Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

!!!!!!!!! Πω πω... τζάκι ε???!!!! :shock::shock::shock:

Βρε μήπως να μετακομίσω κοντά σου, να έχω και δικαιολογία τον καιρό και να έχω όλη τη χρονιά στολισμένα τα.... χριστουγεννιάτικα????!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

{αδιόρθωτη, το ξέρω!!!}

Ελα! Σου παραχωρω το σπιτι μου!

Εγω θα μεταναστευσω στην Κρητη:tongue:

Μπας κ δω λιγο ηλιο βρε παιδι!

-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να διευκρινίσω ότι δε στεναχωρήθηκα για τις πάνες. Στάδιο είναι θα το περάσουμε κι αυτό. Απλά σε ένα θέμα στο πάρεντς κάποιοι δεν εννοούν να κατανοήσουν ότι μερικές φορές πληγώνουν πολύ αυτά που λένε. Ειδικά όταν κρίνουν από τον εαυτό τους για τα προβλήματα των άλλων. Τέσπα καλή καρδιά, ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί και αυτό που χωράει ο νους του.

Δυσκολεύομαι με το έξω γμτ με τις πάνες. Αύριο που θα πάει σχολείο θα το ξανασυζητήσω με τις δασκάλες, αν κι εκεί χάλασε η φάση την προηγούμενη φορά, γιατί λέει είναι κρύα η λεκάνη (ε, να σου βάλω θερμαινόμενη πασά μου).

Σήμερα τα κάνω όλα και συμφέρω, αλλά θα σας πω άλλη ώρα. Τώρα μόλις έχασα μια παράσταση κι είμαι στεναχωρημένη.....

Φιλιάα.

sbxre6a2f.png

κοριτσακια καλη εβδομαδα...εγω οπος παντα κυριακη κανω της περησοτερες δουλιες στο σπιτι και δεν καταλαβενω πως περναει το σκ

:(. εχει αρχησει και με χαλαει αυτο αλλα δεν μπορω να βρω και αλλη λυση! τελος παντον περασε και το σημερα με πολες δουλιες αλλα αυριο θα παρω το σπορο και θα παω για καφε :P το σπιτακι μου ειναι παρα πολυ καλη κατασταση ,σηδερωσα 6 πληντ !!!!εκανα και ενα γλυκακη για το αγορη μου....και τωρα οι αντρες μου κανουν νανι και εγω χαλαρονω διαβαζωντα σας και περνοντας κουραγιο και ιδεες για περησοτερες δουλιες :tongue: φιλια πολα....

Να διευκρινίσω ότι δε στεναχωρήθηκα για τις πάνες. Στάδιο είναι θα το περάσουμε κι αυτό. Απλά σε ένα θέμα στο πάρεντς κάποιοι δεν εννοούν να κατανοήσουν ότι μερικές φορές πληγώνουν πολύ αυτά που λένε. Ειδικά όταν κρίνουν από τον εαυτό τους για τα προβλήματα των άλλων. Τέσπα καλή καρδιά, ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί και αυτό που χωράει ο νους του.

Δυσκολεύομαι με το έξω γμτ με τις πάνες. Αύριο που θα πάει σχολείο θα το ξανασυζητήσω με τις δασκάλες, αν κι εκεί χάλασε η φάση την προηγούμενη φορά, γιατί λέει είναι κρύα η λεκάνη (ε, να σου βάλω θερμαινόμενη πασά μου).

Σήμερα τα κάνω όλα και συμφέρω, αλλά θα σας πω άλλη ώρα. Τώρα μόλις έχασα μια παράσταση κι είμαι στεναχωρημένη.....

Φιλιάα.

Τα διάβασα και σε κατάλαβα.. μου συνέβει το ίδιο στην ενότητα για την ομοιοπαθητική... αλλά όπως πολυ σωστά είπες ....ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί και αυτό που χωράει ο νους του...

