου το θέμα μην το γελάς καθόλου ... είναι και παρα είναι :|

(το βλέπω δεν θα μου γλιτώσεις θα σε τραβήξω στα μέρη μου καμια μέρα ;) )

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Patousa μου υπομονή! Τα έχω φρέσκα, πριν λίγους μήνες τα πέρασα, μου μιλάω εκ πείρας. Είναι οι ορμόνες που θα σε τρελλάνουν συν τις δυσκολίες. Το μεγάλο σου θα συνηθίσει σιγά σιγά, όπως κι εσύ και όλοι. Μην ανησυχείς και ΜΗ νιώθειες ενοχές. Σε λιγάκι θα στρώσει το πρόγραμμα από το μικράκι και όλα θα είναι πιο εύκολα και θα έχεις και πιο πολύ χρόνο για το μεγάλο σου (σου τα λέω εγώ που το μικρό μου είναι πολύ δύσκολο....). Σε φιλώ, σου στέλνω θετική ενέργεια!!!! :)

Κρίμα, αν το ήξερα για τις θήκες θα αγόραζα σήμερα που πήγα τζάμπο!

Τα φώτα σας: είχα ένα παντελόνι με ένα σχέδιο με χάντρες, που τις βαρέθηκα, τις ξεκόλλησα και μου μειναν οι κόλλες.... πως τις αφαιρώ από το ρούχο???

καλή εβδομάδα να έχουμε!

Kαλημέρα σας,τι κάνετε?

Ακόμη δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω μιας και επιστρέψαμε εχθές το βράδυ από Αθήνα και ελπίζω όλες να είστε καλά.Αφησαμε τους γονείς μου στο νοσοκομείο και μάλλον θα πάμε ξανα το επόμενο Σκ και ίσως κατσω εγώ πάλι με το μικρό όλη την εβδομάδα.Λάστιχο το έχουμε κάνει το παιδάκι μας...

Στο σπίτι επικρατεί πανικός,δεν ξέρω από που να αρχίσω:rolleyes: αλλά πίνω το καφεδάκι μου,παίρνω τις ανάσες μου και σιγά σιγα θα ξεκινήσω...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Έκανα κ εγώ κάποιες προσπάθειες στο θέμα της πάνας. Ο μικρός είναι 24 μηνών κ μ έχει ζαλίσει η πεθερά μου ότι είναι μεγάλος πια κ έπρεπε ήδη να χει κόψει την πάνα. Εγώ όπου διαβάζω λέει ότι απο δω κ πέρα κ εφόσον το παιδί δώσει σημάδια μπορείς να ξεκινήσεις προσπάθειες κ προσπάθειες βγάζω πάνα βάζω βρακί κ κάθε μισάωρο τουαλέτα. Εγώ λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορώ να το εφαρμόσω αυτό κ του ξαναβάζω πάνα. Διάβασα επίσης ότι όταν περιμένουμε νέο μέλος καλό είναι να καθυστερήσουμε λιγάκι το θέμα της εκπαίδευσης για αργότερα όταν θα γεννηθεί το άλλο. Εσείς τι λέτε; Μετά που θα βλέπει κ το μωρό με πάνες θα μπορέσει πιο εύκολα να το μάθει;

χμμμ ο καθένας μας ας κοιτάξει το σπιτάκι του....

Εμείς για το κόψιμο της πάνας κάναμε προσπάθεια και στα 2 έτη αλλά και 2 μηνές μετά χωρίς αποτέλεσμα και εννοείται τον άφησα...

Τώρα είναι 2 και 8 μηνών και το συζητάγαμε μαζί του για σχεδόν 2 μήνες πριν βγάλουμε πάνα και αρχίσουμε προσπάθειες.

Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει τους δικού του ρυθμούς! Δεν υπάρχουν πρέπει σε τέτοια θέματα!

Κλείσε τα αυτάκια σου και μην μπεις καν στη διαδικασία να δώσεις εξηγήσεις... δεν έχει νόημα!

Κουράγιο!

Kαλημέρα σας,τι κάνετε?

Ακόμη δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω μιας και επιστρέψαμε εχθές το βράδυ από Αθήνα και ελπίζω όλες να είστε καλά.Αφησαμε τους γονείς μου στο νοσοκομείο και μάλλον θα πάμε ξανα το επόμενο Σκ και ίσως κατσω εγώ πάλι με το μικρό όλη την εβδομάδα.Λάστιχο το έχουμε κάνει το παιδάκι μας...

Στο σπίτι επικρατεί πανικός,δεν ξέρω από που να αρχίσω:rolleyes: αλλά πίνω το καφεδάκι μου,παίρνω τις ανάσες μου και σιγά σιγα θα ξεκινήσω...

ΒΡΕ ΟΡΓΙΟ!!! ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΣ!

που εξαφανίστηκες? Χαίρομαι που είναι όλα καλά και απλά τρέχεις!!!

Στο μεταξύ να σας πω και το άσχετο...

Όλη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την βαρυστομαχιά.... :shock::shock::shock: Τι κτήνος είμαι, Θεέ μου...! :? Έφαγα τόσο πολύ χθες το βράδυ {μην ξεχάσω και τη σοκολάτα και την 1 σακούλια φουντούνια που χτύπησα.... :|} που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Με το ζόρι να παχύνω!

Το πηρα απόφαση, απο σήμερα το βουλώνω το βραδυνό! :mad:

Έπαθα ακριβώς το ίδιο:shock: Δεν τρώω αργά το βράδυ και χτες στο σπίτι που πήγαμε φάγαμε πίτσα, σοκολατόπιτα και ήπιαμε και μερικές μπύρες... και ακόμα έχω φούσκωμα... δεν τρώω αργά το βραδυ και με το στομάχι μου τα έπαιξε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...