σε αυτό το σημείο, στο έξω δλδ, δυσκολεύεται και ο δικός μου (όχι εγώ :tongue: )... δλδ αν θυμάστε σας το είπα και χτες δεν θέλει να τα κάνει έξω με τπτ και τα κρατάει... αύριο θα πάρω μαζί γιογιο στην παιδική χαρά ;)

2η μέρα σήμερα που δεν είχαμε κανένα ατύχημα και το απόγευμα πήγαμε σε φιλικό σπίτι και του πηρα το στεφανάκι το οποίο πρασάρμοσα στην τουαλέτα του σπιτιού και τα έκανε με άνεση :D

ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ Η ΛΕΚΑΝΗ !!! πέθανα στα γέλια :D:D:D

Αλοχα!!!Τι κανετε?Ελπιζω να ειχατε μια πολυ ομορφη Κυριακη!

Εμεις ξυπνησαμε αργα για τα δεδομενα μας σημερα..Κατα τις 10..

Φαγαμε πρωινο χαλαρα και συμμαζεψα λιγο το σπιτι.Ταχτοποιησα τα βραδυνα πιατα και επλυνα και κατι λιγα στο νεροχυτη.Ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στη μαμα μου για φαγακι[τι ωραια!]

Το απογευμα πηγαμε σε ενα φυτωριο για να δω δεντρα για τον κηπο μας..:D

Αργοτερα πηγαμε τη μικρη σε μια υπεροχη παιδικη χαρα που ειναι ολη με γκαζον..Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν φοβομουν που την ειχα ελευθερη!Επαιξε,ετρεξε,το διασκεδασε,κριμα που ειναι μακρια γιατι θα την επαιρνα καθε μερα εκει μεχρι να μαθει να περπαταει χωρις να τρεμει η ψυχη μου.............................

Μετα ηρθαμε σπιτι και λεω στο συζυγο παρε το παιδι και απασχολησε την για ενα δυωρο τουλαχιστον για να κανω τις δουλειες μου..

Ειπα σημερα να ασχοληθω με το ρημαδο-δωματιο που το ειχα αφησει στο ελεος του και ειχε φτασει σε σημειο να μην υπαρχει χωρος να μπεις μεσα!!:shock:

Τα εβγαλα ολα εξω,τα ξεσκονισα,πεταξα καποια,ξανασυγυρισα,σκουπισα, σφουγγαρισα,ανασανε ο χωρος και μεγαλωσε κιολας χιχι..Οχι τωρα πως το λες κανονικο δωματιο, αλλα τουλαχιστον ειναι ενα καθαρο/συγυρισμενο ρημαδο-δωματιο!:o

Στη συνεχεια..Διπλωσα σεντονια που τα επλυνα χθες, και τα τακτοποιησα ομορφα στο ραφι.

Επειτα τακτοποιησα τα ρουχα κ παπουτσια του αντρα μου που ηταν πεταμενα εδω και εκει..:cool:

Σκουπισα ολο το σπιτι.Σφουγγαρισα,ξεσκονισα.

Συμμαζεψα σαλονι και υπνοδωματιο.

Αλλαξα τα σεντονια της μικρης, αφου αερισα το στρωμα στο μπαλκονι.

Εβαλα ενα πλυντηριο.

Μετα ηρθε η μικρη.......................Πεξαμε,φαγαμε,την ετοιμασα για υπνο..

Απλωσα το πλυντηριο.Συμμαζεψα ΠαΛι..

Εκανα ενα μπανακι..

και τωρα αραξα στον καναπε...

αχχχχ παει και αυτη η μερα..Η μεγαλη-μερα...

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!

Διαφημίσεις

Κόρες έχετε ιδέα πού μπορώ να βρω ξυλάκια για παγωτό να φτιάξω του μικρού μου;

όχι μόνο σου βρήκα απο που http://www.dimitriadisfoods.gr/home.php?cat=381 ... αλλά είναι και κοντά σου ;), οπότε μου χρωστάς κέρασμα απο την 2η παρτίδα παγωτά... η 1η θα είναι αποκλειστικα του ΓΙΟΥ ΣΟΥ και το τονίζω διότι έμαθα ότι του έφτιαξες γλυκά και τα έφαγες μόνη σου:tongue:

Κόρες μου,

Επλυνα μόνο τα πιατικά μου και την πέφτω από τον έναν καναπέ στον άλλον.... :P:p:p

μπράβο! λοιπόν σημάντικό αυτό που κάνει η Ειρήνη και να το κάνετε και εσείς... δλδ να αλλάζετε καναπέ και στάση για να μη βουλιάζει:tongue:

χωρίς πλάκα για να μη χαλάει-βουλιάζει το στρώμα σας να το γυρίζεται συχνά και μπρός πίσω αλλά και πάνω κάτω ... εμείς το γυρίσαμε σήμερα ;)

Ακριβώς αυτό!!!!!!!!!!1 :shock::shock::shock::shock:

{δίπλα μας ήσουν???? :tongue::tongue::tongue:}

όχι... αλλά έχω λίγο "αντρικό μυαλό":tongue:

Ειρηνάκι εγώ ειχα πάρει από το τζάμπο κ από το πράκτικερ , του πράκτικερ απεβίωσαν ενώ του τζάμπο 3 χρόνια τώρα σκυλιά, δεν έχουν πάθει τιποτις ;)

Και βάζω μέσα κ ρουχα, κ παπλώματα κ κουβέρτες κ τα πάντα.:D:D

αυτό με τα πάντα με τρομάζει... ο σύζυγος καλά???:tongue:

5) Έκανα ένα μανικιούρ στο κουφαράκι μου... :tongue:

ααααα ... απο πότε κυρία μου το μανικιούρ στον εαυτό μας είναι δουλειά???? :tongue:

γειά σας και απο εμένα...

η επιχείρηση πάνα πέτυχε....απο το πρωί η μπουμπούκα μου είναι τόσο περήφανη που έχει πάρει όλη την οικογένεια να πει ότι φοράει βρακάκι, άσε που μας το δείχνει συνέχεια :P πάει κανονικά τουαλέτα και μόνο το βράδυ πάνα...

επίσης τελείωσα και τις σαγιονάρες μου αν προλάβω θα βάλω φώτο σήμερα αλλιώς αύριο...πραγματικά λες και φοράς άλλες είναι...τόσο πολύ ανανεώθηκαν !!!! δοκιμάστε το!!

μπράβο σας!!!

ναι, η επιχείρηση σαγιονάρα θα γίνει και απο εμένα !

το σπιτακι μου ειναι παρα πολυ καλη κατασταση ,σηδερωσα 6 πληντ !!!!εκανα και ενα γλυκακη για το αγορη μου....και τωρα οι αντρες μου κανουν νανι και εγω χαλαρονω διαβαζωντα σας και περνοντας κουραγιο και ιδεες για περησοτερες δουλιες

:tongue: φιλια πολα....

6? 6? 6? τι να πω βρε κορίτσι μου .... άξια!!!!

Bonjour κόρες... {πως το χειρίζομαι το ρημάδι το γαλλικό!!! :mrgreen: }.

Ξυπνήσαμε, πήγα το φιογκάκι σχολείο, πήγα σούπερ μάρκετ και πήρα 2 πραγματάκια μόνο, άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο, έστρωσα κρεβάτια, ψευτομάζεψα και τώρα χαλαρώνω.

Στις 10.00 θα έρθει η κοπέλα να μου κάνει ανταύγιες και όπως καταλαβαίνετε... πάει το πρωϊνό μου... :rolleyes:.

Πάω να γεμίσω με κυμά τα κανελλόνια, γιατί τα έχει παραγγείλει το υψηλό μικρό! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ελα! Σου παραχωρω το σπιτι μου!

Εγω θα μεταναστευσω στην Κρητη:tongue:

Μπας κ δω λιγο ηλιο βρε παιδι!

Άμα δεν σε χαλάει η Μάνη, σου δίνω το σπίτι μας εκεί. Έχει και εκεί πολύ ήλιο!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Αυτό, είναι κάτι που με τρελαίνει. Προχθές, το συζήταγα και με μια κοπέλα που γράφει στο cafe. Δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν μπορεί να το χωρέσει το κεφάλι μου.

Μπαίνουμε εδώ για να περνάμε καλά, να ανταλλάσουμε απόψεις, να μαθαίνουμε πράγματα, να λέμε τον "πόνο" μας καμιά φορά. Ποιος είναι ο λόγος του να γράψει κάποιος κάτι που ξέρει πως θα σε στεναχωρήσει, θα σου χαλάσει την μέρα...? :confused:

Μακριά από το easy living.... μακριά! :!:

........ γιατί λέει είναι κρύα η λεκάνη (ε, να σου βάλω θερμαινόμενη πασά μου).

What...????????????? :shock::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

κοριτσακια καλη εβδομαδα...εγω οπος παντα κυριακη κανω της περησοτερες δουλιες στο σπιτι και δεν καταλαβενω πως περναει το σκ

:(. εχει αρχησει και με χαλαει αυτο αλλα δεν μπορω να βρω και αλλη λυση! τελος παντον περασε και το σημερα με πολες δουλιες αλλα αυριο θα παρω το σπορο και θα παω για καφε :P το σπιτακι μου ειναι παρα πολυ καλη κατασταση ,σηδερωσα 6 πληντ !!!!εκανα και ενα γλυκακη για το αγορη μου....και τωρα οι αντρες μου κανουν νανι και εγω χαλαρονω διαβαζωντα σας και περνοντας κουραγιο και ιδεες για περησοτερες δουλιες :tongue: φιλια πολα....

Έτσι έκανα και γω παλιά {όλες τις δουλειές το Σάββατο} και μετά ήμουν γεμάτη νεύρα {αφού δεν είχα ξεκουραστεί! :mad: }.

Μήπως ρε πουλάκι μου... λέω μήπως, να κάνεις 1 ωρίτσα την ημέρα δουλίτσες ώστε να μην διαλύεσε τόσο τις Κυριακές {αν και ξέρω τι ωράριο έχουν τα κομμωτήρια... :? }

Υ.Γ. Πόσα πλυντήρια??????????????????? :shock::shock::shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Τα εβγαλα ολα εξω,τα ξεσκονισα,πεταξα καποια,ξανασυγυρισα,σκουπισα, σφουγγαρισα,ανασανε ο χωρος και μεγαλωσε κιολας χιχι..Οχι τωρα πως το λες κανονικο δωματιο, αλλα τουλαχιστον ειναι ενα καθαρο/συγυρισμενο ρημαδο-δωματιο!:o

Μεγάλη ανακούφιση... εύγε! ;););)

777885dugw57gt25.gif

μπράβο! λοιπόν σημάντικό αυτό που κάνει η Ειρήνη και να το κάνετε και εσείς... δλδ να αλλάζετε καναπέ και στάση για να μη βουλιάζει:tongue:

χωρίς πλάκα για να μη χαλάει-βουλιάζει το στρώμα σας να το γυρίζεται συχνά και μπρός πίσω αλλά και πάνω κάτω ... εμείς το γυρίσαμε σήμερα

Αγάπη... αφού ξέρεις πως ότι γράφω είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ΚΑΙ ΜΟΝΟ! :mrgreen::mrgreen:

όχι... αλλά έχω λίγο "αντρικό μυαλό":tongue:
Αχ... το χω πει και γω αυτό. Είμαι σίγουρη πως στην προηγούμενη ζωή μου, ήμουν άντρας!!! :tongue::tongue:
ααααα ... απο πότε κυρία μου το μανικιούρ στον εαυτό μας είναι δουλειά???? :tongue:
Μικρή μου... {με δόση ειρωνίας...! :tongue:}.. αν είχες τα μισά πτυχία μου... θα γνωριζες πως είναι από τις σοβαρότερες δουλειές που μπορεί να επιτύχει τη σήμερον μία γυναίκα...!!! Τς τς τς :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Κι εσένα σε σκέφτομαι με το μωρό..Μήπως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις το γιο-γιο στον μεγάλο σου; Δεν έχω εμπειρία, αλλά απ' ό,τι έχω ακούσει, όταν έρχεται το δεύτερο παιδι, τα μεγαλύτερα αδελφάκια μπορεί να κάνουν πισογυρίσματα σε κάποιους τομείς..

;

ετσι ακριβώς όπως τα λες. Εχουν τόσες νέες σκωτούρες και καημούς τα μεγάλα που δεν μπορείς να τα πιέσεις κ άλλο σε τίποτα...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

ε

Να ρωτησω κατι τωρα που η μπεμπα σιγασιγα ενδιαφερεται για παιχνιδακια κ σε λιγο θα αρχισει να τα πιανει για τα καλα, πως να πλυνω τα λουτρινα και καποια πανινα κουκλακια που εχω, να τα βαλω στο πλυντηριο???

ναι να τα βάλεις κ μάλιστα συχνά γιατί μαζεύουν πολύ σκόνη

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...